60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok dengesiz besleniyorsun böyle işin zor senin. tüm gün aç olunca sonra bianda çok yemek yiyebilirsin

lmaz: olmaz tatlım senin niyetin ne sağlığını yoketmek mi

yaaa adapazarına geldım gelmeden oncede işlerım vardı yemek yemeye fırsat bulamadım eyvahedigeldismile
ama 7de yemek var yurtta yerım onu bilmiyorumkismile

hugocuk benim göbeğim yok buna karar verdim zuzumun fotoğraflarına bakınca göbeğin yok demişsin ya o fotoğraflara bakıp kıyaslayınca.
daha göbek nedir ne değildir bilmiyorum çok cahilim ya kaydirigubbakcemile3
teşekkürler zuzum canım benim ya iyiki fotoları yayınladın bana da göbek nasıl olur ya da olmaz valla öğrettiniz sağolun :1hug:

sagoll
kreker kesmedı benı karnımdan sesler gelıyo kaydirigubbakcemile3
yemekte de patates köfte kızartması varmış yemesem ıyı olurdu ama çok açım az yerım artık napalım :1closedeyes:

canım yurdunda buzdolabı varsa eğer ton balığı ekmek falan olsun dolabında. acil biyere gideceğin zaman aç kalmaktansa hemen ekmek arasına yağı süzülmüş ton balığını koyarsın 2 dakikada hazır marul domates falan.

ben evden geldım zaten yurda evde yemedıysemyurtta hıç yemem kı kaydirigubbakcemile3
zaten burdakı dolap ortak o yuzden herkes kullanıyo ıcındekılerı ben bışey koymuyorum

kızlar ben çıkıyorum kendı bılgısayarımı getırmedım buraya arkadaşınkınden girdim napıyosunuz dıye kaydirigubbakcemile3
öptum hepınızzzıı Şeniz

akşam yemeğimi 18 de yedim. saat 20 gibi yarım yağlı sütten yapılmış şekersiz türk kahvemi içerim. saat 22 de 1 elma yer günü kapatırım

akşam yemeğimi 18 de yedim. saat 20 gibi yarım yağlı sütten yapılmış şekersiz türk kahvemi içerim. saat 22 de 1 elma yer günü kapatırım

süpersin hugocuğum kesin gidecek bu ay 10 kilo bak 10 kilo olmazsa da en az 5 ile 8 arası:1hug:

kızlar 11:30da azcık ıspanak cheery domates yemiştim, saat 2 de yeşil çay, saat 3 te 2 mandalina, 4:30 da 1 galeta, 6:30da 1 kaşık taze fasülye ve palamutun yarısı, akşam çayım kaldı biran önce ideal kiloma kavuşmak istiyorum sizi seviyorum kızlarolumunekankayizsmile

bugün canım birşey istemiyor fakat ama öğün atlamak olmaz kış gecesi malum uzun onun için akşam yemeğinde düşündüğüm menü

1- 1.5 kepçe mercimek çorbası ( et suyu ile hazırladım .patates ve havuç rendeledim. et suyuna rağmen tavuk bulyon da koydum kaydirigubbakcemile3 hep böyle yapıyorum yeme de yanında yat misalidir çorbam benim )
1 küçük dilim kepek ekmek
yoğurt
domates
yeşil biber
1 - 2 bardak su

akşam yemeğinden sonraki zamanlarda ballı elma sirkeli su karışımı da inşallah içerim .sonrasında da 1 - 2 bardak su.

Son düzenleme:

süt grubu yok bugün canım.
ama genel olarak çok çok güzel a.s.

hugocuğum sence nasıl akşam menüm
bu arada birgün kepekli ertesi gün tam buğday ekmeği tüketmeye özen gösteriyorum .
inşallah çavdar ekmeği de aldıracağım eşime

güzel canım. :teytey:

kızlar şimdilik iyi akşamlar yemekten sonra inşallah görüşürüz opuyorumnanaktan

hugocuğum şu anda sırf meraktan gittim tartıldım 57.6 kg geliyorum sabaha kadar hayırlısıyla inşallah
1- 1.5 kg arası gidiyor.

canım se hergün 1- 1.5 kilomu veriyosun yoksa yanlışmı yazdın

canım bütün gün yediğim içtiğim şeylerden sonra yatarkenki kilom ile sabah kalkınca tartıldığımın arasında 1- 1.5 kg arası fark oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…