60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize

kahvaltıdan önce 1 büyük bardak su

bugün sabah kahvaltım

yaklaşık 1 kk peynir
1 domates
2 yeşil biber
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 dilim tam bğday ekmeği
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay

sabah tartıldım kızlar 100 gr almışımkaydirigubbakcemile3 56.9 kg olmuşum.
Allah' a emanet olun bugün baya uzun ve yoğun geçen birgün olacak benim için
dersler veli toplantısı orotoryo çalışması hergün olduğugibi
neyse canlar sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

canım bütün gün yediğim içtiğim şeylerden sonra yatarkenki kilom ile sabah kalkınca tartıldığımın arasında 1- 1.5 kg arası fark oluyor.

canım sabah aç karnına iç çamaşırlarıyla tuvalete gittikten sonra tartılacaksın. akşam tartıldığındaki sonuç gerçek sonuç değildir. gün boyu yediklerin içtiklerinle akşam daha fazla gösterir tartı. hergün tartılmak istiyorsan eğer sabahları tartılki gerçek sonucu al kaydirigubbakcemile3

güzel bir kahvaltı olmuş canım işlerinde allah sana kolaylık versin hayırlı cumalar canım

günaydın kızlar. sbah uyanınca 1 bardak su. kahvaltım 1 yumurtadan menemen 1 kaşık yağlı. ve kibrit kutusu kadar örgü peyniri. ve 1 dilim tam buğday ekmeği

günaydın hugocuk evet arada değişiklik yapman iyi olmuş.sürekli lor peynir okuyorduk.gerçi hoş benimkide hep aynı domates salatalık peynir kaydirigubbakcemile3

merhaba farmasi sanada hayırlı cumalar herzamanki gibi menün süper.100 gr hiç bişey değil verirsin yarına.allah kolaylıklar versin sana

günaydın arkdaşlar akşam ben biraz abarttım galiba birde siz karar verin.
akşam saat 7 gibi bir bardak mercimek çorbası (hastayım diye içtim)
saat 8 de 1 kase mercimek çorbası
bir el büyüklüğü kadar ekmeksiz tepsiye basılmış tavuk kıyma
daha sonra
3 kuru incir 6-7 ceviziçi
2 dilim kavun
çokmu olmuş

günaydın hanımlar akşam giremedim misafirim eski iş arkadaşım bi ablam vardı.akşam ufak kepçeyle 1,5 kepçe tarhana çorbası,4 yk.yağsız semizotu yemeği,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı,4 çatalda yoğurtlu sarımsaklı karnıbahar yedim.ekmek yemedim daha doğrusu canım istemedi hiç.sabah kalkıncada bir bardak ılık su içtim.bir küçük domates,salatalık,4 tane zaytin,bir tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir,bir şekerli açık çay,1 tane uno kepekli ekmek yedim.kızlar size ne dicem benim 3 gündür maşşallah bağırsaklarım çok güzel çalışıyor nedendir acaba.normalde ben kabızımdır ve 2 güne yada 3 güne tuvalete çıkarım şimdi günde 3 kere çıkıyorum nazar değmesin böyle devam etsinde acaba yadiklerimdenmi yoksa beloc diye hap kullanıyorumya ondanmıdır anlayamadım.hani kayısı incirmi yapıyor dicem ama önceleride kayısı yada incir yerdim yinede çıkamazdım.birde hugocuk bi ara demişti hangi konu hakkındaydı emin değilim ama sanırsam hani bi karışım vardı karanfil karabiber elma falan hani kaynatılıp içiliyodu o kunudaydı heralde onu içince tuvalete çıktığınızda yağlarında çıktığını göreceksiniz diye.gerçekten 3 gündür çok sık çıkıyorum ve çok çok aferdesiniz kusuruma bakmayın benimkininde rengi değişik böyle beyazlı gibi bi renk anlayamadım bi türlü nedendir acaba.hapı bıraktığım zaman anlarım belki devam ederse yediklerimdendir devam etmezse haptandır dicem ama hapıda 6 ay kullanıcam.

