dun oucluydum kizlar gunduz tartildigimda 63.7 bile gordum.aksam disardan yedim olcuyu kacirdim.
bu sabaha gelince kiymayla yumurtasiz melemen gibi bi sey hazirlamistim 2 dilim siyah ekmekle yedim 2 saat gecti simdi acikmaya basladim yesil cay icmedim onu iciyim yanina canim biseler istiyo ne yesemki
onun anlatmak istediği sanırım şuydu.hani eğer bebek tutunmuşsa ben eğilip kalkma yada hoplayıp zıplarken daha yeni tutunmuşken düşübilir anlamında söyledi.rahatsız oldum bu durumapeki bunu neye dayanarak söyledi. Uzmandanmı duymuş. Ayrıca sen daha hamile değilsinki spor yapmanın ne gibi bir zararı olacak anlamadım. Bizde eşimle ben zayıfladıktan sonra çocuk düşünüyoruz ama ben sporu bırakma niyetinde değilim. Hamilieyken bile yürüyüş veriyor doktorlar. Ben hamileyken koşamasamda en azından yürürüm ama tabikide doktora danışarak. Aslında en güzeli koşu bandı alman canım. Heran elinin altında istediğin zaman kullanırsın. Hamileykende yavaş yavaş yürürsün.
ama sen kendinde gorebiliyosundur degisiklikleri degilmi?spor kesinlikle yasamin bir parcasi haline gelmeli.evlenmeden once benim icin oyleydi simdilerde yuruyusle de olsa tekrar bi duzen kurmak iistiyorum bakalim cocuklar tatil okullari baslasin ufaklikla parka yuruyuse gitcem insallah.ben o zaman cok hizli kilo veriyorum.kaydirigubbakcemile2artik gercekten 53 kiloya dusmek istiyroum.niye olmasin bdaha hos ve genc bi goruntuyu bende hak ediyorum.zaten boyum kisasabah tartıldım 70 çıktı yine. ama ben zayıfladığımı anlıyorum. tartım zaten dijital değil benim. daha önce diyetisyen kontrolüne gitmeden tartıldım 74 çıkmıştı diyetisyenin tartısında 72 çıkmıştım. sonra eve geldim ertesi gün kendi tartımda tartıldım 72 gösterdi. üstelik ilk diyetisyene gittiğimde tartmıştı 83 çıkmıştım oysaki benim tartı 75 gösteriyordu. bazen eksik bazen fazla tartıyor yagüvenmiyorum tartıya. bakalım ayın 25.de ne çıkacak. listemde değişecek heralde yeni değişiklikleri ve tavsiyeleri yazarım size hemen gelir gelmez. göbişte gidiyor ve en önemliside selülitlerim gidiyor. iç bacaklarda çok vardı azaldı arka bacakta ve popomda hiç yok sadece iç bacakta kaldı ama daha doğrusu zayıflamadan ötürü çökme oldu ama zamanla düzelir. ister istemez deformasyon oluyor. demekki bunca sene spor yapmamış olsam ne olurdu acaba ohaoldumsmile düşünemiyorum bile
sabah tartıldım 70 çıktı yine. Ama ben zayıfladığımı anlıyorum. Tartım zaten dijital değil benim. Daha önce diyetisyen kontrolüne gitmeden tartıldım 74 çıkmıştı diyetisyenin tartısında 72 çıkmıştım. Sonra eve geldim ertesi gün kendi tartımda tartıldım 72 gösterdi. üstelik ilk diyetisyene gittiğimde tartmıştı 83 çıkmıştım oysaki benim tartı 75 gösteriyordu. Bazen eksik bazen fazla tartıyor yaGüvenmiyorum tartıya. Bakalım ayın 25.de ne çıkacak. Listemde değişecek heralde yeni değişiklikleri ve tavsiyeleri yazarım size hemen gelir gelmez. Göbişte gidiyor ve en önemliside selülitlerim gidiyor. Iç bacaklarda çok vardı azaldı arka bacakta ve popomda hiç yok sadece iç bacakta kaldı ama daha doğrusu zayıflamadan ötürü çökme oldu ama zamanla düzelir. Ister istemez deformasyon oluyor. Demekki bunca sene spor yapmamış olsam ne olurdu acaba ohaoldumsmile düşünemiyorum bile
ebruliciğim anladığım kadarıyla kilo konusunda kayınvaliden falan seni üzmüş ve sen verememekten yada verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorsun ve senin eşinde benimki gibi zayıflamamızı çok isteyenlerden. sen hiç kafana takma. şunu unutma sen artık eskisi gibi yemiyosun. eskisi gibi yemedikten sonra ve sporda yaptıktan sonra verirsin kilolarını. sen eskiden spor yapmazken şimdi hoca eşliğinde yapıyorsun. eskiden yediklerine dikkat etmezken şimdi yediklerine dikkat ediyosun o yüzden zayıflarsın. önemli olan geri almamak. bak ben artık hiç takmıyorum. çünkü zaten gidecek kilolar. öenmli olan sonrası. diyetisyen beni koruma programına alacak o yüzden rahatım ve zayıflayayım koruma programına geçeyim paylaşırım sizlerle. korkma yediklerindende korkma.
