60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bitki çayı içiyormusun? Bide form çaylarını deniyebilirsin. mesela form çaylarının kayısılı olanları bende çok işe yarıyor.

Ben bugün sabah
8:30 ılık elma sirkeli su
09:00 Yarım simit
11:00 Bir meyve
Öğle
13:00 Bir kase çorba ve kalan yarım simitimi yedim
15:30 Bir meyve
Akşam
18:00 Bir meyve daha
20:00 Ne yicem bilmiyorum. :uhm:

ben öğle yemeğinde sebzeli kebap fıstıklı pilav ve 1 küçümencik dilim kepek ekmek yedim. yanında da yoğurt porsiyonları küçük tuttum

Bitki çayı içiyormusun? Bide form çaylarını deniyebilirsin. mesela form çaylarının kayısılı olanları bende çok işe yarıyor.

içiyorum canım ama malesef vücudum onlara bağışıklık kazandı sabah eczaneden müsil gibi bişey aldım çok moralim bozuldu ha 59 olca derken gene 60 ları gördüm tüm hevesim kaçtı halbuki bişeyde yemedim

bitki çayının sürekli kullanılması tavsiye edilmiyor zaten. aralıklaral ve farklı çeşitler deneyerek içmen daha faydalı olur.

sindirim rahatsızlığı yüzünden kilo alınacağını sanmam bence hareketliliğini artırmalısın.

hiçbir şey yememek yerine sık sık ve az yemek daha faydalı olur kanımca

Canım moralini bozma hemen. Acemiperi'nin de dediği gibi az az sık sık yemeye çalış. Hiçbişey yememek değilde biraz daha sulu şeylere yönel istersen. Mevsim sebzelerinden filan. ınşallah sorunun hallolur.:teselli:

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün çok yoğun bi gün benim için seminerden yeni çıktım ve tebrik edin beni seminerde ikram edilen börek , kek .. vs dokunmadım bile...
Şimdi öğle yemeğimi yiycem : 1 kase şehriye çorbası, mevsim salata ve k.ekmeği cokacimcoook
Hadi kolay gelsin hepimize...

canım seni iradenden ötürü tebrik ediyorum . . .

bu arada su içiliyo di mi hanımlar bakın benim sabahtan beri çok rahat 2 litre etti . . .
yağ hücreleri sadece su ile parçalanabilmekte bilginize . . .

:içelim:​

o kadar kek börek vardı dokunmadın

işte azmin zaferi

tebrikler :lepi: :hooray:

pırlanta_a canım menun çok guzelmış.akşamda 1 kase makarna yıyebilirsin sebzeli bence fikir olsun sanakaydirigubbakcemile2
evlibarklı hayatım hiç takma kafanı.arada duraklamada oluyor.ben ilk basladıgımda rejıme afedersınız kabız oldum mahvoldummm.bencede bitki çayı kullan.en azından sindirim sorunun çözülsün diye sinameki kullanabilirsin ama bir defalık.fena karın agrısı yapıyor çünkü:dance:
sabun senı okuyunca hemen kalktım suyumu içip geldim canım:lepi:
ama bugun o kadar halsızımkı kolumu kaldıracak gıbı degilim ve üstünede ofisteyim.hala sabah yedigim 1 yumurta ve küçücük peynirle duruyorum.birazdan 1 kase yoğurt yiycem zorlayarak kendimi:çok üzgünüm:

canımcığım yoğurt daha fazla uyutmasın seni halsizim diyosun bi de . . .
halsizlik için karanfil öneririm . . .

gulgulmez tebrik ederim. :)
melek ve mucizesi teşekkür ederim fikir için:) bu akşamlık ne yiyeceğimi buldum. Annem taze fasulye veya bezelye yapıcakmış birazcık onlardan yerim.
evlibarklı rica ederim inşallah hallolur sorunun. Bide ben kuru kayısı yiyince kabızlık sorunu yaşamıyorum. Hemen farkediyorum.
Sabun su baş ucumde sende hatırlattıkça daha bi içesim geliyor. Bide bilgi için teşekkürler. Yağ hücrelerini parçalıyormuş. Su ne güzel birşey ya. Çok çok aşırı olmamak kaydıyla. :)

kızlar bende öğle yemeğinde fırın tavuk but yedim..yanında bir kase salata ve yarım kase yoğurt yedim..

şuanda da portakalımı yiyiyorum..

akşam da sebze yemeğimi yanında yoğurdumla yedimmi tamamdırkaydirigubbakcemile2

Merhaba Aybişş:))

çok doğru söylüyorsun.. Bende 28 yaşındayım.. Bütün sorunlar benimde gençliğimde, yani işte 20-21 yaşında, zayıfliicam diye aç kalmalardan kaynaklanıyo.. Tabi artık çok dikkat etmek lazım; insan sağlığının değerini yaşı biraz ilerleyince anlıyor. Ve tabii bide sağlık elden gidince..

Şimdi zayıflamaya çalışıyorum ama sağlıklı beslenerek sebze meyve ağırlıklı beslenerek..

Tek problemim tatlı işte. oda şeker düştüğünden kaynaklanıyo heralde. Yeşil elma demişsin yukarıda.. O dengeliyor dediğin gibi galiba.. Şimdi sen söyleyince farkettim bir kaç gündür akşamları bir yeşil elma yiyorum. Hiç tatlı krizim tutmadı. Hatta çukulata verdiler de geri çevirdim..

Sanada geçmiş olsun ayrıca. İşte hayat boyu böyle dikkat ederek yaşayacağız.

Kızlaarrrrr,

dikkat edin sağlığınıza!!! Benim ve aybişin örneğinde olduğu gibi rahatsızlanmayın ömür boyu uğraşırsınız sonra...

kaydirigubbakcemile

Herkese sağlıklı zayıflamalarr...:)))kaydirigubbakcemile5

bnde 68-69 arasında oynuyorum kızlar..hedefim haziranın ortasına kdr 55 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…