arkadaşlar kilo bildirimi yapılıyor mu acaba ?
aslında anlatacak pek birşey yok.çünkü çok uzun zamanda verdim.bir ileri iki geri gittim.yani verdim aldım derken bu kiloyu buldum.ben kendimi çok kasmadım.kassaydım daha çok verirdim.dönem dönem işi sıkı tuttum dönem dönem gevşek.ama verdiğim dönemlerin sırrı akşamlarını hafif geçiştirmek.akşamları salata yedim ,yürüyüş yaptım.abur cubur yemedim.her sabah elma sirkeli suyumu içtim.
bugün iyice şımarttım kendimi
şimdi de nestle classic bisküvili çikolatadan 2 parça yedim.hani boğum boğum oluyor ya.ondan 2 tane sizce çok mu?
bugün iyice şımarttım kendimi
şimdi de nestle classic bisküvili çikolatadan 2 parça yedim.hani boğum boğum oluyor ya.ondan 2 tane sizce çok mu?
tebrik ederim canım umarım ben de bir an önce veririm kilolarımıkaydirigubbakcemile2
benim diyitimde şekeri tatlıyı ve light içecekler yiyecekleri ve yapay tatlandırıcılar kullanmıyorsun. gerisi çok kolay zaten
tebrik ederim canım umarım ben de bir an önce veririm kilolarımıkaydirigubbakcemile2
senin kilona inmek bile benim için çok güzel olurdu...:Saruboceq:
canım 63 kilodan 59 kiloya ne kadar sürede ulaştın paylaşırsan sevinirim
bizim bir ahbabımız aktar onlar karışımı hazırlayıp sallama çay haline getiriyorlar daha pratik oluyor ama herkesin bulabileceği şeyler içinde ıhlamur,zencefil,kuşburnu,tarçın,karanfil,yenibahar, havlıcan,meyan kökü var ben çok seviyorum tavsiye ederimolumunekankayizsmilemavliciğim kış çayı nasıl oluyor neden yapılıyor anlatırmısın
kimsecikler yok nerelere kayboldunuz ??? ben bugün acayip yorucu bir gün geçirdim ama ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım bugün 8:00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı yedim ve komşularla yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm 9:00 3 tane köz yeşil biber domat salatalık zeytin peynir 2.5 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 12:00 1 tane yulaflı büsküvi 14:00 domat salatalık peynir 1 dilim beyaz ekmek 2 az şekerli çay 18.30 2 tane kefal yeşil salata 2 şekersiz çay bugün yediklerimde bunlar biliyorum 3 öğün çay içmişim ama mazeretim var bugün çok yorucu geçti demiştim ya sebebi dedemlerin bir zeytinliği var biz senede 1 gün gider yemeklik zeytinimizi toplarız bende annemlere pazar günü gidin bende geleyim demiştim maksadım hem spor yapıp hemde annemlere yardım etmekti ama 11 den 17e kadar ayakta zeytin toplamaktan belim boynum tutuldu yani haşatım çıktı kızlarsempatiksalakcinniakannehir şimdi bilgisayarın başında zor duruyorum ama dayanamadım kilo bildirimi yapmaya geldim 58 olmuşum :teytey::teytey:
ben buradayım canım58 kg olmuşsun tebrik edereimalkisalkisalkis ben 62.4 olmuşuşm maalesef..spor olmayınca ..spor şart mutlaka yapmalıyız aslında ama benim canım buaralar hiç spor yapmak istemiyor hava soğuk olduğu için dışarı da çıkmak istemiyorum
sağol arkadaşım inşallah sende reglin geçtikten sonra vermeye başlarsın evet canım havalar bayaa soğudu ama ben yapmaya mecburum çünkü uzun zaman 58 kiloda gezdim 63 kiloya çıkalı birkaç ay olmuştu kolay verdim kilo vermem daha zorlaşıcak bundan sonra oyüzden yürüyüşe başladım hem az yiyip hemde spor yaparsam ancak kilo verebilirim.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?