yani normal şişede sade maden suyunu açıyorum hemen yüzümü yıkıyorum o kadar. kurulamıyorum. içindeki mineraller cilde çok iyi geliyor. bi dönem saçada uyguladım işe yaradı. saç çıkardı. yine uygulayacağım. haftada 1 falan. saçımı maden suyula duruluyorum en son. köpürüyor zaten saçta sonra tekrardan durulamıyorum gerek yok zaten. parlaklık veriyor ve saç çıkartıyor. masaj yaparak döküyorum. daha doğrusu duşta saçımızı şampuanlayıp duruladıktan sonra en son maden suyunu açıp saçıma masaj yaparak döküyorum. o kadar
kızlar bende akşam yemeğinden önce 1 nar yedim akşam yemeğinde de 1dilim kepekli ekmek 1 kaşık light yoğurt ve haşladığım sebze karışımına (1 kabak 1 patlıcan 1 biber 1 havuç taze nane 1 kuru soğan çok az da karbiber)1 kaşık zeytinyağı ilave ettim onu yedim :hulya:
bu sabah geç kalkınca akşam yemeğim bu saate sarktı. şimdi akşam yemeği yiyorum. özellikle salat çok renkli oldu göze güzel gözüküyor.
afiyet olsun ne güzel olmuş listenkaydirigubbakcemile5
Bende tam tersine kil koklerinin incelmesini istemiyorum cunki zamanla lazerle kokten kurtulmak istiyorum. Kokler ince olursa lazerle gitmiyor malesef.
selaaam kızlar zemuszemus maskeler falan paylaşıyoruz zayıfladık ça güzelleşiyoruz maşallah!...bugün yediklerim 7:40 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 domat salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 12:40 2 kepçe yayla çorbası 2 yemek kaşığı bamya 1 kaşık lor 2 az şekerli çay 18:00 2.5 kepçe yayla çorbası 1 kase yeşil salata bugün pazarda 3 saat soğukta annemle dolandık ayaklarıma kara sular indi bizimki katlı pazaryeri ve çok büyük annem sayesinde her köşesini 10 defa dolandıkmafoldumben başka zaman olsa biyerde oturur yarım döneri götürürdüm ama ben eve gelip çorbayla salatamı yedim ama yemeden önce hiç doymıycam gibi geldi oyüzdende aceleyle salata yaptım çok yersem zarar etmesin diye:jeyyar: 21 gibide kış çayı ve 2 tane yulaflı lıght büskivimi yemeyi planlıyorum bakalım yarın kilo verebilmişmiyim (inşallah vermişimdir)
yani normal şişede sade maden suyunu açıyorum hemen yüzümü yıkıyorum o kadar. kurulamıyorum. içindeki mineraller cilde çok iyi geliyor. bi dönem saçada uyguladım işe yaradı. saç çıkardı. yine uygulayacağım. haftada 1 falan. saçımı maden suyula duruluyorum en son. köpürüyor zaten saçta sonra tekrardan durulamıyorum gerek yok zaten. parlaklık veriyor ve saç çıkartıyor. masaj yaparak döküyorum. daha doğrusu duşta saçımızı şampuanlayıp duruladıktan sonra en son maden suyunu açıp saçıma masaj yaparak döküyorum. o kadar
selaaam kızlar zemuszemus maskeler falan paylaşıyoruz zayıfladık ça güzelleşiyoruz maşallah!...bugün yediklerim 7:40 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 domat salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 12:40 2 kepçe yayla çorbası 2 yemek kaşığı bamya 1 kaşık lor 2 az şekerli çay 18:00 2.5 kepçe yayla çorbası 1 kase yeşil salata bugün pazarda 3 saat soğukta annemle dolandık ayaklarıma kara sular indi bizimki katlı pazaryeri ve çok büyük annem sayesinde her köşesini 10 defa dolandıkmafoldumben başka zaman olsa biyerde oturur yarım döneri götürürdüm ama ben eve gelip çorbayla salatamı yedim ama yemeden önce hiç doymıycam gibi geldi oyüzdende aceleyle salata yaptım çok yersem zarar etmesin diye:jeyyar: 21 gibide kış çayı ve 2 tane yulaflı lıght büskivimi yemeyi planlıyorum bakalım yarın kilo verebilmişmiyim (inşallah vermişimdir)
canım ben zaten evde kendime sir ağda yapıyorum o da zamanla inceltiyor bir de limonla ne olacaksa olsun dedim. lazerle bir arkadaş yüzü için gidiyordu ya jiletle tıraş ediyorlarmış şaşırdım var bir ayak oyunu bu tür işlerde ya .... halbuki
amaç ne bunda kılı bitirmek mi yoksa güçlendirmek mi zaten milleti kaz görüp yoluyorlar birden bitsin isterler mi değil mi .vicdan meselesi tabi bunlar. ben gene de herkese kılsız tüysüz günler diliyorum . o arkadaşın gittiği yer bir de cilt hekimi şaştım kaldım.
