nihayet biri gelmiş. nasıl gidiyor diyet canım
teşekkür ederim tatlım bugün sabah kahvaltıda bir dilim ekmek peynir domates salatalık biber 2 zeytin yedim açık çay tabii kahvaltıdan 1 saat kadar önce light sütlü tatlandırıcılı bir neskafe içtim az öncede bir çay bardağı haşlanmış pirinç lapasına 2 kaşık yoğurt ve taze nane doğradım yedim böyle canım sen ne yapıyorsun
saat 3 gibi 1 elma 10 badem 10 antep fıstığım var. bu benim için çok büyük bir ödül oluyor. birazdanda 1 maden suyu içeceğim
bende aynen listeme sadık besleniyorum. ama sana bişey diyeceğim. malesef eğer sana bir diyet 2 günde 2 kilo verdiriyor diyorsa o bir şok diyettir. son derece sağlıksızdır. 2 günde 2 kilo yağ veremezsin. ancak kasların gider metabolizman yavaşlar zatende geri alırsın verdiğini. sen bence sağlıklı beslen ve sporda yap gider kiloların.
ben hep burdayım 2 den beri ama yazılanlar çıkmadı şimdi hepsi birden geldi...sabah 1 galeta yedim canım bişey istemedi.
öğle 1 kase mercimek çorbası
7-8 yemek kaşığı kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
birazda salata yedim..ama hala açım sankimmmmmmmmmm
bu arada hugocum çok dikkat etmelisin spordan sonra kendine mevsim hastalık mevsimi insan bir üşüyor bi ısınıyor.akşam spor var ama nedense gidecek gücüm yok hastalık çöktü sanki bana inşallah iyi olurumda giderim.
saat 3 gibi 1 elma 10 badem 10 antep fıstığım var. bu benim için çok büyük bir ödül oluyor. birazdanda 1 maden suyu içeceğim
BENDE 1 ELMA 1 MANDALİNA YİYEYİM DİYORUM...sositososito
ben hep burdayım 2 den beri ama yazılanlar çıkmadı şimdi hepsi birden geldi...sabah 1 galeta yedim canım bişey istemedi.
öğle 1 kase mercimek çorbası
7-8 yemek kaşığı kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
birazda salata yedim..ama hala açım sankimmmmmmmmmm
bu arada hugocum çok dikkat etmelisin spordan sonra kendine mevsim hastalık mevsimi insan bir üşüyor bi ısınıyor.akşam spor var ama nedense gidecek gücüm yok hastalık çöktü sanki bana inşallah iyi olurumda giderim.
çok güzel bir menü canım o albeni çikolataya da uyma onun kadar vereceğin kilolarını ve tiril tiril giyeceğin elbiseleri düşün diyete devam sen başarırsın
kızlar bir de ben diyet yaptığımda göbeğim en son gidiyor yani 60 kiloda bile göbeğim çok sırıtıyor hep karnımı içe çekip yürüyorum acaba bende kronik kabızlık var barsaklarım tembel ondan mı hep şişim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?