60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah rahmet eylesin canım..hakikaten öyle insan daha yakın hissediyor kendini ve çok üzülüyor

başınız sağolsun canım Allah rahmet etsin...

afiyet olsun yediklerin çok güzel ayrıca tebrik ederim canıma.s.alkisalkisalkis

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun yakınlarına sabırlar versin

merhaba kızlar eşim hazır döner getirmiş çay ve kahvaltılıklar eşliğinde yapayım hafif birşeyler olsun istedim.

akşam menüm

1 adet hamburger ekmeği ( arasına 5-7gr döner eti, ketçap 2-3 tatlı kaşığı ,3gr marul)
1 adet yaprak sarması
domates,yeşil biber
1 büyük fincan az şekerli açık çay
yorumlarınızı bekliyorum

kızlar şimdi de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum ( 250 ml )

merhaba arkdaslar epeyidir yediklerimi gene duzenli yazamiyorum ama hala yavasta olsa kilo vermeye devam ediyorum.bugun piknikteydim.bol hareketli yuruyuslu bi gun oldu.yemeklideama cokta fena degildimama benim korkum bi hafta sonra tuurkiyeye gelcem ve 10 gun icinde neler degiscek diye cok endiseleniyorum.insallah iyi yonde olur.bu siralar kilom gozume daha cok batiyor.biran once en azindan 57 yi gormek istiyorum artik kurtulmak istiyroum kilolarimdan.dunde turkiye donusu spor alonuna kaydolmayi dusunuyorum.aletlerle calisma var bide step var hangisi daha iyi olur sizce.step vucut alisinca hep yapmak gerekiyo diyolar dogrumudur sizce

Kizlar nasilsiniz? Bende bugun hic giremedim, ara ara yazilanlara bakabildim sadece. Cok hareketli bir gundu, islerle ugrastim ama hala bitiremedim malesef. O yuzden de karisik bir gun oldu yemek acisindan.

Sabah ve oglen yemeklerim birbirine gecti, aksam saat 19.00 e kadar sadece sunlari yedim:

yarim litre su
2 elma
1 bardak taze kahve (sutsuz bi tatlandiric ile)

Aksam:

Az zeytinyagda kizarmis beyaz balik, 1 fileto
bi tabak tahilli kepek makarna, taze sebzeler ile birlikte soya sosunda yaptim
yanina da biraz salatalik yedim
cok doyurucu ve hafif oldu

Bugun tatli yedim, cikolatali karamelli mousse, kopuk gibi biseydi yani puding dedil.
1 maden suyu ictim ve bol bol su ictim ardindan

Bugun tartim 61.5 gosterdi :teytey:

Ne zamandir bende spor yapmiyorum, gec oldu ama bi yarim saat tempolu dans yapacagim.. Hic yoktan iyidir kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba arkadaslarrrr :teytey:
burayi cok ozledim. bi bakayim dedimmm. gerci eskilerden kimse kalmamis galiba. insallah zayiflayip hayal ettikleri kiloya indikleri icin burda gorememisimdir .. Her kese basarilar diliyorummm. Bana gelicek olursak ben su an 68 kiloyum malesef. Kac ay oldu diyet ve de spor yapmiyorum. Ole hayatin akisina biraktim kendimi kaydirigubbakcemile3 Ama baslicam insallah. Dersler cok yogun o yuzden giremiorum hic. Opuyorum hepiniziii. Bol kalori yakmalar kaydirigubbakcemile2

kilo verenler

nugya.....73.4.....71........... -2,4a.s.:hooray:

mavli -61…59......58 -1a.s.

farmasi - 64.5...........57.2....... 56.4 -0,8 vereliniortak

shaire 66...........62.1.......61.5 -0,6vereliniortak

sevda_cicegi 65.5......64.9........64.4 -0,5

zuzum24 - 79............63.1......62.6 -0,5

kilo alanlar

blackandwhite - 66.4...............61.7.....62.4 +0,7 klava:

ayni kiloda kalanlar

poseidon83 - 65................61.7

kilo bildirmi yapmayanlar

nefesimsinnn - 72.........……60

beautiful14 - 70................63.....

asdosn 63.4 …..54

Teodesa 76.5………60

twilight11 67.8......65.6........

[/QUOTE]

zuzum boyun kaç senin

164 cm canim

zuzum avatarındaki resim kızının heralde. maşallah allah bağışlasın çok şeker bir kız. çok zarif ve güzel

sagol canim göründügü gibide cok kirilgan zarif yürürken bile özene bezene yürümeye calisiyor ama bazen basaramiyor :)

Gecen haftadada ben senin durumundayim insanin moralide sifir oluyor malesef ;( haftaya toparlarsin insallah

[/QUOTE]

kilo veren arkadaşları kutluyorum devamı gelir inşallah
zuzum ellerine sağlık canım.
durmak yok kilo vermeye devam kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt

herkese hayırlı geceler kızlar yarın malum okul var erken kalkmalıyım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…