hadi bakalım canım inşallah!....evet canım en sağlıklısı hafttada 750 grm - 1 kilo verilmesiymiş..hatta 500gr bile olsa diyetisyenler çok iyi diyor.bayramı bende düşünüyorum.haydi inşallah 5 kilo veririz.
sabah çok az geldi bana.... afiyet olsun ben akşamları toptan yazıyorum bi defter tutuyorum yediklerimi oraya yazıyorum akşamda buraya geçiriyorum ben şimdi dışarı çıkıyorum Allaha emanet olun!bugünkü yedilerim
sabah 1 parça simit çeyrek diyeyim.
ara yarım elma
öğle 1 kase mercimek çorbası
1küçük tabak patates salatası
arada yarım elma
canım malesef öyle. kadınlar birbirini kilo konusunda çekememezlik yapıyorlar. ben ramazan bayramında 8 kilo falan vermiştim zaten. tüm ailecek eşimin dayısına gittik. eltim falanda vardı. orda herkes bana çok iyisin artık kilo verme falan dediler. aslında kilom fazlaydı o zamanda ama yağım fazla olmadığından en azından göze batmıyordu iri gözüküyordum o zaman. eltimede herkes çok kilo almışsın falan dediler çok bozuldu. ben bayramdada hiç bozmamıştım diyetimi. yemeklerimi falan evimde hazırlayıp götürüyordum hala daha öyle yapıyorum. neyse ben yemeklerimi poşete koymuş götürmüştüm. kayınvalidemin mutfak masasına bırakmıştım. yemek saati geldiğinde çıkarıp yiyip tabaklarımı yıkayıp geri poşetime koyuyordum. bayramın 2. günü bir baktım benim yemekler yok ortada aradım heryeri bi baktım masanın altına atmışlar dedim ne oldu. eltim dediki yemek poşetin masanın üzerinde durunca göz zevkimi bozuyor dedi. etrafta bir sürü poşet var bir bwnim poşet göz zevkini bozmuş. neyse bişey demedim ben. güldüm geçtim. ve tüm gün önümde arkamda bi tane baklava ye eşine söylemem bozulmaz diyetin yok çikolata ye yok şunu ye. yok bunu ye döndü durdu bende yemeyince oturdu kendi yedi. tüm gün ya ne çok abarttınız karı koca ne olcak bi tene yeseniz falan tüm gün bana taktı üstelik ben hiçbişey demezken. durup durup bana sardı. şimdi biz pilav üstü kuru fasulye yiyeceğiz sende lezzetsiz yağsız yemeklerini ye deyip deyip güldü. yemek yerken ay ne güzel olmuş hayatımda bu kadar lezetli yemek yemedim yiyemeyenler çok şey kaçırıyor dedi durdu bizde güldük eşimle hayat böyle insanlarla dolu
68 olmşm kzlar 1 kilo gtmiş allahm bayrama kadar 65 i gössterr bana =(=(
oo süper, Allahım banada bayrama kadar 57yi göster,yılbaşında da 52 yiopuyorumnanaktan
günaydinnn KILO VERMEM BASLADI COK SÜKÜR YINE :)
selam kızlar
ben de bayrama kadar 57 falan olmak istiyorum ama böyle giderse çok zor...
benim kayınvalidemin kiracısı var. çok kötü kalpli bir kadın. işi gücü damatlarına kızlarına büyü yaptırmak sözünden çıkmasın diye. ben eşimle tanışmadan önce büyük kızını eşime vermek istemiş ama eşim hiç oralı olmamış. hep eşime artık evlen kız var bizde falan der dururmuş. sonra biz eşimle tanışıp evlenince eşime senin hanım kilolu der dururmuş. eşim o zamanlar ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana. başka akrabalarıda ya o kız çok kilolu başka bulamadınmı deyip durmuşlar. ama eşim ben seviyorum beyeniyorum kilolarını nasılsa verir demiş hep. şimdi ben zayıfladım ve başta kayınvalidemin kiracısı olmak müzere tüm çekemeyen akrabaları huzursuz oldu. artık bana soğuk davranmaya başladılar. eltim geldi yazın o da başlarda destekledi beni sonra baktıki ben bozmadan diyetimi devam ediyorum kilo veriyorum kıskanmaya başladı. çok abartıyosun deyip durdu. çünkü kendide 75 kilo takmıyorum diyo ama takıyo. özellikle herkes onun yanında bana övgüler yağdırınca kıskandı çok. az yemeye çalıştı ama iştahını kntrol edemiyoki. eltim uzakta senede 1 gelir. o bu sefer ilk geldiğinde ben 83 kiloydum o benden daha zayıftı sonra ben 10 kilo verip ondan daha zayıf olunca kıskandı. şimdide kayınvalideme telefon açıp açıp zayıflıyomu diyetini bozuyomu neden o kadar sıkıyo arada yesin sevdiği yemekleri yap deyip duruyomuş. ama ben pes edermiyim hi
okulda
2 bardak çok az şekerli çok açık çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
öğle menüm
2.5 kaşık nohutlu pilav
4 adet zeytin büyüklüğünde hindi salam içerisine 1 adet yumurta kırdım
3 kaşık yoğurt
1 domates
2 yeşil biber
1 bardak su
okula gitmek zorundayım yine gelince inşallah okuyacağım yazılanları yorum da eklerim opuyorumnanaktan
10 kilo verdim çok farketti,8 kilo daha fazlam var böyle iyisin verme diyolar, zayıf olan arkadaşlarım yorum bile yapmıyor bu ne çekememezlik anlamıyorum, bide diyet listemi istiyorlar verirmiyim hiç:içelim:
selam kızlar
ben de bayrama kadar 57 falan olmak istiyorum ama böyle giderse çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?