60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyete başlayalı korkunç saç dökülmesi oldu böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcam senağlamasenağlama bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla saç diplerime sürdüm beklettim 1 saat inş faydası olur nolacak benim bu halimsenağlama

Malesef ben disariya ciktigim zaman - okulda veya iste - surekli makyaj yapiyorum. Her gun yuzume gozlerime krem suruyorum. Makyaji jojoba yagi veya badem yagiyla cikariyorum. Oyle goze batan biseyim yok yuzumde sivilce gibi ama bende dogalliktan yanayim.

Turkiyede cok kil satilir hemde ucuza ama burda bulmak zor. Hem islenmis kil oluyor hemde pahali alsanaalsanasmile ama boyle tarifler bulunca deniyorum..

Cok tesekkurler bilgi icin kaydirigubbakcemile5

Ilginc bir formul, fakat limon deriyi inceltip tahris etmezmi? Yani sira nemlendirici kullanmak gerek bence.

hugocuk verdiğin maskeyi yaptım yüzüm baya gerildi ajda pekkan gibi gülemedim bile demekki kırışıklıklarada iyi gelir, inş faydasını görürüm olumunekankayizsmile

tatlım birde bendede göz altlarında hızlı kilo alıp vermeden dolayı ince ince krışıklık vardı moralimi bozuyordu. bende yediğim meyvelerin kabuğunu göz altlarıma koyuyordum. özellikle kivinin kabuğunu elmanın kabuğunu koydum çok. hiç kalmadı kırışıklık falan. aslında elmayı kabuğunla yerim ama göz altıma koymak için az kabuğunu kesiyordum çok faydasını gördüm.

canım bunu mutlaka diyetisyenine söylemelisin. vitamin eksikliğinden oluyor ve dediğin gibi kelleşmeye kadar gidebiliyor. aslında sağlıklı bir diyetle dökülmemesi gerek. eskiden bendede çok dökülürdü bilinçsiz diyetlerden. sarımsaklı bıldırcın yumurtalı zeytinyağlı uyguladığım maske çok işime yarar her zaman. 1 ayda saç çıkarır bende. ayrıca ben kışın pazardan ısırgan otu alırım kaynatıp ılıyınca suyuyla saçımı durularım o da çok iyi gelir. düzenli her hafta saç bakımı yapıyorum. pırıl pırıl parlar ve çok uzar boyaya gerek kalmıyor çok parlıyor zaten.

ama canım böyle bi yerde çalışırsan belki kariyerin yüksek olacak, belki kazancın yüksek olacak ama bu seni mutlu edecek mi bir de bunu düşün... sonuçta anladığım kadarıyla baya büyük bi yer ve sürekli diken üstünde oturacaksın...senin için neresi hayırlıysa, sen nerede mutlu olacaksan orası çıksın karşına inşallah canım... çünkü işini severek yapmazsan bi süre sonra sıkılırsın...
yeşilçaya gelince ben de limon sıkıyorum ama sevemedim bi türlü tadını.... sabah aç karına bir de yemeklerden önce içiyorum ben...

ben zaten pazara çıkamam canım yaa... neyse seneye söylerim köyden toplarlar benim için... tarifini yazdım canım eline sağlık...

sağol canım... bu gün iyiydim inşallah böyle devam ederim bakalım... monta giremeyince iyice hırslandım...
bagette bütün değil canım kalçası yok sadece bacakları olur ya öyle...

evet olabilir aslında... ben doğumdan sonra kahve limon karışımını uygulamıştım baya faydası olmuştu çatlaklara... ozmanlar göbeğim yoktu o yüzden göbeğe bişey diyemicem...ama denerim yine inşallah faydası olur...

canım kil kullanmasanda olur bende aktara gitmeye üşendiğimde kilsiz kullanırım ve hep şuna inanırım doğal güzellik mutfaktadır. haftada 1 kezde yüzünüzü maden suyuyla yıkayın. bunu alışkanlık haline getirin çok faydasını göreceksiniz. ben bunları yaparım. aslında şu aralar pek uygulayamadım ama yakında başlayacağım. birde maya maskem var benim. yaş mayaya ılık su eklerim eritirim ve yüzüme sürerim. kuruyunca yüzümde yıkarım o da çok etkilidir. ama asla bir nemlendirici dahi kullanmam kimyasal olarak. eskiden çok kullanırdım ama bıraktım artık hem pahalı hemde kimyasal. oysa cildimiz canlı bizim nefes alıyo o yüzden doğal katkısız şeylerle beslerim ben. zaten sağlıklı beslenip su miktarını arttırıp birde spor ve yeşilçay olunca cilt pırıl pırıl parlıyor birde bunlarla bakım yapına süper oluyor

Ilginc bir formul, fakat limon deriyi inceltip tahris etmezmi? Yani sira nemlendirici kullanmak gerek bence.

