Kendi yediklerimi yazmayi unutmusum.. Yine gec kalktim, dun biraz moralim bozuktu hic uyuyamadim..
Kalktiktan sonra:
1 koca bardak su
2 yumurtadan omlet, yarim kasik zeytinyagi ile yaptim teflon tavada
2 kepek ekmek
2-3 domates
Az sonra bi elma ve 1 litre yesil cayimi icerim. 1 litre 2,5 bardak ediyor, bardaklarim baya buyuk galiba..
Aksama da karnibahar var, yogurtlu sarimsakli :lepi:
çok sağol canım. desteğin bana güç ver.yor. zaten bu aralar eşimin bakışlarıda değişti. beyeni dolu bakışlar kesikler alıyorum artık dili konuşmasada gözleri anlatıyor :teytey:
canım kızılcık çok faydalıdır. sağlık kaynağı adeta. annem hiç eksik etmez benim. hatta yazdan ormandan toplayıp buzluğa atar banada verdi bu sene. şöyle yarım kilo kadar kızılcığı 1 litre kaynamış suya at. içine iki bardak toz şeker ilave et. karıştır isteğe göre karanfilde ilave edebilirsin. ara sıra karıştır. 25 yada 30 dakika kaynat. ılıyınca suyunu şişeye alıyorum koyuyorum dolaba eşim bu sayede artık colayı unuttu gibi. çok faydalı. çocuklara falan içirmek lazım. eğer sende içmek istiyosan şekersiz kaynatıp bardağına aldıktan sonra içine sakarin atabilirsin. eşinin ve çocuklarınınkinede şeker atarsın. sonradanda şeker ilave edilebiliyor
şimdi kızlar ben baget yapıyorum fırında... bagetin hepsini yesem çok mu olur...
Kendi yediklerimi yazmayi unutmusum.. Yine gec kalktim, dun biraz moralim bozuktu hic uyuyamadim..
Kalktiktan sonra:
1 koca bardak su
2 kepek ekmek
2-3 domates
Az sonra bi elma ve 1 litre yesil cayimi icerim. 1 litre 2,5 bardak ediyor, bardaklarim baya buyuk galiba..
canım tavuk bagetmi yapıyorsun. derisini çıkardıktan sonra yiyebilirsin tabiki. 2 tane yiyebilirsin.derisyle yersen 1 tane yediğinde 2 tane yemiş gibi kalori alırsın o yüzden çıkar derisini zaten tüm kalorisi orda sayılır
hayırdır canım inşalah çok ciddi bi sorun yoktur... aslında ölüm ya da sağlıklla ilgili bişey yoksa hiç kafaya takmaya gelmiyor... su akıp yolunu bulur derler ya öyle gerçekten... biz üzüldüğümüzle kalıyoruz...
bu arada günlük 1 litre yeşil çay mı içiyosun canım... 1 oturuşta mı içiyosun bir de...
canım şöyle yapıyorum pırasa yemeğini. önce tencereye salça koyuyorum. hazır salça kullandığımdan hafif sulandırılmış kullanıyorum. sonra doğradığım pırasaları ilave ediyorum ve kısık ateşe koyuyorum. ara sıra karıştıroyrum ama hemen su ilave etmiyorum kendi suyu kesilince ilave ediyorum. zaten hemen pişiyor. sonra yerken 1 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum üzerine birazda limon suyu. aslında pirinçte çok yakışıyor ama ben şimdilik pirinç kullanmadığımdan koymuyorum ama böylede çok güzel oluyor
sağol canım allah razı olsun. hiç üşenmeden herkese cevap veriyosun valla uzun uzun...
peki kızılcık aktarda yada marketlerde satılır mı...eşimi arayayım da akşama getirsin çocuklar içer benim...
karnıbahar çok tok tutuyor gerçektende mucize gibi. onun kadar tok tutan başka bir besin yoktur heralde
hem de nasıl olur tatlım 10 numara liste olmuşselam kızlar...
bu gün süperim kendime liste yaptım bakalım ne kadar uygulayabileceğim... bu günkü yediklerim
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcak su
1 bardak elma sirkeli ılık su
1 elma
45 dk sonra kahvaltı
1 kaşık yağla pişmiş omlet
1 kk peynir
5 zeytin
çok az yufka (kiracımız getirmiş sıcacık dayanamadım)
ara 1 armut
öğle
8 kaşık taze fasulye
2 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
ara yarım çay bardağı leblebi
akşam da az sonra fırında tavuk ve 2 kaşık pilav yiyeceğim ekmeksiz...
eşim marulu unutmazsa bol bol da salata yerim...
