ya kızlar bana yardım edin benim bağırsak sorunum var 3 gündür tık yok 3 gün önce 59,7 idim bu sabah tartıldım 60,3 çıktım hiç bişeyde yemiyorum acaba bağırsak sorunum yüzünden mi kilo almışımdır
Bitki çayı içiyormusun? Bide form çaylarını deniyebilirsin. mesela form çaylarının kayısılı olanları bende çok işe yarıyor.
içiyorum canım ama malesef vücudum onlara bağışıklık kazandı sabah eczaneden müsil gibi bişey aldım çok moralim bozuldu ha 59 olca derken gene 60 ları gördüm tüm hevesim kaçtı halbuki bişeyde yemedim
içiyorum canım ama malesef vücudum onlara bağışıklık kazandı sabah eczaneden müsil gibi bişey aldım çok moralim bozuldu ha 59 olca derken gene 60 ları gördüm tüm hevesim kaçtı halbuki bişeyde yemedim
Slm kızlar bugün çok yoğun bi gün benim için seminerden yeni çıktım ve tebrik edin beni seminerde ikram edilen börek , kek .. vs dokunmadım bile...
Şimdi öğle yemeğimi yiycem : 1 kase şehriye çorbası, mevsim salata ve k.ekmeği cokacimcoook
Hadi kolay gelsin hepimize...
Slm kızlar bugün çok yoğun bi gün benim için seminerden yeni çıktım ve tebrik edin beni seminerde ikram edilen börek , kek .. vs dokunmadım bile...
Şimdi öğle yemeğimi yiycem : 1 kase şehriye çorbası, mevsim salata ve k.ekmeği cokacimcoook
Hadi kolay gelsin hepimize...
o kadar kek börek vardı dokunmadın
işte azmin zaferi
tebrikler :lepi: :hooray:
pırlanta_a canım menun çok guzelmış.akşamda 1 kase makarna yıyebilirsin sebzeli bence fikir olsun sanakaydirigubbakcemile2
evlibarklı hayatım hiç takma kafanı.arada duraklamada oluyor.ben ilk basladıgımda rejıme afedersınız kabız oldum mahvoldummm.bencede bitki çayı kullan.en azından sindirim sorunun çözülsün diye sinameki kullanabilirsin ama bir defalık.fena karın agrısı yapıyor çünkü:dance:
sabun senı okuyunca hemen kalktım suyumu içip geldim canım:lepi:
ama bugun o kadar halsızımkı kolumu kaldıracak gıbı degilim ve üstünede ofisteyim.hala sabah yedigim 1 yumurta ve küçücük peynirle duruyorum.birazdan 1 kase yoğurt yiycem zorlayarak kendimi:çok üzgünüm:
Sabuncuğum hoşgeldinŞeniz
Bende de bazen öyle oluyor,daha doğrusu kilo veremdiğim o 2 haftada oldu.Ama sonra 1 kilo daha verdiğimde o his kayboldu.
Flyycğım;
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ;tansiyon ve özellikle şeker ömür boyu takip ister tabii ülser de öyle.Bence amacın kilo vermekse doktor kontrolünde vermelisin.Bizim için normal olan şeyler senin için sakıncalı çünkü.
Şunu da belirteyim;
Bende de yüksek tansiyon sorunu var diğer arkadaşlarıma daha önce bahsetmiştim.Bu yüzden kısmi felç bile geçirdim.Ve çok zor bir hamilelik yaşadım.45 kilo aldım 120 kiloda doğum yaptım.
Bu sebepten dolayı tuzu hayatımdan çıkardım.en basit alacağım önlem buydu çünkü
Ve ben de düşük şekerle yaşıyorum.Üstelik nerdeyse bütün sülalem şeker hastası(babam,halalrım,amcalarım,anne tarafı ise yüksek tansiyon ve migren)yani benimkiler biraz genetik.
Düşük şekerimi ise dengelemeye çalışıyorum.Mümkün mertebe nişastalı yiyeceklerden ve çikolatalardan uzak duruyorum,ani insülin iniş çıkışları yaşamamak için.Ve şekrim gün içinde düşüp elim ayağım titremeye başladığında hemen ağzıma bir küp şeker atıyorum.
Daha önce 48-52 kg arasında gayet iyi ve sağlıklıydım bu arada 31 yaşımdayım ve 169cm boyundayım.Hamilelik ve yaşın ilerlemesi bende bazı hastalıklar için tetikleyici oldu açıkçası.
Oyüzden canım hele de daha yaşın genç ise dikkat etmeli ve mutlaka doktor kontrolünde olmalısın.Çikolataları hayatında çıkar,bunun yerine 4/1 yeşil elma tüket ki ,insülinin ani olarak inip çıkmasını engellemeye çalış.
Sağlığımız herşeyden önemli.
Ayyy ben bugün aşmışım kendimi yine bir dünya yazdım.Umarım sıkılmassın okurken.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?