60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım bende diyet yapmaya kalkınca kas ve su kaybından yüzüm çökerdi,şuan yüzüm küçüldü ama bi çökme yokkaydirigubbakcemile2

benimde yaptığım en doğru karar diyetisyene gitmek oldu, sabah tartıldım ve 1 kilo vermişim yuppikaydirigubbakcemile2hihoyyyt

selam kızlar ben geldımm

yurttan yenı geldım bakıyım dedım napıyosunz kaydirigubbakcemile3

bugun tartıldım 64.8 çıktım delikafadulden
ama hastayım çok fna neyım var bılmıyorum resmen gözlerım çöktü mafoldumben

bu sabah kahvaltı yapamadım eyvahedigeldismile
biraz öncde yarım tabak makarna yedım

merhaba hanımlar sabah kahvaltısını 11 de yaptım domates,salatalık,kibrit kutusu peynir,3 tane zeytin, bir dilim kepek ekmek,1 çay kaşığı kayısı reçeli,3 yk patlıcan salatası yağsız,2 tane tek şekerli çay.biraz öncede ara meyva olarak armut yedim şimdilik bu kadar hanımlar.

bu arada geçen hafta kilom 73.400 dü bugün tartıldım tamtamına 71 geldim.2.400 vermişim tabi şişkinlik vardı bende o geçti galiba

selam kızlar sporumu yaptım duşumu aldım yemeklerimi yaptım geldim nihayet. şimdi maden suyu içiyorum. birazdanda kocaman bir bardak limonlu yeşilçay ve 1 muz ve 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim

bende farkli yapiyorum pirasa yemegini cok güzel oluyor

önce havuclari minik minik dogruyorum kavuruyorum,sonra kiyma az katiyorum biraz daha kavuruyorum sonra pirasalari ,biraz daha kavurup kapani kapatiyorum 5-10 dakka sonra pirinc ekliyorum cok az birazcikda zeytin yag cok lezetli oluyor salcasiz denemeni tavsiye ederim

bende eskiden böyle yapıyodum gerçekten çok lezzetli oluyor ama ben şimdilik proteinle sebzeyi ayrı yiyorum diyetimden dolayı. etle sebzeyi karıştırmıyorum. ama bitsin böyle yapacağım canım. sağol tarif için

zuzum avatarındaki resim kızının heralde. maşallah allah bağışlasın çok şeker bir kız. çok zarif ve güzel

bu arada geçen hafta kilom 73.400 dü bugün tartıldım tamtamına 71 geldim.2.400 vermişim tabi şişkinlik vardı bende o geçti galiba

oh oh gitsin kilolar gelsin kaslar. incecik hatunlar olalım. bu arada ben 70 e takıldım. bu hafta hiç verememiş gösteriyor tartı gerçi benim tartı ne kadar güvenilir o da meçhul ama zaten önemli değil yağlar gitsinde. artık 25 inde diyetisyen bakar sonuçlara bakalım ne diyecek. geçen ayki gibi yıldızlı pekiyi verecekmi :roflol:

spor yaparken 45. dakikadan sonra çok bitkin kaldım ama zorladım kendimi 1 saate tamamladım. ilkkez böyle oldu. sanki gücüm tükendi. oysaki eskiden bunun kaç katı hızlı koşar ve ağırlık çalışırdım. şimdi yeşilçay maden suyu içince kendime geldim. ara öğünümüde yedim.

sağol önerilerin için canım . ben canım cipsi ayda yılda anca 2 tane bilemedin 3 tane anca yerim olmazsa da aramam .
çok güzelmiş canım
selam kızlar sporumu yaptım duşumu aldım yemeklerimi yaptım geldim nihayet. şimdi maden suyu içiyorum. birazdanda kocaman bir bardak limonlu yeşilçay ve 1 muz ve 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim
afiyet olsun
selam kızlar ben geldim

hoşgeldin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…