60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese ve iyi zayıflamalar :)

Ben dün akşam çorba ve salata ile akşamı atlattım çayımlada biraz beyaz leblebi yadim
Bugün ise yine sabah sporum ve 5li karışım çayımla başladım güne kahvaltı olarak 1 dilim k. ekmeği ve 1armut yedim
Hepimize kolay gelsin sengözlerimebaksanab

günaydın kızlarrr,benim sizin gibi düzenli yaptığım bi diyet yok,aralarda yemek falanda aklıma gelmez,canım ne zaman istiyosa o zaman yiyorum tabi az,bir de bol su içmeye çalışıyorum,benimki de böyle işte.
birde her sabah 1 saatyürüyüşüm ve sirkeli suyum var.a.s

günaydın kızlar
ben bu sahab anneciğimin yaptığı sıcak sıcak nefis gözlemeleri bırakıp bir kase sütlü cornflakes yedim senağlama
çay bile içmedim başka hiç bir şey yemedim cokacimcoook

Günaydın fıstıklar nasılsınız?

Öncelikle yeni arkadaşların kendilerine göre haklı serzenişlerine değinmek istiyorum.

Hepimiz aynı amaçla buradayız birbirimize destek olup deniyimlerimizden yararlanmak için.Şahsım adıma konuşacak olursam.Bende çok yeni değilim.2.5-3 aydır forumdayım.Bu arada çok yoğun çalıştığımıda belirtmek isterim ki.Çoğu zaman istesemde kimseye cevap yazamıyorum.Bu yüzden lütfen alınmayın arkadaşlar.Boş vakit buldukça herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

Her sabah işimi hafiflettikten sonra eski yazıları okumaya çalışıyorum ki ,bu çok yararlı oluyor.Hepinize tekrar hoşgeldiniz diyorum.a.s.

Dünkü menüm.

Sabah kahvaltısı-------yok
Öğle------------------------1 adet simit ve şekersiz çay
Akşam--------------------1 kase yoğurt+domates çorbası

Bu sabah yine kahvaltı edemedim.

merhaba arkadaşlar pc bozuk oldugu için hafta sonu giremedim. 1 hafta boyunca diyet yaptım sadece sabahları 1 dilim ekmek yedim 3 gün de 45 dakika yürüyüş yaptım. pazar günü tartıldım 1 kilo almişim

merhaba arkadaşlar pc bozuk oldugu için hafta sonu giremedim. 1 hafta boyunca diyet yaptım sadece sabahları 1 dilim ekmek yedim 3 gün de 45 dakika yürüyüş yaptım. pazar günü tartıldım 1 kilo almişim

biraz anlatım bozuklugu yapmısım. öglen ve akşam hic ekmek yemedim haşlanmıs tavuk salata, sebze yemegi yedım ama kılo aldım offfffffff offfffff zayıflamak ne zormuş. en azından 1 kılo zayıflamısımdır dıye heyecanla cıktım tartıya ama 68 i gorunce yıkıldım resmen :çok üzgünüm:

Dünkü menüm.

Sabah kahvaltısı-------yok
Öğle------------------------1 adet simit ve şekersiz çay
Akşam--------------------1 kase yoğurt+domates çorbası

Bu sabah yine kahvaltı edemedim.

Merhaba aaybisss...

Nekadar az yiyorsun.. Sürekli bu kadar az yiyerek dayanabiliyor musun? Ama tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.. Nekadar sürede bukadar verdin? Darısı bizim başımıza artık.. :))

Hemen yıkılma. Kilo vermek, korumak sabır ve azim işi. İnşallah haftaya iki kilo birden verirsin.kaydirigubbakcemile5

Bu 8 kiloyu 50 günde verdim canım.

Ben genelde de çok yemiyorum aslında benim sorunum,çok düzensiz beslenmemden kaynaklanıyordu.İş yerinde yemek problemimiz var.Ya bisküvi yada hamurişi.Ama bu sefer akşama kadar çok acıkıyorsun ve tabiki abartıyordum akşam yemeğinde.Bir de eve gidiyorum saat 8 yemek yap (ki genelde alelacele hazır ısıtılan gıdalar,yada makarna)sonra otur ye düşün artık ben salona geçip oturduğumda saat olur 9:30 - 10:00.

Bunlar da bana extra yağ ve kilo olarak geri döndü.

Ama bu kez kendimi çok iyi frenledim.Hafta arası hiç ozmadım diyetimi.Sadece hafta sonları çok abartmadan canımın istediğini yedim,ama şeker çikolata gibi besinleri 2 aydır hiç tüketmiyorum.ki ben feci bir cola bağımlısıydım,arada lightını içiyorum o kadar.

