60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
1.5 tatlı kaşığı bal
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay

bugün sabah tartıldığımda kızlar 56.8 kg olmuşum 100 gr daha gitmiş kaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt

günaydın kızlar. uyanınca 1 bardak su. ardından kibrit kutusu kadar örgü peyniri ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum

afiyet olsun tatlım senin listende fazla söze ne hacet istikrarlı bir şekilde gidiyorsun bu ay da gidecek yeni bir 10 kg daha inşallaholumunekankayizsmile:1hug:a.s.

afiyet olsun tatlım senin listende fazla söze ne hacet istikrarlı bir şekilde gidiyorsun bu ay da gidecek yeni bir 10 kg daha inşallaholumunekankayizsmile:1hug:a.s.

ay canım seni allahmı söyletiyor yoksa. inşallah gider kısa zamanda. aslında 5 kilo versem süper olucak artık öyle göze batan bi yer yok balık etli bi hatun oldum. çünkü benim eşim çok pinpirikli bu konuda. eğer göze batan biyer olsaydı eğer söylerdi. şimdilerde çok mutlu :teytey: .

günaydın herkese...
sabah kalkınca dişlerimi fırçaladım
sonra 1 bardak sıcak su
2 bardak oda sıcaklığında su
1 elma yedim

15 dk sonra kahvaltı yaptım
1 kaşık yağla pişmiş omlet
1 dilim ekmek
yarım kk peynir yedim..
1 bardak da şekersiz çok açık çay...

az sonra kızımı fizik tedaviye götüreceğim bu gün yokum...
herkese hayırlı günler...

bu arada 100 gr vermişim çok mutlu oldum 65 ten kurtuldum sonunda inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hanımlar akşam 7 yk.yağsız taze fasülye,bir domates,bir biber .bir tane salatalık ve küçük soğandan salata yaptım az yağlı,ve bir dilim uno kepekli ekmek yedim.saat 9:30 gibide ara meyvamı yedim.sabah kakınca bir bardak ılık su içtim.yine domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin, unu kepek ekmeği ve bir yumurta ile kahvaltımı yaptım.şimdide suyumu içiyorum.

Son düzenleme:

bende şimdi şeekersşz sütlü türk kahvemi içeceğim

oooooooo süpersin farmasikaydirigubbakcemile5 maşşallah nazar değmesin hergün gr lar gidiyor .

farmasi söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sana maşallah!kızlar bende bayrama kadar şöyle 54 yada 55 olsam süper olacak kardeşlerimin hepsi şehir dışında olduğundan bayramda gelicekler geldiklerinde zayıfladığım bariz belli olsun istiyorum hiç kaçamak yapmamam lazım artık annem gelsede spora başlasamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:hihoyyyt ayyyy havalarda soğudu dışarıda bir rüzgar varki ama napıyım giyinip sarınıp yürüyüşe çıkarım artık.....

birazdan 1 armut yiyeceğim. öğleye tavuk göğsünü soteledim yanına 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kepçe yayla çorbasıyla yerim. bugün spor yok rahatım

mavli acele etme canım sakın olsun varsın ağır ağır ver herşeyin başı sağlık unutma.kilonu ver ama ağır ağır sağlıklı bir şekilde ver.geriye de almazsın hem yada birden almazsın canım

canım yürüyüşe çıkamıyorsan nette sevdiğin müziklerle şöyle tempolu ama çok hızlı değil at göbecikleri. 45 dakika yada 1 saat oyna buda çok iyi. ama nefes nefese olmasın

kızlar güle oynaya gidiyor yağlar valla. dün ilkkez kendimi beyendim bende. 5 kilo daha verince çok güzel olacağım. eşiminde ağzı kulaklarında valla . hiç kilo falan anmıyor artık sesi kesildi gıkı çıkmıyor. çok uslu bir çocuk oldu

CANIM GÜNAYDIN BENİMKİDE BÖYLE YETERKİ DİYET YAPAYIM YETERKİ SPOR YAPAYIM NE DERSEM PEKİ DİYOR BU KONUDA...HAFTADA 3 GÜN SPORA GİDİYORUM ARABA BENDE KALIYOR O GÜNLERDE HİÇ SESİ ÇIKMIYOR ESKİDEN OLSA MIZMIZLANIR SENİ ARKADAŞLARIN ALSIN BEN OTOBÜSE İNMEK İSTEMİYORUM DER ELLİ DEREDEN SU GETİRİRDİ.ŞİMDİ ZAVALLIM BOYUN EĞİYOR...ASLINDA BANA ÇOK BÜYÜK DESTEK OLUYOR SAĞOLSUN...KENDİ KAZANIRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…