çok çok normal canım hiç abartı yok bence zaten ekmekte yememişsin.ama tabi hugocukta bi yorum yapsın bence aklinialirimsmile

ben abartı bişey görmedim canım. sen zaten dün az yemiştin sabah ve öğle yemeklerin azdı akşama dengelenmiştir. zaten uzmanlar hastalık döneminde metabolizmanın hastalığı yenmek için daha hızlı çalıştığını söylüyorlar. ayrıca sporda yapıyosun ve anladığım kadarıyla bayağı sık bir spor yapıyosun o yüzden bence iyi.

bugün mevsimin ilk pırasa yemeğini yapacağım. bayağıda özlemiştim zaten. eşimede pırasa yapacağım ama onunki bol zeytinyağlı olacak. benimkisi yağsız pişecek. artık yerken 1 kaşık zeytinyağı eklerim. havalarda soğudu bendede hafiften kırıklık var. bugün spor günüm.

ebruliciğim anladığım kadarıyla kilo konusunda kayınvaliden falan seni üzmüş ve sen verememekten yada verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorsun ve senin eşinde benimki gibi zayıflamamızı çok isteyenlerden. sen hiç kafana takma. şunu unutma sen artık eskisi gibi yemiyosun. eskisi gibi yemedikten sonra ve sporda yaptıktan sonra verirsin kilolarını. sen eskiden spor yapmazken şimdi hoca eşliğinde yapıyorsun. eskiden yediklerine dikkat etmezken şimdi yediklerine dikkat ediyosun o yüzden zayıflarsın. önemli olan geri almamak. bak ben artık hiç takmıyorum. çünkü zaten gidecek kilolar. öenmli olan sonrası. diyetisyen beni koruma programına alacak o yüzden rahatım ve zayıflayayım koruma programına geçeyim paylaşırım sizlerle. korkma yediklerindende korkma.

1 haftadır cok hastayım hiç spor yapamadım. hiç tartılamadım ayrıca ama kilo aldıgımı sanmam. bağırsaklarım gayet iyi çalısıyor hala. ama su içmeyi yine ihmal etmeye başladım canım. işler de çok yogun gözüm hiç yiyecek ve içecek görmüyor. ben de pırasayı cok severim. gidip alıp yapayım en iyisi:) aklıma düşürdün şimdi. afiyet olsun canım sizekaydirigubbakcemile2

yok canım bence çok değil. sonucta sağlıklı şeyler yemişsin. kendine dert etme:)

sağol canım yorumların için bakıyorumda şöyle evet ben az yiyerek hayatımı devam ettirebilirim gibi geliyor bana.inşallah bu modum devam eder.yalnız bişey diycem.dün bir öğretmen arkadaşa spora gittiğimi söyledim.kendide gidiyormuş benim hamile kalmak istediğimi biliyor bu yüzden beni uyardı yani şuan için spor yapmamamı sporu doğumdan sonraya bırakmam gerektiğini söyledi.içim biraz tedirgin oldu.

çok çok normal canım hiç abartı yok bence zaten ekmekte yememişsin.ama tabi hugocukta bi yorum yapsın bence aklinialirimsmile

sağol canım yorumun için.senin bağırsak durmunuda hiç anlayamadım ama diyetten olduğunu sanmıyorum içtiğin ilaçtan bence prospektüsünü oku derim ben.dikkat et kendine

peki bunu neye dayanarak söyledi. uzmandanmı duymuş. ayrıca sen daha hamile değilsinki spor yapmanın ne gibi bir zararı olacak anlamadım. bizde eşimle ben zayıfladıktan sonra çocuk düşünüyoruz ama ben sporu bırakma niyetinde değilim. hamilieyken bile yürüyüş veriyor doktorlar. ben hamileyken koşamasamda en azından yürürüm ama tabikide doktora danışarak. aslında en güzeli koşu bandı alman canım. heran elinin altında istediğin zaman kullanırsın. hamileykende yavaş yavaş yürürsün.

sağol canım yorumun için.senin bağırsak durmunuda hiç anlayamadım ama diyetten olduğunu sanmıyorum içtiğin ilaçtan bence prospektüsünü oku derim ben.dikkat et kendine

evet canım bende şimdi okudum ama maşşallah çok yan etkileri var.ama kabızlık yapabilirmiş:1rolleyes: o zaman bu ilaçtan değil

dun oucluydum kizlar gunduz tartildigimda 63.7 bile gordum.aksam disardan yedim olcuyu kacirdim.
bu sabaha gelince kiymayla yumurtasiz melemen gibi bi sey hazirlamistim 2 dilim siyah ekmekle yedim 2 saat gecti simdi acikmaya basladim yesil cay icmedim onu iciyim yanina canim biseler istiyo ne yesemki

kızlar eğer açlık çekiyorsanız yada yedikleriniz yetmiyorsa size tokluk için size karnıbahar öneririm. haşlanmış karnıbahara sarımsaklı yoğurt döküp yiyin. hem lezzetli hemde çok tok tutuyor kaloriside az. lif deposu. zaten onu yedinizmi tıka basa doyuyorsunuz başka bişey yemeye fırsat kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…