günaydın kızlar benim busabah ki kilom 62.7 maalesef mafoldumben
okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı kbb uzmanı doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi ..
canım allah annene şifa versin hakkında ne hayırlıysa inşallah ona evet desin.böyle bişeyden dolayı kendini yemeye verme sonra faturasını katı katına ödersin.evet güçlü olup direnmen için yemen lazım ama abartma hiç yemek derde derman değil fazla ve gereksiz bence.
ben kırmızıdan vazgecmezdim. kan kırmızı tercih et canım. ayakta french güzel durmaz
günaydın kızlar benim busabah ki kilom 62.7 maalesef mafoldumben
okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı KBB uzmanı Doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi ..
blackandwhite çok çok geçmiş olsun canım. umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
çok geçmiş olsun canım allah bi an önce şifasını verir inşallah
bu havada camı açıp koştum malum oksijensiz yağ yakılmıyor diyeardından duş aldım şimdide kalın giyindim ısıtıcıyı açtım ev soğuk. yeşilçay içiyorum
afiyet olsun canım..oooh sporunu da yaptın için rahat gün ne güzel oldu..ben de nöbetçiyim bugün spor yok ama 1 kilo almanın verdiği üzüntü ile yediklerime dikkat ediyorum..şuan 1 kupa sütlü nescafe içiyorum ben de
canım sen yediklerine dikkat ediyodun ama nasıl 1 kilo aldın anlamadım aldığından eminmisin
canım ben sanmıyorum kilo aldığını o kadarcık kaçamak hemen kiloya dönüşmez bugün kaçamak yaptınsa yarın çok dikkat eder telafi edersin. bence o regl şişkinliği. bitsin o zaman tartıl1 dilim kek ve 1 tane çikolata kaçamağım oldu maalesef ve reglimin 3.günü bugün bilmiyorum ki mafoldumben
kimsecikler uğramıyor herkesin işi var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?