60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kahvaltımı bugün çocukları beklediğim için geç yaptım hemen yazayım

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 kk peynir
2 adet zeytin
1 kuru kayısı
2 adet ceviz
4 dilim domates
1.5 yeşil biber ( yarısını oğlum yedikaydirigubbakcemile3)
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml)
kaydirigubbakcemile2:hulyapuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:

ne mutlu size kolaylıklar dilerimopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse kızlar hepiniz gittiniz ben de çocuklarımı gezdireyim annemi ziyaret edeyim o vesileyle de yürümüş olurum hepinize kolay gelsin inşallah görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan

aaaaa hugocuk gelmişsin kahvaltımı değerlendirir misin canım

teşekkür ederim farmasicim dediğin doğru herşeyden az ölçülü yenmeli

kızlar bugün azıcık şımartmak istedim kendimi 3 tane pringles cipsten yedim . baya hafif diğerlerine göre. bugünlük kaçamağım oluversin değil mi?kaydirigubbakcemile3

yaseminciğim kasmıyorum kendimi anlıyacağın ben çikolata yesem 1 ya da 2 zeytin büyüklüğünü geçmez mesela.iradem güçlü olduğu için yasaklarım yok. ve de çok rahatım .kilomu da hiç zorlanmadan verdim şu ana kadar.

anladım hayatım irade diyetlerde çok önemli yaşam biçimi haline getirmeliyiz yoksa istediğimiz kiloya ulaşalım gene alırız haklısın canım :hulya:

kızlar bugün azıcık şımartmak istedim kendimi 3 tane pringles cipsten yedim . baya hafif diğerlerine göre. bugünlük kaçamağım oluversin değil mi?kaydirigubbakcemile3

canım 3 tane cipsten bişey olmaz. ben eskiden çok yerdim her akşam 1 paket falan yerdim ama artık bana çok aşırı yağlı geliyor. 1 tane bile yesem midem bulanıyor. sabah kahvaltın güzelmiş canım. artık sen bir düzen oturttun. kilolarını verdin. sporunda var. çok kaçırsan bile ertesi gün dengelersin zaten. birde şu cheetoslar varya fırnlanmış olanları onlar yağda kızartılmadığı için nispeten diğerlerine göre daha sağlıklı. onlardanda yiyebilirsin seviyosan.

benim diyet günlüğü çok güzel gidiyor. maşallah nazar deymesin bu ayda hiç fire vermeden geçirdim vallahi. kendime bazen hayret ediyorum. meğer benim sorunum ve diyetleri yarım bırakmamın tek sebebi şeker ve tatlıymış. şekerli içecekler, cola çikolata, pastalar falanmış. onları bırakınca ne işah kaldı nede mutsuzluk. eskiden diyet yapardım ama mutsuzdum ve en fazla 5 hafta dayabildim ömrüm boyunca. iştah hep açık. zorla eziyet çeke çeke yapmıştım. keşke daha önce gitseymişim bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. şimdi sadece öğünlerimde yiyeceğim sağlıklı yemekleri meyveleri canım çekiyor. evimin etrafinda dönerci, pideci, börekçi pastane dolu. bazen kokuları evin içini dolduruyor ama hiç canım istemiyor. eşimde istediğini yiyor karşımda. kekler, çikolatalar falan hep yiyor hatta ben hazırlıyorum ama yinede hiç canım istemiyor. spor konusundada sorun yok zaten. gün aşırı hem yormuyor hemde kendime ayıracak vaktim oluyor. ama bir kere pasta yesem yada çikolata veya hamur işi yada şekerli bişey içsem iştahım açılır düzen bozulur diyetisyen kilo vermede düzen çok öenmli demişti doğru söylemiş. benimle beraber diyetisyene gidenler başaramıyorlar hep düzen bozmaktan oluyor. düzen bozulunca arkası geliyor. ama düzene uyunca sorun olmuyor aç kalmadan gidiyor kilolar

aslında eskiden ben diyetisyene gitmeden öncede spor ve diyetle zayıflıyodum ama kas veriyodum yağlarım kalıyodu. eşime arkadaşı demiş ben 20 kilo verdim. diyetisyene gitmeden zor eşin kas kaybeder yağları kalır doğumda yaparsa çok zorlanır diyetisyene götür demiş. aslında ben başlarda istemedim. sağlıklı beslenme konusunda yeterince bilgiye sahibim diye ama eşim dinlemedi ve zorla götürdü. gerçektende iyiki götürmüş. yoksa hala daha çok spor yapmaktan helak olacaktım bitkin düşüp diyeti bırakıp pidecide alacaktım soluğu.

şimdi öğlen yemeğimi yiyorum. 1 dilm çavdar ekmeği ve tavuk sote yağsız körili. çorba canım istemedi akşam içerim artık. yemekten sonrada 1 saat tempolu yürüyüş. sonra yine gelicem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…