çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktanfarmasi tebrik ederim canım 56 yı da görmüşsün artık alkisalkisalkis
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kızına.günaydın herkese...
sabah kalkınca dişlerimi fırçaladım
sonra 1 bardak sıcak su
2 bardak oda sıcaklığında su
1 elma yedim
15 dk sonra kahvaltı yaptım
1 kaşık yağla pişmiş omlet
1 dilim ekmek
yarım kk peynir yedim..
1 bardak da şekersiz çok açık çay...
az sonra kızımı fizik tedaviye götüreceğim bu gün yokum...
herkese hayırlı günler...
bu arada 100 gr vermişim çok mutlu oldum 65 ten kurtuldum sonunda inşallah...
liste harika opuyorumnanaktangünaydın hanımlar akşam 7 yk.yağsız taze fasülye,bir domates,bir biber .bir tane salatalık ve küçük soğandan salata yaptım az yağlı,ve bir dilim uno kepekli ekmek yedim.saat 9:30 gibide ara meyvamı yedim.sabah kakınca bir bardak ılık su içtim.yine domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin, unu kepek ekmeği ve bir yumurta ile kahvaltımı yaptım.şimdide suyumu içiyorum.
evt çok şükür gidiyorlar bakalım.opuyorumnanaktanoooooooo süpersin farmasikaydirigubbakcemile5 maşşallah nazar değmesin hergün gr lar gidiyor .
çok teşekkürler bitanemopuyorumnanaktanfarmasi söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun sana maşallah!kızlar bende bayrama kadar şöyle 54 yada 55 olsam süper olacak kardeşlerimin hepsi şehir dışında olduğundan bayramda gelicekler geldiklerinde zayıfladığım bariz belli olsun istiyorum hiç kaçamak yapmamam lazım artık annem gelsede spora başlasamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:hihoyyyt ayyyy havalarda soğudu dışarıda bir rüzgar varki ama napıyım giyinip sarınıp yürüyüşe çıkarım artık.....
afiyet olsun harikasın arkadaşımŞenizbirazdan 1 armut yiyeceğim. öğleye tavuk göğsünü soteledim yanına 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kepçe yayla çorbasıyla yerim. bugün spor yok rahatım
:lepi: aferin sana adamı eğittin ya.kızlar güle oynaya gidiyor yağlar valla. dün ilkkez kendimi beyendim bende. 5 kilo daha verince çok güzel olacağım. eşiminde ağzı kulaklarında valla. hiç kilo falan anmıyor artık sesi kesildi gıkı çıkmıyor. çok uslu bir çocuk oldu
canım şöyle yap http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkzlUsj/weight.pngfarmasi çizelgeyi nasıl yapıyorsun
ben url ile başlayı url ile biteni kopyaladım ama çizelge kızmına yapıştırınca
formata uygun degil diyor bana yardımcı ol
asla durmak yok kıskananlar çatır çatır çatlasın kilodan da patlasınlarkaydirigubbakcemile5lülülülülülübenim kayınvalidemin kiracısı var. çok kötü kalpli bir kadın. işi gücü damatlarına kızlarına büyü yaptırmak sözünden çıkmasın diye. ben eşimle tanışmadan önce büyük kızını eşime vermek istemiş ama eşim hiç oralı olmamış. hep eşime artık evlen kız var bizde falan der dururmuş. sonra biz eşimle tanışıp evlenince eşime senin hanım kilolu der dururmuş. eşim o zamanlar ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana. başka akrabalarıda ya o kız çok kilolu başka bulamadınmı deyip durmuşlar. ama eşim ben seviyorum beyeniyorum kilolarını nasılsa verir demiş hep. şimdi ben zayıfladım ve başta kayınvalidemin kiracısı olmak müzere tüm çekemeyen akrabaları huzursuz oldu. artık bana soğuk davranmaya başladılar. eltim geldi yazın o da başlarda destekledi beni sonra baktıki ben bozmadan diyetimi devam ediyorum kilo veriyorum kıskanmaya başladı. çok abartıyosun deyip durdu. çünkü kendide 75 kilo takmıyorum diyo ama takıyo. özellikle herkes onun yanında bana övgüler yağdırınca kıskandı çok. az yemeye çalıştı ama iştahını kntrol edemiyoki. eltim uzakta senede 1 gelir. o bu sefer ilk geldiğinde ben 83 kiloydum o benden daha zayıftı sonra ben 10 kilo verip ondan daha zayıf olunca kıskandı. şimdide kayınvalideme telefon açıp açıp zayıflıyomu diyetini bozuyomu neden o kadar sıkıyo arada yesin sevdiği yemekleri yap deyip duruyomuş. ama ben pes edermiyim hi
