60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha önce burdaydım,50-59 aralığına geçemedım,96 dan 63 düştüm,ama yıllardır uğraşıyorum,diyetısyenler gidtmişiliğim var,hazıranda depresyona girdim,su içeyı düzenli sık yemeyi bıraktım,yememeye başladım hoooppp 70 vurdum

BEN OKULLAR KAPANMADAN ÖNCE HEP BURADAYDIM.OKUL KAPANINCA KARŞI BİNAYA GEÇİŞ YAPTIM ORADA İŞLER DAHA YOĞUN VE ORASI DAHA KALABALIK BENDE BUNUN DEZAVANTAJINA UĞRADIM BU SİTEYİ AÇAMADIM.VERDİĞİMİ GERİ ALDIM DİYETİ BIRAKTIM ÜSTÜNE BİRDE RAMAZAN AYI GELİNCE İPİN UCU KOPTU.OLSUN ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR.EVET KİLOLARIN BİR ANDA GİTMESİNİ BEKLEMİYORUM AMA ARTIK ŞEKİL OLARAK BİRAZ FARKEDİLSİN İSTİYORUM.BU ARADA DÜN SPORDAN SONRA KENDİMİ İYİ MUHAFAZA EDEMEDİM HERHALDE GRİP OLDUM ŞİMDİ İLAÇ İÇTİM VE IHLAMUR 1 ŞEKER KAŞIĞI BAL KOYDUM İÇERİSİNE ONU İÇİYORUM.İŞALLAH İYİ GELİRDE BOĞAZIM YUMUŞAR BİRAZCIK.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım. zayıflarken moral ve destek çok önemli. beni en çok eşimin beyeni dolu bakışları ve bana karşı daha sevecen davranışları motive ediyor. ama şu var yanlızda kalabiliriz güçlü olmamız şart. birde benim çok büyük bir nefretim var zamanında biri çok kızdırmış üzmüştü beni. manken gibi olayım ondan intikamımı alacağım. hala dün gibi duyduklarım aklımda gözümü kapatınca bile aklıma geliyor. her ne olursa olsun o kadından intikamımı alacağım. az kaldı bu düşünce ve kin ben dahada güçlendiriyor. zaten bu yüzden bu kadar herşey dörtlük oluyo bende. 2 aya yaklaştı ağzıma ne bir tatlı nede bir gram şeker girdi. 1 kez bile kaçamak yapmadım hiç. sabırla o günü bekliyorum faxlada ortalarda dolanmıyorumki görmesin diye. bi anda çıkacağım ortaya

demin 1 kocaman bardak limonlu yeşilçay içtim. şimdide 1 madensuyu içtim. 1 elma ve 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim.

tebriikler tatlım. böyle devam edersen eğer olursun. herkes kilo verdikçe bende çok seviniyorum hepimiz kilolarından kurtulmuş mutlu huzurlu olalım.

sağol canım =) bnde mutlu oluyorum valla. iyiki varsznz sizin desteklernz sayesnde bırakmıyorum =)

geçmiş olsun canım. zayıflarken moral ve destek çok önemli. beni en çok eşimin beyeni dolu bakışları ve bana karşı daha sevecen davranışları motive ediyor. ama şu var yanlızda kalabiliriz güçlü olmamız şart. birde benim çok büyük bir nefretim var zamanında biri çok kızdırmış üzmüştü beni. manken gibi olayım ondan intikamımı alacağım. hala dün gibi duyduklarım aklımda gözümü kapatınca bile aklıma geliyor. her ne olursa olsun o kadından intikamımı alacağım. az kaldı bu düşünce ve kin ben dahada güçlendiriyor. zaten bu yüzden bu kadar herşey dörtlük oluyo bende. 2 aya yaklaştı ağzıma ne bir tatlı nede bir gram şeker girdi. 1 kez bile kaçamak yapmadım hiç. sabırla o günü bekliyorum faxlada ortalarda dolanmıyorumki görmesin diye. bi anda çıkacağım ortaya[/QUOTE]

