kızlar elma sirkeli ballı suyumu da içiyorum.
ardından da su içerim bugünlük tamamdır.
Harikasınız kızlar :)
Tebrik edeirm hepinizi ..
İrade ve birlikten doğan destek örneği işte ...
Elmalı sirkeli ballı suyun faydasını görüyor musunuz?
iyi geceler arkadaşım Allah rahatlık versin!opuyorumnanaktankızlar bugün son olarak da şimdi 500 ml suyumu içtim
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
1 saattir oku oku bitmedi gene herkes coşmuş:sm_cool:bugün öğleden sonra evden bi çıktım anca gelebildim bugün yediklerim 8.00 2 bardak su 2 kuru kayısı 8:40 domat salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 10:15 1 fincan limonlu beşli çay 13.00 3 kaşık tavuklu pilav 1 kepçe kabak yemeği 1 dilim kavun 17:00 5 tane sarma çeyrek gözlemenin yarısı 2 tane salatalık turşusu 2 az şekerli çay 21:30 8 tane taze siyah üzüm 7 tane leblebi(herşeyi saymaya alıştım bunuda saydım:roflol:)
bnde bugün akşam 4-5 kaşık patlıcan yemeği yedm
4 kaşık ( tam dolu değil ) makarna
bol salata cnlarım =)
1 2 saat snra 1 elma yedm
canım süper bence gerçekten öğün listen harika sen çok güzel kilo verirsin inan buna.a.s.:1hug:
farmasi canım birtek şu ballı elma sirkeli suyu nasıl içiyosun anlamıyorum ben geçen sene pekbir hevesle sirkeyi aldım başlıycam diye aman Allahım onebiçim bir tat miğde bulantısından hasta oldum iki defa içebildim bidahada tövbe ettim maşallah sen sürekli içiyosun.......
çok güzel canım yanına biraz da yoğurt yeseydin keşke.olumunekankayizsmile
salata yedim canım onun yerine bol bol =)
iyi bakalım afiyet olsun ben süt grubu da olsun diye demiştim. ama sadece kilo olmasınopuyorumnanaktan
günaydın kızlar. sbah uyanınca 1 bardak su. kahvaltım 1 yumurtadan menemen 1 kaşık yağlı. ve kibrit kutusu kadar örgü peyniri. ve 1 dilim tam buğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?