ve bol bol su içiyorum bugün
şimdi yeşilçay içiyorum. birazdanda 1 muz ve 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyeceğim. akşama dünden kalan pırasa yemeğim var. yanına 4 kaşık bulgur 1 dilim çavdar ekmeği ve salata ve 1 kepçe mercimek çorbası içerim salata yerim. turp, marul domates soğan az brokoliyle şöyle karışık bir salata yapacağım.
kızlar bugün öğlen yemeği olarak kahvaltı tarzı birşeyler yedim
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kk peynir
2 yeşil biber
3-4 dilim domates
3 lokma katmer ekmeği
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
canım senin akşam menünü çok beğendim ama gün içerisinde asıl koşuşturmanın yoğun olduğu zamanlarda çok az besleniyorsun . tam tersi olsa bence daha kolay kilo verirsin
malum sabah altın öğle gümüş akşam bronz olmalı
öyle olursa akşama çok fazla birşey yeme istediğin olmaz ve de daha hafiflemiş bir mide ile uykuya geçersin.bütün gün az yemek seni bitkin yapacaktır bir süre sonra ve akşam menülerine yükleneceksin .kilo veremeyeceksin enerji olarak harcayamayınca.akşam da az yerim desen bu sefer de vücudun direnecek kilo vermemek için gene kilo veremeyeceksin.tabi karar senin bitanem:1hug:
kızlar bu sabah tartıldım 56.7 kg olmuşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:hihoyyyt:lepi:
hügocuğum afiyet olsun hayatım ama 10 bademi 3 e 10 fistığı da 5 e düşür bence gene sen bilirsin canım ama sonuçta metabolizman hızlıysa verirsin ama dünde 10 badem 10 fıstık yemiştin galiba kal sağlıcakla
Cok haklisin canim bende oglen ve ara yemeklerini daha iyi yemem gerektigini dusunuyorum. Ama su kosusturmaca da aklima gelmiyor cok yoruluyorum sonra. Insallah duzeltirim, sagol canim bilgi ve tavsiyelerin icin opuyorumnanaktan
Heeeytt supersin :teytey:
Herkesin yazdiklarini henuz okuyamadim, az sonra tekrar gelecegim arkadaslar..
Herkese bol bol zayiflayitici saatler kaydirigubbakcemile5
Kizlar bende bugun tartildim 61.8 olmusum :teytey: o da uzerimde hala siskinlik varken..
Bayramdan once 60 olursam super olur kaydirigubbakcemile3
ay kızlar şimdi kızılcık şerbeti yaptım eşime mis gibi koktu valla
hergün böyle devam edebilirsen eğer çok sağlıklı kilo verirsin canım. çok beyendim. ara öğünlerinde var daha ne olsun yeterki düzenli devam etselam kızlar...
bu gün süperim kendime liste yaptım bakalım ne kadar uygulayabileceğim... bu günkü yediklerim
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcak su
1 bardak elma sirkeli ılık su
1 elma
45 dk sonra kahvaltı
1 kaşık yağla pişmiş omlet
1 kk peynir
5 zeytin
çok az yufka (kiracımız getirmiş sıcacık dayanamadım)
ara 1 armut
öğle
8 kaşık taze fasulye
2 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
ara yarım çay bardağı leblebi
akşam da az sonra fırında tavuk ve 2 kaşık pilav yiyeceğim ekmeksiz...
eşim marulu unutmazsa bol bol da salata yerim...
9 gibi 1 çay bardağı yoğurt
yatmadan elma sirkeli su içeceğim...
şimdiye kadar 2 litrede su içtim...
nasıl sizce... hergün böyle gidebilirsem olur mu sizce...
şimdi yeşilçay içiyorum. birazdanda 1 muz ve 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyeceğim. akşama dünden kalan pırasa yemeğim var. yanına 4 kaşık bulgur 1 dilim çavdar ekmeği ve salata ve 1 kepçe mercimek çorbası içerim salata yerim. turp, marul domates soğan az brokoliyle şöyle karışık bir salata yapacağım.
dün eşim dedi. eskiden diyetisyene gitmez kendim diyet ve günlük 2 saat spor yapardım. eşim dedi. sen eskiden zayıflıyodun ama bacakların popon gidyodu üstün kalıyodu. göbeğin kalıyodu dedi. bu seferse üst bedenin gidiyor göbeğin artık belli değil dedi. bayağı sevindim. eşim çok mükemmeliyetçidir kolay kolay demez. eğer diyorsa gerçekten doğrudur. çok sevindim
Yemekler super canim, salatanda guzel olur bence. Hic turp yemem ve brokoliyi hic salataya atmadim ama dedigini bende bi ara denerim!
Pirasa yemegini nasil yapiyorsun canim?
Senin adina cok sevindim canim. Her ne kadar kendimiz icin zayiflasak bile eslerimizinde begenisini mutlaka isteriz, hatta ozguvenimiz tazelenmis olur. Spor yapmasini bilen ve seven biri oldugun icin super bir vucuda sahip olacaksin. Boyunda iyi, manken olacaksin tam bayanssulusmile o zaman gor bak daha neler diyecek opuyorumnanaktan
hergün böyle devam edebilirsen eğer çok sağlıklı kilo verirsin canım. çok beyendim. ara öğünlerinde var daha ne olsun yeterki düzenli devam et
aaa o nasıl yapılıyor ki... deyimlerde duyarız ya hep merak ederdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?