ama sen kendinde gorebiliyosundur degisiklikleri degilmi?spor kesinlikle yasamin bir parcasi haline gelmeli.evlenmeden once benim icin oyleydi simdilerde yuruyusle de olsa tekrar bi duzen kurmak iistiyorum bakalim cocuklar tatil okullari baslasin ufaklikla parka yuruyuse gitcem insallah.ben o zaman cok hizli kilo veriyorum.kaydirigubbakcemile2artik gercekten 53 kiloya dusmek istiyroum.niye olmasin bdaha hos ve genc bi goruntuyu bende hak ediyorum.zaten boyum kisa
ben de koruyamamaktan çok korkuyorum hugocuğum ve ne yazık ki az önce de yazdığım gibi ben yine kilo almaya başladım(( zar zor veriyorum ama öyle çabuk alıyorum ki beni yıkan hep tatlı oluyor ne yazık ki seni dinlediğim zaman ne kadar mutlu olmuştum ama yok hayır ben 24 ekimde Antalya Side de 5yıldızlı otele gidiyorum seminere 1 hafta..ozamana kadar 2 tane kot pantolonum var 59 kilo iken giydiğim onları giymek ve onları yanıma almak istiyorum 60-61 kg olsam bile bir tanesi rahat oluyor aslında ama ben 63lere çıktım yaaeyvahedigeldismile
selam kızlar uzun bi aradan sonra merhaba.
kızlar öncekıne nazaran rejım denen sey artık daha kolay gelıyor. son ıkı haftadır "bıraz dıkkat" ile başladım bu şekılde 60 kılodan 57.900 e kadar ındım.
halımden cok memnunum. ay neydi o 64lük hallerım off bomba gıbı. şimdi beni gören herkes "aaa ne kadar zayıflamıssın dıyor" bi cüle bu kadar mı mutlu eder insanı. yalnız arkadaşlar yanında şunu da söylüyorlar. "yok cnım artık yeter bırak şu rejımı yüzün çirkin olmaya başladı"bunu duymak da üzüyor. oysa ben tüm gayretımle hevesle 55 e doğru gidiyordum.
şimdı nasıl bi taktık uygulamam gerek bılmıyorum. göbeğim azaldı evet ama yıne de dümdüz tahta gıbı değil. dümdüz bi göbek olana dek devm edıcem dıyordum ama çirkin oldun dıyorlar. acaba rejımı hafıfletsem de sadece mekık mı ceksem dıyorum. a.s.
kızlar bir deeeeeeeee bi konuda acil yardıma ihtiyacım var lütfen okuyan herkes bi bilgi verirse çok çok mutlu olurum..
katılacağım bi düğünde siyah omuzları acıkta bırakan sırtı açık boyundan askılı bi abiye giycem. elbisenın ortasında gümüş bi broş var çantam ve ayakabımda elbise ile bi bütün. lakin oje olarak kararsız arasında kaldım. koyu kırmızı ya da bordo mu veya french mı yaptırsam lütfen bu konud fikirlerinizi bekliyorum. kıyafetımle bordo sürsem garip durur mu ya da koyu kırmızı. bu arada ayakabılarım açık yanı ayakalrımda da aynı renk görüncek bu sekılde düşünerek acil fikir. please buyrunnnnnnnnn
=blackandwhite;
canim annene Allah`tan acil sifalar diliyorum.
kızlar şimdi spor yapmam gerek. saat 1 gibi öğlen gelirim o zaman görüşürüz. beni özleyin kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
kızlar şimdi spor yapmam gerek. Saat 1 gibi öğlen gelirim o zaman görüşürüz. Beni özleyin kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?