kızlar güle oynaya gidiyor yağlar valla. dün ilkkez kendimi beyendim bende. 5 kilo daha verince çok güzel olacağım. eşiminde ağzı kulaklarında valla. hiç kilo falan anmıyor artık sesi kesildi gıkı çıkmıyor. çok uslu bir çocuk oldu
benim eşim hiç bana kilo ver demezdi hatta ben kiloluyum deiğimde çocuk doğurdun normal derdi ama ben verdikçe çok hoşuna gidiyor. Ekmek bitince felan koşa koşa gidip alıyor çavdar ekmeğimi alıyor zayıflamam için bu kadar istediğin bilseydim valla daha önce başlardım.yemek yemeyi sevdiğim için bir türlü başlayamamıştım.
CANIM GÜNAYDIN BENİMKİDE BÖYLE YETERKİ DİYET YAPAYIM YETERKİ SPOR YAPAYIM NE DERSEM PEKİ DİYOR BU KONUDA...HAFTADA 3 GÜN SPORA GİDİYORUM ARABA BENDE KALIYOR O GÜNLERDE HİÇ SESİ ÇIKMIYOR ESKİDEN OLSA MIZMIZLANIR SENİ ARKADAŞLARIN ALSIN BEN OTOBÜSE İNMEK İSTEMİYORUM DER ELLİ DEREDEN SU GETİRİRDİ.ŞİMDİ ZAVALLIM BOYUN EĞİYOR...ASLINDA BANA ÇOK BÜYÜK DESTEK OLUYOR SAĞOLSUN...KENDİ KAZANIRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim eşim hiç bana kilo ver demezdi hatta ben kiloluyum deiğimde çocuk doğurdun normal derdi ama ben verdikçe çok hoşuna gidiyor. ekmek bitince felan koşa koşa gidip alıyor çavdar ekmeğimi alıyor zayıflamam için bu kadar istediğin bilseydim valla daha önce başlardım.yemek yemeyi sevdiğim için bir türlü başlayamamıştım.
canım tüm erkekler giydiği yakışan hanımları beyeniyorlar malesef kilolu kadın beyenmiyorlar. bazıları bu işi çok sorun ediyor benim eşim gibi bazılarıysa o kadar takmıyor ama her erkek eşi zayıfladığında hoşuna gider. ayrıca bu süreç geçici zayıflayalım hep beraber yine sevdiğimiz şeyleri hem daha az kalorili hemde sağlıklı ve iştah açmayacak şekilde pişirip yiyeceğiz. pizzalar, dolmalar, mantılar, gözlemeler, poğaçalar börekler yapacağız. hem iştahımız açılmayacak hemde kilo almayacağız.
benimkide bana çok destek oluyor. Hatta zayıfladıkça kendisini kilolu bulurum diye korkmaya başladı.. Eskiden hiç umudu yoktu sen zayıflayamazsın der dururdu. şimdi bambaşka oldu melek gibi oldu kanatları çıkacak yakında . Tabiki beni desteklemesi çok motive ediyor. Arkadaşlarınada anlatmış eşim 13 kilo verdi diye. Onlarda bizim hanımlarda kilolu eşinle tanıştıralım yardımcı olsun demişler. Eşimde benim hanım hiç tatlı yemiyor diyet cola bile içmiyor şeker kullanmıyor listesinede tam uyuyor bu iş kolay değil demiş onlarda eşlerine anlatmış ama eşleri şekeri ve tatlıyı bırakma düşüncesine yanaşmamışlar. Zannedersem çoğu zayıflama ilacı kullanıyor
biz zayıflayalım onlar övünsün.benimkide daha önce 6 kilo vermiştim.duymayan kalmamıştı herhaldeherkese söylüyordu.oda kendince haklı yanında ince hoş güzel olsun istiyor eşi...önceleri tepkileri farklıydı bir iki defa üzdü ağlattı beni sonra pek bişey demez oldu ben ağlayınca.şimdi ise kendi halime bıraktı.ama ben şundan çok eminim daha bi 10 kilo versem yok demez....ehhh yavaş yavaş gider inşallah.
