canım senin akşam menünü çok beğendim ama gün içerisinde asıl koşuşturmanın yoğun olduğu zamanlarda çok az besleniyorsun . tam tersi olsa bence daha kolay kilo verirsinBen bi haftanin tamamini icmistim 3cu gun alistim. Bi daha yapabilirim gibime geliyor..
Canim sen ne zaman basladin?
Allah gonlune gore versin arkadasim kaydirigubbakcemile5
Kizlar sizleri cok ozluyorum ya bi turlu giremiyorum en yogun donemimdeyim. Hem staj hem okul, birde o kadar yol tepiyorum her gun... :çok üzgünüm:
Yinede hic bikmadan butun gun yazdiklarinizi okuyorum, iyi geliyor opuyorumnanaktan
Yediklerimi rapor edeyim kaydirigubbakcemile3
Sabah acele ettim hemen ise giristim, malum kendimi ispat etmeye calisiyorum staj yerinde kaydirigubbakcemile3 o yuzden bi cappuccino ictim saat 10.00 gibi.. Saat 12 ye yakin iki koyu bol tahilli ekmek, icinde light kasar peynirle yedim. Bol su ictim.
Arada 1 tahilli elmali biskuvi ve sekersiz cay.
16.30 gibi yoldayken bir kirmizi elma yedim. O baya tok tuttu
Aksam yemegimi yine gec yedim :mymeka: anca hazirlayabildim :sinifsinif:
19.00 gibi:
1 bardak su
250 gr sebzeli korili sotelenmis tavuk (1 kasik zeytinyagi ile)
1 dilim koyu bol tahilli ekmek
bol yagsiz yogurt
bol limonlu salata
Cok yemisim galiba hemen sistim ohaoldumsmile
Simdi yesil cayimi demliyecegim.. Resmen bi haftadir yogunluktan rahat rahat yesil cay icemedim.. Geceye yakin melisa otunu demliyecegim.. Caya hic doymuyorum nedense kaydirigubbakcemile
canımcım ben akşam menünü çok beğendim 2 kaşık da yoğurt fena olmazdı hani .sen salata diyeceksin ama. yoğurt diyorum çünkü kalsiyum yağ yaktırır.:1hug:iyi akşamlar bayanlar akşam yemeğim bir kepçe tarhana çorbası,4 yemek kaşığı semizotu yemeği salata ve bir dilim uno kepek ekmeği.10 gibide elma yedim
selam kızlar bugün öğlen evden çıktım 21:30da gelebildim malum kurstan geldim annem gelmiş:lepi: 20 gündür şehirdışındaydı muhabbet ettik ancak nete girebildim bugün yediklerim 7:30 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 1 yumurta domat salatalık zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 13:00 1 kaşık biber dolması 1 kaşık kabak dolması 1 tane lahana sarması 2 kepçe yayla çorbası 17:00 3 kaşık kısır 2 tane acur turşusu yarım maus büyüklüğünde kek 2 az şekerli çay 22:30 1 fincan kış çayı şekersiz 1 tane büskivi kimse kalmamış ama burdaki arkadaşlar nasıl sizce aklım kalmasın diye herşeyden az az yedim
zayıflayanların başarı öykülerinde de yazmıştım bir çay tarifi orda gördüm ve bu sabah oradaki kısma yazdım sizinlede paylaşayım aslında azçok bildiğiniz bir tariftir benim bu tarifte tane karabiber yok tarif şöyle: 3 kupa su 5-6 adet karanfil 1 tatlı kaşığı tarçın ,1 tatlı kaşığı rezene 1 yemek kaşığı sinameki 1 tatlı kaşığı zerdeçel 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 limon veya portakal kabuklarıyla küpküp doğranacak bir elma veya ayva kabuklarıyla küp küp doğranacak önce su kaynatılacak ve bu meyveler 5 dk içine atılıp kısık ateşte kaynayacak sonra da geri kalan malzemeler atılacak en son 1 tatlı kaşığı rezene atılacak hassas bir baharattır barsaklardaki fazla gazı alıyor sonra ocaktan indirilip demlanecek 1-2 saat kadar mesela ben gece uyumadan önce hazırlıyordum sabah aç karna içiyordum bir kupa sonra da akşam yemeğinden önce 1 kupa içiyorum aç karna ama bunu haftada 1 gün uyguluyordum birde regl de sinameki sakıncalıymış diğer baharatlar konusunda bir bilgim yok ama sinameki regl döneminde içmemiz önerilmiyor
of ergenlik çağındaki çocuklar gibi sivilce çıkarıyorum yağlı bişey yediğimde yok 2 haftadır kurtulamadım bu derttensenağlama
günaydın yasemin nasılsın ?
teşekkür ederim canım nasıl idiyor diyet neler yedin bugün
canım senin akşam menünü çok beğendim ama gün içerisinde asıl koşuşturmanın yoğun olduğu zamanlarda çok az besleniyorsun . tam tersi olsa bence daha kolay kilo verirsin
malum sabah altın öğle gümüş akşam bronz olmalı
öyle olursa akşama çok fazla birşey yeme istediğin olmaz ve de daha hafiflemiş bir mide ile uykuya geçersin.bütün gün az yemek seni bitkin yapacaktır bir süre sonra ve akşam menülerine yükleneceksin .kilo veremeyeceksin enerji olarak harcayamayınca.akşam da az yerim desen bu sefer de vücudun direnecek kilo vermemek için gene kilo veremeyeceksin.tabi karar senin bitanem:1hug:
canımcım ben akşam menünü çok beğendim 2 kaşık da yoğurt fena olmazdı hani .sen salata diyeceksin ama. yoğurt diyorum çünkü kalsiyum yağ yaktırır.:1hug:
mavli tam benlik ben de öyleyim herşeyden ye azar azar ye taktiği çok da işe yarıyor bitanem:1hug:herşey gönlünce olsun
yasemincim
sabah 1 büyük bardak su
1 kuru kayısı
şimdi de
1 dilim kepek ekmek
4 kepçe tarhana çorbası
nasıl sence?
sabah tartıldım 56.7 kg olmuşum 100 gr daha gitmiş bugün:lepi:
bugün kahvaltıda çocuklar için de antibiyotik gibi olsun diye sıcacık tarhana çorbası var.
2 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
bugün biraz geç kalktım haftasonu eşimde evdeydi. sabah 8 de kahvaltı yaptım. önce 1 kocaman bardak su. ardından peynir ve haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim
Günaydın kızlarrrr delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?