60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin akşam menünü çok beğendim ama gün içerisinde asıl koşuşturmanın yoğun olduğu zamanlarda çok az besleniyorsun . tam tersi olsa bence daha kolay kilo verirsin
malum sabah altın öğle gümüş akşam bronz olmalı
öyle olursa akşama çok fazla birşey yeme istediğin olmaz ve de daha hafiflemiş bir mide ile uykuya geçersin.bütün gün az yemek seni bitkin yapacaktır bir süre sonra ve akşam menülerine yükleneceksin .kilo veremeyeceksin enerji olarak harcayamayınca.akşam da az yerim desen bu sefer de vücudun direnecek kilo vermemek için gene kilo veremeyeceksin.tabi karar senin bitanem:1hug:
iyi akşamlar bayanlar akşam yemeğim bir kepçe tarhana çorbası,4 yemek kaşığı semizotu yemeği salata ve bir dilim uno kepek ekmeği.10 gibide elma yedim
canımcım ben akşam menünü çok beğendim 2 kaşık da yoğurt fena olmazdı hani .sen salata diyeceksin ama. yoğurt diyorum çünkü kalsiyum yağ yaktırır.:1hug:

mavli tam benlik ben de öyleyim herşeyden ye azar azar ye taktiği çok da işe yarıyor bitanem:1hug:herşey gönlünce olsun

kızlar bu sabah tartıldım 56.7 kg olmuşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:hihoyyyt:lepi:

bugün kahvaltıda çocuklar için de antibiyotik gibi olsun diye sıcacık tarhana çorbası var.

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

kızlar burda da yazdığım gibi haftada 1 gün uygulanmalı hergün değil allah korusun barsaklarınız iflas eder yoksa

günaydın kızlar. bugün hava çok soğuk. evde kuşlarım var o yüzden evde bulunup onlar üşümesin diye elektrikli sobayı yakacağım. bugün evdeyim gezme işi yattı. eşimde dün maçtan sonra çok üşümüş hasta olmuş ama yinede bir gün iznim var gezeyim biraz diyor ama ben burdayım. aslında iyi oldu. hava soğuk kaloriferler yanmıyor üşüyorum. dışarıya çıkıp gezsem kesin hasta olurdum.

of ergenlik çağındaki çocuklar gibi sivilce çıkarıyorum yağlı bişey yediğimde yok 2 haftadır kurtulamadım bu derttensenağlama

canım 1 çay kaşığı karbonatın inine az yoğurt ekle karıştır ve hemen kabarırı zaten sonra bikaç damlada limonu suyu sık ve yüzüne haftada 1 uygula sivilcelere iyi geliyo kurutuyor izlerinide yok etmede işe yarıyor ve canlılık veriyor

bugün biraz geç kalktım haftasonu eşimde evdeydi. sabah 8 de kahvaltı yaptım. önce 1 kocaman bardak su. ardından peynir ve haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

kızlar bu kilo çizelgesini yapmayı denedim ama son aşamaya gelince kendi sayfama yapıştıramıyorum bunu nasıl yapmalıyım

bende elma sirkeli suyumu içtim 1 domates salatalık maydanoz 2 ceviz 2 dilim kepekli ekmek peynir 2 zeytin ve açık çay içtim birazdan da türk kahvesi yapacağım

kızlar kahvaltı öncesi yazmıştım yukarıdakileri ( planladığım gibi olmadı kaydirigubbakcemile3)

şu an kahvaltı yapıyorum

tatil olunca çocukları bekliyorum bir de çizgi film keyiflerini bekliyorum derken şimdi kahvaltı yapıyorum
1 dilim kepek ekmek
4 kepçe nohutsuz tarhana çorbası ( kepçem küçük )

teşekkür ederim canım nasıl idiyor diyet neler yedin bugün

yasemincim
sabah 1 büyük bardak su
1 kuru kayısı
şimdi de
1 dilim kepek ekmek
4 kepçe tarhana çorbası
nasıl sence?

sabah tartıldım 56.7 kg olmuşum 100 gr daha gitmiş bugün:lepi:

farmasi günaydın 2 gün üst üste yoğurtlu karnabahar yediğim için salata tercih etmiştim.ama tabiki haklısın yoğurt tüketmeye çalışıyorum beslenmemde.

bugün kahvaltıda çocuklar için de antibiyotik gibi olsun diye sıcacık tarhana çorbası var.

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

çok güzel farmasi afiyet olsun.valla artık sıcacık çorbalar içilmeye başladı.antalya bile soğumaya başladı 2-3 gündür.

bende sabah kalkınca bir bardak suyumu içtim.domates ,salatalık,peynir.zeytin,2 tane küçük yeşil biber ,bir dilim uno kepekli ekmek yedim. cumartesi günleri nöbetleşe çalışıyoruz.bu hafta ben çalışıyorum saat 2 de çıkıyoruz ve öğlen yemek çıkmıyor. akşam yağsız ve bir yemek kaşığı bulgurlu ıspanak yemeği yaptım sabah 5 yk ıspanak koydum ve yoğurt koydum öğlen onları yiyeceğim.tabi, bir dilim kepek ekmeğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…