çok sağol canım kesinlikle denicemolumunekankayizsmile
selam kızlar ben de kahvemi içtikten 2 saat sonra 1 elma 1 armut yedim 1 saat sonrada 2 yumurtadan 1 yeşil biber ve 1 domatesten menemen yaptım 1tatlı kaşığı zeytin yağıyla 1 dilim kepekli ekmek ve 1 yaşık light yoğurt yedim bu şekilde kızlar :hulya:[/QU
afiyet olsun canım harika olmuş ben daha öğlen yemeği yemedim galiba bugün atıştırmalık şeklinde geçecek evde acıkmıyorum.
şimdi 1 tane elma yiyeceğim.kaydirigubbakcemile2
arzucum bu kilo çizelgesini yapmaya çalıştım olmadı canım nasıl yaptın bunu bilgi verirsen sevinirim normalde burda bu başlıkda var detaylı bi de diyolar şimdi ben kilomu boyumu da yazdım herşey çıktı en son ben bunu nasıl kendi sayfama eklerim bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim :hulya:
selam kızlar ben de kahvemi içtikten 2 saat sonra 1 elma 1 armut yedim 1 saat sonrada 2 yumurtadan 1 yeşil biber ve 1 domatesten menemen yaptım 1tatlı kaşığı zeytin yağıyla 1 dilim kepekli ekmek ve 1 yaşık light yoğurt yedim bu şekilde kızlar :hulya:[/QU
afiyet olsun canım harika olmuş ben daha öğlen yemeği yemedim galiba bugün atıştırmalık şeklinde geçecek evde acıkmıyorum.
şimdi 1 tane elma yiyeceğim.kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun canım
canım kendi profilim kendi sayfam mı oluyor?
nihayet gelebildim. eşimi gönderdim. ara öğünde 1 adet yerli muz yedim ama olgun değildi çok tatlı değildi. özellikle böyle aldım pazardan çünkü bir meyve ne kadar olgunsa o kadar tatlıdır ve o kadar glisemix endeksi yüksektir o yüzden böyle yedim. öğlense 80 gr. ton balığı ve 1 dilim ekmek yedim. birazdan 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi içerim.
yaşasınkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?