farmasi tebrik ederim canım 56 yı da görmüşsün artık alkisalkisalkis
günaydın kızlar. uyanınca 1 bardak su. ardından kibrit kutusu kadar örgü peyniri ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum
günaydinnn KILO VERMEM BASLADI COK SÜKÜR YINE :)
afiyet olsun tatlım senin listende fazla söze ne hacet istikrarlı bir şekilde gidiyorsun bu ay da gidecek yeni bir 10 kg daha inşallaholumunekankayizsmile:1hug:a.s.
günaydın hanımlar akşam 7 yk.yağsız taze fasülye,bir domates,bir biber .bir tane salatalık ve küçük soğandan salata yaptım az yağlı,ve bir dilim uno kepekli ekmek yedim.saat 9:30 gibide ara meyvamı yedim.sabah kakınca bir bardak ılık su içtim.yine domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin, unu kepek ekmeği ve bir yumurta ile kahvaltımı yaptım.şimdide suyumu içiyorum.
günaydın kızlar sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
1.5 tatlı kaşığı bal
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay
bugün sabah tartıldığımda kızlar 56.8 kg olmuşum 100 gr daha gitmiş kaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt
bende şimdi şeekersşz sütlü türk kahvemi içeceğim
farmasi söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sana maşallah!kızlar bende bayrama kadar şöyle 54 yada 55 olsam süper olacak kardeşlerimin hepsi şehir dışında olduğundan bayramda gelicekler geldiklerinde zayıfladığım bariz belli olsun istiyorum hiç kaçamak yapmamam lazım artık annem gelsede spora başlasamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:hihoyyyt ayyyy havalarda soğudu dışarıda bir rüzgar varki ama napıyım giyinip sarınıp yürüyüşe çıkarım artık.....
birazdan 1 armut yiyeceğim. öğleye tavuk göğsünü soteledim yanına 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kepçe yayla çorbasıyla yerim. bugün spor yok rahatım
farmasi söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sana maşallah!kızlar bende bayrama kadar şöyle 54 yada 55 olsam süper olacak kardeşlerimin hepsi şehir dışında olduğundan bayramda gelicekler geldiklerinde zayıfladığım bariz belli olsun istiyorum hiç kaçamak yapmamam lazım artık annem gelsede spora başlasamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:hihoyyyt ayyyy havalarda soğudu dışarıda bir rüzgar varki ama napıyım giyinip sarınıp yürüyüşe çıkarım artık.....
kızlar güle oynaya gidiyor yağlar valla. dün ilkkez kendimi beyendim bende. 5 kilo daha verince çok güzel olacağım. eşiminde ağzı kulaklarında valla. hiç kilo falan anmıyor artık sesi kesildi gıkı çıkmıyor. çok uslu bir çocuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?