60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

varsa meyve ye. elma olabilir tok tutuyor canım

sabah tartıldım 70 çıktı yine. ama ben zayıfladığımı anlıyorum. tartım zaten dijital değil benim. daha önce diyetisyen kontrolüne gitmeden tartıldım 74 çıkmıştı diyetisyenin tartısında 72 çıkmıştım. sonra eve geldim ertesi gün kendi tartımda tartıldım 72 gösterdi. üstelik ilk diyetisyene gittiğimde tartmıştı 83 çıkmıştım oysaki benim tartı 75 gösteriyordu. bazen eksik bazen fazla tartıyor ya güvenmiyorum tartıya. bakalım ayın 25.de ne çıkacak. listemde değişecek heralde yeni değişiklikleri ve tavsiyeleri yazarım size hemen gelir gelmez. göbişte gidiyor ve en önemliside selülitlerim gidiyor. iç bacaklarda çok vardı azaldı arka bacakta ve popomda hiç yok sadece iç bacakta kaldı ama daha doğrusu zayıflamadan ötürü çökme oldu ama zamanla düzelir. ister istemez deformasyon oluyor. demekki bunca sene spor yapmamış olsam ne olurdu acaba ohaoldumsmile düşünemiyorum bile

onun anlatmak istediği sanırım şuydu.hani eğer bebek tutunmuşsa ben eğilip kalkma yada hoplayıp zıplarken daha yeni tutunmuşken düşübilir anlamında söyledi.rahatsız oldum bu duruma

hayırlı cumalar arkadaşlara.s. bugün komşularla yürüyüşe çıktım 1 saat ohhhhhhh çok rahatladım zaten ben yürüyüşü çok severim arkadaş bulamıyordum gerçi teyzeler bayaa kilolu biri bana ayak uydurmaya çalıştı kadıncağız nefes nefese kaldı fenalaşıcak diye korktum kendini zorlama ben yanlız yürürüm dedim ama sağolsun beni yanlız bırakmamak için helak oldu mahalledeki parkın etrafını yürüyüş alanı yapmışlar kum gibi bişey dökmüşler ayakların hiç ağrımıyor çok sevdim yaaa.... komşular sabah akşam yürüyomuş ama ben akşamları kursa gidiyorum müsait oldukça sabahları haftada 4 gün onlarla yürüyüşe çıkıcam inşallah soğuklar geldi diye bırakmazlar....

ama sen kendinde gorebiliyosundur degisiklikleri degilmi?spor kesinlikle yasamin bir parcasi haline gelmeli.evlenmeden once benim icin oyleydi simdilerde yuruyusle de olsa tekrar bi duzen kurmak iistiyorum bakalim cocuklar tatil okullari baslasin ufaklikla parka yuruyuse gitcem insallah.ben o zaman cok hizli kilo veriyorum.kaydirigubbakcemile2artik gercekten 53 kiloya dusmek istiyroum.niye olmasin bdaha hos ve genc bi goruntuyu bende hak ediyorum.zaten boyum kisa

günaydın kızlar benim busabah ki kilom 62.7 maalesef mafoldumben
okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı KBB uzmanı Doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi ..

annemde normal baskül var onda ilk başladığımda 73.500 çıktım spor salonundakinde 76.600 çıktım ama o kantardı.bu 3 hafta önceydi.en son çarşamba tartıldım annemde 71 geldim salonda 73.500 geldim herbiri bir çeşit bu yüzden ben bitane mezure aldım onunlada kendimi ölçüyorum ama mezure değişiklikleri hemen yansıtmıyor baskül gibi değil.spor insanı taş gibi yapıyor ben öyle oldum 3 haftada fark vardı.

