60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harika afiyet olsun hayırlısıyla gitsin artık şu kilolar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

iyi geceler hanımlar gerçi kimse kalmamış ama olsun ben bugünkü yediklerimi yazayım sabah geç kalırım çünkü yazmak için malum pazar günü tatil günümüz.öğlen yağsız 1 yk.bulgurla yaptığım ıspanağı 3 yk yoğurtla karıştırıp yedim yarım kepek ekmeği ile.saat 4 de bir tane elma yedim ve nescafe fincanından biraz az 1 çay kaşığı türk kahveli süt içtim.akşam 4 yk kuru fasülye,4yk pirinç pilavı ve 5 yk salata ekmeğin ucundan aldım birazda.sonra 3 tatlı kaşığı dondurma,1 tanede profiterol yedim.sizce çokmu hanımlar

Son düzenleme:

canımcım aslında yediklerin hiç te çok değil ben olsam öğle menümle akşam menümün miktarlarının yerlerini değiştirirdim .yani şu, öğlen menümde akşama nazaran çok yer ama akşamları daha az yersek daha iyi kilo verebiliriz. çünkü öğle saatlerinde yediklerimizi daha kolay eritebilme şansımız var. akşam hareketsiz bir döneme giriyoruz tatlım gene de sen bilirsinolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su içtim. yarım domates ve peynir 1 dilimde tam buğday ekmeeği yedim. hemen salonumu sildim temizledim. bugün spor günüm. bugün 1 saat tempolu yürüyüş var. birazdan sütlü kahvemi içeceğim. arada 1 armut yerim. öğleye 1 kepçe mercimek çorbası, tavuk sote şöyle körili falan. ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşamada ıspanak yapacağım nasipse. yağsız pişirip üzerine 1 yumurta kırarım. bu hafta 2 yumurta yedim. 3. yumurta hakkımıda ıspanakta değerlendireceğim. yanına şöyle turplu marullu domatesli soğanlı karşık bir salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve 4 yemek kaşığı bulgur pilavıyla.

tatlılar hariç güzel canım. tatlı iştah açar en azından zayıflayana kadar kesersen daha rahat edersin

herkese günaydın...
az önce elma sirkeli suyumu içmeye çalıştım ama bu gün çok keskin geldi tadı... dün rahat içmiştim halbuki...
şimdi de kahvaltımı yapacağım.... yarım soğan 2 domates 1 yumurta ve 1 kaşık yağla yaptığım menemeni oğlumla beraber yiyeceğiz...

hugocuğummm günaydın... yumurtayı haftada 3 kez mi yiyosun... ben çok yiyorum yumurtayı... bazen hem sabah hem akşam yediğim oluyor azaltayım mı sence...:uhm:

bugün 10 ekim. kaldı 15 gün. 25 ekim benim için büyük gün kontrol var bakalım kaç kilo vermiş olacağım. o zamana kadar. şöyle 65 kiloya düşsem bayağı rahatlayacağım. 83 kilodan 65 kiloya düşmek süper moral olacak bana. ben aslında bu kadar kısa sürede zayıflayacağımı sanmıyordum 4 ay falan diyodum kendime ama sandığımdan çok daha çabuk sonuçlar aldım. 1 ayda yolu yarılamıştım. haırlarsanız buraya ilk geldiğimde aranızda en kilolu bendim. 83 kiloyla grubun en kilolusuydum. sayenizde çok başarı kaydettim. moralle güçle hep beraber yolu yarıladık kızlar

tatlım kahvaltın çok güzelmiş. sonunda sende güzel bir düzen oturtuyorsun kendine. nasıl bi fark varmı eskiye göre eşin ne diyor

günaydın hayatım menün çok güzel gitsin artık bu kilolarkaydirigubbakcemile2

günaydın canım afiyet olsun

hugocuğummm günaydın... yumurtayı haftada 3 kez mi yiyosun... ben çok yiyorum yumurtayı... bazen hem sabah hem akşam yediğim oluyor azaltayım mı sence...:uhm:

tatlım bende eskiden çok yumurta yiyordum ama diyetisyen önce haftada 2 kez verdi. sonraki kontrolde 10 kilo verince 3 e çıkardı ama bazı diyetisyenler hergüün yumurta veriyor üstelik sen hergün ette yemiyosun. o yüzden bişey demek yanlış olur ama bence sen hergün 1 yumurta ye ama günlük 1 yumrtayı geçmesin.

yeni listemide burda paylaşırım ve yeni tavsiyeleri kızlar. bu arada yüzüm eskiden hemen çökerdi azcık diyet yapsam çok kötü gözükürdü ama bu sefer hiç çökmedi. üst tarıfımdaki fazlalıklar gidiyor buna çok seviniyorum eşimde diyor eskiden alt tarafın gider üstün kalırdı şimdi üst tarafın gidiyo diyor. zaten ideal kiloma ulaşayım yine ağırlık çalışırım ağırlıkla mekik çekerim

size sabah kahvaltısına yakışacak güzel bir krep tarifi vereyim: kepek un, yarım yağlı süt, 1 yumurta tuz , maydonoz. önce yumurtayı, sütü ve maydonozu karıştırın ve kepek un yada çavdar yada tam buğday ununu ekleyi. ölçü vermiyorum çünkü siz kendinize göre ayarlarsınız. boza kıvamında. teflonu ısıtın 1 yemek kaşığı çiçek yağını tavaya döküp her yanına gezdiri. ardından karışımı dökün ve arkalı önlü pişirin. eğer sosis falan tüketiyorsanızda sosisi teflonda yağsız pişirin ve krepinizle beraber güzel olur. afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…