60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşam menümde yediklerim içtiklerim

1 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe mercimek çorbası
7- 8 kaşık suyla seyreltilmiş süzme yoğurt
1 domates
1 yeşil biber
3 çatalcık menemen
1 yudum kayısı suyu

kızlar elma sirkeli ballı suyumu da içiyorum.
ardından da su içerim bugünlük tamamdır.

Son düzenleme:
Harikasınız kızlar :)
Tebrik edeirm hepinizi ..
İrade ve birlikten doğan destek örneği işte ...

Elmalı sirkeli ballı suyun faydasını görüyor musunuz?

evet canım kesinlikle kilo vermeye yardımcı uygun bir beslenme ile yağları eritmede de vücudun mineral ihtiyacını karşılamada da etkili olduğunu düşünüyorum.
ama ben elmalı sirkeli ballı su karışımı içiyorum deyip yediklerimize dikkat etmezsek olmaz tabiki.yerimseniben

kızlar bugün son olarak da şimdi 500 ml suyumu içtim
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

1 saattir oku oku bitmedi gene herkes coşmuş:sm_cool:bugün öğleden sonra evden bi çıktım anca gelebildim bugün yediklerim 8.00 2 bardak su 2 kuru kayısı 8:40 domat salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 10:15 1 fincan limonlu beşli çay 13.00 3 kaşık tavuklu pilav 1 kepçe kabak yemeği 1 dilim kavun 17:00 5 tane sarma çeyrek gözlemenin yarısı 2 tane salatalık turşusu 2 az şekerli çay 21:30 8 tane taze siyah üzüm 7 tane leblebi(herşeyi saymaya alıştım bunuda saydım:roflol:)

bu arada sayfaları okurken unuttum zuzum tebrikler değişim süper:hooray::lepi:

canım süper bence gerçekten öğün listen harika sen çok güzel kilo verirsin inan buna.a.s.:1hug:

mavli akşam menümü değerlendirir misin ? canımcımopuyorumnanaktan

bnde bugün akşam 4-5 kaşık patlıcan yemeği yedm
4 kaşık ( tam dolu değil ) makarna
bol salata cnlarım =)
1 2 saat snra 1 elma yedm

bnde bugün akşam 4-5 kaşık patlıcan yemeği yedm
4 kaşık ( tam dolu değil ) makarna
bol salata cnlarım =)
1 2 saat snra 1 elma yedm

çok güzel canım yanına biraz da yoğurt yeseydin keşke.olumunekankayizsmile

canım süper bence gerçekten öğün listen harika sen çok güzel kilo verirsin inan buna.a.s.:1hug:

ayyyyyyyy canım ağzından bal damlıyor olumunekankayizsmile pek hissetmiyorum ama inşallah veririm.... canım akşam yemeğin herzamanki gibi çok ölçülü hiçbir aşırılık yok afiyet olsunopuyorumnanaktan

farmasi canım birtek şu ballı elma sirkeli suyu nasıl içiyosun anlamıyorum ben geçen sene pekbir hevesle sirkeyi aldım başlıycam diye aman Allahım onebiçim bir tat miğde bulantısından hasta oldum iki defa içebildim bidahada tövbe ettim maşallah sen sürekli içiyosun.......

ben de çok seviyorum nedense günde en az bir büyük bardak ( 250 ml ) en fazla 2 bardak ( 500ml) içiyorum.
ben de yeşilçayı içemiyorum. çok iğrenç geldi ilk denememde hala da içmeyi filan denemiyorum.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar. sbah uyanınca 1 bardak su. kahvaltım 1 yumurtadan menemen 1 kaşık yağlı. ve kibrit kutusu kadar örgü peyniri. ve 1 dilim tam buğday ekmeği

günaydın kızlar. sbah uyanınca 1 bardak su. kahvaltım 1 yumurtadan menemen 1 kaşık yağlı. ve kibrit kutusu kadar örgü peyniri. ve 1 dilim tam buğday ekmeği

süper menünle gene harikasın arkadaşım. hayırlı cumalar.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…