http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html
Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan
Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...
şimdi 1 armut yiyorum kızlar
kızlar kahvaltımı bugün çocukları beklediğim için geç yaptım hemen yazayım
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 kk peynir
2 adet zeytin
1 kuru kayısı
2 adet ceviz
4 dilim domates
1.5 yeşil biber ( yarısını oğlum yedikaydirigubbakcemile3)
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml)
kaydirigubbakcemile2:hulyapuyorumnanaktan
şimdi ıspanak yemeği için ıspanakları doğruyorum
kızlar bugün azıcık şımartmak istedim kendimi 3 tane pringles cipsten yedim . baya hafif diğerlerine göre. bugünlük kaçamağım oluversin değil mi?kaydirigubbakcemile3
olsun tabi insan hevesini atıyor gözüde arkada kalmamış oluyor
anladım hayatım irade diyetlerde çok önemli yaşam biçimi haline getirmeliyiz yoksa istediğimiz kiloya ulaşalım gene alırız haklısın canım :hulya:yaseminciğim kasmıyorum kendimi anlıyacağın ben çikolata yesem 1 ya da 2 zeytin büyüklüğünü geçmez mesela.iradem güçlü olduğu için yasaklarım yok. ve de çok rahatım .kilomu da hiç zorlanmadan verdim şu ana kadar.
kızlar bugün azıcık şımartmak istedim kendimi 3 tane pringles cipsten yedim . baya hafif diğerlerine göre. bugünlük kaçamağım oluversin değil mi?kaydirigubbakcemile3
şimdi öğlen yemeğimi yiyorum. 1 dilm çavdar ekmeği ve tavuk sote yağsız körili. çorba canım istemedi akşam içerim artık. yemekten sonrada 1 saat tempolu yürüyüş. sonra yine gelicem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?