60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun zamandır makyaj yapmıyordum. yarın makyaj yapacağım. eskiden aldığım ama gimek nasip olmamıştı kotum var hafif vücudun şeklini alıyor onu giyeceğim. üzrimede kısa bir mont tamamdır. yarın gezeceğiz eşimle.

ayyy eminim harika görüneceksin yarın eşin sana tekrar aşık olabilir :asigim:

selam herkese
bizde sabahtan beri kızımın okulundaydık... fizik tedaviye gidiyo...
gelirken bütün konyayı dolandık midem altüst oldu... çok fecii bulanıyo şu anda...

selam herkese
bizde sabahtan beri kızımın okulundaydık... fizik tedaviye gidiyo...
gelirken bütün konyayı dolandık midem altüst oldu... çok fecii bulanıyo şu anda...

hoşgeldin canım. nihaye gelebildin. bende nerde kaldı diyodum kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bugün öğlen bir ara gireyim dedim foruma ama müsait olamadım 5 dk anca girebildim.
ya bugün çok yoğun geçti günüm. ders orotoryo iki tane toplantı derken evin yolunu anca buldum

bugün okulda ve de öğlen yediklerim
2 bardak az şekerli açık çay
2 kuru kayısı
1 adet elma

öğlen menüm

yarım tavuk dürüm( salata malzemeli )
1 bardak ayran
açıkcası doymadım bile iyi oldu.

öğleden sonra
1 bardak çok az şekerli ısırganotu çayı

bir ara 17:30 daki okuldaki veli toplantısı öncesi yürüyüş olsun diye eve gittim geldim

evde saat 17 00 de akşam yemeği olarak;

2.5 kepçe mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek yedim.

10 adet leblebi
1 kuru kayısı yedim
okula gittim gene yürüyüş
ve toplantı bitti 19 30 da eve yürüdüm geldim.

şimdi elma sirkeli ballı suyumu içiyorum.
yorumlarınızı da bekliyorum canlaropuyorumnanaktan

güzelmiş canım.

blackandwhite canımcım anneciğine çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bitanem:1hug:

hugocuğum bugün gene çok güzel beslenmişsin
hele pırasa havuçlu pirinçli ılık ve de limonluysa uffffffffff

1 adet ceviz
6 antep fıstığı
2 fındık
2 fıstık
1 kuru erik
1 bardak su

kızlar bir lokmacık yani bir ısırık çikolatalı ekmek yedimkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize hayırlı geceler bugün baya yorulmuşum yarın görüşmek dileğiyle Allah' emanet olun.opuyorumnanaktan

eşim bu akşam maça bakacak internet bana kaldı kızlar. ama yarın yokum eşimle gezmeye gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…