60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de regldün bitti burdaki konu başlıklarından pirinç lapasıyla zayıflama yı gördüm 2 günde 2 kilo kadar verdiriyormuş ödem atıyormuş bu konuda deneyimi olan var mı?

nihayet biri gelmiş. nasıl gidiyor diyet canım

teşekkür ederim tatlım bugün sabah kahvaltıda bir dilim ekmek peynir domates salatalık biber 2 zeytin yedim açık çay tabii kahvaltıdan 1 saat kadar önce light sütlü tatlandırıcılı bir neskafe içtim az öncede bir çay bardağı haşlanmış pirinç lapasına 2 kaşık yoğurt ve taze nane doğradım yedim böyle canım sen ne yapıyorsun

bende aynen listeme sadık besleniyorum. ama sana bişey diyeceğim. malesef eğer sana bir diyet 2 günde 2 kilo verdiriyor diyorsa o bir şok diyettir. son derece sağlıksızdır. 2 günde 2 kilo yağ veremezsin. ancak kasların gider metabolizman yavaşlar zatende geri alırsın verdiğini. sen bence sağlıklı beslen ve sporda yap gider kiloların.

saat 3 gibi 1 elma 10 badem 10 antep fıstığım var. bu benim için çok büyük bir ödül oluyor. birazdanda 1 maden suyu içeceğim

ben hep burdayım 2 den beri ama yazılanlar çıkmadı şimdi hepsi birden geldi...sabah 1 galeta yedim canım bişey istemedi.
öğle 1 kase mercimek çorbası
7-8 yemek kaşığı kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
birazda salata yedim..ama hala açım sankimmmmmmmmmm

bu arada hugocum çok dikkat etmelisin spordan sonra kendine mevsim hastalık mevsimi insan bir üşüyor bi ısınıyor.akşam spor var ama nedense gidecek gücüm yok hastalık çöktü sanki bana inşallah iyi olurumda giderim
.

eşimde gözümün önüne albeni çikolatayı koymuş gitmiş. karşımda duruyor. akşam gelsede yese bari. eskiden en sevdğim çikolataydı

canım verdiğin bilgi için teşekkürler ben de duymuştum hızlı verilen kiloların sağlıksız olduğunu teşekkür ederim içten cevabın için

evet tatlım ya hiç sorma insan bir üşüyor bir düzeliyor. bende şimdi kalın giyindim. diyet yaparken hafifte olsa illa halsizlik üşüme falan oluyor.

saat 3 gibi 1 elma 10 badem 10 antep fıstığım var. bu benim için çok büyük bir ödül oluyor. birazdanda 1 maden suyu içeceğim

çok güzel bir menü canım o albeni çikolataya da uyma onun kadar vereceğin kilolarını ve tiril tiril giyeceğin elbiseleri düşün diyete devam sen başarırsın

canım bence diyetin çok güzel bir de elma mandalina yiyecekmişsin vitamin mineral açığın da olmaz inşallah veririz kilolarımızı kaydirigubbakcemile2

zaten dikkat edin sabah değilde öğleden sonra daha fazla açlık hissediliyor. kaçamaklar daha çok öğleden sonra yapılıyor daha çok. hele bu saatler çok tehlikeli. ama evde olanlar haşlanmış yoğurtlu karnıbahar yerse sarımsaklı yada sarımsaksız farketmez. çok tok tutar. ayrıca açlık duyulduğunda 1 tane ceviz yiyin o da çok tok hissettiriyor. yada fındık fıstıkta yada bademde olabilir

çok güzel bir menü canım o albeni çikolataya da uyma onun kadar vereceğin kilolarını ve tiril tiril giyeceğin elbiseleri düşün diyete devam sen başarırsın

evet canım bende öyle düşünüyorum zatende canım çekmiyor eski alışkanlıklarımı unuttum sayılır

kızlar bir de ben diyet yaptığımda göbeğim en son gidiyor yani 60 kiloda bile göbeğim çok sırıtıyor hep karnımı içe çekip yürüyorum acaba bende kronik kabızlık var barsaklarım tembel ondan mı hep şişim bilmiyorum

kızlar hastayım ve acilen iyileşmem gerekıyor. boğazımda snakı toz kabarcıkalrı sureklı kabarıyor ve berbat bı hıs bırakıyor. konusurken ve nefes alırken tak dıye kesıyo kabarcıkları hıssedıyorum bu histen nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
pratik bilgisi olan varsa lütfen acil yardım

hayır canım ondan değil. sebebi yanlış diyetler yüzünden kas kaybının olması ve tartı ideal kilonda gösterse bile fazla yağının kalmış olmasından veya yağın gitse bile kilo verdiğinden göbeğinde gevşeme olmasındandır. eğer göbeğin kilo vermeden ötürü gevşemişse yağlı gibi gözükebilir. bunu önlemek için mekik veya pilatesle sıkılaştırmalısın. eğer zayıflamana rağmen hala daha göbeğinde yağ varsa eğer doğru bir beslenme tarzın olmalı. öğün atlamamalı, şekeri, tatlıyı hatta light içecekleri kızartmaları, cipsleri varsa alkolü tamamen kesmeli ve kardiyo sporun olmalı. yürüyüş, tempolu yürüyüş, yüzme bisiklet, tempolu dans, kürek çekme, merdiven çıkma falan haftada 4 gün sporun olmalı ama pilates mekik falan kardiyo değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…