60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım her hayırda şer, şerde hayır vardır. iyiki bu soğukta dışarı çıkmamışsın senin için eminim böylesi daha iyi canım çünkü vücudun ister istemez artık kilo kaybı sebebiyle mevcut duruma alışana kadar daha hassas malum grip mevsimi ortalık mikrop dolu Allah korusun hasta olursan diyetini zora sokarsın bitanem en iyisi ev :1hug:
bugün biraz geç kalktım haftasonu eşimde evdeydi. sabah 8 de kahvaltı yaptım. önce 1 kocaman bardak su. ardından peynir ve haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim
afiyet olsun herzamanki gibi çok ölçülüsün
bende elma sirkeli suyumu içtim 1 domates salatalık maydanoz 2 ceviz 2 dilim kepekli ekmek peynir 2 zeytin ve açık çay içtim birazdan da türk kahvesi yapacağım
afiyet olsun ama kilo olmasın harika gidecek bu kilolar :lepi:
ay çok güzel keşke bende 56 olsam tebrikler canım
inşallah olursun bitanem :lepi::Saruboceq:
çok güzel farmasi afiyet olsun.valla artık sıcacık çorbalar içilmeye başladı.antalya bile soğumaya başladı 2-3 gündür.
evet ya her yerin kendine özgü tarhanası var ama bizimki gerçekten bambaşka.eşimin gıda mühendisi arkadaşının tez konusuydu tam bir antibiyotik demiş.uşak' a beklerim hepinizi sıcacık çorbamızdan ikram etmek isterim.ardından artık güveçte et filan basarız gaza biz uşaklılar biraz ehli keyif ve de yemeye düşkün insanlarız buraların deyimiyle tam şeherli ( şehirli) boğazı anlıyacağınız.

bu bayram antalya kemerdeyiz 5 yıldızlı bir oteldeyiz.inşallah sıcak olur deniz suyu filan kasım 17 -21 arasında. artık şans hayırlısı.

sabah menün harika
ama öğlen menüne bayıldım afiyet olsun şimdiden olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

nugya hatta adres vereyim
bayramda rose residence beach hoteldeyiz

kızlar 1 büyük bardak su içtim
sonra da serdar ortaç müzikleri eşliğinde tam 25 dakika kurtları döktüm.
ya ben bu serdar ortaçı çok seviyorum ya tam benlik şarkılar yapıyor kerata kiloları atmamda da emeği geçti ya helal olsun.kaydirigubbakcemile3
şu an sırtımdan karnımdan kollarımdan her yanımdan terler süzüldü.kaydirigubbakcemile2:lepi::teytey::sm_cool:hihoyyyt

Son düzenleme:
mavlicim nasılsın nasıl gidiyor beslenme şeklini çok beğeniyorum tam benim kafadansın :1hug:

ben karbonatla yoğurdu karıştırıyordum çok iyi geliyor hem gözenekleri temizliyor hem cildinizin rengini açıyor hemde kırmızı sivilce varsa kurutuyor ama limon eklememiştim bide öyle deneyeyim yarabbim 30 yaşına geldim hala sivilce çıkarıyorumÇok üzgünüm çoook bende ciltle alakalı bir sürü tarif var mesela sivilceleri kurutmanın en pratik yolu bir parça aspirine limon sıkıp sivilcenin üzerine bastırın kuruyana kadar dursun çok iyi geliyor:lepi:

çilleri yokedecek bir formül biliyor musun canım? ya da azaltacak opuyorumnanaktan

mavlicim nasılsın nasıl gidiyor beslenme şeklini çok beğeniyorum tam benim kafadansın :1hug:

sağol canım bende seninkini beğeniyorum bu topiğe abone olunca senin yazdıklarını okudum ve tamam bu benlik dedim yani hocam sayılırsın:))) dün 20 günden sonra annem abimlerden geri döndü akşam kurstan geldim annem çay yapmış beni bekliyor tabi çayın yanında çeşit çeşit büskiviler sarıldık burulduk falan ama ben hiç yiyeceklere yanaşmadım annem bozuldu gibi sonra kalktım kendime bir kış çayı koydum en küçüklerinden 1 tane büskivi aldım diyet yaptığımıda söylemedim sabahta çavdar ekmeğimi yedim daha sormadı farketmesinide istemiyorum çünkü diyette olunca beni sürekli uyarıyor hani diyet yapıyodun ondan niye yiyosun kilo yapar gibi neyse anlayana kadar az ve herşeyden yemeye devam:enbuyukkk:

çilleri yokedecek bir formül biliyor musun canım? ya da azaltacak opuyorumnanaktan

biliyorum canım ama çok dikkat gerektiriyor benim en yakın arkadaşım uyguladı ve 3 senedir devam ediyor ama kendi cildine göre ayarlaman gerek bir krem var acnelyse cildin üstteki ölü derisini kurutuyor ve hafifçe soyuyor(soyulma diyince öyle bariz bişey değil cildimi kurutuyor hafif bi kese yapıyorum yüzüme ölü deri gidiyor yani pleeng yapıyor)ama bu kremi sadece geceleri yatarken bir nohut tanesi kadar incecik sürüceksin sabah kalkıp yıkıycaksın güneşe çıkarkende güneş kremini sürüceksin arkadaşımın burnunun üstü çil doluydu şimdi çok az çok memnun bana cilt doktoru sivilce izlerini yok etsin birde siyah noktaları temizlesin diye vermişti müdavimi oldum....

farmasi bugün çok soğuk burası ama bayramda nasıl olur bilmiyorum.googldan baktım otele kapalı havuzu varmış ısıtmalı denize giremesenizde kapalı havuza girme şansınız var.

evet canım ama ben havuza girmiyorum mantar vs bulaşma ihtimalinden dolayı
ramazanda bodrum yalıkavakta sadece denize girdim yüzdüm .hiç havuza girmedim. huyum böyle.opuyorumnanaktan

harikasın canım bakalım annen ne zaman farkedecek

nasılsa önümüz de kış güneş ışığı olmada rahat kullanabilirim o zaman kaydirigubbakcemile3

nasılsa önümüz de kış güneş ışığı olmada rahat kullanabilirim o zaman kaydirigubbakcemile3
ben çok rahat kullanıyorum da bazıları nasıl yapıyolarsa ciltleri tahriş oluyormuş heralde çok sürüyolar yıkarkende alkollü bişeyle temizlememek lazım suyla yıkancak

selam kızlar...

farmasicim kızda senin ellerinden öpüyor teyzesi...

çok sağol canım kesinlikle denicemolumunekankayizsmile

kızlar
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
1 kibrit kutu kadar ülker kellogs pirinç patlaklı coco pops bar yedimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben de kahvemi içtikten 2 saat sonra 1 elma 1 armut yedim 1 saat sonrada 2 yumurtadan 1 yeşil biber ve 1 domatesten menemen yaptım 1tatlı kaşığı zeytin yağıyla 1 dilim kepekli ekmek ve 1 yaşık light yoğurt yedim bu şekilde kızlar :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…