benim kayınvalidemin kiracısı var. çok kötü kalpli bir kadın. işi gücü damatlarına kızlarına büyü yaptırmak sözünden çıkmasın diye. ben eşimle tanışmadan önce büyük kızını eşime vermek istemiş ama eşim hiç oralı olmamış. hep eşime artık evlen kız var bizde falan der dururmuş. sonra biz eşimle tanışıp evlenince eşime senin hanım kilolu der dururmuş. eşim o zamanlar ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana. başka akrabalarıda ya o kız çok kilolu başka bulamadınmı deyip durmuşlar. ama eşim ben seviyorum beyeniyorum kilolarını nasılsa verir demiş hep. şimdi ben zayıfladım ve başta kayınvalidemin kiracısı olmak müzere tüm çekemeyen akrabaları huzursuz oldu. artık bana soğuk davranmaya başladılar. eltim geldi yazın o da başlarda destekledi beni sonra baktıki ben bozmadan diyetimi devam ediyorum kilo veriyorum kıskanmaya başladı. çok abartıyosun deyip durdu. çünkü kendide 75 kilo takmıyorum diyo ama takıyo. özellikle herkes onun yanında bana övgüler yağdırınca kıskandı çok. az yemeye çalıştı ama iştahını kntrol edemiyoki. eltim uzakta senede 1 gelir. o bu sefer ilk geldiğinde ben 83 kiloydum o benden daha zayıftı sonra ben 10 kilo verip ondan daha zayıf olunca kıskandı. şimdide kayınvalideme telefon açıp açıp zayıflıyomu diyetini bozuyomu neden o kadar sıkıyo arada yesin sevdiği yemekleri yap deyip duruyomuş. ama ben pes edermiyim hi
kaydirigubbakcemile3 ayy alemsin hugocuk ama gerçektende kadınlar birbirlerini bu kilo yüzünden kıskanırlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
11:30da kalktım zorla ne çok uyuyorum böylemirmirmirmir kahvaltı yapasım yoktu, cheery domates ve 2 yemek kaşığı kadar ıspanak yedim bide çeyrek simit
kaydirigubbakcemile3 ayy alemsin hugocuk ama gerçektende kadınlar birbirlerini bu kilo yüzünden kıskanırlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
11:30da kalktım zorla ne çok uyuyorum böylemirmirmirmir kahvaltı yapasım yoktu, cheery domates ve 2 yemek kaşığı kadar ıspanak yedim bide çeyrek simit
canım malesef öyle. kadınlar birbirini kilo konusunda çekememezlik yapıyorlar. ben ramazan bayramında 8 kilo falan vermiştim zaten. tüm ailecek eşimin dayısına gittik. eltim falanda vardı. orda herkes bana çok iyisin artık kilo verme falan dediler. aslında kilom fazlaydı o zamanda ama yağım fazla olmadığından en azından göze batmıyordu iri gözüküyordum o zaman. eltimede herkes çok kilo almışsın falan dediler çok bozuldu. ben bayramdada hiç bozmamıştım diyetimi. yemeklerimi falan evimde hazırlayıp götürüyordum hala daha öyle yapıyorum. neyse ben yemeklerimi poşete koymuş götürmüştüm. kayınvalidemin mutfak masasına bırakmıştım. yemek saati geldiğinde çıkarıp yiyip tabaklarımı yıkayıp geri poşetime koyuyordum. bayramın 2. günü bir baktım benim yemekler yok ortada aradım heryeri bi baktım masanın altına atmışlar dedim ne oldu. eltim dediki yemek poşetin masanın üzerinde durunca göz zevkimi bozuyor dedi. etrafta bir sürü poşet var bir bwnim poşet göz zevkini bozmuş. neyse bişey demedim ben. güldüm geçtim. ve tüm gün önümde arkamda bi tane baklava ye eşine söylemem bozulmaz diyetin yok çikolata ye yok şunu ye. yok bunu ye döndü durdu bende yemeyince oturdu kendi yedi. tüm gün ya ne çok abarttınız karı koca ne olcak bi tene yeseniz falan tüm gün bana taktı üstelik ben hiçbişey demezken. durup durup bana sardı. şimdi biz pilav üstü kuru fasulye yiyeceğiz sende lezzetsiz yağsız yemeklerini ye deyip deyip güldü. yemek yerken ay ne güzel olmuş hayatımda bu kadar lezetli yemek yemedim yiyemeyenler çok şey kaçırıyor dedi durdu bizde güldük eşimle hayat böyle insanlarla dolu
