60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabun nerdesin fıstık ya?

Önce pimea,sonra Topraksu şimdi de sen yoksun:1no2:
Umarım hasta falan değilsin canım:Saruboceq:

lunapiena sagol canım:1hug:
sabun hakkatten yoklugun hissediliyor.kimse hadi sularınızı alın gelin demedi:roflol:
flyy sanırım 50 gunde 8 kilo veren tebrikler canım:hooray:

kilo vermesi duran arkadaşım pardon ismi hatırlayamadım ama kilo vermesi durana pirinç lapası diyeti öneriyorlardı bir bak istersena.s.

bu arada ben lahana suyunu soğan suyunu bile içtim ya bu angelina jolie çayını kesin içerim kaydirigubbakcemile2:roflol:ama elimde malzeme yok hemen not alayım
teşekkürler paylaşan arkadaşım

durmak yok yola devammmmmm:dance::dance::dance:

Ama bazen merak edip birşeyler soruluyor ve heyecanla cevabı bekleniyor.aa bir bakmışsın senden sonra bir çok yazılar yazılmış vs...ama sorduğun sorulara ya da ricalara herhangi bir cevap verilmemiş.Burada olmamızın nedenlerinden biri de,bence,malum konumuzla ilgili birbirimize sorular sormak ve cevaplar vermek...Ben sadece buna üzülüyorum ama birçok arkadaşında dediği gibi,özellikle yoğun çalışan arkadaşlar,geriye dönük sayfalara bakamıyorlar.Bu konuda onlara sonuna kadar hak veriyorum...

Ama şunu da belirteyim ben sizin yazdıklarınızdan çok şey öğrendim ve öğreniyorum.Hayatımda 2 günden fazla rejim yapamayan ben,yarın rejimimin birinci haftasını dolduracağım ve içimde müthiş bir motivasyon var,kesinlikle rejimime devam edeceğim..Bana bu mutluluğu yaşatan hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..kaydirigubbakcemile3

denersen bizede bildir tadi nasilmis heee bide soguk iciliomus kokmasin diyi heralde

Sabun nerdesin fıstık ya?

Önce pimea,sonra Topraksu şimdi de sen yoksun:1no2:
Umarım hasta falan değilsin canım:Saruboceq:

yok yok aaybisim benimmmm :1hug: buradayım . . .
regl olduğum için o kadar şiş o kadar hımbıl hissediyorum ki kendimi . . .
ama dikkat ediyorum yediklerime her zaman . . .
62 yi hedef belirledim bu pazar için hiç olmadı 62.5 i göreceğim . . .
:asigim:

annem seyehatteydi uzun bi aradan sonra 2 gün önce geldi ve geldiğinden beri ne kadar zayıflamış olduğumu söylüyor . . .
daha önce giydiğim kotlarımı yeni mi diye soruyor . . .
hiç böyle durmuyordu bunlar diyor . . .
:asigim:

aaybisim bi şey soracağım . . .

hedefine çok yaklaştığında 1 kg 2 kg gibi yani . . . amaaan dedin mi hiç yani bıraktığın oldu mu ben bundan korkuyorum kendim için . . . yani 60 ı hiç göremeyecekmişim gibi sanki 61 de 62 de çakılıcakmışım gibi . . .

:çok üzgünüm:

canımcığım soruların yanıtsız bırakılması hali için ben bahsetmedim o hal hiç hoş karşılanamaz tabi ki . . .
ama söz ettiğin gibi mutlaka gözden kaçmıştır havalar düzeldikçe katılım oldukça arttı ve sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki . . .

kaydirigubbakcemile5

melek ve mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s. şu çiçek ununu deneyimledin mi ?

flyyy exodex kullanmaktan vaz mı geçtin...Seni hiç etkilemek istemem ama ben tatlıyı tamamen unuttum gibi birşey bu ilaç sayesinde..

ya düşünmüyo diilim almayı fakat yan etkisi olur diye korkuyorum. Bide benim sık sık şekerim düşüyo.. Hani bi zararı olur mu bilemedim açıkçası.. Ama bi doktora danışıp kullanayım diyorum..

kizlar bakin zencefil 50 mucize bitkinin icinde yer aliyor

Zayıflama tedavisinde etkili. Zayıflama tedavisinde kan şekerini dengede tutmakta olan etkisinden dolayı tok tutucu ve metabolizmanın yavaşlamasını engelleyici etkisi ile rahat kilo verimini sağlıyor

Yok ben anladım senin vurguladığın şeyi sevgili sabun ,sadece,ben de söz açılmışken bu konuya da değineyim dedim.Bana bir kaç kez oldu da.Galiba seni alıntı yapmam doğru olmadı bu noktada,kusura bakma emi....a.s.

Kızlar,

diyet yapıcam diye sağlığınızdan olmayın çok önemli..

Ben bir ara çok zayıftım(boyum 1.68 52 kiloydum suratım kurukafa gibiydi.) ve ozamanlar sağlığım okadar bozulduki hala sonuçlarına katlanıyorum.. Mide ülseri oldum, hala düşük tansiyon ve düşük şekerim var..

Sonra tedavi süresinde çoook kilo aldım şimdi işte onları vermeye çalışıyorum.. Şu anda 65 kiloyum yani ki tedavi sonrasında 72 kiloydum.. Bi anda 20 kilo aldım..