ben de koruyamamaktan çok korkuyorum hugocuğum ve ne yazık ki az önce de yazdığım gibi ben yine kilo almaya başladım (( zar zor veriyorum ama öyle çabuk alıyorum ki beni yıkan hep tatlı oluyor ne yazık ki seni dinlediğim zaman ne kadar mutlu olmuştum ama yok hayır ben 24 ekimde Antalya Side de 5yıldızlı otele gidiyorum seminere 1 hafta..ozamana kadar 2 tane kot pantolonum var 59 kilo iken giydiğim onları giymek ve onları yanıma almak istiyorum 60-61 kg olsam bile bir tanesi rahat oluyor aslında ama ben 63lere çıktım yaaeyvahedigeldismile

benim boyum fena değil. 170 cm. kilomda şuanda 70. 60 olmak istiyorum. ilk başladığımda çok kiloluydum 83 kiloydum. o zaman 65 olsam yeter diyordum ama 1 ayda 1 buçuk ayda 13 kilo verince şimdi diyorum 60 olayım. 59- 58 bile olabilir. yağım faxla değil benim tek avantajım o. 3 yıl spor yapında yüzde 45 lerden yüzde 30 lara düştü yağ orannım.üst bedenime kilo alıyorum. ama 13 kilo gidince eskisi kadar kötü değil üst bedenimde. eskisine göre bayağı orantıya girdi. heralde 10 kilo daha gidince süper olacak. aslında ben 3 yılda ağırlık çalıştım. arada pilateste yaptım. kol göğüs sırt çalıştım hep. ama şimdilik doktor yasakladı. heralde zayıfladıktan sonra verecek. o zaman tekrar çalışacağım kol göğüs. ama şimdi çalışmıyorum ama yinede kollarım sıkı ve kaslı. sarkma olmadı allahtan. eskiden haftada 5 gün 1 saat koşar sonra 1 saatte pilates yada ağırlık yada sırt çalışırdım diyette olunca çok halsiz kaldım bıraktım diyeti. şimdi haftada 4 gün spor yapıyorum. tempolu yürüyüş koşu bandında. en azından eskisi gibi bitkin düşmüyorum. sporun fazlasıda zarar gerçekten

bende sporu bıraktığım an davul gibi oluyorum şişiyorum. heryanım ödem oluyor. bacaklarım ağrıyor. uykudan uyanamıyorum dayak yemiş gibi oluyorum. sersem sersem. canım daha zamanın var senin. bende 25 ekimde kontrole gideceğim. o zaman 66 yada 65 olsam süper olacak ama olmasada takmam. sende takma. yediklerine içtiklerine dikkat et. sporunu yap gerisi kendiliğinden zamanla oluyor. keşke hemen zayıflayabilsek ama olmuyor.canım tatlıyı seviyor dayanamıyorsan sıcak süte az bitter çikolata koy sütlü çikolata iç. bayağı kesiyor. bende pastaya çikolataya dayanamazdım. hep diyorum 2 günde kocaman bir kestaneli pastayı yerdim. hatta o kadar düşkündümki aç karnına bile yerdim. onu bulamasam çikolatalı gofretler yerdim akşam yemeğinden sonra şöyle 3 yada 4 tane falan. günlükte 1 litre cola içerdim. hamur işlerini saymıyorum bile. sabah uyanınca evimin karşısında börekçi var. gider ordan kıymalı kol böreği alır yerdim. şimdi hiç valla evde kek var eşim yiyor çokta güzel olmuş öyle diyor ben tadına bakmadım hiç. dolapta hiç yemedim. çikolata cips cola gofret var. karşımda börekçi var. altımda dönerci pideci var. bakkal var. pastane yan tarafta. yiyecek dükkanlarının olduğu yerde oturuyorum ama inanırmısın aklımdan bile geçmiyor. tek manava bakıyorum yada pazarda sebzelere bakıyorum içim ferahlıyor çok değiştim gerçekten. diyet yaptığım için hiç kendime aferin demiyorum. sadece şekeri tatlıyı hatta light içecekleri bile içmediğim yemediğim için aferin diyorum kendime. haftalık 1 kez 2 parmak kadar bitter hakkımı bile yemeği kabul etmedim diyetisyenimde şaşırdı. valla ben bu saatten sonra tatlı şeker kullanmam. benim içeceğim yeşilçay, sütlü şekersiz kahve ve sudur. yiyeceklerimde bellidir. böyle yaşamı bir ömür yaşarım. çok çektim kilolarımdan artık canıma yetti. bıktım artık geriye dönüşüm yok. hayat böyle devam edecek. şeker tatlı light vs.. herşey bitti. yepyeni bir ben oldum ve ben eski beni hiç ama hiç sevmiyorum