Ayyyyy ne uzun yazmışım...
Neyse canım yani kısacası böyle .Umarım ve eminim ki topikte herkes hedefine er yada geç ulaşacak.

canım arada gözümüzden kaçabilir lütfen alınmayın olurmu.bende 10 gün önce katıldım henüz ama zaman zaman mesajları atlayabiliyorum maalesef.menün çok güzela.s.

ben çok fena hasta oldum ve eşim ve çevrem bunu rejime baglıyorlar beni bunlatıyorlar kızlar.ama pes etmıycemkaydirigubbakcemile2

aybis senin menün yine iyiymiş ben dün sadece öğlen 1 kase çorba içebildimklava:midem hiçç bir şey almıyor ne yapacagımı sasırdım.zayıflıycam diye seviniyorum gerçide saglıgımdan olmazsam ıyıdır yanı

sabah 1 haslanmıs yumurta yedım bir parçada peynır

slm kizlar merhabalar
yazilarini takip ediyorum ama bisey yazmak icimden gelmiyor ne yazicam ki kilo vermem durdu gram asagi inmiyo :1no2: offfff gece okuyup durdum metabolizmami hizlandirmam lazim su besi bir yerde dediginiz caya basladim bugünde gidim sirke bal filan alicam diyorum ki sarimsak filan yutuyolar bütün olarak onudami yapsam. su meshuuuurrrrr angelina jolie cayini duydunuz mu kadin 3 haftada 11 kg vermis ama icmek icin mide lazim tarif su

•Küçük bir zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın.
•6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve karıştırın.
•Çay soğuduktan sonra süzün ve sabah akşam soğuk

:bbo:

ben bunu icebilecegimi sanmiyorum bakarmisiniz bide sarmisaklar ezilecekmis iyyyyyyyy
ama gercekten sarmisagi bir cok diyetisyen kullaniyormus metabolizmayi hizlandirmada rolü büyükmüs okuduklarimin arasinda ceviz suyuyla sarimsagi bi suda bekletip icenlerde var sarmisagi bütün hap gibi yutanlarda.

bu arada sabun kayip gelmiyor bi kac gündür sabunnnnn....

günaydın kızlar
ben bu sahab anneciğimin yaptığı sıcak sıcak nefis gözlemeleri bırakıp bir kase sütlü cornflakes yedim senağlama
çay bile içmedim başka hiç bir şey yemedim cokacimcoook

Bravo sana acemiperi.(bu gözlemeleri yamediğin için).İnsan zaten dürtülerini kontrol edebildiği sürece disipline girebiliyor.Ama çok fazla da aç kalma yaa..Sağlık herşeyden önemli...

Süpermiş canım.. 50 günde 8 kilo gayet güzel.. Darısı başımıza artıkın ..

Benimde yemekle aram pek yoktur ama bende çukulata manyağıyım.. Yoksa çok yemek yemem.. Ama çukulatyı hayatımdan çıkartıyorum artık.. ızinde yürüyeceğim.. hehe..:)))

Çokkk geçmiş olsun melek ve mucizesi..Ben de dün çok kötüydüm.Bugün eh işte..Gerçekten rahatsızlığının rejimden olduğunu düşünüyorsan dikkatli ol bence.Sağlık herşeyden önce...

Ben de bugün 1 yumurta ve 1 dilim light ekmeği zorla yedim.Çayımı bile bitiremedim...

Bravo sana acemiperi.(bu gözlemeleri yamediğin için).İnsan zaten dürtülerini kontrol edebildiği sürece disipline girebiliyor.Ama çok fazla da aç kalma yaa..Sağlık herşeyden önemli...

teşekkür ederim. tuttum kendimi.

annem yemeklerini yemeyince ya da az yiyince çok üzülüyor. dün evde kek yaptım ondan da yarım dilim yedim sadece.

aç kalmadım merak etme iştahım yok bugün. sinirliyim, tersim vs. vs.

flyyy exodex kullanmaktan vaz mı geçtin...Seni hiç etkilemek istemem ama ben tatlıyı tamamen unuttum gibi birşey bu ilaç sayesinde..

3 Haftada 11 kilo benim için hayal gibi geliyo. Sarımsağın kokmayacağını bilsem denerdim kesinlikle ama çalışıyorum iş yerinde çok kötü kokarım bunu içsem heralde:uhm:

3 Haftada 11 kilo benim için hayal gibi geliyo. Sarımsağın kokmayacağını bilsem denerdim kesinlikle ama çalışıyorum iş yerinde çok kötü kokarım bunu içsem heralde:uhm:

kokmasa bende denicem ama dogumdan sonra ki kilolarim üzerimde henüz bide sarmisak kokarsam esime iyice ayip olacak kaydirigubbakcemile3 kesin kokuyodur 1oo%

ablacığımmmm :1hug: buradayım ablacığım . . .
:asigim:

hep takipteyim fakat dün ofiste misafirim vardı ve paylaşamadım halimi . . . :çok üzgünüm:

ama hep okudum tüm yeni dahil olan hanımları seni aaybisimi torpak ablamı derinn i melek ve mucizesi ni acemiperi yi lunayı pirlanta yı egoist i flyy ı vintage yi zinep i gülgülmez i selenimo yu emosum u . . . bu lafım foruma yeni dahil olan hanımlar için ki bu da demek oluyor kişiler her zaman her an paylaşım için müsait olamayabiliyor önemli olan siz geldiğinizde size özel karşılama mesajları okumanız değildir önemli olan deneyimlerinizi paylaşmanız ve foruma + değer kazandırmanızdır . . .

bu nedenle lütfen serzenişte bulunulmasın . . . paylaşımda bulunulsun ki böyle olunca arkası gelir . . . siz hoşgeldin vari karşılama mesajları beklerseniz bununla karşılaşamaz giderseniz sizin kendinizede bizede bir faydanız olmaz . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…