hayır canım ondan değil. sebebi yanlış diyetler yüzünden kas kaybının olması ve tartı ideal kilonda gösterse bile fazla yağının kalmış olmasından veya yağın gitse bile kilo verdiğinden göbeğinde gevşeme olmasındandır. eğer göbeğin kilo vermeden ötürü gevşemişse yağlı gibi gözükebilir. bunu önlemek için mekik veya pilatesle sıkılaştırmalısın. eğer zayıflamana rağmen hala daha göbeğinde yağ varsa eğer doğru bir beslenme tarzın olmalı. öğün atlamamalı, şekeri, tatlıyı hatta light içecekleri kızartmaları, cipsleri varsa alkolü tamamen kesmeli ve kardiyo sporun olmalı. yürüyüş, tempolu yürüyüş, yüzme bisiklet, tempolu dans, kürek çekme, merdiven çıkma falan haftada 4 gün sporun olmalı ama pilates mekik falan kardiyo değildir.
zayıflayanların başarı öykülerinde de yazmıştım bir çay tarifi orda gördüm ve bu sabah oradaki kısma yazdım sizinlede paylaşayım aslında azçok bildiğiniz bir tariftir benim bu tarifte tane karabiber yok tarif şöyle: 3 kupa su 5-6 adet karanfil 1 tatlı kaşığı tarçın ,1 tatlı kaşığı rezene 1 yemek kaşığı sinameki 1 tatlı kaşığı zerdeçel 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 limon veya portakal kabuklarıyla küpküp doğranacak bir elma veya ayva kabuklarıyla küp küp doğranacak önce su kaynatılacak ve bu meyveler 5 dk içine atılıp kısık ateşte kaynayacak sonra da geri kalan malzemeler atılacak en son 1 tatlı kaşığı rezene atılacak hassas bir baharattır barsaklardaki fazla gazı alıyor sonra ocaktan indirilip demlanecek 1-2 saat kadar mesela ben gece uyumadan önce hazırlıyordum sabah aç karna içiyordum bir kupa sonra da akşam yemeğinden önce 1 kupa içiyorum aç karna ama bunu haftada 1 gün uyguluyordum birde regl de sinameki sakıncalıymış diğer baharatlar konusunda bir bilgim yok ama sinameki regl döneminde içmemiz önerilmiyor
Merhaba Kızlar
ben geldim 30 eylülden sonra nihayet yazabiliyorum.
tedaviye başladık cuma günü(1 ekim) hafta sonuda izmirde ablamdaydık her ne kadar dikkat etsemde fazlaya kaçırdığım olmuştur.
pazartesi, salı, çarşambayı tam hatırlamıyorum zaten yoğun geçti. işler de yoğundu hastanelere gidip testti film di ekg di derken yediğimi içtiğimi hatırlamıyorum.
dünde sabah histeroskopi için gittim hastaneye tabi bir önceki akşam 12 den sonra bişey yememek gerekiyor du sabah 9 da giydim ameliyat önlüklerini akşamüstü 4 oldu hala operasyona giremedim
sgk da problem olmuş o yüzden yatışım yapılamadı tabi giriş olmayınca herhangi bir işlem olmuyor Allah korusun bir problem olsa direk doktor ve hastane yanıyor. saat 4:15 tam hazırlandık çıkıyoruz bu gün izmire gidecektikki problem çözüldü
hemen alelacele ameliyathaneye alındım 5:30 gibi çıktım uyanınca 1 serum yedim.
akşam eve giderkende beceriksiz kocacım bir çorba yapamayacak olduğundan,yolumuzun üzerinde her zaman gittiğimiz bir yere gittik. 1 kase çorba içtim, eşimin dürümünden 2-3 kez ısırdım,çok az salata ve biraz ayran içtim. birde 1 bardak çay.
eve gelince bol miktarda ileç ve 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak süt içip yattım.
eşimde gözümün önüne albeni çikolatayı koymuş gitmiş. Karşımda duruyor. Akşam gelsede yese bari. Eskiden en sevdğim çikolataydı
al beni ye beni diyor değilmi.şimdi anasınıfında doğum günü var banada yaş pasta geldi şuan sehpamda duruyor ama yememem lazım.tutmalıyız kendimizi canım.biran yiycez.zevk alıcaz ama geçicek üzüntüsü kalıcak.
kızlar 11:30da ceviz suyumu içtim, 1 yumurta,3 zeytin,domates-salatalık,1 etimek ve yeşil çay içtim. kursa gittim elma yedim, eve geldim 1 kaşık taze fasülye yedim açım sanki.
kilo bildirimini bugünmü yapıoduk
pazar günü olması lazım canım kilo bildirimi
eşimde gözümün önüne albeni çikolatayı koymuş gitmiş. karşımda duruyor. akşam gelsede yese bari. eskiden en sevdğim çikolataydı
banada diyetisyen buna benzer bir içecek verdiydi valla ancak 5 gün içebildim dayanamadım aç karnına içmeye. çok tiksindim bıraktım. zaten sadece 7 gün içilecek dediydi ama ben 5 gün dayanabildim
hoşgeldin canım. sağ salim gelebildin özledik valla
Geldim geldim tam gaz devamm.
bir aya kadar göbeğimde bebişime yer açacağım , yağları yakacağım inşallah:enbuyukkk:
SENDE Mİ BEBEK DÜŞÜNÜYORSUN:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?