Yani diicem su ki sağlıklı kilo verin sağlıksız verince hiç bi işe yaramıyo.. üstüne üstlük sağlığınızdan oluyorsunuz..

ya düşünmüyo diilim almayı fakat yan etkisi olur diye korkuyorum. Bide benim sık sık şekerim düşüyo.. Hani bi zararı olur mu bilemedim açıkçası.. Ama bi doktora danışıp kullanayım diyorum..

Anladım.Bence de bu durumda kesinlikle doktora başvur..Geçmiş olsun..

Anladım.Bence de bu durumda kesinlikle doktora başvur..Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim lunapienacıım.. sebebide az önce gruba yazdıım gibi zayıflama sevdasından.. Oyüzden busefer çok dikkatli olmaya çalışıyorum anliicann.. :))))

sabuncum henüz elime geçmedi ama yarın yada perşembe sanırım ulaşmış olur elime.deneyince mutlaka yazarım sonucunu burayakaydirigubbakcemile2

yonca54 deneyince mutlaka yazarım .ama şu sıralar elma sirkesi bal karışımı içiyorum.sandoloz sakızını dün aldım ama az kalsın afedersiniz öğürecektim.akşam farklı yöntemle deniyceö.lahana yagınıda süremedim zira devamlı titriyorum:çok üzgünüm:

tartı içinde perşembeyi bekliyorum umarım pazar gününden beri 1-1.5 kilo gitmiş olur.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn:dance:

kesinlikle haklısın canım ama bir zaman sonrada hırs oluyor sanırım yaa.kendime engel olamıyorum ben.hiçç bir şey yemiyorum off bu durumda kötü beee

yok canımcığım yanlış anlaşılacak bir şey olmadı tarafımdan . . .
hatta bu konuya değinmen hoşuma gitti . . .
a.s.

cimcimenin annesiii bende zencefil için o kadar mucizevi şeyler duydum ki . . .
çokta düşündüm kullanmayı . . .
birlikte başlayalım mı ?

bu arada vucudun kesinlikle şiş cimcimenin annesi buna emin ol ve kesinlikle motivasyonunu düşürme . . .

başarısız olanlar vucutları su topladığında başaramadığını sanıp eski usule devam edenler kafilesinden . . . bunu sakın aklından çıkarma güzel anne . . .

unutma 2 ay sonra Türkiyedesin ve fıstık gibi bi ziyaret gerçekleştireceksin İnşAllah :Saruboceq:

çiçek tozunu bende bekliyorum seninle melek ve mucizesi çünkü kullanan birini birebir görmüşsün ve o kişi tıpkı benim gibi anladığım kadarıyla yani iştahtan BOL biri

slm kızlar nasılsınız ben bu sabah 1 tane poğaça yedim öğlende 1 kepçe çorba 1 kepçe pilav ve cacık sizce çokmu yemişim??????

Sabuncuğum hoşgeldinŞeniz

Bende de bazen öyle oluyor,daha doğrusu kilo veremdiğim o 2 haftada oldu.Ama sonra 1 kilo daha verdiğimde o his kayboldu.

Flyycğım;

Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ;tansiyon ve özellikle şeker ömür boyu takip ister tabii ülser de öyle.Bence amacın kilo vermekse doktor kontrolünde vermelisin.Bizim için normal olan şeyler senin için sakıncalı çünkü.
Şunu da belirteyim;
Bende de yüksek tansiyon sorunu var diğer arkadaşlarıma daha önce bahsetmiştim.Bu yüzden kısmi felç bile geçirdim.Ve çok zor bir hamilelik yaşadım.45 kilo aldım 120 kiloda doğum yaptım.
Bu sebepten dolayı tuzu hayatımdan çıkardım.en basit alacağım önlem buydu çünkü

Ve ben de düşük şekerle yaşıyorum.Üstelik nerdeyse bütün sülalem şeker hastası(babam,halalrım,amcalarım,anne tarafı ise yüksek tansiyon ve migren)yani benimkiler biraz genetik.

Düşük şekerimi ise dengelemeye çalışıyorum.Mümkün mertebe nişastalı yiyeceklerden ve çikolatalardan uzak duruyorum,ani insülin iniş çıkışları yaşamamak için.Ve şekrim gün içinde düşüp elim ayağım titremeye başladığında hemen ağzıma bir küp şeker atıyorum.

Daha önce 48-52 kg arasında gayet iyi ve sağlıklıydım bu arada 31 yaşımdayım ve 169cm boyundayım.Hamilelik ve yaşın ilerlemesi bende bazı hastalıklar için tetikleyici oldu açıkçası.

Oyüzden canım hele de daha yaşın genç ise dikkat etmeli ve mutlaka doktor kontrolünde olmalısın.Çikolataları hayatında çıkar,bunun yerine 4/1 yeşil elma tüket ki ,insülinin ani olarak inip çıkmasını engellemeye çalış.

Sağlığımız herşeyden önemli.

Ayyy ben bugün aşmışım kendimi yine bir dünya yazdım.Umarım sıkılmassın okurken.kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bana yardım edin benim bağırsak sorunum var 3 gündür tık yok 3 gün önce 59,7 idim bu sabah tartıldım 60,3 çıktım hiç bişeyde yemiyorum acaba bağırsak sorunum yüzünden mi kilo almışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…