60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımcım harika olmaya devam diyorsuna.s.:1hug:
canım kahvaltın çok güzel elmasirkesi bal ve suyun ölçüsünü yazar mısın ?
hugocuğummm günaydın... yumurtayı haftada 3 kez mi yiyosun... ben çok yiyorum yumurtayı... bazen hem sabah hem akşam yediğim oluyor azaltayım mı sence...:uhm:

yumurtayı ben hergün bir bütün yesem bu kilolar benden biraz zor gider tabii bu benim bünyem ve ben bana göre yazıyorum.

inşallah daha iyi olacak herşey Allah' ın izniyle canımcım.Rabbim irade yoksunluğu vermesin kimseye.:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın yasemin nasılsın ben geldim herkes gitti kaldık başbaşa nasıl gidiyor canım ?

sabah tartıldım bugün 56.4 kg yim kızlar kaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ben buradyım kızlar. ara sıra işlerimi yapıyorum. bu arada evde türk kahvesi kalmamış bende nescafe yaptım şekersiz sütlü. bi kereliğine bakkala gitmek zor geldi ama heralde 1 kereden bişey olmaz değilmi kızlar

sabah kalktım 1 büyük bardak su içtim .
birazdan kahvaltı yapacağım.

afiyet olsun canım ne olacak ki olmaz olmaz :1hug:

16 günde zayıflatıyormuş bu dez

canım ben zayıflatan şeylere asla inanmam. geçmişte çok kullandım sadece kas kaybettiriyor ve yağlar kalıyor. en güzeli düzenli beslenme ve sporla olanı. ancak öyle kalıcı oluyor. sanada kullanmanı tavsiye etmem. onlara para vereceğine zayıfladıktan sonra kendine o paralarla kıyafet alırsın. ben en son lahana hapı kullandın şu nadide sultanın bahsettiği kas kaybım çok oldu çöktürdü ve yağlarım eskisinden daha çok gözüküyordu. 38 beden giydim ama yağlarım hiç azalmadı sarkmada oldu spora rağmen en güzeli spor ve düzenli bir diyet

kesinlikle az ve öz uzun zaman dilimine yayılmalı fazla kiloların verilmesi sağlıksız beslenme kısa sürede gitti gibi gözüken kilolar mutlaka fazlasıyla geri dönecektir havanda su dövmenin anlamı yok bence.
artık biz diyet yapmıyoruz sadece sağlıklı beslenmeyi öğrendik , bu bilinçle yolumuza inşallah ömür boyu devam etme kararındayız.opuyorumnanaktan

çocuklara kahvaltıda pizza yedireceğim ben kendim normal klasik kahvaltıma devam edeceğim yediklerimi yazarım .
dün mantımı da yedim kakaolu pudingimi de ama bütün gün boyunca bol su içmemin faydasını gördüm gerçekten kızlar su metabolizmayı acayip hızlandırıyor ve gereksiz şeyleri yemeyi önlüyor.100 gr 100 gr verirken dün evde olmamı bir avantaj bildim daha çok su içtim bugün 200 gr gitti.
okulda su içemiyorum çok zaten ortam serin su içesim olmuyor. birde sıcak birşey içmek istiyorum ama 1 tane de olsa şeker atıyorum . aslında biliyorum iyi değil o yüzden fazla da çay içmiyorum. çayı şekersiz içmek istemiyorum. zaten önceden 5 şeker kullanan biri için 1 şeker iyi diye düşünüyorum. az da olsa çayda şeker olmalıymış diye duymuştum pekçok kez. herhalde bundan sonra da yapabilirsen yarım kesme şeker kullanırım. bakalım zaman gösterecek.

ne olacakki hem zaten ben de şimdi sütlü neskafe içiyorum içine 1 tatlandırıcı attım :hulya:

teşekkür ederim hugocuğum verdiğin bilgiler için haklısın aslında eğer ilaçla zayıflansaydı herkes zayıf olurdu kaydirigubbakcemile3

haklısın canım farmasiciğim 8 kiloyu nasıl verdin diyet programını paylaşırmısın opuyorumnanaktan

tabi canım zaten ben de önceden çok açık çay içtiğim halde şekersiz içiyorum diye kabız oluyordum halende öyleyim şimdi çaya değil de kahveme tatlandırıcı kullanıyorum zaten tatlandırıcı da günde 2 yada 3 taneyi geçmediği için zararlı yan etkileri olmuyor son 3-4 aydır toz olan bitkisel tatlandırıcıdan atıyorum bazen tadınada tam alışmadığım için eski kullandığım aspartamlı tatlandırıcıma devam ediyorum :hulya:

ay çok güzel darısı başımızakaydirigubbakcemile2
inşallah canımcım herşey hepinizin istediği gibi olur.
haklısın canım farmasiciğim 8 kiloyu nasıl verdin diyet programını paylaşırmısın opuyorumnanaktan

bitanem benim paylaşacak bir diyet listem yok inanki.
eğer burada yediklerimi içtiklerimi takip edersen bir çıkarımda bulunabilirsin.
inanki gizlediğim sakladığım birşeyim yok ben sadece kendimi iyi tanıyorum iradem de çok şükür Allahıma kuvvetli. ben kendimi şöyle özetliyeyim istersen.

''herşeyden ama azar azar yemek benim için ömür boyu sürecek bir beslenme alışkanlığı oldu.'' yani bütün mesele bu.

ben diyet yemeği programı vs bilmem. herşeyimi tadıyla tuzuyla pişiririm evde kimseciklerden ayrı yemek yapmam kendime herkesin yediğinden ama ölçülü yerim o kadar 8 kg böyle gitti. bir de oldukça hareketli bir yapım var hem karakter hem de işim gereği. ama serdar ortaç'a da teşekkür etmeden edemeyeceğim canım benim o kadar güzel parçalar hazırlıyorki tam bana hitap ediyor. açıp açıp müziklerini sibel canla tanyeline taş çıkartacak şekilde ne göbişler attım. serdar ortaçın parçalarıyla dansederken bir başka ben yönüm ortaya çıkıyor. acayip ter atıyorum ama hergün olmuyor yazın 2 günde bir idi. şimdi okula gidip gelirken de yürüdüğüm için.dansı haftada 2 kez anca yapabiliyorum. umarım faydalı olmuştur . herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…