oh sefan olsun çatlasın eltinlülülülülülücanım malesef öyle. kadınlar birbirini kilo konusunda çekememezlik yapıyorlar. ben ramazan bayramında 8 kilo falan vermiştim zaten. tüm ailecek eşimin dayısına gittik. eltim falanda vardı. orda herkes bana çok iyisin artık kilo verme falan dediler. aslında kilom fazlaydı o zamanda ama yağım fazla olmadığından en azından göze batmıyordu iri gözüküyordum o zaman. eltimede herkes çok kilo almışsın falan dediler çok bozuldu. ben bayramdada hiç bozmamıştım diyetimi. yemeklerimi falan evimde hazırlayıp götürüyordum hala daha öyle yapıyorum. neyse ben yemeklerimi poşete koymuş götürmüştüm. kayınvalidemin mutfak masasına bırakmıştım. yemek saati geldiğinde çıkarıp yiyip tabaklarımı yıkayıp geri poşetime koyuyordum. bayramın 2. günü bir baktım benim yemekler yok ortada aradım heryeri bi baktım masanın altına atmışlar dedim ne oldu. eltim dediki yemek poşetin masanın üzerinde durunca göz zevkimi bozuyor dedi. etrafta bir sürü poşet var bir bwnim poşet göz zevkini bozmuş. neyse bişey demedim ben. güldüm geçtim. ve tüm gün önümde arkamda bi tane baklava ye eşine söylemem bozulmaz diyetin yok çikolata ye yok şunu ye. yok bunu ye döndü durdu bende yemeyince oturdu kendi yedi. tüm gün ya ne çok abarttınız karı koca ne olcak bi tene yeseniz falan tüm gün bana taktı üstelik ben hiçbişey demezken. durup durup bana sardı. şimdi biz pilav üstü kuru fasulye yiyeceğiz sende lezzetsiz yağsız yemeklerini ye deyip deyip güldü. yemek yerken ay ne güzel olmuş hayatımda bu kadar lezetli yemek yemedim yiyemeyenler çok şey kaçırıyor dedi durdu bizde güldük eşimle hayat böyle insanlarla dolu
çok güzel canım devamı gelir inşallaholumunekankayizsmileregli olmuşum.öğle yemeğimide yedim şimdi.1 kepçe tas kebabı susuz aldım ama bitirmedim 2-3 çatal,4 kaşık pilav aldım 2 kaşık yedim 1 dilim kepek ekemği onunda yarısını yedim evden karnabahar haşlayıp üstüne yoğurt dökmüştüm onu yedim.kuru kayısı ve incir getirmiştim evden yemeyi unutmuşum.birazdan bir tane kayısı yicem.ve az şekerli açık çay içiyorum şimdi.
evet canım hiç sorma. ben ordayken hiç diyet muhabbeti açmıyorum ama o sürekli açıyor. işte ben az yiyorum bende senin listeni yapabilirim çok zor değil deyip durdu ama şekeri ve tatlıyı bırakmak gerekiyor light içecek ve yiyecekler bile yasak deyince yapmaktan vazgeçti. yapamaz zaten insülin problemi var şekere tatlıya düşkün nasıl yapacakki bu durumda. birgün yapsa birgün bozar tıpkı benim eski halim gibi. şekeri tatlıyı bırakmayada yanaşmıyor az yerim diyor ama insülini peşini bırakmıyor yapabileceğini bu durumda hiç sanmam[/COLOR
iradesiz şey ne olacak :mymeka:sırnaşık şey
hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.kayınvalidem hep benim yanımda zayıf insanların fiziklerinden bahseder...laf çarpar gibi.bizim 1 yıldır çocuğumuz olmuyor benim kilomdan kaynaklandığını bana ima etti.ben anlamadım önce annemde vardı o ortamda annem beni uyandırdı.ikinci defa dediğinde hazırlıklıydım ve kayınvalideme cevabını verdim.benim eşimde varikosel var ameliyat olması gerekiyor.yoksa bebek olma ihtimali çok düşük.şuan bekleme aşamasındayız.olmazsa tekrar doktara gidip ameliyat olucak dedim...o zaman lafı çevirdi olur olur dedi.eltime gelince tam bir allahın cezası oturup konuşacağım hiç bir ortak konu yok olamazda zaten.onun iki çocuğu var kilosu normal.her karşılaşmamızda kilo muhabbetini açar saçma saçma konuşur bilinçsizce atar tutar.başkalarının zayıfladığını yada kilo aldığını söyler.biraz kilo verse ay çok zayıfladım birşeymi var der.biraz kilo alsa dikkat edecem artık der.sanki dal gibide olsa onun suratına bakan olurmu töbe töbe...kara cahil...neyse arkadaşlar sinirlerim bozuluyor...allah herkesin müstehakını versin.senle uğraşan kayınvalidenin komşularınında eltininde allah müstehakını versin.biz yolumuzu çizdik dönmek yok.....
