60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu duzensiz ve sporsuz hayatima ragmen 600 gr vermisim :teytey:

Kilo verenleri tebrik ederim arkadaslar supersiniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Zayiflamaya devam kaydirigubbakcemile2 zemuszemus bayanssulusmile

ewet canım ya bu hafta regl oldum o yuzden pek guzel çıkmadı sonuç

O zaman sen kesin 50leri gorursun yakinda canim, ben regl oldugumda 1 kilo fazla gosteriyordu surekli, gectikten sonra gercek sonucu gordum. Insallah bende yakinda 50leri gorurum :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar. sabah uyannca 1 bardak su. ardından 1 dilim kepek ekmeğ ve dil peyniri yedim

kimsecikler yok daha. güzel kaçamaksız bir diyet günü geçirmemiz dileğiyle açılışı ben yapayım zemuszemus

günaydın hanımlar akşam yemeğimde 1 kepçe tarhana çorbası,1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık ıspanak yemeği,yarım peynirli börek,çok küçük tencerede yağsız pişirilmiş tavuk yedim.meyva yemeyi unutmuşum.sabahta kalkınca bir bardak ılık su biraz öncede domates ,salatalık,kibrit kutusu peynir,2 tane küçük yeşil biber,4 tane zeytin,çay bardağından biraz büyük bardakta 2 şekerli açık çay içtim.kilo veren arkadaşlarıda kutluyorum ayrıca

bende tüm kilo veren arkadaşlarımızı kutluyorum. bu arada sabah tartıldım tartı 70 ten inmiş biraz kaydirigubbakcemile2

kilo verenler

nugya.....73.4.....71........... -2,4a.s.:hooray:

mavli -61…59......58 -1a.s.

farmasi - 64.5...........57.2....... 56.4 -0,8 vereliniortak

shaire 66...........62.1.......61.5 -0,6vereliniortak

sevda_cicegi 65.5......64.9........64.4 -0,5

zuzum24 - 79............63.1......62.6 -0,5

kilo alanlar

blackandwhite - 66.4...............61.7.....62.4 +0,7 klava:

nefesimsinnn - 72.........……60.......60.1 +0,1 klava:

ayni kiloda kalanlar

poseidon83 - 65................61.7

kilo bildirmi yapmayanlar

beautiful14 - 70................63.....

asdosn 63.4 …..54

Teodesa 76.5………60

twilight11 67.8......65.6........

[/QUOTE]

çok istikrarlı gidiyosun canım tebrik ederim. üsteelikte diyet yapmıyorum sağlıklı beslenme demişsin bu da çok güzel. diyet psikolojisinde değilsin bende değilim. yoksa diyet yapıyorum diye düşünsek diyet bitince eski yeme alışkanlıklarımıza geri dönebiliriz yada diyetten sonra napacağım diye düşünebiliriz. en güzeli böyle. sağlıklı beslenmek pozitif olmak diyetteyim diye düşünmeden yola devam etmek.

ewet canım ya bu hafta regl oldum o yuzden pek guzel çıkmadı sonuç

olsun canım. regl döneminde metabolizma hızlanır. tatlı karbonhidrat isteği artar. eğer sen bu dönemi kaçamaksız atlatırsan sornradan güzel sonuçlar alırsın canım kaydirigubbakcemile3

zuzum özellikle sen çok kilo vermişsin. 79 lu rakamlardan 60 lara inmek gerçekten büyük başarı. tebrik ederim canım. kaç kilo daha fazlan var

hepimiz yağlarımızdan kurtulur ve kaslı güzel bayanlar olarak sımsıkı oluruz inşallah. sarkmalar olmasın sımsıkı olalım göbek falanda kalmasın kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kızlar
sabah kalkınca 1 bardak ballı ılık su
yarım kase sütlü nestle nesfit

havalar soğudu daha kaloriferlerde yanmadı, dün akşam fazlaya kaçırdım
daha doğrusu akşam yemeğimi erken yedim 5:00 de 1 kepçe lahana çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe barbunya ve bol salata, 1 bardak mandalina suyu
sonrasında 8:00 gibi eşim çay demledi sıcacık çayın yanında 2 adet çokoprens yedim:kedi: pişmanım sonrasında 11:00 gibi 1 bardak elmalı limonlu,tarçınlı, ... karışımdan içtim.
sabah tartıya çıktığımda tabi üzerimde kalın eşofmanlar ve hırka vardı 63 çıktım.
biliyorum hemen kilo alımı olmaz ama
uzun zamandır sinik olan göbüşüm öne doğru çıkmış sivrilmiş ben burdayım lülülülülülü der gibi sinir oldum

hugocuk günaydın canım öğle yemeğinde iş yerinde yeşil mercimek ,makarna cacık ve turşu varmış.6 yk mercimek 2 dilim kepek ekmeği,2 kepçe cacık içsen nasıl olur.makarna almıyacağım yada nasıl yapayım sence yardımcı olurmusun.kurubaklagili 6 kaşıkmı 8 kaşıkmı yemem lazım yoksa 4 kaşıkmı :sinifsinif:

günaydın arkadaşlar bende geldim haftasonu annemin evini tasıdık çok yorucuydu.köy felan gittik 2 gün baa kaçamak yaptım ama.evime gelince kendime geldim tabi.memlekette beni gören herkes çoook zayıflamışsın dedi durdu.çook mutlu oldum nş öbür gitmeme dahada şok olacaklar.

[/QUOTE]
zuzum beni neden listeye eklemiyorsun 72,5 le aranıza katıldım suan 71,5 im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…