selam kızlar uzun bi aradan sonra merhaba.
kızlar öncekıne nazaran rejım denen sey artık daha kolay gelıyor. son ıkı haftadır "bıraz dıkkat" ile başladım bu şekılde 60 kılodan 57.900 e kadar ındım.
halımden cok memnunum. ay neydi o 64lük hallerım off bomba gıbı. şimdi beni gören herkes "aaa ne kadar zayıflamıssın dıyor" bi cüle bu kadar mı mutlu eder insanı. yalnız arkadaşlar yanında şunu da söylüyorlar. "yok cnım artık yeter bırak şu rejımı yüzün çirkin olmaya başladı" bunu duymak da üzüyor. oysa ben tüm gayretımle hevesle 55 e doğru gidiyordum.
şimdı nasıl bi taktık uygulamam gerek bılmıyorum. göbeğim azaldı evet ama yıne de dümdüz tahta gıbı değil. dümdüz bi göbek olana dek devm edıcem dıyordum ama çirkin oldun dıyorlar. acaba rejımı hafıfletsem de sadece mekık mı ceksem dıyorum. a.s.

canım çok sevindim zayıflamana. boyun kaç bu arada. göbeğinde yağmı var yoksa zayıflamdan ötürü gevşememi. bazen gevşeme olduğunda orası yağlı gibi gözükebilir. göbeğine bak eğer gevşekse mek,k ve pilatesle toparlarsın. eğer hala daha yağ varsa tempolu yürüyüşlerde yapman gerekecek. eğer yüzün çöktüyse sen kas kaybetmişsindir. eskiden bende bilinçsiz diyet yaparken yüzüm çöküyordu hemen. zaten yüzüm inceydi. ama şuanda 13 kilo verdim ve yüzümde en ufak bir çökme olmadı. hatta eskisinden çok daha güzel ve parlak oldu.

kızlar bir deeeeeeeee bi konuda acil yardıma ihtiyacım var lütfen okuyan herkes bi bilgi verirse çok çok mutlu olurum..

katılacağım bi düğünde siyah omuzları acıkta bırakan sırtı açık boyundan askılı bi abiye giycem. elbisenın ortasında gümüş bi broş var çantam ve ayakabımda elbise ile bi bütün. lakin oje olarak kararsız arasında kaldım. koyu kırmızı ya da bordo mu veya french mı yaptırsam lütfen bu konud fikirlerinizi bekliyorum. kıyafetımle bordo sürsem garip durur mu ya da koyu kırmızı. bu arada ayakabılarım açık yanı ayakalrımda da aynı renk görüncek bu sekılde düşünerek acil fikir. please buyrunnnnnnnnn

kızlar şimdi spor yapmam gerek. saat 1 gibi öğlen gelirim o zaman görüşürüz. beni özleyin kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

ben kırmızıdan vazgecmezdim. kan kırmızı tercih et canım. ayakta french güzel durmaz

kızlar şimdi spor yapmam gerek. Saat 1 gibi öğlen gelirim o zaman görüşürüz. Beni özleyin kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

seni özlüycem...hatta akşamlarıda burada olayım diye eşimin beyninin etini yiyorum laptop istiyorum.ama şuan alamayız.ev seneliğimizi yeni verdik onun sıkıntısını atlatalım hemen alıcaz.gerçi bazen düşündürüyor beni eşim bütün gece bilgisayara takılırda uykusuz kalır işe geç kalır diye geri adım atıyorum ama.burda olmak için istiyorum

günaydın arkadaşalar bugun biraz geç yazıyorum ama.
ben diyete tam gaz devam ediyorum.
sabhahta her zamnaki yediklerimi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…