birde doğal peeling tarifim var kızlar. ben kimyasal olan hiçbişey kullanmam yüzüme ayda yılda bir makyaj yaparım. biraz mercimek ve birazda pirinci dövün iyice. içine kil ilave edin. bunu bir kaba koyun mutfağınızda bulunsun kızlar. haftada bir yoğurdun içine koyup yüzünüze dairesel hareketlerle sürün ve 10 yada 15 dakika bekleyip yıkayın ölü deriyi atar. yoğurt miktarını ayarlarsınız belli bir ölçü yok.
aslında özellikle göbek yağlarını eritebilecek bir formül bende biliyorum daha önce uygulamıştım ama bilmeden uygulamıştım bir sabah bir baktım tanıyamadım kendimi. aslında şöyle oldu. ergenlik dönemine yeni girmiştim ve makyaj yapmaya bakım yapmaya özeniyordum televizyonda lilom faydalı diye duydum. hergün limon sürdüm yüzüme ben. çocukluk işte. o zamanda çok aşırı kiloluydum. kocaman bir gıdı vardı çenemde. işte ben böyle hergün yaptım bunu. yaklaşık 3 ay falan sonra bir sabah bir uyandım ne gıdı kalmış ne yüz. kaşık kadar kalmış suratım annemde hasta sandıydı beni. sonra limon sürdüm deyince kızdı bana. bu göbeğede uygulanabilir ama işte kıyafetlerde limon lekesi oluyor vede sabır gerek uzun zamanda etkisini gösteriyor ama denemek isteyen arkadaşlar uygulayabilir etkili hemde çok
hugocuk verdiğin maskeyi yaptım yüzüm baya gerildi ajda pekkan gibi gülemedim bile demekki kırışıklıklarada iyi gelir, inş faydasını görürüm olumunekankayizsmile
diyete başlayalı korkunç saç dökülmesi oldu böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcam senağlamasenağlama bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla saç diplerime sürdüm beklettim 1 saat inş faydası olur nolacak benim bu halimsenağlama
2 haftalik bi staj yapiyorum canim. Biraz boyumdan buyuk is oluyor daha yeni mezun oldugum icin tecrubesizim. Haliyle bu eksiklik insanin moralini bozuyor. Ustelik tamda derslerimin yogun oldugu bi sure bu staji yapiyorum. Hayalim orda calismak ama bu gidisle bana is vermezler gibi geliyor.. cunki baya cok sey bekliyorlar. Ama dedigin gibi kafaya takmaya gerek yok. Hatta sevinmem lazim bu sans herkesin ayagina gelmiyor, bana gelmis bende miymiy ediyorum iste :mymeka:
Canim her gun icmemeye gayret ediyorum. Bi gun papatya, bi gun melisa iciyorum. Ama evde ictigim hep bitki, ot kaydirigubbakcemile3 okulda ve iste hep kahve turu ictigim icin boyle dengeliyorum..
1 litreyi demliyorum ve yavas yavas iciyorum. Neredeyse 1 saatimi aliyor bazen. Afedersin surekli tuvalete gitmem gerekiyor ama midemi ve vucudumu cok rahatlatiyor. Onceleri demleyip icemezdim tadi tuhaf gelirdi. Limon sykypta icebilirsin ama limonsuzda gayet guzel icebiliyorum..
Supermis ya tam benlik yapiyorsun yemekleri. Bende alsam kesin boyle yapacaktim. Bu hafta birde pirasa alayim. Hep patlican, kabak yemiyeyim kaydirigubbakcemile3
canım aktarlarda satılmazda marketlerde hiç görmedim halk pazarlarında satılıyor aslında. ormandan toplanıyorya çok sağlıklı ve çokta faydalıdır. heleki çocuklara. ben eskiden yapmıyodum annem yapardı ama şimdi çok yapıyorum. eşim yemekte illa içecek bişey ister cola içerdi ama ben kızılcık şerbeti yaptığımdan beridir bıraktı colayı. bende bol bol yapıyorum pazarlara bak istersen canım ama vaktide geçti zannedersem
hem de nasıl olur tatlım 10 numara liste olmuş
ben de bunun üzerine birşey demek isterim yani hatırlatma tansiyon düşüklüğü yaşayanlar dikkat derim limonun tansiyon düşürücü etkisi vardır. haberiniz olsun. mesela ben onun için elma sirkeli su içiyorum elma sirkesinin tansiyonu dengelediği ifade ediliyor.opuyorumnanaktan
afiyet olsun çok güzel
baget dediğin bütün but değil mi
eğer öyleyse ben onun sadece ya üstünü ya da altında kalan iinciğini yemeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyorum bana fazla geliyor.opuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlım.
ben de aynı şekilde daha çok vişne kompostosu yapıyorum dediğin gibi evde kola devri şükür bitti. çocuklarım maşallah asitli içecek içmiyorlar ben onları serbest bıraktım Allah'tan kendileri istemiyorlar şükürler olsun Rabbime.:Saruboceq:
aslında özellikle göbek yağlarını eritebilecek bir formül bende biliyorum daha önce uygulamıştım ama bilmeden uygulamıştım bir sabah bir baktım tanıyamadım kendimi. aslında şöyle oldu. ergenlik dönemine yeni girmiştim ve makyaj yapmaya bakım yapmaya özeniyordum televizyonda lilom faydalı diye duydum. hergün limon sürdüm yüzüme ben. çocukluk işte. o zamanda çok aşırı kiloluydum. kocaman bir gıdı vardı çenemde. işte ben böyle hergün yaptım bunu. yaklaşık 3 ay falan sonra bir sabah bir uyandım ne gıdı kalmış ne yüz. kaşık kadar kalmış suratım annemde hasta sandıydı beni. sonra limon sürdüm deyince kızdı bana. bu göbeğede uygulanabilir ama işte kıyafetlerde limon lekesi oluyor vede sabır gerek uzun zamanda etkisini gösteriyor ama denemek isteyen arkadaşlar uygulayabilir etkili hemde çok
Malesef ben disariya ciktigim zaman - okulda veya iste - surekli makyaj yapiyorum. Her gun yuzume gozlerime krem suruyorum. Makyaji jojoba yagi veya badem yagiyla cikariyorum. Oyle goze batan biseyim yok yuzumde sivilce gibi ama bende dogalliktan yanayim.
