- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
merhaba arkadaşlar pc bozuk oldugu için hafta sonu giremedim. 1 hafta boyunca diyet yaptım sadece sabahları 1 dilim ekmek yedim 3 gün de 45 dakika yürüyüş yaptım. pazar günü tartıldım 1 kilo almişim
Dünkü menüm.
Sabah kahvaltısı-------yok
Öğle------------------------1 adet simit ve şekersiz çay
Akşam--------------------1 kase yoğurt+domates çorbası
Bu sabah yine kahvaltı edemedim.
biraz anlatım bozuklugu yapmısım. öglen ve akşam hic ekmek yemedim haşlanmıs tavuk salata, sebze yemegi yedım ama kılo aldım offfffffff offfffff zayıflamak ne zormuş. en azından 1 kılo zayıflamısımdır dıye heyecanla cıktım tartıya ama 68 i gorunce yıkıldım resmen :çok üzgünüm:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrr..
Sorularıma ya da ricalarıma genelde ben de cevap alamıyorum (sadece bir-iki arkadaş dışında.Onların hakkını yemeyeyim) ama bunun nedeninin herhalde eskilerin yenileri daha tanıma aşamasında olmalarındandır diye yorumluyorum kendime ve zaman geçtikçe bu durumunda geçeceğine inanmaya çalışıyorum açıkcası (Cümle tuhaf mı oldu ne-tatlicadiarzu-)..
Neyse ben ısrarla bugün de (ay pardon dün demeliydim) neler yediğimi listeleyeceğim:
Öncelikle belirteyim ben de o malum hormonların ters-düz olduğu günleri yaşamaktayım.Midem falan berbat bir durumda...Karnım taş gibi ve sanki içinde top varmışcasına büyük ve yusyuvarlak...
Sabah:
Yağsız omlet (1 yumurta ile)
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
öğlen:
1 kase light yoğurt
2 tane light bisküvi
ara:
1 elma
akşam:
ızgara köfte
2 kaşık pilav
ve maalesef 2 dilim beyaz ekmek (biliyorum bu mahvetti tüm diyetimi ama offf çok güzeldi)
Sabah akşam exodex'imi alıyorum ve canım hiçççç tatlı istemiyor.Fakat sanırım bu gece uykusuzluğumun nedeni o.Yatağa giriyorum,çıkıyorum sürekli.Yatamadım bu gece...
Umarım siz güzellll uykular içinde olursunuz...:enbuyukkk:
günaydın kızlar
ben bu sahab anneciğimin yaptığı sıcak sıcak nefis gözlemeleri bırakıp bir kase sütlü cornflakes yedim senağlama
çay bile içmedim başka hiç bir şey yemedim cokacimcoook
ben çok fena hasta oldum ve eşim ve çevrem bunu rejime baglıyorlar beni bunlatıyorlar kızlar.ama pes etmıycemkaydirigubbakcemile2
aybis senin menün yine iyiymiş ben dün sadece öğlen 1 kase çorba içebildimklava:midem hiçç bir şey almıyor ne yapacagımı sasırdım.zayıflıycam diye seviniyorum gerçide saglıgımdan olmazsam ıyıdır yanı
sabah 1 haslanmıs yumurta yedım bir parçada peynır
Bravo sana acemiperi.(bu gözlemeleri yamediğin için).İnsan zaten dürtülerini kontrol edebildiği sürece disipline girebiliyor.Ama çok fazla da aç kalma yaa..Sağlık herşeyden önemli...
Süpermiş canım.. 50 günde 8 kilo gayet güzel.. Darısı başımıza artıkın ..
Benimde yemekle aram pek yoktur ama bende çukulata manyağıyım.. Yoksa çok yemek yemem.. Ama çukulatyı hayatımdan çıkartıyorum artık.. İzinde yürüyeceğim.. hehe..:)))
slm kizlar merhabalar
yazilarini takip ediyorum ama bisey yazmak icimden gelmiyor ne yazicam ki kilo vermem durdu gram asagi inmiyo :1no2: offfff gece okuyup durdum metabolizmami hizlandirmam lazim su besi bir yerde dediginiz caya basladim bugünde gidim sirke bal filan alicam diyorum ki sarimsak filan yutuyolar bütün olarak onudami yapsam. su meshuuuurrrrr angelina jolie cayini duydunuz mu kadin 3 haftada 11 kg vermis ama icmek icin mide lazim tarif su
•Küçük bir zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın.
•6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve karıştırın.
•Çay soğuduktan sonra süzün ve sabah akşam soğuk
:bbo:
ben bunu icebilecegimi sanmiyorum bakarmisiniz bide sarmisaklar ezilecekmis iyyyyyyyy
ama gercekten sarmisagi bir cok diyetisyen kullaniyormus metabolizmayi hizlandirmada rolü büyükmüs okuduklarimin arasinda ceviz suyuyla sarimsagi bi suda bekletip icenlerde var sarmisagi bütün hap gibi yutanlarda.
bu arada sabun kayip gelmiyor bi kac gündür sabunnnnn....
3 Haftada 11 kilo benim için hayal gibi geliyo. Sarımsağın kokmayacağını bilsem denerdim kesinlikle ama çalışıyorum iş yerinde çok kötü kokarım bunu içsem heralde:uhm:
slm kizlar merhabalar
yazilarini takip ediyorum ama bisey yazmak icimden gelmiyor ne yazicam ki kilo vermem durdu gram asagi inmiyo :1no2: offfff gece okuyup durdum metabolizmami hizlandirmam lazim su besi bir yerde dediginiz caya basladim bugünde gidim sirke bal filan alicam diyorum ki sarimsak filan yutuyolar bütün olarak onudami yapsam. su meshuuuurrrrr angelina jolie cayini duydunuz mu kadin 3 haftada 11 kg vermis ama icmek icin mide lazim tarif su
•Küçük bir zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın.
•6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve karıştırın.
•Çay soğuduktan sonra süzün ve sabah akşam soğuk
:bbo:
ben bunu icebilecegimi sanmiyorum bakarmisiniz bide sarmisaklar ezilecekmis iyyyyyyyy
ama gercekten sarmisagi bir cok diyetisyen kullaniyormus metabolizmayi hizlandirmada rolü büyükmüs okuduklarimin arasinda ceviz suyuyla sarimsagi bi suda bekletip icenlerde var sarmisagi bütün hap gibi yutanlarda.
bu arada sabun kayip gelmiyor bi kac gündür sabunnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?