eşim bu akşam maça bakacak internet bana kaldı kızlar. ama yarın yokum eşimle gezmeye gideceğiz
yeniden aşık değilde ilkkez aşık olur belki diyelim daha doğru olur
banada diyetisyen buna benzer bir içecek verdiydi valla ancak 5 gün içebildim dayanamadım aç karnına içmeye. çok tiksindim bıraktım. zaten sadece 7 gün içilecek dediydi ama ben 5 gün dayanabildim
senin tarifini verdiğin içeceğin tadına bayıldım ben tatlım..sürekli içiyorum sayılır (nöbet harici)
evet canım
2 yıldır düşünüyoruz ama sebebi bilinemeyen infertilite
o yüzden tüp bebek tedavisine başladık:ecrin_bebek:
yeniden aşık değilde ilkkez aşık olur belki diyelim daha doğru olur
shairecim hoşgeldin tatlım ben 3 haftadır falan içiyorum o karışımı canım..nöbet günlerim hariç tabi
Sagol canim benim, bayadir iciyormussun bende bi kereligine mahsus felan yapiliyor zanettim.. Ben bisey degistirdimi bilmiyorum, sende bi fark varmi ictiginden beri?
arkadaşım şu tarifi banada verirmisiniz bende bi deneyeyim hugocukun tarifi değilmi?shairecim hoşgeldin tatlım ben 3 haftadır falan içiyorum o karışımı canım..nöbet günlerim hariç tabi
iyi akşamlar bayanlar akşam yemeğim bir kepçe tarhana çorbası,4 yemek kaşığı semizotu yemeği salata ve bir dilim uno kepek ekmeği.10 gibide elma yedim
ben de kabızlık problemi var tatlım bu karışım çok iyi geldi bağırsaklarıma :lepi: eğer böyle bir problemin varsa tavsiye ederim bitanem
selam kızlar bugün öğlen evden çıktım 21:30da gelebildim malum kurstan geldim annem gelmiş:lepi: 20 gündür şehirdışındaydı muhabbet ettik ancak nete girebildim bugün yediklerim 7:30 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 yumurta domat salatalık zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 13:00 1 kaşık biber dolması 1 kaşık kabak dolması 1 tane lahana sarması 2 kepçe yayla çorbası 17:00 3 kaşık kısır 2 tane acur turşusu yarım maus büyüklüğünde kek 2 az şekerli çay 22:30 1 fincan kış çayı şekersiz 1 tane büskivi kimse kalmamış ama burdaki arkadaşlar nasıl sizce aklım kalmasın diye herşeyden az az yedim
arkadaşım şu tarifi banada verirmisiniz bende bi deneyeyim hugocukun tarifi değilmi?
sağol canım çok olmazsam bişey daha sorabilirmiyim bunu 1 günde içemem hergün tazemi yapılacak yoksa bitene kadar içilcekmi?:uhm:hugocuk 1 lt için tarif vermişti ben Ender Saraç tan yazmıştım tarifi 3lt su ile hazırlanıyor..vereyim hemen
-2 yeşil elma
-2 limon
-1 kabuk tarçın
-1 tatlı kaşığı tane karabiber
-1 tatlı kaşığı karanfil
-3 lt su
elmaların 4 e bölünüp,çekirdekleri çıkarılıyor,limonu da parçalara ayırıp kabukları ile atıyorum..diğer malzemeler ve 3lt suyu düdüklü tencereye atıyorum..düdüklü tencerede kaynayıp düdüğü indirdikten sonra da 7 dk kısık ateşte kaynatıp alıyorum..karaiber,karanfil ve tarçınları alıp diğer malzemeleri mikserden geçiriyorum..öğünlerden önce birer su bardağı içiyorum
sağol canım çok olmazsam bişey daha sorabilirmiyim bunu 1 günde içemem hergün tazemi yapılacak yoksa bitene kadar içilcekmi?:uhm:
hugocuğum eşin maç izleyip pc sana kalacaktı ama sen de gittin
of ergenlik çağındaki çocuklar gibi sivilce çıkarıyorum yağlı bişey yediğimde yok 2 haftadır kurtulamadım bu derttensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?