sağol canım vallaha fena şifayı kaptım ben...teşekkürmü etsek aceba o kadına seni bize kazandırdığı için haaa hugocummm ne dersin?bak bende de ne oluyor biliyomusun eğer tatlı sunulduysa ve ben red ettiysem diyet psikolojisine giriyorum ve ertesi gün katı katına çıkarıyorum ama sunulandan önüme gelenden eğer 3 taneyse 1 tanesinin yada 2 ise 1iri yada 1 ise yarısını yediğimde psikolojik olarak ben ondan yedim kafi diyorum ...benimkide böyle işte.evet bende eminim hiç yemezsem daha iyi ama dediğim gibi işte...

]
sağol canım vallaha fena şifayı kaptım ben...teşekkürmü etsek aceba o kadına seni bize kazandırdığı için haaa hugocummm ne dersin?bak bende de ne oluyor biliyomusun eğer tatlı sunulduysa ve ben red ettiysem diyet psikolojisine giriyorum ve ertesi gün katı katına çıkarıyorum ama sunulandan önüme gelenden eğer 3 taneyse 1 tanesinin yada 2 ise 1iri yada 1 ise yarısını yediğimde psikolojik olarak ben ondan yedim kafi diyorum ...benimkide böyle işte.evet bende eminim hiç yemezsem daha iyi ama dediğim gibi işte...[/QUOTE]

ben diyetisyen haluk saçaklıyı çok severim.tüm televizyon programlarını seyrederim. daha dün izledim. diyorki eğer kişi tatlı börek gibi kalorili şeyler seviyorsa ve siz onu yasaklarsanız bi süre sonra o kişi kat kat fazla yer diyet psikolojisine girer diyor. sevdiği şeyleri az ve syrek olarak yemeli diyor. sende o zaman az ve arada sırada ye canım. ertesi gün kat kat fazla yiyeceğine ikramlardan az al. dengelersin zaten.

eşim bikaç gün önce bi sürü cips almış. dünde çikolata almış gelmiş. evde bisürü çikolata pişmanıye çikolatalı kek cips cola yani ne arasanız var. yemiyoda canı isteyince falan yiyor. duruyor öyle. belkide beni denemek için alıyor. acaba yermiyim diye heralde. çünkü eskiden yapmazdı böyle şeyler. şimdilerde başladı. getiriyor oturma odasına koyuyor gözümün önüne yemiyoda duruyor öyle. banada arada yesene biraz ne olacak diyor. ama dediğim gibi ben yemiyorum. niyetini anlayamıyorum. benimi deniyor yoksa

ben diyetisyen kontrolündeyim canım. 1 buçuk ayda 13 kilo verdim

super vermişsin,maşallah diyelim,ben çok zor zayıflıyorum,gittiğim diyetısyende aynı yaşta,aynı kıloda bı kızla karşılaştım,çok kaçırmış 2 haftada 5 kılo vermişti,ben murfak tartısı ile herşeyi tartıp gramı gramına yemıştım,ve sadece 2 kılo vermiştim,osman müftüoğluna gitsem bunu sebebı araştırılsın ıstıyorum,çok pahalılar hepsi,

buda bişeymıki,ah canım benım,yan komşum 28 yaşında,116 kılodan 87 düştü,fakat kocası neler yapıyomuş,sabah bunu işe bırakcak,pastahane önünde duruyomuş,gidip çay börek poğaça yıyomuş,buda arabada:)kadın measıden geç gelince en sevdiği şeyleri çiğköte içli köfte falan alıp hazır ediyomuş,evı tatlıya boyamış,ama buna ne zayıfla neden zayıflama dermiş,kadında çözemedı,

canım bwn bulunduğun yerde üniversite hastanesi var. araştırma ve uygulama hastanesi var. oraya gittim. sağlık güvencem var o yüzden herşey ücretsiz yapıldı. tüm kan tahlilleri yapıldı. karaciğere, vitamin değerlerine, troite bakıldı. sonrada listemi verdi. harfi harfine uydum 1 ayda 10 kilo verdim. yağ verdim. kas kaybım fazla değildi. yüzüm çökmedi. 5 haftada bir kontrole çağırıyor. listemi değiştiryor. bu ayın 25.de tekrar gideceğim. zayıfladıktan sonrada koruma programına alacak beni. ben çok memnunum. hem çok ilgileniyor hemde ücretsiz. eğer sağlık güvencen varsa ve araştırma ve uygulama hastanesine gidebiliyrsan tavsiye ederim çok ilgileniyorlar. tahlillerinde olur hemde ücretsiz