Turkiyede cok kil satilir hemde ucuza ama burda bulmak zor. Hem islenmis kil oluyor hemde pahali alsanaalsanasmile ama boyle tarifler bulunca deniyorum..
Cok tesekkurler bilgi icin kaydirigubbakcemile5
Ilginc bir formul, fakat limon deriyi inceltip tahris etmezmi? Yani sira nemlendirici kullanmak gerek bence.
diyete başlayalı korkunç saç dökülmesi oldu böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcam senağlamasenağlama bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla saç diplerime sürdüm beklettim 1 saat inş faydası olur nolacak benim bu halimsenağlama
canım kil kullanmasanda olur bende aktara gitmeye üşendiğimde kilsiz kullanırım ve hep şuna inanırım doğal güzellik mutfaktadır. haftada 1 kezde yüzünüzü maden suyuyla yıkayın. bunu alışkanlık haline getirin çok faydasını göreceksiniz. ben bunları yaparım. aslında şu aralar pek uygulayamadım ama yakında başlayacağım. birde maya maskem var benim. yaş mayaya ılık su eklerim eritirim ve yüzüme sürerim. kuruyunca yüzümde yıkarım o da çok etkilidir. ama asla bir nemlendirici dahi kullanmam kimyasal olarak. eskiden çok kullanırdım ama bıraktım artık hem pahalı hemde kimyasal. oysa cildimiz canlı bizim nefes alıyo o yüzden doğal katkısız şeylerle beslerim ben. zaten sağlıklı beslenip su miktarını arttırıp birde spor ve yeşilçay olunca cilt pırıl pırıl parlıyor birde bunlarla bakım yapına süper oluyor
tatlım birde bendede göz altlarında hızlı kilo alıp vermeden dolayı ince ince krışıklık vardı moralimi bozuyordu. bende yediğim meyvelerin kabuğunu göz altlarıma koyuyordum. özellikle kivinin kabuğunu elmanın kabuğunu koydum çok. hiç kalmadı kırışıklık falan. aslında elmayı kabuğunla yerim ama göz altıma koymak için az kabuğunu kesiyordum çok faydasını gördüm.
ama canım böyle bi yerde çalışırsan belki kariyerin yüksek olacak, belki kazancın yüksek olacak ama bu seni mutlu edecek mi bir de bunu düşün... sonuçta anladığım kadarıyla baya büyük bi yer ve sürekli diken üstünde oturacaksın...senin için neresi hayırlıysa, sen nerede mutlu olacaksan orası çıksın karşına inşallah canım... çünkü işini severek yapmazsan bi süre sonra sıkılırsın...
yeşilçaya gelince ben de limon sıkıyorum ama sevemedim bi türlü tadını.... sabah aç karına bir de yemeklerden önce içiyorum ben... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
canım kil kullanmasanda olur bende aktara gitmeye üşendiğimde kilsiz kullanırım ve hep şuna inanırım doğal güzellik mutfaktadır. haftada 1 kezde yüzünüzü maden suyuyla yıkayın. bunu alışkanlık haline getirin çok faydasını göreceksiniz. ben bunları yaparım. aslında şu aralar pek uygulayamadım ama yakında başlayacağım. birde maya maskem var benim. yaş mayaya ılık su eklerim eritirim ve yüzüme sürerim. kuruyunca yüzümde yıkarım o da çok etkilidir. ama asla bir nemlendirici dahi kullanmam kimyasal olarak. eskiden çok kullanırdım ama bıraktım artık hem pahalı hemde kimyasal. oysa cildimiz canlı bizim nefes alıyo o yüzden doğal katkısız şeylerle beslerim ben. zaten sağlıklı beslenip su miktarını arttırıp birde spor ve yeşilçay olunca cilt pırıl pırıl parlıyor birde bunlarla bakım yapına süper oluyor
canım göbeğine sürünce gerginleştiriyor. ben bi ara yaptım göbeğimede ama sonra üşendim açıkçası. iyice geriyor gerginlik hissediyosun ama öyle rahatsız etcek gibi değil. aslında önceleri yanma yapmıyor zamnla kullana kullana bi süre sonra yanma hissi yapıyor belkide ordaki kan dolaşımını hızlandırıyor. ve ben göbek eritici bitkisel karışım falan diyede nette okumuştum ondada limon vardı ve ilave bitkisel yağlar vardı. ben bu yöntemi bilmeden buldum merak edenler uygulayabilir zararını görmedim.
kızlar ben limonu bir de ağdadan sonra sürüyorum ağda yaptığım yere kıl köklerini inceltsin diye. nette hatta bizim kadınalr kulübü forumundan öğrenmiştim.
canım diyetisyen verdi bana ondan yiyorum. zayıflama döneminde vücudun badem ve antep fıstığına ihtiyacı oluyor dedi. bende harfi harfine uyuyorum listeme
ben maden suyunu gazlı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?