60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım hayatım yanıtın için teşekkürler:hulya:

selaaam kızlar zemuszemus maskeler falan paylaşıyoruz zayıfladık ça güzelleşiyoruz maşallah!...bugün yediklerim 7:40 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 domat salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 11.30 1 fincan limonlu beşli çay 12:40 2 kepçe yayla çorbası 2 yemek kaşığı bamya 1 kaşık lor 2 az şekerli çay 18:00 2.5 kepçe yayla çorbası 1 kase yeşil salata bugün pazarda 3 saat soğukta annemle dolandık ayaklarıma kara sular indi bizimki katlı pazaryeri ve çok büyük annem sayesinde her köşesini 10 defa dolandıkmafoldumben başka zaman olsa biyerde oturur yarım döneri götürürdüm ama ben eve gelip çorbayla salatamı yedim ama yemeden önce hiç doymıycam gibi geldi oyüzdende aceleyle salata yaptım çok yersem zarar etmesin diye:jeyyar: 21 gibide kış çayı ve 2 tane yulaflı lıght büskivimi yemeyi planlıyorum bakalım yarın kilo verebilmişmiyim (inşallah vermişimdir)

afiyet olsun ne güzel olmuş listenkaydirigubbakcemile5

Bende tam tersine kil koklerinin incelmesini istemiyorum cunki zamanla lazerle kokten kurtulmak istiyorum. Kokler ince olursa lazerle gitmiyor malesef.

canım ben zaten evde kendime sir ağda yapıyorum o da zamanla inceltiyor bir de limonla ne olacaksa olsun dedim. lazerle bir arkadaş yüzü için gidiyordu ya jiletle tıraş ediyorlarmış şaşırdım var bir ayak oyunu bu tür işlerde ya .... halbuki
amaç ne bunda kılı bitirmek mi yoksa güçlendirmek mi zaten milleti kaz görüp yoluyorlar birden bitsin isterler mi değil mi .vicdan meselesi tabi bunlar. ben gene de herkese kılsız tüysüz günler diliyorum . o arkadaşın gittiği yer bir de cilt hekimi şaştım kaldım.
bir de ileriye dönük lazer sözkonusu olunca cilt kanseri vs gibi endişelerim de yok değil hani ... hayırlısı olsun canım

canım 63 kilodan 59 kiloya ne kadar sürede ulaştın paylaşırsan sevinirim

nohut yemeğim pişti
mantım ocakta pişiyor kaydirigubbakcemile3
tavuk kroketler de birazdan pişecek
kakaolu puding de yaptım
ama ben gene hepsinden azar azar yiyeceğim
ölçüyü yazarım artık yemekten sonra inşallah

Son düzenleme:
hugocuğum yazı karakteriyle ilgili düzenleme yapmak istiyorum kalın harf yapayım diyorum olmuoyr. nasıl olacak canım.

tamam olmuş yazarken belli olmuyormuş kaydedince oldu.

Cok mantikli canim, bende maden suyunu buz kupleri halinde yuzune surmenin cok daha faydali olacagina inaniyorum. Evde maden suyu bitince (suan fruktozlu var sadece) alip bu sekilde deneyecegim. Esimin kel yerlerine de masaj yaparim artik kaydirigubbakcemile3

mavlicim iyi olmuş kilo bildirimi öncesinde pazarda 3 saat dolaşman.
umarım kilo vermişsindir bu hafta ilk sıralarda seni görmek dileğiyle canımcım:1hug:a.s.:lepi:

Son düzenleme:
bugün o kadar çok su içtim ki kızlar hala elimde su
yemek öncesi 500 ml su içiyorum şu an yemekte fazla kaçırmayayım zaten canım birşey istemiyor ama kış gecesi malum uzun o yüzden 2 kaşık da olsa birşeyler yemeliyimkaydirigubbakcemile2:hulya:

Canim ben bu konuda arastirma yaptim, lazerin cilde kanser yapmasi gibi bir durumu yok, sadece cildin ust tabakalarina isliyor, yani kana karismiyor. Tras etmelerine gelince koklere zarar vermemek icin yapiliyor bu. Tras ettikce cogalmiyor yani. Bende ilk baslarda senin gibi dusunuyordum ama bi kac kere gidince yuzumdeki killardan kurtuldum. Yuzdeki killar meger cimbizla aldikca cogaliyormus, simdi ise tek tuk kaldi onlari da cimbizla almiyorum, aydan aya lazere gidiyorum. Yuz icin olunca burdaki saglik sigortalari kadinlarin yuz lazerini karsiliyor, o yuzden cebimden de cikmiyor yani. Ama dedigin gibi bi cok uzman gecinen kazikliyor malesef. Iki haftada bir gelin diyorlar halbuki o zaman kokler zayifladigi icin hic bir zaman tamamen kaybolmuyor. Iyi arastirmak gerekir boyle seyleri. Bende kol ve koltuk altlarina gectim simdi, neredeyse hic cikmiyorlar bi kerelik tedaviden sonra. 5x daha gidince kokten gitmis olacaklar, 3 kere sonra bile bu gozle gorulecek. Insallah tum vucudumu bu sekilde temizlemeyi dusunuyorum :lepi:

çok iyi denicem şimdiden tedbiri almak lazım tabi
demirim çok düşük,herşeyide yiyorum ama nolduysa artık genetikte olabilir ailemde bu sorun var maalesef:sinifsinif:

canım uyarman iyi oldu haftaya bi randevu alıp diyetisyenimi görmem lazım bi çare bulsunCADIARZU

senin adına sevindim çok iyi canımopuyorumnanaktan
kızlar akşam 1 kase çorba 2 tane tavuk ekmek yok biraz yoğur nasıl szce

çok güzel tatlım afiyet olsunopuyorumnanaktan

merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık mantı
5-6 kaşık yoğurt
1 kepçe nohut yemeği
1 tavuk kroket( parmak şeklinde)
1 büyük bardak su
3 kaşık kakaolu puding
sizce nasıl olmuş kızlar ?:hulya:

senin adına sevindim çok iyi canımopuyorumnanaktan

Tesekkurler canim opuyorumnanaktan

Olculu olmus canim kaydirigubbakcemile5

Benim yediklerim:

1 bardak sulu ayran
1 bardak karnibaharin suyu (tencerede hasladim suyunu ictim)
1 tabak haslanmis karnibahar, yagsiz yogurt ve sarimsak ile
biraz salata

Gercekten doyuruyor karnibahar sistim iyice :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…