canım göbeğine sürünce gerginleştiriyor. ben bi ara yaptım göbeğimede ama sonra üşendim açıkçası. iyice geriyor gerginlik hissediyosun ama öyle rahatsız etcek gibi değil. aslında önceleri yanma yapmıyor zamnla kullana kullana bi süre sonra yanma hissi yapıyor belkide ordaki kan dolaşımını hızlandırıyor. ve ben göbek eritici bitkisel karışım falan diyede nette okumuştum ondada limon vardı ve ilave bitkisel yağlar vardı. ben bu yöntemi bilmeden buldum merak edenler uygulayabilir zararını görmedim.

canım sen demekki yetersiz besleniyorsun kilo verecem diye hırslanıp da saçlardan olmayalım önce sağlık bir bu kiloları bir günde almadık ki 1 günde verebilelim aman ha.
yavaş ve emin adımlarla ilerleyelim kızlar. dikkat et kendine canım mutlaka bir uzman yardımı almalısın diye düşünüyorum.sağlıcakla kal.:1hug:

Son düzenleme:

evet mayayı ben de yapıyorum... çok güzel oluyo yüzüm..
burda bi üye var tanrıça diye onun bi sözü vardı çok hoşuma gitmişti...
yemediğiniz hiç bir şeyi yüzünüze sürmeyin zemuszemus... kaydirigubbakcemile3

Bende de ince cizgiler var ve duzensiz uyumaktan hafif morluklar. Bunu mutlaka deniyecegim.. Aslinda aklima geldiginde patates kabugu veya salata kabugu koyuyordum, ne zamandir onu da yapmiyordum.. Sagol canim a.s.

Isimden zevk aliyorum, insanlari da cok super buyuk bi yer olmasina ragmen. yani calisirsam hic sykylmam, o kadar maasta istemiyorum zaten. Yalniz bu belirsizlik, kendime olan guvenimin azalmasi moralimi bozuyor. Halbuki boyle hissetmem normal o kadar tecrubeli insanlarin yaninda. Kendime cok yukleniyorum galiba boyle bi sans dogdugu icin. Mutlulugu da unutmamak lazim. Herseyden onemli olan sagligimiz ve mutlulugumuz.. Cok haklisin canim opuyorumnanaktann

kızlar ben limonu bir de ağdadan sonra sürüyorum ağda yaptığım yere kıl köklerini inceltsin diye. nette hatta bizim kadınalr kulübü forumundan öğrenmiştim.

Maya maskesini bende yaptim, sut ile beraber, gercekten gerginlestiriyor. Maden suyu gazlimi olacak canim yoksa normal pet sisede satilan hazir maden suyumu olacak?

Ben gunluk nemlendiriciye cok inanirim yani uzun vadede faydasi olur. Onun yerine dogal yaglarda kullanabiliriz ama sabahlari makyaj yaparken normal nemlendirici daha uygun oluyor. Su miktarini arttirmak burda en buyuk formul zaten, butun toksinler atildikca vucut parlamaya basliyor, selulit azaliyor.. cok cok faydasi var boshayallersmile

Yaglarla birlikte yapilinca bana daha mantikli geliyor cunki bende degisik yaglarla masaj yapiyorum super esnek ve ve gergin oluyor.. Ustelik yumusacik oluyor. Esim pamuk gibi olmussun der hep. Limon eklersem sykylasir mutlaka.

Son düzenleme:
kızlar ben limonu bir de ağdadan sonra sürüyorum ağda yaptığım yere kıl köklerini inceltsin diye. nette hatta bizim kadınalr kulübü forumundan öğrenmiştim.

Bende tam tersine kil koklerinin incelmesini istemiyorum cunki zamanla lazerle kokten kurtulmak istiyorum. Kokler ince olursa lazerle gitmiyor malesef.

bu sabah geç kalkınca akşam yemeğim bu saate sarktı. şimdi akşam yemeği yiyorum. özellikle salat çok renkli oldu göze güzel gözüküyor.

yani normal şişede sade maden suyunu açıyorum hemen yüzümü yıkıyorum o kadar. kurulamıyorum. içindeki mineraller cilde çok iyi geliyor. bi dönem saçada uyguladım işe yaradı. saç çıkardı. yine uygulayacağım. haftada 1 falan. saçımı maden suyula duruluyorum en son. köpürüyor zaten saçta sonra tekrardan durulamıyorum gerek yok zaten. parlaklık veriyor ve saç çıkartıyor. masaj yaparak döküyorum. daha doğrusu duşta saçımızı şampuanlayıp duruladıktan sonra en son maden suyunu açıp saçıma masaj yaparak döküyorum. o kadar

kızlar bende akşam yemeğinden önce 1 nar yedim akşam yemeğinde de 1dilim kepekli ekmek 1 kaşık light yoğurt ve haşladığım sebze karışımına (1 kabak 1 patlıcan 1 biber 1 havuç taze nane 1 kuru soğan çok az da karbiber)1 kaşık zeytinyağı ilave ettim onu yedim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…