evet kesinlikle Allah' ın izniyle kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz:lepi:
tatlım çok kötü bir liste darılma ama yeterli beslemez bir süre sonra da asla kilo veremezsin versen de sağlıklı olmaz öğünlerinde et süt tahıl sebze meyve dengesine dikkat et bitanem:1hug:bugünkü yedilerim
sabah 1 parça simit çeyrek diyeyim.
ara yarım elma
öğle 1 kase mercimek çorbası
1küçük tabak patates salatası
arada yarım elma
yaşa sen :teytey:68 olmşm kzlar 1 kilo gtmiş allahm bayrama kadar 65 i gössterr bana =(=(
sakın verme bitanem :teytey:10 kilo verdim çok farketti,8 kilo daha fazlam var böyle iyisin verme diyolar, zayıf olan arkadaşlarım yorum bile yapmıyor bu ne çekememezlik anlamıyorum, bide diyet listemi istiyorlar verirmiyim hiç:içelim:
amin canım inşallah görürsün istediğin rakamları:1hug:oo süper, Allahım banada bayrama kadar 57yi göster,yılbaşında da 52 yiopuyorumnanaktan
senin için de amin diyorum:1hug:ay bnde yılbaşına kadar 60 olmak istiyorummm
senin için amin demez miyim hiç inşallah hadi bakalım olacak hayırlısıyla:1hug:selam kızlar
ben de bayrama kadar 57 falan olmak istiyorum ama böyle giderse çok zor...
kız beni gene utandırdın iltifatlarınlafarmasi arkadaşımız çok güzel herşeyden az az yiyerek diyet listesine gerek duymadan zayıfladı arkadaşlar. üstelik kendisi hem çalışıyor hemde bir anne. çocuk sahibi olmasına rağmen zayıflanabilineceğini, çalışmasına rağmen herşeyden az az yiyerek hayattan kopmadan tat alarak kilolara elveda denilebilineceğini ispatladı. kendisini tebrik ediyor ve kocaman birdiyorum. tebrikler arkadaşım
ama canımhugocuğum çok haklı siz bizi izlemeye devam edinhihoyyyt
alkisalkisalkishihoyyyttatlım bende senle aynı durumu yaşadım. ama şu var gerçekten beni sevenleri anladım bu sayede. bende 10 kilo verince en çok kayınvalidem eşimin dayılar yengeleri sevindi. onun dışında eltimde dahil pekçok tanıdık hiç ses çıkarmadı. sanki zayıfladığım hiç belli olmuyormuş gibi. bende o zaman kendi kendime diyordum zayıfladığım belli değil falan diye üzülüyodum saf saf. eşim dedi kıskandıklarından ses çıkarmıyorlar eski halinle şuan arasında çok fark var. sanki eşim değişmiş başka bir kadınla evlenmişim gibi garip hissediyorum dedi. tosunum gitti dedi. çok iyiydı ama o kadar şimdiki eşimse çok güzel dedi a.s.
BEN OKULLAR KAPANMADAN ÖNCE HEP BURADAYDIM.OKUL KAPANINCA KARŞI BİNAYA GEÇİŞ YAPTIM ORADA İŞLER DAHA YOĞUN VE ORASI DAHA KALABALIK BENDE BUNUN DEZAVANTAJINA UĞRADIM BU SİTEYİ AÇAMADIM.VERDİĞİMİ GERİ ALDIM DİYETİ BIRAKTIM ÜSTÜNE BİRDE RAMAZAN AYI GELİNCE İPİN UCU KOPTU.OLSUN ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR.EVET KİLOLARIN BİR ANDA GİTMESİNİ BEKLEMİYORUM AMA ARTIK ŞEKİL OLARAK BİRAZ FARKEDİLSİN İSTİYORUM.BU ARADA DÜN SPORDAN SONRA KENDİMİ İYİ MUHAFAZA EDEMEDİM HERHALDE GRİP OLDUM ŞİMDİ İLAÇ İÇTİM VE IHLAMUR 1 ŞEKER KAŞIĞI BAL KOYDUM İÇERİSİNE ONU İÇİYORUM.İŞALLAH İYİ GELİRDE BOĞAZIM YUMUŞAR BİRAZCIK.
