60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banada diyetisyen buna benzer bir içecek verdiydi valla ancak 5 gün içebildim dayanamadım aç karnına içmeye. çok tiksindim bıraktım. zaten sadece 7 gün içilecek dediydi ama ben 5 gün dayanabildim

Ben bi haftanin tamamini icmistim 3cu gun alistim. Bi daha yapabilirim gibime geliyor..

senin tarifini verdiğin içeceğin tadına bayıldım ben tatlım..sürekli içiyorum sayılır (nöbet harici)

Canim sen ne zaman basladin?

evet canım
2 yıldır düşünüyoruz ama sebebi bilinemeyen infertilite
o yüzden tüp bebek tedavisine başladık:ecrin_bebek:

Allah gonlune gore versin arkadasim kaydirigubbakcemile5

Kizlar sizleri cok ozluyorum ya bi turlu giremiyorum en yogun donemimdeyim. Hem staj hem okul, birde o kadar yol tepiyorum her gun... :çok üzgünüm:
Yinede hic bikmadan butun gun yazdiklarinizi okuyorum, iyi geliyor opuyorumnanaktan

Yediklerimi rapor edeyim kaydirigubbakcemile3

Sabah acele ettim hemen ise giristim, malum kendimi ispat etmeye calisiyorum staj yerinde kaydirigubbakcemile3 o yuzden bi cappuccino ictim saat 10.00 gibi.. Saat 12 ye yakin iki koyu bol tahilli ekmek, icinde light kasar peynirle yedim. Bol su ictim.

Arada 1 tahilli elmali biskuvi ve sekersiz cay.

16.30 gibi yoldayken bir kirmizi elma yedim. O baya tok tuttu

Aksam yemegimi yine gec yedim :mymeka: anca hazirlayabildim :sinifsinif:

19.00 gibi:
1 bardak su
250 gr sebzeli korili sotelenmis tavuk (1 kasik zeytinyagi ile)
1 dilim koyu bol tahilli ekmek
bol yagsiz yogurt
bol limonlu salata

Cok yemisim galiba hemen sistim ohaoldumsmile

Simdi yesil cayimi demliyecegim.. Resmen bi haftadir yogunluktan rahat rahat yesil cay icemedim.. Geceye yakin melisa otunu demliyecegim.. Caya hic doymuyorum nedense kaydirigubbakcemile

shairecim hoşgeldin tatlım ben 3 haftadır falan içiyorum o karışımı canım..nöbet günlerim hariç tabi

Sagol canim benim, bayadir iciyormussun bende bi kereligine mahsus felan yapiliyor zanettim.. Ben bisey degistirdimi bilmiyorum, sende bi fark varmi ictiginden beri?

iyi akşamlar bayanlar akşam yemeğim bir kepçe tarhana çorbası,4 yemek kaşığı semizotu yemeği salata ve bir dilim uno kepek ekmeği.10 gibide elma yedim

Sagol canim benim, bayadir iciyormussun bende bi kereligine mahsus felan yapiliyor zanettim.. Ben bisey degistirdimi bilmiyorum, sende bi fark varmi ictiginden beri?

ben de kabızlık problemi var tatlım bu karışım çok iyi geldi bağırsaklarıma :lepi: eğer böyle bir problemin varsa tavsiye ederim bitanem

selam kızlar bugün öğlen evden çıktım 21:30da gelebildim malum kurstan geldim annem gelmiş:lepi: 20 gündür şehirdışındaydı muhabbet ettik ancak nete girebildim bugün yediklerim 7:30 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 yumurta domat salatalık zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 13:00 1 kaşık biber dolması 1 kaşık kabak dolması 1 tane lahana sarması 2 kepçe yayla çorbası 17:00 3 kaşık kısır 2 tane acur turşusu yarım maus büyüklüğünde kek 2 az şekerli çay 22:30 1 fincan kış çayı şekersiz 1 tane büskivi kimse kalmamış ama burdaki arkadaşlar nasıl sizce aklım kalmasın diye herşeyden az az yedim

iyi akşamlar bayanlar akşam yemeğim bir kepçe tarhana çorbası,4 yemek kaşığı semizotu yemeği salata ve bir dilim uno kepek ekmeği.10 gibide elma yedim

Supersin canim kaydirigubbakcemile5

ben de kabızlık problemi var tatlım bu karışım çok iyi geldi bağırsaklarıma :lepi: eğer böyle bir problemin varsa tavsiye ederim bitanem

O zaman iyi olmus canim, karisim zaten cok saglikli, elmali limonlu felan.. Ben yesil cay ictigim icin oyle bir sorunum yok, hatta tersine surekli gitmem gerekiyor bikkinlik veriyor..

Gayet iyi canim herseyden dedigin gibi azar azar yemissin opuyorumnanaktan

arkadaşım şu tarifi banada verirmisiniz bende bi deneyeyim hugocukun tarifi değilmi?

hugocuk 1 lt için tarif vermişti ben Ender Saraç tan yazmıştım tarifi 3lt su ile hazırlanıyor..vereyim hemen
-2 yeşil elma
-2 limon
-1 kabuk tarçın
-1 tatlı kaşığı tane karabiber
-1 tatlı kaşığı karanfil
-3 lt su
elmaların 4 e bölünüp,çekirdekleri çıkarılıyor,limonu da parçalara ayırıp kabukları ile atıyorum..diğer malzemeler ve 3lt suyu düdüklü tencereye atıyorum..düdüklü tencerede kaynayıp düdüğü indirdikten sonra da 7 dk kısık ateşte kaynatıp alıyorum..karaiber,karanfil ve tarçınları alıp diğer malzemeleri mikserden geçiriyorum..öğünlerden önce birer su bardağı içiyorum

sağol canım çok olmazsam bişey daha sorabilirmiyim bunu 1 günde içemem hergün tazemi yapılacak yoksa bitene kadar içilcekmi?:uhm:

sağol canım çok olmazsam bişey daha sorabilirmiyim bunu 1 günde içemem hergün tazemi yapılacak yoksa bitene kadar içilcekmi?:uhm:

ben tek kalırken 1 lt su ile yapıyordum..şuan annem yanımda iki kişi birden içince büyük büyük bardaklarla çabuk bitiyor..sen tek içeceksen tarifin yarısını yapıp 1lt su ile hazırlayabilirsin tatlım opuyorumnanaktan

of ergenlik çağındaki çocuklar gibi sivilce çıkarıyorum yağlı bişey yediğimde yok 2 haftadır kurtulamadım bu derttensenağlama

of ergenlik çağındaki çocuklar gibi sivilce çıkarıyorum yağlı bişey yediğimde yok 2 haftadır kurtulamadım bu derttensenağlama

Canim o bende de oluyor, genelde yagli seyleri yemekle ilgili degil, Kullandigin kozmetik urunleri, veya bulundugun yerde ki hava, evde ki nem orani felan oyle seylerden kaynaklaniyor. Cok sabunla yikama ama surekli temiz tut.

Yuzunu buhara tutabilirsin. Tonik olarak gul suyu kullanabilirsin canim.
Cok sinir biseydir seni cok iyi anliyorum

kızlar hafta iç, pek geç saatlere kadar kalamıyorum burada ama sabahları yazdıklarınızı akşam gelince,gece yazdıklarınız da sabh erken saatte okuyorum.gene gece ben gittikten sonra döktürmüşsünüz.kaydirigubbakcemile3

sabah kalkınca 1 büyük bardak su içtim. 1 kuru kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…