9 gibi 1 çay bardağı yoğurt
yatmadan elma sirkeli su içeceğim...
şimdiye kadar 2 litrede su içtim...
nasıl sizce... hergün böyle gidebilirsem olur mu sizce...
ben de bunun üzerine birşey demek isterim yani hatırlatma tansiyon düşüklüğü yaşayanlar dikkat derim limonun tansiyon düşürücü etkisi vardır. haberiniz olsun. mesela ben onun için elma sirkeli su içiyorum elma sirkesinin tansiyonu dengelediği ifade ediliyor.opuyorumnanaktanmerhaba bende bu gruba yeni katıldım ve yorumları okudum benimde size bir önerim var sabahları aç karnına kahvaltıdan yarın saat önce 1 su bardagı sıcak suya küçüklerinden yarın limon suyu sıkın 1 bardak için ve bunu imkanınız varsa öglende yapın akşamlarıda yatmadan yarım saat önce yapın ee birazda boğaza dikkat edicez tabi göreceksiniz bayagı etkisi olacak ben bu förmülle 25 kilo vermiştim bekarken şimdi ise doğum yaptım 64 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım şimdi 63 kiloyum herşey limonun mücisesi bide bunun bir etkisi daha var hergün c vitamini aldığınız için de hastalıklardan korunmuş oluyorsunuz:dance:
afiyet olsun çok güzelKendi yediklerimi yazmayi unutmusum.. Yine gec kalktim, dun biraz moralim bozuktu hic uyuyamadim..
Kalktiktan sonra:
1 koca bardak su
2 kepek ekmek
2-3 domates
baget dediğin bütün but değil mişimdi kızlar ben baget yapıyorum fırında... bagetin hepsini yesem çok mu olur...
canım kızılcık çok faydalıdır. sağlık kaynağı adeta. annem hiç eksik etmez benim. hatta yazdan ormandan toplayıp buzluğa atar banada verdi bu sene. şöyle yarım kilo kadar kızılcığı 1 litre kaynamış suya at. içine iki bardak toz şeker ilave et. karıştır isteğe göre karanfilde ilave edebilirsin. ara sıra karıştır. 25 yada 30 dakika kaynat. ılıyınca suyunu şişeye alıyorum koyuyorum dolaba eşim bu sayede artık colayı unuttu gibi. çok faydalı. çocuklara falan içirmek lazım. eğer sende içmek istiyosan şekersiz kaynatıp bardağına aldıktan sonra içine sakarin atabilirsin. eşinin ve çocuklarınınkinede şeker atarsın. sonradanda şeker ilave edilebiliyor
Evet onceleri de haslayip yogurtla yerdim yaptigim diger yemekleri yiyemezdim. Bugunde buharli firinda yapacagim butun vitamini icinde kalacak. Tok tuttugu icinde baska bisey yemem zaten. Belki bi corba yaparim, buralarda sogumaya basladi yavas yavas. Insan sicak sicak corba icmek istiyor..
Zaten ben yogurt hastasiyim, hemen hemen butun yemeklerimi yogurtla yerim.
farmasi yararkı bilgilerin için sağol. özellikle diyabete sebep oluyor. benim babamda diyabet hastası. çok zor gerçektende. benim yakalanma riskim çok yüksekti çünkü zaten babamda diyabetliydi. o yüzden kilo konusunda erken davrandım yoksa belkide bende yakalanabilirdim genç yaşta. kilom çok fazlaydı çünkü. diyetisyene gelen hastaların çoğu diyabet hastası. zamanında önlemini almadıkları için diyabete yakalanmışlar. gencecik kızlar var diyabet hastası ve aşırı kilolu gerçekten üzüldüm onları görünce ve erken önlemini aldığım için sevindim en güzelide şekeri tatlıyı tamamen bıraktım
yoğurt yemen çok iyi bir özellik kilo vermende ve sağlıklı beslenmende kaydirigubbakcemile5çok faydalı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?