60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü yedilerim
sabah 1 parça simit çeyrek diyeyim.
ara yarım elma
öğle 1 kase mercimek çorbası
1küçük tabak patates salatası
arada yarım elma

bugünkü yedilerim
sabah 1 parça simit çeyrek diyeyim.
ara yarım elma
öğle 1 kase mercimek çorbası
1küçük tabak patates salatası
arada yarım elma
sabah çok az geldi bana.... afiyet olsun ben akşamları toptan yazıyorum bi defter tutuyorum yediklerimi oraya yazıyorum akşamda buraya geçiriyorum ben şimdi dışarı çıkıyorum Allaha emanet olun!

10 kilo verdim çok farketti,8 kilo daha fazlam var böyle iyisin verme diyolar, zayıf olan arkadaşlarım yorum bile yapmıyor bu ne çekememezlik anlamıyorum, bide diyet listemi istiyorlar verirmiyim hiç:içelim:

selam kızlar
ben de bayrama kadar 57 falan olmak istiyorum ama böyle giderse çok zor...

asla pes etme canım..eltiler hep böyledir ooohh çok sevindim senin adına vallahi...ben 63.0 olmuşum ama bırakmaya niyetim yok belki de şişkinliktir diyorum biliyorum kilo da aldım ama bukadar çok değil

güzel canım aynen devam opuyorumnanaktan

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.kayınvalidem hep benim yanımda zayıf insanların fiziklerinden bahseder...laf çarpar gibi.bizim 1 yıldır çocuğumuz olmuyor benim kilomdan kaynaklandığını bana ima etti.ben anlamadım önce annemde vardı o ortamda annem beni uyandırdı.ikinci defa dediğinde hazırlıklıydım ve kayınvalideme cevabını verdim.benim eşimde varikosel var ameliyat olması gerekiyor.yoksa bebek olma ihtimali çok düşük.şuan bekleme aşamasındayız.olmazsa tekrar doktara gidip ameliyat olucak dedim...o zaman lafı çevirdi olur olur dedi.eltime gelince tam bir allahın cezası oturup konuşacağım hiç bir ortak konu yok olamazda zaten.onun iki çocuğu var kilosu normal.her karşılaşmamızda kilo muhabbetini açar saçma saçma konuşur bilinçsizce atar tutar.başkalarının zayıfladığını yada kilo aldığını söyler.biraz kilo verse ay çok zayıfladım birşeymi var der.biraz kilo alsa dikkat edecem artık der.sanki dal gibide olsa onun suratına bakan olurmu töbe töbe...kara cahil...neyse arkadaşlar sinirlerim bozuluyor...allah herkesin müstehakını versin.senle uğraşan kayınvalidenin komşularınında eltininde allah müstehakını versin.biz yolumuzu çizdik dönmek yok.....[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum canım. kayınvalidenin böyle davranması hiç hoş değil benim kayınvalidem hep bu konuda beni destekler. canım sen hiç üzülme emi. sıkıldıkça gel burays. sen zaten zayıflamak için elinden gelen herşeyi yapıyorsun. geriye sadece sana beklemek kalıyo. bianda gitmiyor kilolar. sporunda var. diyette yapıyosun daha ne olsun değilmi. onlar bizi yıkmaya çalıştıkça biz dahada kenetleneceğiz birbirimize. dahada güçlü olacağız. insan bu laflar karşısında depresyona girip diyeti bile bırakabilir. benide ilk başlarda çok üzerlerdi. eşim hele inanamıyodu bozarım sanıyodu diyeti. ben en zor anlarımda burayı ve siz değerli arkadaşlarımı düşündüm ve gayretle azimle yoluma devam ettim. şimdi yolu yarıladım artık en azından giydiklerim yakışıyor eşim beyeniyor bu saatten sonra kim ne derse güler geçerim ben. biz kolay bir iş yapmıyoruz. unutma sen zayıflayacaksın. bunun için herşeyi yapıyorsun zaten. geriye sadece beklemek kalıyo. canını sıkanlar az daha gülsün bakalım sonra ne diyecekler. biz başaracağız hepimiz zayıflayacağız. kilolu kalmayacak aramızda tüm ekip manken olacak manken

farmasi arkadaşımız çok güzel herşeyden az az yiyerek diyet listesine gerek duymadan zayıfladı arkadaşlar. üstelik kendisi hem çalışıyor hemde bir anne. çocuk sahibi olmasına rağmen zayıflanabilineceğini, çalışmasına rağmen herşeyden az az yiyerek hayattan kopmadan tat alarak kilolara elveda denilebilineceğini ispatladı. kendisini tebrik ediyor ve kocaman bir diyorum. tebrikler arkadaşım

