60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hügocuğum afiyet olsun hayatım ama 10 bademi 3 e 10 fistığı da 5 e düşür bence gene sen bilirsin canım ama sonuçta metabolizman hızlıysa verirsin ama dünde 10 badem 10 fıstık yemiştin galiba kal sağlıcakla

güzel bir menü hayatım hem iştahı ayarlar içindeki sebzelerden dolayı hemde besleyici karbonhidrat var protein var tahin de sumandan dolayı bol kalsiyum içerdiğinden sağlıklı bir yağ diyete devam hayatım

Cok haklisin canim bende oglen ve ara yemeklerini daha iyi yemem gerektigini dusunuyorum. Ama su kosusturmaca da aklima gelmiyor cok yoruluyorum sonra. Insallah duzeltirim, sagol canim bilgi ve tavsiyelerin icin opuyorumnanaktan

kızlar bu sabah tartıldım 56.7 kg olmuşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:hihoyyyt:lepi:

Heeeytt supersin :teytey:

Herkesin yazdiklarini henuz okuyamadim, az sonra tekrar gelecegim arkadaslar..
Herkese bol bol zayiflayitici saatler kaydirigubbakcemile5

Kizlar bende bugun tartildim 61.8 olmusum :teytey: o da uzerimde hala siskinlik varken..

Bayramdan once 60 olursam super olur kaydirigubbakcemile3

canım diyetisyen verdi bana ondan yiyorum. zayıflama döneminde vücudun badem ve antep fıstığına ihtiyacı oluyor dedi. bende harfi harfine uyuyorum listeme

inşallah herşey istediğin gibi olur canımcım:1hug:

şimdi bir de elma sirkeli ballı karışımı içeceğim inşallah

selam kızlar...
bu gün süperim kendime liste yaptım bakalım ne kadar uygulayabileceğim... bu günkü yediklerim

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcak su
1 bardak elma sirkeli ılık su
1 elma

45 dk sonra kahvaltı
1 kaşık yağla pişmiş omlet
1 kk peynir
5 zeytin
çok az yufka (kiracımız getirmiş sıcacık dayanamadım)

ara 1 armut

öğle
8 kaşık taze fasulye
2 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara yarım çay bardağı leblebi

akşam da az sonra fırında tavuk ve 2 kaşık pilav yiyeceğim ekmeksiz...
eşim marulu unutmazsa bol bol da salata yerim...

9 gibi 1 çay bardağı yoğurt

yatmadan elma sirkeli su içeceğim...
şimdiye kadar 2 litrede su içtim...

nasıl sizce... hergün böyle gidebilirsem olur mu sizce...

hergün böyle devam edebilirsen eğer çok sağlıklı kilo verirsin canım. çok beyendim. ara öğünlerinde var daha ne olsun yeterki düzenli devam et

Yemekler super canim, salatanda guzel olur bence. Hic turp yemem ve brokoliyi hic salataya atmadim ama dedigini bende bi ara denerim!

Pirasa yemegini nasil yapiyorsun canim?

Senin adina cok sevindim canim. Her ne kadar kendimiz icin zayiflasak bile eslerimizinde begenisini mutlaka isteriz, hatta ozguvenimiz tazelenmis olur. Spor yapmasini bilen ve seven biri oldugun icin super bir vucuda sahip olacaksin. Boyunda iyi, manken olacaksin tam bayanssulusmile o zaman gor bak daha neler diyecek opuyorumnanaktan

merhaba bende bu gruba yeni katıldım ve yorumları okudum benimde size bir önerim var sabahları aç karnına kahvaltıdan yarın saat önce 1 su bardagı sıcak suya küçüklerinden yarın limon suyu sıkın 1 bardak için ve bunu imkanınız varsa öglende yapın akşamlarıda yatmadan yarım saat önce yapın ee birazda boğaza dikkat edicez tabi göreceksiniz bayagı etkisi olacak ben bu förmülle 25 kilo vermiştim bekarken şimdi ise doğum yaptım 64 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım şimdi 63 kiloyum herşey limonun mücisesi bide bunun bir etkisi daha var hergün c vitamini aldığınız için de hastalıklardan korunmuş oluyorsunuz:dance:

çok sağol canım. desteğin bana güç ver.yor. zaten bu aralar eşimin bakışlarıda değişti. beyeni dolu bakışlar kesikler alıyorum artık dili konuşmasada gözleri anlatıyor :teytey:

hergün böyle devam edebilirsen eğer çok sağlıklı kilo verirsin canım. çok beyendim. ara öğünlerinde var daha ne olsun yeterki düzenli devam et

sağol canım yaa... devam etmem lazım canım... geçen sene kurbanda aldığım 36 beden montumum önü zor kapanıyo... bu sene yeniden alamam... o yüzden şu göbeğimden kurtulmam lazım bir an önce...gamyoncuiremsu

Kendi yediklerimi yazmayi unutmusum.. Yine gec kalktim, dun biraz moralim bozuktu hic uyuyamadim..

Kalktiktan sonra:

1 koca bardak su
2 yumurtadan omlet, yarim kasik zeytinyagi ile yaptim teflon tavada
2 kepek ekmek
2-3 domates

Az sonra bi elma ve 1 litre yesil cayimi icerim. 1 litre 2,5 bardak ediyor, bardaklarim baya buyuk galiba..

Aksama da karnibahar var, yogurtlu sarimsakli :lepi:

şimdi kızlar ben baget yapıyorum fırında... bagetin hepsini yesem çok mu olur...

aaa o nasıl yapılıyor ki... deyimlerde duyarız ya hep merak ederdim...

canım kızılcık çok faydalıdır. sağlık kaynağı adeta. annem hiç eksik etmez benim. hatta yazdan ormandan toplayıp buzluğa atar banada verdi bu sene. şöyle yarım kilo kadar kızılcığı 1 litre kaynamış suya at. içine iki bardak toz şeker ilave et. karıştır isteğe göre karanfilde ilave edebilirsin. ara sıra karıştır. 25 yada 30 dakika kaynat. ılıyınca suyunu şişeye alıyorum koyuyorum dolaba eşim bu sayede artık colayı unuttu gibi. çok faydalı. çocuklara falan içirmek lazım. eğer sende içmek istiyosan şekersiz kaynatıp bardağına aldıktan sonra içine sakarin atabilirsin. eşinin ve çocuklarınınkinede şeker atarsın. sonradanda şeker ilave edilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…