selam herkese
sabah apar topar evden çıktık yeni geldik eve... düğüne diye gittik... eşimin bi akrabası vefat etmiş ordan cenaze evine geçtiler... geçenlerde kaza yapmıştı... bu gün vefat etmiş.... rabbim yakınlarına sabır versin... mekanı cennet olsun inşallah...
ölüm her an için gelebilir de bi ölüm haberi alınca daha da anlıyor insan... rabbim herkese hayırlı ömürler nasip etsin inşallah....
selam herkese
sabah apar topar evden çıktık yeni geldik eve... düğüne diye gittik... eşimin bi akrabası vefat etmiş ordan cenaze evine geçtiler... geçenlerde kaza yapmıştı... bu gün vefat etmiş.... rabbim yakınlarına sabır versin... mekanı cennet olsun inşallah...
ölüm her an için gelebilir de bi ölüm haberi alınca daha da anlıyor insan... rabbim herkese hayırlı ömürler nasip etsin inşallah....
afiyet olsun yediklerin çok güzel ayrıca tebrik ederim canımkimsecikler yok nerelere kayboldunuz ??? ben bugün acayip yorucu bir gün geçirdim ama ipin ucunu kaçırmamaya çalıştım bugün 8:00 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı yedim ve komşularla yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm 9:00 3 tane köz yeşil biber domat salatalık zeytin peynir 2.5 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 12:00 1 tane yulaflı büsküvi 14:00 domat salatalık peynir 1 dilim beyaz ekmek 2 az şekerli çay 18.30 2 tane kefal yeşil salata 2 şekersiz çay bugün yediklerimde bunlar biliyorum 3 öğün çay içmişim ama mazeretim var bugün çok yorucu geçti demiştim ya sebebi dedemlerin bir zeytinliği var biz senede 1 gün gider yemeklik zeytinimizi toplarız bende annemlere pazar günü gidin bende geleyim demiştim maksadım hem spor yapıp hemde annemlere yardım etmekti ama 11 den 17e kadar ayakta zeytin toplamaktan belim boynum tutuldu yani haşatım çıktı kızlarsempatiksalakcinniakannehir şimdi bilgisayarın başında zor duruyorum ama dayanamadım kilo bildirimi yapmaya geldim 58 olmuşum :teytey::teytey:
selam herkese
merhaba farmasi seni gormek ne guzelseninkilonu gorebilcemmi bnde.bide boyun kac
zuzum bugün listeyi ne zaman yapar acaba ?
harika valla bazen kilo dusmekle urasmiyimda su boy uzaticidanmi alsam diyorum:jeyyar:
zuzum boyun kaç senin
zuzum avatarındaki resim kızının heralde. maşallah allah bağışlasın çok şeker bir kız. çok zarif ve güzel
merhaba kızlar reglim de bitmesine rağmen busabah baskül 62.4 ü gösterdiğine göre kilo almış bulunmaktayım maalesef( ama eksikliği biliyorum artık spor yapmıyorum ve havalar çok soğudu ne dışarı çıkmak ne de evde spor yapmak gelmiyor içimden maalesef..benim bünyem çok zorlu zaten spor yapmazsam nekadar dikkat edersem edeyim kilo veremiyorum hugocuğum tatlıyı yemiyorum o kaçamaklardan sonra ama dediğimi gibi eskiden ingilizce kursuna giderken sürekli tempolu yürüyordum..geçen hafta ingilizce kursum da bitti hareket sıfırlandı hayatımda tabii
[/QUOTE]kilo verenler
nugya.....73.4.....71........... -2,4a.s.:hooray:
mavli -61…59......58 -1a.s.
farmasi - 64.5...........57.2....... 56.4 -0,8 vereliniortak
shaire 66...........62.1.......61.5 -0,6vereliniortak
sevda_cicegi 65.5......64.9........64.4 -0,5
zuzum24 - 79............63.1......62.6 -0,5
kilo alanlar
blackandwhite - 66.4...............61.7.....62.4 +0,7klava:
ayni kiloda kalanlar
poseidon83 - 65................61.7
kilo bildirmi yapmayanlar
nefesimsinnn - 72.........……60
beautiful14 - 70................63.....
asdosn 63.4 …..54
Teodesa 76.5………60
twilight11 67.8......65.6........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?