geçmiş olsun canım. zayıflarken moral ve destek çok önemli. beni en çok eşimin beyeni dolu bakışları ve bana karşı daha sevecen davranışları motive ediyor. ama şu var yanlızda kalabiliriz güçlü olmamız şart. birde benim çok büyük bir nefretim var zamanında biri çok kızdırmış üzmüştü beni. manken gibi olayım ondan intikamımı alacağım. hala dün gibi duyduklarım aklımda gözümü kapatınca bile aklıma geliyor. her ne olursa olsun o kadından intikamımı alacağım. az kaldı bu düşünce ve kin ben dahada güçlendiriyor. zaten bu yüzden bu kadar herşey dörtlük oluyo bende. 2 aya yaklaştı ağzıma ne bir tatlı nede bir gram şeker girdi. 1 kez bile kaçamak yapmadım hiç. sabırla o günü bekliyorum faxlada ortalarda dolanmıyorumki görmesin diye. bi anda çıkacağım ortaya
:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3 seni görünce ÇATTTTTTTTTTTTTT diye bir ses çıkarsa şaşırma oldu mu canımkaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım. zayıflarken moral ve destek çok önemli. beni en çok eşimin beyeni dolu bakışları ve bana karşı daha sevecen davranışları motive ediyor. ama şu var yanlızda kalabiliriz güçlü olmamız şart. birde benim çok büyük bir nefretim var zamanında biri çok kızdırmış üzmüştü beni. manken gibi olayım ondan intikamımı alacağım. hala dün gibi duyduklarım aklımda gözümü kapatınca bile aklıma geliyor. her ne olursa olsun o kadından intikamımı alacağım. az kaldı bu düşünce ve kin ben dahada güçlendiriyor. zaten bu yüzden bu kadar herşey dörtlük oluyo bende. 2 aya yaklaştı ağzıma ne bir tatlı nede bir gram şeker girdi. 1 kez bile kaçamak yapmadım hiç. sabırla o günü bekliyorum faxlada ortalarda dolanmıyorumki görmesin diye. bi anda çıkacağım ortaya
ne güzel canım yaa... benim iradem yok sanırım...
açım canım yaa... hiç doymuyorum... bir de uyku düzenim yok... akşam yemeğini zor yapıorum... kendime yemek yapacak vaktim kalmıyo.... çocuklardan strese giriyorum.... kızımın hastalığını düşünüyorum sürekli kendimi dolabın önünde buluyorum... böyle işte... ben zayıflayamam bu kadar problemliyken...artık psikolojim bozuluyo gibi geliyo...boshayallersmile
sağol canım.. çok destek oluyorsun çok iyi moral veriyorsun insana... Allah razı olsun...
bende öyle düşündüm artık... yavaş yavaş azaltayım diye...
inşallah başarırım...
havalarda çok soğudu soba kuracağız eve...
hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz...
kızlar maşallah kör oğlu destanı gibi döktürmüşsünüzkaydirigubbakcemile3
tam 1 saattir neredeyse hem okudum ,hem de yorumlarımı yazdım canlarım benim.
okulda
1 bardak çok az şekerli açık çay
evde
2 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım kahve fincanı leblebi
500 ml su
69 kg halim
62 kg halim
nasilim kizlar
69 kg halim
62 kg halim
nasilim kizlar
69 kg halim
62 kg halim
nasilim kizlar
süper süper :hooray: :sm_cool: alkisalkisalkis . kız yoksa üstteki sen değilsinde başkasımı yoksa hıı. yoksa üstteki resim ablanmı kız
maşşallah süpersin canım darısı benim başıma :lepi::teytey:alkisalkisalkis
göbek nerde kız hani göbek. kalmamışya. yoksa yoksa acıkınca onumu yedin
yok canim benimbirkac ay önce kaydetmisdi bir dosyaya iyi oldu kendimi daha net görüyorum kilo verip vermedimi,ayni kiyafetleri giydim daha iyi anlasilsin diye.
sagol canim,insallah hepimiz hedefimize ulasicaz,birlikden güc dogar
belim kalin sekerim malesef
farmasi ben anlayamadım öğlen menünmü ara menümü yani öğle menüsü için çok az değilmibilmiyorumkismile
69 kg halim
62 kg halim
nasilim kizlar
bende birazdan akşam yemeği yiyeceğim. 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe yayla çorbası, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 8 yemek kaşığı taze fasulye. fasulye dünden kalmıştı atmaya kıyamadım müsriflik olmasın diye bugün yine fasulye yiyeceğim
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın canım:1hug:
ben yıne bu saaate kadar hiç bişey yemedım suanda bı cubuk krker yıyorumm :1no2:
ben yıne bu saaate kadar hiç bişey yemedım suanda bı cubuk krker yıyorumm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?