60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım allah annene şifa versin hakkında ne hayırlıysa inşallah ona evet desin.böyle bişeyden dolayı kendini yemeye verme sonra faturasını katı katına ödersin.evet güçlü olup direnmen için yemen lazım ama abartma hiç yemek derde derman değil fazla ve gereksiz bence.

arkadaşalr be haftasonu uğrayamayabilirim memlekete gidiyoz annein evini tasıyacaz. herkese hayırlı günler ve hayırlı zayıflamalar.ptesi görüşürüz inşallh.

sağol bitanem opuyorumnanaktan çoook haklısın tabi yemek çare olmuyor ve daha da kötü oluyor moralim tabi okadar zor verdiğim kilolar hooop diye dönüverince..daha dikkatli olacağım

öğle yemeğim 6 yk nohut yemeği,3 yk pirinç pilavı ve salata ekmekte kepek ekmeği kalmamış yemekhanede normal ekmeğin ucundan aldım azcık.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım allah bi an önce şifasını verir inşallah

blackandwhite çok çok geçmiş olsun canım. umarım tez zamanda sağlığına kavuşur

öğlen yemeğimi yedim. 55 dakikada sporumu yaptım duş aldım geldim. kaloriferler yanmıyor ev soğuk ısıtıcıyı açtım şimdi.

öğlen yemeğimde 80 gr. ton balığı 1 kepçe çorba ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

bu havada camı açıp koştum malum oksijensiz yağ yakılmıyor diye ardından duş aldım şimdide kalın giyindim ısıtıcıyı açtım ev soğuk. yeşilçay içiyorum

bu havada camı açıp koştum malum oksijensiz yağ yakılmıyor diye ardından duş aldım şimdide kalın giyindim ısıtıcıyı açtım ev soğuk. yeşilçay içiyorum

afiyet olsun canım..oooh sporunu da yaptın için rahat gün ne güzel oldu..ben de nöbetçiyim bugün spor yok ama 1 kilo almanın verdiği üzüntü ile yediklerime dikkat ediyorum..şuan 1 kupa sütlü nescafe içiyorum ben de

canım sen yediklerine dikkat ediyodun ama nasıl 1 kilo aldın anlamadım aldığından eminmisin

1 dilim kek ve 1 tane çikolata kaçamağım oldu maalesef ve reglimin 3.günü bugün bilmiyorum ki mafoldumben
canım ben sanmıyorum kilo aldığını o kadarcık kaçamak hemen kiloya dönüşmez bugün kaçamak yaptınsa yarın çok dikkat eder telafi edersin. bence o regl şişkinliği. bitsin o zaman tartıl

kızlar kaçamak yaptığınızda ertesi gün diyetinize aynen devam edin. nasıl olsa diyet bozuldu diye bırakmayın sakın. yedikleriniz 1 günde yağa dönüşmez. depo eder karaciğer ve ertesi gün siz yine diyete devam ederseniz o depo edilenler kullanılır. yeterki kaçamakları alışkanlık haline getirmeyin. bazı diyetisyenler haftada 1 kez ama aynı şeyi yemek koşuluyla serbest bırakıyor. ama diğer günler harfi harfine diyete uyulmak koşuluyla. ve vede o gün ne kaçamak yapıldıysa o yeniliyor. örneğin kebap yendiyse eğer üzerine birde tatlı yiyeyim olmuyor. kebap yendiyse yine kebap yada tatlı yendiyse yine tatlı yeniliyor diye duymuştum ama ne kadar sağlıklı bilemem. tüm gün pizza yeme hakkın var ama 1 tane çikolata yok. yada tüm gün çikolata yeme hakkın var ama pizza yok. tek tip beslenme şeklinde kaçamak veriyor bazı diyetisyenler.

ben de 2 gün süre verdim kendime 2 günlük bir diyete alıştırmadan sonra kurallara uyarak diyet yapacağım zaten yiye yiye 2kilo kadar aldım 64-65 civarındayım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…