60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım.. çok destek oluyorsun çok iyi moral veriyorsun insana... Allah razı olsun...
bende öyle düşündüm artık... yavaş yavaş azaltayım diye...
inşallah başarırım...
havalarda çok soğudu soba kuracağız eve...
hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz...

farmasi tebrik ederim canım 56 yı da görmüşsün artık alkisalkisalkis
çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kızına.
öğün listen gayet güzel olmuş tatlımopuyorumnanaktan
liste harika opuyorumnanaktan
oooooooo süpersin farmasikaydirigubbakcemile5 maşşallah nazar değmesin hergün gr lar gidiyor .
evt çok şükür gidiyorlar bakalım.opuyorumnanaktan
çok teşekkürler bitanemopuyorumnanaktan inşallah istediğin kiloya istediğin zamanda kavuşursun.
birazdan 1 armut yiyeceğim. öğleye tavuk göğsünü soteledim yanına 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kepçe yayla çorbasıyla yerim. bugün spor yok rahatım
afiyet olsun harikasın arkadaşımŞeniz
:lepi: aferin sana adamı eğittin ya.
farmasi çizelgeyi nasıl yapıyorsun
ben url ile başlayı url ile biteni kopyaladım ama çizelge kızmına yapıştırınca
formata uygun degil diyor bana yardımcı ol
canım şöyle yap http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkzlUsj/weight.png
url den değilopuyorumnanaktan
asla durmak yok kıskananlar çatır çatır çatlasın kilodan da patlasınlarkaydirigubbakcemile5lülülülülülü
oh sefan olsun çatlasın eltinlülülülülülü
çok güzel canım devamı gelir inşallaholumunekankayizsmile

inşallah tatlım istediğin o güne hayırlısıyla adım adım ulaşıyorsun zaten:jeyyar:hihoyyyt
:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3 seni görünce ÇATTTTTTTTTTTTTT diye bir ses çıkarsa şaşırma oldu mu canımkaydirigubbakcemile3
sağol canım vallaha fena şifayı kaptım ben...teşekkürmü etsek aceba o kadına seni bize kazandırdığı için haaa hugocummm ne dersin?bak bende de ne oluyor biliyomusun eğer tatlı sunulduysa ve ben red ettiysem diyet psikolojisine giriyorum ve ertesi gün katı katına çıkarıyorum ama sunulandan önüme gelenden eğer 3 taneyse 1 tanesinin yada 2 ise 1iri yada 1 ise yarısını yediğimde psikolojik olarak ben ondan yedim kafi diyorum ...benimkide böyle işte.evet bende eminim hiç yemezsem daha iyi ama dediğim gibi işte...[/QUOTE]
canım sen az ye herşeyden ye o zaman:1hug:

tatlım Allah sana sabırlar ve sana yavrucuğunun başında sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin sabır sabır bu imtihan dünyasında . inşallah kazananlardan olursunolumunekankayizsmile:1hug:

maibeyaz hugocuğun dediği gibi sen ne yersen ye zaltarak ye bence sofradan fazla doymadan kalk.tatlımı istedi canın ye 2 tane yiyeceğine bir tane ye ne yersen ye yarısını ye.böylede fayda görürsün .ha belki hemen görmezsin yavaşa yavaş görürsün ama zaten en sağlıklısıda yavaş yavaş vermek .böylece geriye hemen kiloları almayız

kızlar maşallah kör oğlu destanı gibi döktürmüşsünüzkaydirigubbakcemile3
tam 1 saattir neredeyse hem okudum ,hem de yorumlarımı yazdım canlarım benim.

okulda
1 bardak çok az şekerli açık çay

evde
2 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım kahve fincanı leblebi
500 ml su

farmasi ben anlayamadım öğlen menünmü ara menümü yani öğle menüsü için çok az değilmibilmiyorumkismile

süper süper :hooray: :sm_cool: alkisalkisalkis . kız yoksa üstteki sen değilsinde başkasımı yoksa hıı. yoksa üstteki resim ablanmı kız

yok canim benim birkac ay önce kaydetmisdi bir dosyaya iyi oldu kendimi daha net görüyorum kilo verip vermedimi,ayni kiyafetleri giydim daha iyi anlasilsin diye.

maşşallah süpersin canım darısı benim başıma :lepi::teytey:alkisalkisalkis

sagol canim,insallah hepimiz hedefimize ulasicaz,birlikden güc dogar

göbek nerde kız hani göbek. kalmamışya. yoksa yoksa acıkınca onumu yedin

belim kalin sekerim malesef

canım belin kalın olabilir ama göbek yağların erimiş. demekki yağ vermiş sağlıklı zayıflamışsın. boşa kürek çekmemişsin. tüm kilolarını verip hala daha göbeğinde yağ olan çok oluyo. sen zoru başarmışsın

farmasi ben anlayamadım öğlen menünmü ara menümü yani öğle menüsü için çok az değilmibilmiyorumkismile

canım bu yazdıklarım ara öğün
daha akşam menüme çok var akşam olsun hapur hupur yiyeceğimkötükedihüsokaydirigubbakcemile3 şaka bir yana akşama ölçülülüğümden taviz verir miyim hiç ?:1hug:

69 kg halim

62 kg halim

nasilim kizlar

harikasın canım benim artık ben bu saatten sonra hangi fotoğrafı karşılaştırayım karşılaştıracak fotoğraf da yok ))))))))))))) ama görüntü itibariyle benziyoruz.

Son düzenleme:
kızlar şu anda 1 tane de havuç yiyorum.

bende birazdan akşam yemeği yiyeceğim. 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe yayla çorbası, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 8 yemek kaşığı taze fasulye. fasulye dünden kalmıştı atmaya kıyamadım müsriflik olmasın diye bugün yine fasulye yiyeceğim

afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…