afiyet olsun canımcım harika olmaya devam diyorsungünaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su içtim. yarım domates ve peynir 1 dilimde tam buğday ekmeeği yedim. hemen salonumu sildim temizledim. bugün spor günüm. bugün 1 saat tempolu yürüyüş var. birazdan sütlü kahvemi içeceğim. arada 1 armut yerim. öğleye 1 kepçe mercimek çorbası, tavuk sote şöyle körili falan. ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşamada ıspanak yapacağım nasipse. yağsız pişirip üzerine 1 yumurta kırarım. bu hafta 2 yumurta yedim. 3. yumurta hakkımıda ıspanakta değerlendireceğim. yanına şöyle turplu marullu domatesli soğanlı karşık bir salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve 4 yemek kaşığı bulgur pilavıyla.
canım kahvaltın çok güzel elmasirkesi bal ve suyun ölçüsünü yazar mısın ?herkese günaydın...
az önce elma sirkeli suyumu içmeye çalıştım ama bu gün çok keskin geldi tadı... dün rahat içmiştim halbuki...
şimdi de kahvaltımı yapacağım.... yarım soğan 2 domates 1 yumurta ve 1 kaşık yağla yaptığım menemeni oğlumla beraber yiyeceğiz...
yumurtayı ben hergün bir bütün yesem bu kilolar benden biraz zor gider tabii bu benim bünyem ve ben bana göre yazıyorum.hugocuğummm günaydın... yumurtayı haftada 3 kez mi yiyosun... ben çok yiyorum yumurtayı... bazen hem sabah hem akşam yediğim oluyor azaltayım mı sence...:uhm:
bugün 10 ekim. kaldı 15 gün. 25 ekim benim için büyük gün kontrol var bakalım kaç kilo vermiş olacağım. o zamana kadar. şöyle 65 kiloya düşsem bayağı rahatlayacağım. 83 kilodan 65 kiloya düşmek süper moral olacak bana. ben aslında bu kadar kısa sürede zayıflayacağımı sanmıyordum 4 ay falan diyodum kendime ama sandığımdan çok daha çabuk sonuçlar aldım. 1 ayda yolu yarılamıştım. haırlarsanız buraya ilk geldiğimde aranızda en kilolu bendim. 83 kiloyla grubun en kilolusuydum. sayenizde çok başarı kaydettim. moralle güçle hep beraber yolu yarıladık kızlar
ben buradyım kızlar. ara sıra işlerimi yapıyorum. bu arada evde türk kahvesi kalmamış bende nescafe yaptım şekersiz sütlü. bi kereliğine bakkala gitmek zor geldi ama heralde 1 kereden bişey olmaz değilmi kızlar
16 günde zayıflatıyormuş bu dez
günaydın yasemin nasılsın ben geldim herkes gitti kaldık başbaşa nasıl gidiyor canım ?
sabah kalktım 1 büyük bardak su içtim .
birazdan kahvaltı yapacağım.
sabah tartıldım bugün 56.4 kg yim kızlar kaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
ben buradyım kızlar. ara sıra işlerimi yapıyorum. bu arada evde türk kahvesi kalmamış bende nescafe yaptım şekersiz sütlü. bi kereliğine bakkala gitmek zor geldi ama heralde 1 kereden bişey olmaz değilmi kızlar
canım ben zayıflatan şeylere asla inanmam. geçmişte çok kullandım sadece kas kaybettiriyor ve yağlar kalıyor. en güzeli düzenli beslenme ve sporla olanı. ancak öyle kalıcı oluyor. sanada kullanmanı tavsiye etmem. onlara para vereceğine zayıfladıktan sonra kendine o paralarla kıyafet alırsın. ben en son lahana hapı kullandın şu nadide sultanın bahsettiği kas kaybım çok oldu çöktürdü ve yağlarım eskisinden daha çok gözüküyordu. 38 beden giydim ama yağlarım hiç azalmadı sarkmada oldu spora rağmen en güzeli spor ve düzenli bir diyet
kesinlikle az ve öz uzun zaman dilimine yayılmalı fazla kiloların verilmesi sağlıksız beslenme kısa sürede gitti gibi gözüken kilolar mutlaka fazlasıyla geri dönecektir havanda su dövmenin anlamı yok bence.
artık biz diyet yapmıyoruz sadece sağlıklı beslenmeyi öğrendik , bu bilinçle yolumuza inşallah ömür boyu devam etme kararındayız.opuyorumnanaktan
çocuklara kahvaltıda pizza yedireceğim ben kendim normal klasik kahvaltıma devam edeceğim yediklerimi yazarım .
dün mantımı da yedim kakaolu pudingimi de ama bütün gün boyunca bol su içmemin faydasını gördüm gerçekten kızlar su metabolizmayı acayip hızlandırıyor ve gereksiz şeyleri yemeyi önlüyor.100 gr 100 gr verirken dün evde olmamı bir avantaj bildim daha çok su içtim bugün 200 gr gitti.
okulda su içemiyorum çok zaten ortam serin su içesim olmuyor. birde sıcak birşey içmek istiyorum ama 1 tane de olsa şeker atıyorum . aslında biliyorum iyi değil o yüzden fazla da çay içmiyorum. çayı şekersiz içmek istemiyorum. zaten önceden 5 şeker kullanan biri için 1 şeker iyi diye düşünüyorum. az da olsa çayda şeker olmalıymış diye duymuştum pekçok kez. herhalde bundan sonra da yapabilirsen yarım kesme şeker kullanırım. bakalım zaman gösterecek.
inşallah canımcım herşey hepinizin istediği gibi olur.ay çok güzel darısı başımızakaydirigubbakcemile2
haklısın canım farmasiciğim 8 kiloyu nasıl verdin diyet programını paylaşırmısın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?