aynen canım bende diyet yapmaya kalkınca kas ve su kaybından yüzüm çökerdi,şuan yüzüm küçüldü ama bi çökme yokkaydirigubbakcemile2yeni listemide burda paylaşırım ve yeni tavsiyeleri kızlar. bu arada yüzüm eskiden hemen çökerdi azcık diyet yapsam çok kötü gözükürdü ama bu sefer hiç çökmedi. üst tarıfımdaki fazlalıklar gidiyor buna çok seviniyorum eşimde diyor eskiden alt tarafın gider üstün kalırdı şimdi üst tarafın gidiyo diyor. zaten ideal kiloma ulaşayım yine ağırlık çalışırım ağırlıkla mekik çekerim
aslında eskiden ben diyetisyene gitmeden öncede spor ve diyetle zayıflıyodum ama kas veriyodum yağlarım kalıyodu. eşime arkadaşı demiş ben 20 kilo verdim. diyetisyene gitmeden zor eşin kas kaybeder yağları kalır doğumda yaparsa çok zorlanır diyetisyene götür demiş. aslında ben başlarda istemedim. sağlıklı beslenme konusunda yeterince bilgiye sahibim diye ama eşim dinlemedi ve zorla götürdü. gerçektende iyiki götürmüş. yoksa hala daha çok spor yapmaktan helak olacaktım bitkin düşüp diyeti bırakıp pidecide alacaktım soluğu.
canım şöyle yapıyorum pırasa yemeğini. önce tencereye salça koyuyorum. hazır salça kullandığımdan hafif sulandırılmış kullanıyorum. sonra doğradığım pırasaları ilave ediyorum ve kısık ateşe koyuyorum. ara sıra karıştıroyrum ama hemen su ilave etmiyorum kendi suyu kesilince ilave ediyorum. zaten hemen pişiyor. sonra yerken 1 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum üzerine birazda limon suyu. aslında pirinçte çok yakışıyor ama ben şimdilik pirinç kullanmadığımdan koymuyorum ama böylede çok güzel oluyor
bende farkli yapiyorum pirasa yemegini cok güzel oluyor
önce havuclari minik minik dogruyorum kavuruyorum,sonra kiyma az katiyorum biraz daha kavuruyorum sonra pirasalari ,biraz daha kavurup kapani kapatiyorum 5-10 dakka sonra pirinc ekliyorum cok az birazcikda zeytin yag cok lezetli oluyor salcasiz denemeni tavsiye ederim
bu arada geçen hafta kilom 73.400 dü bugün tartıldım tamtamına 71 geldim.2.400 vermişim tabi şişkinlik vardı bende o geçti galiba
sağol önerilerin için canım . ben canım cipsi ayda yılda anca 2 tane bilemedin 3 tane anca yerim olmazsa da aramam .canım 3 tane cipsten bişey olmaz. ben eskiden çok yerdim her akşam 1 paket falan yerdim ama artık bana çok aşırı yağlı geliyor. 1 tane bile yesem midem bulanıyor. sabah kahvaltın güzelmiş canım. artık sen bir düzen oturttun. kilolarını verdin. sporunda var. çok kaçırsan bile ertesi gün dengelersin zaten. birde şu cheetoslar varya fırnlanmış olanları onlar yağda kızartılmadığı için nispeten diğerlerine göre daha sağlıklı. onlardanda yiyebilirsin seviyosan.
çok güzelmiş canımmerhaba hanımlar sabah kahvaltısını 11 de yaptım domates,salatalık,kibrit kutusu peynir,3 tane zeytin, bir dilim kepek ekmek,1 çay kaşığı kayısı reçeli,3 yk patlıcan salatası yağsız,2 tane tek şekerli çay.biraz öncede ara meyva olarak armut yedim şimdilik bu kadar hanımlar.
afiyet olsunselam kızlar sporumu yaptım duşumu aldım yemeklerimi yaptım geldim nihayet. şimdi maden suyu içiyorum. birazdanda kocaman bir bardak limonlu yeşilçay ve 1 muz ve 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim
selam kızlar ben geldim
arkadaşlar kilo bildirimi yapılıyor mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?