10 kilo verdim çok farketti,8 kilo daha fazlam var böyle iyisin verme diyolar, zayıf olan arkadaşlarım yorum bile yapmıyor bu ne çekememezlik anlamıyorum, bide diyet listemi istiyorlar verirmiyim hiç:içelim:

tatlım bende senle aynı durumu yaşadım. ama şu var gerçekten beni sevenleri anladım bu sayede. bende 10 kilo verince en çok kayınvalidem eşimin dayılar yengeleri sevindi. onun dışında eltimde dahil pekçok tanıdık hiç ses çıkarmadı. sanki zayıfladığım hiç belli olmuyormuş gibi. bende o zaman kendi kendime diyordum zayıfladığım belli değil falan diye üzülüyodum saf saf. eşim dedi kıskandıklarından ses çıkarmıyorlar eski halinle şuan arasında çok fark var. sanki eşim değişmiş başka bir kadınla evlenmişim gibi garip hissediyorum dedi. tosunum gitti dedi. çok iyiydı ama o kadar şimdiki eşimse çok güzel dedi a.s.

seni çok iyi anlıyorum canım. kayınvalidenin böyle davranması hiç hoş değil benim kayınvalidem hep bu konuda beni destekler. canım sen hiç üzülme emi. sıkıldıkça gel burays. sen zaten zayıflamak için elinden gelen herşeyi yapıyorsun. geriye sadece sana beklemek kalıyo. bianda gitmiyor kilolar. sporunda var. diyette yapıyosun daha ne olsun değilmi. onlar bizi yıkmaya çalıştıkça biz dahada kenetleneceğiz birbirimize. dahada güçlü olacağız. insan bu laflar karşısında depresyona girip diyeti bile bırakabilir. benide ilk başlarda çok üzerlerdi. eşim hele inanamıyodu bozarım sanıyodu diyeti. ben en zor anlarımda burayı ve siz değerli arkadaşlarımı düşündüm ve gayretle azimle yoluma devam ettim. şimdi yolu yarıladım artık en azından giydiklerim yakışıyor eşim beyeniyor bu saatten sonra kim ne derse güler geçerim ben. biz kolay bir iş yapmıyoruz. unutma sen zayıflayacaksın. bunun için herşeyi yapıyorsun zaten. geriye sadece beklemek kalıyo. canını sıkanlar az daha gülsün bakalım sonra ne diyecekler. biz başaracağız hepimiz zayıflayacağız. kilolu kalmayacak aramızda tüm ekip manken olacak manken [/QUOTE]

BEN OKULLAR KAPANMADAN ÖNCE HEP BURADAYDIM.OKUL KAPANINCA KARŞI BİNAYA GEÇİŞ YAPTIM ORADA İŞLER DAHA YOĞUN VE ORASI DAHA KALABALIK BENDE BUNUN DEZAVANTAJINA UĞRADIM BU SİTEYİ AÇAMADIM.VERDİĞİMİ GERİ ALDIM DİYETİ BIRAKTIM ÜSTÜNE BİRDE RAMAZAN AYI GELİNCE İPİN UCU KOPTU.OLSUN ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR.EVET KİLOLARIN BİR ANDA GİTMESİNİ BEKLEMİYORUM AMA ARTIK ŞEKİL OLARAK BİRAZ FARKEDİLSİN İSTİYORUM.BU ARADA DÜN SPORDAN SONRA KENDİMİ İYİ MUHAFAZA EDEMEDİM HERHALDE GRİP OLDUM ŞİMDİ İLAÇ İÇTİM VE IHLAMUR 1 ŞEKER KAŞIĞI BAL KOYDUM İÇERİSİNE ONU İÇİYORUM.İŞALLAH İYİ GELİRDE BOĞAZIM YUMUŞAR BİRAZCIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…