canım çok dengesiz besleniyorsun böyle işin zor senin. tüm gün aç olunca sonra bianda çok yemek yiyebilirsin
lmaz: olmaz tatlım senin niyetin ne sağlığını yoketmek mi
yaaa adapazarına geldım gelmeden oncede işlerım vardı yemek yemeye fırsat bulamadım eyvahedigeldismile
ama 7de yemek var yurtta yerım onu bilmiyorumkismile
afiyet olsun canım
sagoll
kreker kesmedı benı karnımdan sesler gelıyo kaydirigubbakcemile3
yemekte de patates köfte kızartması varmış yemesem ıyı olurdu ama çok açım az yerım artık napalım :1closedeyes:
canım yurdunda buzdolabı varsa eğer ton balığı ekmek falan olsun dolabında. acil biyere gideceğin zaman aç kalmaktansa hemen ekmek arasına yağı süzülmüş ton balığını koyarsın 2 dakikada hazır marul domates falan.
süper ya tbrk ederim :)kaydirigubbakcemile569 kg halim
62 kg halim
nasilim kizlar
akşam yemeğimi 18 de yedim. saat 20 gibi yarım yağlı sütten yapılmış şekersiz türk kahvemi içerim. saat 22 de 1 elma yer günü kapatırım
kızlar 11:30da azcık ıspanak cheery domates yemiştim, saat 2 de yeşil çay, saat 3 te 2 mandalina, 4:30 da 1 galeta, 6:30da 1 kaşık taze fasülye ve palamutun yarısı, akşam çayım kaldı biran önce ideal kiloma kavuşmak istiyorum sizi seviyorum kızlarolumunekankayizsmile
bugün canım birşey istemiyor fakat ama öğün atlamak olmaz kış gecesi malum uzun onun için akşam yemeğinde düşündüğüm menü
1- 1.5 kepçe mercimek çorbası ( et suyu ile hazırladım .patates ve havuç rendeledim. et suyuna rağmen tavuk bulyon da koydum kaydirigubbakcemile3 hep böyle yapıyorum yeme de yanında yat misalidir çorbam benim )
1 küçük dilim kepek ekmek
yoğurt
domates
yeşil biber
1 - 2 bardak su
akşam yemeğinden sonraki zamanlarda ballı elma sirkeli su karışımı da inşallah içerim .sonrasında da 1 - 2 bardak su.
hugocuğum şu anda sırf meraktan gittim tartıldım 57.6 kg geliyorum sabaha kadar hayırlısıyla inşallah
1- 1.5 kg arası gidiyor.
canım se hergün 1- 1.5 kilomu veriyosun yoksa yanlışmı yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?