bir de ileriye dönük lazer sözkonusu olunca cilt kanseri vs gibi endişelerim de yok değil hani ... hayırlısı olsun canım
çok iyi denicem şimdiden tedbiri almak lazım tabitatlım birde bendede göz altlarında hızlı kilo alıp vermeden dolayı ince ince krışıklık vardı moralimi bozuyordu. bende yediğim meyvelerin kabuğunu göz altlarıma koyuyordum. özellikle kivinin kabuğunu elmanın kabuğunu koydum çok. hiç kalmadı kırışıklık falan. aslında elmayı kabuğunla yerim ama göz altıma koymak için az kabuğunu kesiyordum çok faydasını gördüm.
demirim çok düşük,herşeyide yiyorum ama nolduysa artık genetikte olabilir ailemde bu sorun var maalesef:sinifsinif:canım bunu mutlaka diyetisyenine söylemelisin. vitamin eksikliğinden oluyor ve dediğin gibi kelleşmeye kadar gidebiliyor. aslında sağlıklı bir diyetle dökülmemesi gerek. eskiden bendede çok dökülürdü bilinçsiz diyetlerden. sarımsaklı bıldırcın yumurtalı zeytinyağlı uyguladığım maske çok işime yarar her zaman. 1 ayda saç çıkarır bende. ayrıca ben kışın pazardan ısırgan otu alırım kaynatıp ılıyınca suyuyla saçımı durularım o da çok iyi gelir. düzenli her hafta saç bakımı yapıyorum. pırıl pırıl parlar ve çok uzar boyaya gerek kalmıyor çok parlıyor zaten.
canım sen demekki yetersiz besleniyorsun kilo verecem diye hırslanıp da saçlardan olmayalım önce sağlık bir bu kiloları bir günde almadık ki 1 günde verebilelim aman ha.
yavaş ve emin adımlarla ilerleyelim kızlar. dikkat et kendine canım mutlaka bir uzman yardımı almalısın diye düşünüyorum.sağlıcakla kal.:1hug:
senin adına sevindim çok iyi canımopuyorumnanaktanCanim ben bu konuda arastirma yaptim, lazerin cilde kanser yapmasi gibi bir durumu yok, sadece cildin ust tabakalarina isliyor, yani kana karismiyor. Tras etmelerine gelince koklere zarar vermemek icin yapiliyor bu. Tras ettikce cogalmiyor yani. Bende ilk baslarda senin gibi dusunuyordum ama bi kac kere gidince yuzumdeki killardan kurtuldum. Yuzdeki killar meger cimbizla aldikca cogaliyormus, simdi ise tek tuk kaldi onlari da cimbizla almiyorum, aydan aya lazere gidiyorum. Yuz icin olunca burdaki saglik sigortalari kadinlarin yuz lazerini karsiliyor, o yuzden cebimden de cikmiyor yani. Ama dedigin gibi bi cok uzman gecinen kazikliyor malesef. Iki haftada bir gelin diyorlar halbuki o zaman kokler zayifladigi icin hic bir zaman tamamen kaybolmuyor. Iyi arastirmak gerekir boyle seyleri. Bende kol ve koltuk altlarina gectim simdi, neredeyse hic cikmiyorlar bi kerelik tedaviden sonra. 5x daha gidince kokten gitmis olacaklar, 3 kere sonra bile bu gozle gorulecek. Insallah tum vucudumu bu sekilde temizlemeyi dusunuyorum :lepi:
kızlar akşam 1 kase çorba 2 tane tavuk ekmek yok biraz yoğur nasıl szce
senin adına sevindim çok iyi canımopuyorumnanaktan
merhaba kızlar akşam menüm
2 kaşık mantı
5-6 kaşık yoğurt
1 kepçe nohut yemeği
1 tavuk kroket( parmak şeklinde)
1 büyük bardak su
3 kaşık kakaolu puding
sizce nasıl olmuş kızlar ?:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?