60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol canım kesinlikle denicemolumunekankayizsmile

arzucum bu kilo çizelgesini yapmaya çalıştım olmadı canım nasıl yaptın bunu bilgi verirsen sevinirim normalde burda bu başlıkda var detaylı bi de diyolar şimdi ben kilomu boyumu da yazdım herşey çıktı en son ben bunu nasıl kendi sayfama eklerim bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim :hulya:

canım daha sonra png yazan yerden html olan yere kadar yeri kopyala deyip
kendi profiline yapıştırıyorsun canımopuyorumnanaktan

farmasiciğim canım kusura bakma ben bilmediğim için bu teknik kilo çizelgesi bilgilerini ben en iyisi kuzenim geldiğinde ona sorayım teşekkürler canım verdiğin bilgi için

nihayet gelebildim. eşimi gönderdim. ara öğünde 1 adet yerli muz yedim ama olgun değildi çok tatlı değildi. özellikle böyle aldım pazardan çünkü bir meyve ne kadar olgunsa o kadar tatlıdır ve o kadar glisemix endeksi yüksektir o yüzden böyle yedim. öğlense 80 gr. ton balığı ve 1 dilim ekmek yedim. birazdan 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi içerim.

pazardan ıspanak aldım yarın yaparım artık. eşimede yaparım. yeşil yeşil baktıkça insanın içi açılıyor

canım kendi profilim kendi sayfam mı oluyor?

evet canım kendi sayfan yasemin yazan yere tıkla profilimi düzenli yazan yerden çizelgeni değiştiriyorsun kusura bakma pc başından ayrılmıştım çamaşır sermeye gittim uzunca telefonda görüşemem gerekti farmasi hakkında bir üyemle opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım bugün atıştırmalıklarla geçiyor günüm
bugün acayip dans da ettim coştum resmen nasıl terledim kaydirigubbakcemile2

akşama nasipse mantı tavuk kroket ve de nohut yemeği yapayım diyorum

kızlar bugün öğlen yemeği olarak kahvaltı tarzı birşeyler yedim

1 dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kk peynir
2 yeşil biber
3-4 dilim domates
3 lokma katmer ekmeği
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

şimdi yeşilçay içiyorum. birazdanda 1 muz ve 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyeceğim. akşama dünden kalan pırasa yemeğim var. yanına 4 kaşık bulgur 1 dilim çavdar ekmeği ve salata ve 1 kepçe mercimek çorbası içerim salata yerim. turp, marul domates soğan az brokoliyle şöyle karışık bir salata yapacağım.

eşimede kızılcık şerbeti yapıyorum bu arada. dün maçı vardı biraz üşütmüş dün akşam kalın giydirdim sıcak çay içirdim. gecede uyandıkça üzerini örttüm. aynı çocuk gibi ilgilenmezsem hasta olacak erkekler çocuk gibi ya

dün eşim dedi. eskiden diyetisyene gitmez kendim diyet ve günlük 2 saat spor yapardım. eşim dedi. sen eskiden zayıflıyodun ama bacakların popon gidyodu üstün kalıyodu. göbeğin kalıyodu dedi. bu seferse üst bedenin gidiyor göbeğin artık belli değil dedi. bayağı sevindim. eşim çok mükemmeliyetçidir kolay kolay demez. eğer diyorsa gerçekten doğrudur. çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…