çok güldüm valla hugocuk ne kadar fesat ve kıskanç insanlar var demek baklavayı sana yediremeyince oturdu kendi yedi :roflol:yarasın bakalım eltine bol bol kalorili yesin dursun.içi kıpır kıpırdır şimdi eltinin duramıyordur sen zayıflayınca belki oda şimdi çatlamak üzeredir
evet canım hiç sorma. ben ordayken hiç diyet muhabbeti açmıyorum ama o sürekli açıyor. işte ben az yiyorum bende senin listeni yapabilirim çok zor değil deyip durdu ama şekeri ve tatlıyı bırakmak gerekiyor light içecek ve yiyecekler bile yasak deyince yapmaktan vazgeçti. yapamaz zaten insülin problemi var şekere tatlıya düşkün nasıl yapacakki bu durumda. birgün yapsa birgün bozar tıpkı benim eski halim gibi. şekeri tatlıyı bırakmayada yanaşmıyor az yerim diyor ama insülini peşini bırakmıyor yapabileceğini bu durumda hiç sanmam[/COLOR
hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.kayınvalidem hep benim yanımda zayıf insanların fiziklerinden bahseder...laf çarpar gibi.bizim 1 yıldır çocuğumuz olmuyor benim kilomdan kaynaklandığını bana ima etti.ben anlamadım önce annemde vardı o ortamda annem beni uyandırdı.ikinci defa dediğinde hazırlıklıydım ve kayınvalideme cevabını verdim.benim eşimde varikosel var ameliyat olması gerekiyor.yoksa bebek olma ihtimali çok düşük.şuan bekleme aşamasındayız.olmazsa tekrar doktara gidip ameliyat olucak dedim...o zaman lafı çevirdi olur olur dedi.eltime gelince tam bir allahın cezası oturup konuşacağım hiç bir ortak konu yok olamazda zaten.onun iki çocuğu var kilosu normal.her karşılaşmamızda kilo muhabbetini açar saçma saçma konuşur bilinçsizce atar tutar.başkalarının zayıfladığını yada kilo aldığını söyler.biraz kilo verse ay çok zayıfladım birşeymi var der.biraz kilo alsa dikkat edecem artık der.sanki dal gibide olsa onun suratına bakan olurmu töbe töbe...kara cahil...neyse arkadaşlar sinirlerim bozuluyor...allah herkesin müstehakını versin.senle uğraşan kayınvalidenin komşularınında eltininde allah müstehakını versin.biz yolumuzu çizdik dönmek yok.....
uzmanlar haftada 1 kilo vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar canım bayram 16 kasımda yani 5 haftadan fazla var 5 kilo vermem sağlıksız olmaz tabi verebilirsembilmiyorumkismilemavli acele etme canım sakın olsun varsın ağır ağır ver herşeyin başı sağlık unutma.kilonu ver ama ağır ağır sağlıklı bir şekilde ver.geriye de almazsın hem yada birden almazsın canım
uzmanlar haftada 1 kilo vermenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar canım bayram 16 kasımda yani 5 haftadan fazla var 5 kilo vermem sağlıksız olmaz tabi verebilirsembilmiyorumkismile
evet canım haklısın arada yapıyorum ama ev müsait olduğunda babam evdeyken bu kız napıyo demesin demi:roflol:canım yürüyüşe çıkamıyorsan nette sevdiğin müziklerle şöyle tempolu ama çok hızlı değil at göbecikleri. 45 dakika yada 1 saat oyna buda çok iyi. ama nefes nefese olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?