ablacığımmmm :1hug: buradayım ablacığım . . .
:asigim:
hep takipteyim fakat dün ofiste misafirim vardı ve paylaşamadım halimi . . . :çok üzgünüm:
ama hep okudum tüm yeni dahil olan hanımları seni aaybisimi torpak ablamı derinn i melek ve mucizesi ni acemiperi yi lunayı pirlanta yı egoist i flyy ı vintage yi zinep i gülgülmez i selenimo yu emosum u . . . bu lafım foruma yeni dahil olan hanımlar için ki bu da demek oluyor kişiler her zaman her an paylaşım için müsait olamayabiliyor önemli olan siz geldiğinizde size özel karşılama mesajları okumanız değildir önemli olan deneyimlerinizi paylaşmanız ve foruma + değer kazandırmanızdır . . .
bu nedenle lütfen serzenişte bulunulmasın . . . paylaşımda bulunulsun ki böyle olunca arkası gelir . . . siz hoşgeldin vari karşılama mesajları beklerseniz bununla karşılaşamaz giderseniz sizin kendinizede bizede bir faydanız olmaz . . .
lunapiena sagol canım:1hug:
sabun hakkatten yoklugun hissediliyor.kimse hadi sularınızı alın gelin demedi:roflol:
flyy sanırım 50 gunde 8 kilo veren tebrikler canım:hooray:
kilo vermesi duran arkadaşım pardon ismi hatırlayamadım ama kilo vermesi durana pirinç lapası diyeti öneriyorlardı bir bak istersena.s.
bu arada ben lahana suyunu soğan suyunu bile içtim ya bu angelina jolie çayını kesin içerim kaydirigubbakcemile2:roflol:ama elimde malzeme yok hemen not alayım
teşekkürler paylaşan arkadaşım
durmak yok yola devammmmmm:dance::dance::dance:
Sabun nerdesin fıstık ya?
Önce pimea,sonra Topraksu şimdi de sen yoksun:1no2:
Umarım hasta falan değilsin canım:Saruboceq:
Ama bazen merak edip birşeyler soruluyor ve heyecanla cevabı bekleniyor.aa bir bakmışsın senden sonra bir çok yazılar yazılmış vs...ama sorduğun sorulara ya da ricalara herhangi bir cevap verilmemiş.Burada olmamızın nedenlerinden biri de,bence,malum konumuzla ilgili birbirimize sorular sormak ve cevaplar vermek...Ben sadece buna üzülüyorum ama birçok arkadaşında dediği gibi,özellikle yoğun çalışan arkadaşlar,geriye dönük sayfalara bakamıyorlar.Bu konuda onlara sonuna kadar hak veriyorum...
Ama şunu da belirteyim ben sizin yazdıklarınızdan çok şey öğrendim ve öğreniyorum.Hayatımda 2 günden fazla rejim yapamayan ben,yarın rejimimin birinci haftasını dolduracağım ve içimde müthiş bir motivasyon var,kesinlikle rejimime devam edeceğim..Bana bu mutluluğu yaşatan hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..kaydirigubbakcemile3
flyyy exodex kullanmaktan vaz mı geçtin...Seni hiç etkilemek istemem ama ben tatlıyı tamamen unuttum gibi birşey bu ilaç sayesinde..
ya düşünmüyo diilim almayı fakat yan etkisi olur diye korkuyorum. Bide benim sık sık şekerim düşüyo.. Hani bi zararı olur mu bilemedim açıkçası.. Ama bi doktora danışıp kullanayım diyorum..
Anladım.Bence de bu durumda kesinlikle doktora başvur..Geçmiş olsun..
Kızlar,
diyet yapıcam diye sağlığınızdan olmayın çok önemli..
Ben bir ara çok zayıftım(boyum 1.68 52 kiloydum suratım kurukafa gibiydi.) ve ozamanlar sağlığım okadar bozulduki hala sonuçlarına katlanıyorum.. Mide ülseri oldum, hala düşük tansiyon ve düşük şekerim var..
Sonra tedavi süresinde çoook kilo aldım şimdi işte onları vermeye çalışıyorum.. Şu anda 65 kiloyum yani ki tedavi sonrasında 72 kiloydum.. Bi anda 20 kilo aldım..
Yani diicem su ki sağlıklı kilo verin sağlıksız verince hiç bi işe yaramıyo.. üstüne üstlük sağlığınızdan oluyorsunuz..
Yok ben anladım senin vurguladığın şeyi sevgili sabun ,sadece,ben de söz açılmışken bu konuya da değineyim dedim.Bana bir kaç kez oldu da.Galiba seni alıntı yapmam doğru olmadı bu noktada,kusura bakma emi....a.s.
Kızlar,
diyet yapıcam diye sağlığınızdan olmayın çok önemli..
Ben bir ara çok zayıftım(boyum 1.68 52 kiloydum suratım kurukafa gibiydi.) ve ozamanlar sağlığım okadar bozulduki hala sonuçlarına katlanıyorum.. Mide ülseri oldum, hala düşük tansiyon ve düşük şekerim var..
Sonra tedavi süresinde çoook kilo aldım şimdi işte onları vermeye çalışıyorum.. Şu anda 65 kiloyum yani ki tedavi sonrasında 72 kiloydum.. Bi anda 20 kilo aldım..
Yani diicem su ki sağlıklı kilo verin sağlıksız verince hiç bi işe yaramıyo.. üstüne üstlük sağlığınızdan oluyorsunuz..
slm kızlar nasılsınız ben bu sabah 1 tane poğaça yedim öğlende 1 kepçe çorba 1 kepçe pilav ve cacık sizce çokmu yemişim??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?