çok tşk,buralarda böle yerde ilgilenmezler,ben çok ünlü 2 diyetısyene gittim,ve hepsinde zayıfladım,sorun asker gibi yaşamaktan sıkdım,2,5 su,6 öğün,çekmecelerımde sürekli ceviz badem incir kayısı,saati saatıne yemek yemek,sıkıldığım bu,buda bır kasık dıyetler işe yaramıyor artık63 den gram aşağı düşemedım,oysa 1,60 boyum,ve 55 olmam gerekıyor,görüntüm öle kaldırıyor,dediğim gibi,ama bu kadar zor vermemın bır nedenı olmalı,test istiyorlar götürüyorum,herşey normal dıyorlar,oysa ben genç ve bekarım(hanı çocuk doğuranlar zor verir derlerya)

benim eşiminde huyu değişti. eskiden bişey yerim diye kızardı. inanırmısın onun yanında bişey yiyemez olmuştum. ufacık bişeyi ağzıma götürsem dik dik bakardı. şimdide ye canım azcık ne olcak diyor. dün akşam az çikolatamdan vereyimmi dedi. bende yok artık ben hayat boyu şeker ve tatlı kullanmam dedim. neden dedi. bende şeker insanı yaşlandırıyor genç kalmak için şekeri bırakmak gerek dedim. sonra o da bana bu erkekler içinde geçerlimi dedi. yok dedim kadınlara daha çok zarar veriyor dedim. rahatladı. 7 kilo fazlam var deyip duruyor. korkuyor. zamanında bana dediği sözleri ilerde bende ona derim diye. geçen kek yaptım ona çikolatalı. yedi keki sonrada bana sen beni böyle keklerle güzel yemeklerle şişirmeye çalışıyosun. sen yemiyosun sen zayıflayacaksın ben kilo alacağım sende benden intikam alacaksın deyip durdu . oysaki ben öyle yapacak biri değilim. tartılıp duruyor. yiyecekleri bana sormaya öğrenmeye çalışıyor az az yemeye çalışıyor.

aa desene ben o yüzden genç görünüyorum,98 yılından beri şeker kullanmıyorum:)tuzu keselı 10 yıl oldu,erkeğede kadınada yakışmıyor kılo,bu kadar basit yanı

rabbim erkeklerin fotokopisini çekip çekip gönderiyor dünyaya herhalde daha doğrusu özelliklerinin fotokopilerini çekiyor.hepsi aynı çünkü.benimkide akşam keçiboynuzu yiyor bende spordan yorgun gelmiştim.asla yediğinden bana ikram etmezdi.dün akşam sende ye falan dedi birtane yedim sonra tekrar yesene dedi.yok yemiycem deyincede niye diye sordu.şekerli geliyor bana dedim.hayret ettim vallaha...

inşallah olur canım ya dikkat et sen olur nden olmasın bn bu hafta kaçamak yapmama rağmen 1 kilo vermişim 68 im şuan

ne güzel canım yaa... benim iradem yok sanırım...

neden tatlım neden zorlanıyorsun yaz bakalım nerde sorun varsa çözmeye çalışalım

açım canım yaa... hiç doymuyorum... bir de uyku düzenim yok... akşam yemeğini zor yapıorum... kendime yemek yapacak vaktim kalmıyo.... çocuklardan strese giriyorum.... kızımın hastalığını düşünüyorum sürekli kendimi dolabın önünde buluyorum... böyle işte... ben zayıflayamam bu kadar problemliyken...artık psikolojim bozuluyo gibi geliyo...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…