60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım kızlar veririz inşallah

kızlar bn geldm.dedğim gibi lapayı yaptım ardından 1 kilo indi olarak gösterdi tartı aam sadece su kaybı zaten şişlklerden kurtulmak için ypmıştım =) çorba işini halledemedm maalesef :'( uygun bi zman değildi o yüzden ertelemek zorunda kaldım.spora zaten devm ediorum inşallah vericm yaa sporla birlkte verdğim için oldğum kilodan daha az gösteriorum =) bu arada yeni gelen arkadşlar hoşgeldinzz

sporu hergün yapıyomusun canım neler yapıyosun

haftada 4 gün spor salonunda canım..1,5 saat alet çalışımı fln...1 saat bi gün plates-bi gün aerobick-bi gün step-bi gün horon-bi hün kolbastı yapıoruss =) sıkı çalışıoruss inşallah veririm yaa dikkat etmeyee çalışıorum ama en kötü şey spor salonndan sonraa eve geliorum 8 de, ve ymek yiorum çünkü evde o zman yeniliorr ve ben çokk acıkıorum ve kendimi tutamayıpp salıorum of offf :'( off sonra pişman olup ağlıorum ama neye faydaa... offf bişeyler yapamm lazım,yardım edn kızlarr yaa

canım yaa yeme canım yemeki veresin...ilk gün zor gelir ama sonraki günler alışırsın ve daha güzel verirsin inan bana

tmm yemicm inşallah yaa abur cubur kestim diebliriss canım istedğinde leblebi yiorum bide çay içiorum =) bundna sonra akşamlarıda yemicm vee zayflıcm inşallah =)

hoşgeldin şekerim,tebrik ederim yaa 81 kg dan buralara gelmek çok güzel,yazını okurken gözlerim ışıldadı resmen.anlatırmısın sen neler yaparak verdin bu kadar kiloyu?
hoşbulduk canımŞeniz

ben bu kiloyu yaklaşık 1 sene içinde vermiştim
sabahları ilk işim bağzen elma sirkesi bal limon karışımı olurdu bağzen greyfurt suyu.
kahvaltımda bir yumurta yumurta yemediğim gün peynir 1 dilik kepek ekmeği 3.4 zeytin domatest salatalık vs ire.
mutlaka ara öğünlerimde 2 kuru kayısı yarım bardak beyaz leblebi yerdim. öğleye pişen sebze yemeklerinin sadece suyunu yemezdim. öğünlerimde hep yağsız salata olmuştur. fakat limonuda çok kullanmışımdır.
akşam en geç 8 de yeme işi bitmiştir.
akşam yatmadan öncede 1 bardak süt içmiştim.
diyette ilk 2 ay kesinlikle pilav yememişimdir. onu yerine sadece lapa yedim yemeklerime ilave olarak
hamur işide yemedim. sonraları yavaş yavaş ilave ettim ama tadında bırakaraktan
tabiki su ve sporsuzda hiç bir yere varılmıyor.
yani anlayacağınız çok özel bir iksirim yok bildik klasik şeylerdi benimkiside:1hug:

günaydın arkadaşlarrrr hihoyyyt

dün neler yedimmm bi bakalımm
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr şutarafagitti

günaydın kıslar ..... bende dünden bu tarafa sahalara döndüm ......... merhaba doram .. seni burda görmek güzel kıs ...

sende bu sahalara yeniden hoş geldin canımkaydirigubbakcemile5
ne zamandır bura aklımdaydıda misafirdi hastalıktı derken anca gelebildimdelikafadulden
artık burdanda faydalanıp incelmeden çıkmayacağımsırnaşık şey
tabiki hep birlikte inşallahhhhh:hooray:

süpper bir menü olmuş tatlımkaydirigubbakcemile5
ben bu gün oruç tuttum artık akşama yazarım neler yediğimi

Günaydın kızlar ...bende dün yediklerimi yazdım mı hiç bilmşiyorum ama yazayım yine...sabah büsküvü ve çay,
öglen mısır çorbası fırında makarna az tavuk gögsü
akşam yarım porsiyon kaşarlı pide (dışarıdaki kaşarlı pidenin yarım porsiyonu degil ev de yapılmış daha küçük porsiyon bunlar) cacık
arlarda soda elma portakal diyet büsküvü yedim

bu sabahta yine büsküvü ve çay birazdan kuru kayısı yiyecem..

Hcr ya sen düşünüyordun bir ara sanırım... şu twist shape hakkında ne düşünüyorsun..almayı düşünüyorum ben ama kullanırmıyım bir süre sonra sıkılırmıyım bilmiyorum..işe yarar gibide geliyor birçok kişi bunun sayesinde çok terleyip zamanla kilo vermiş..

mavişim . ben bişiler yazıcam sana ama kırılmak yok okey ...
ben arada bir senin menülerine bakıyorum fıstıgım azaltın san günlerde yemegi ama yediklerin hiç diyete uygun şeyler degil canım ondan sonuç alamıyo alabilirsin fisfisfisa.s. bak mesela mısır kan şekeririn baya yukselden bir besindie makarnada öyle üstüne bide şekelli tatlı azda olsa . hepsida birer bonbe hayatım onların yerine az yaglı 1 tabak sebze yesen yanındada bol salata bence daha iyi bir sonuç alırsın tatlım .. a.s

ay tatlı deyince bi daha baktım menüme tatlımı yemişim yemedimki diye neyse cnm tavuk gögsü derken yanlış yazdım pardon yanii yemek olan tavuk ama gögüsten yapılmış..neyse cnm bu yemekler işyerinde çıkıyor mecbur yiyorum tabi porsiyonları azaltarak mısır çorbasını ilk defa içtim ama içmem bir daha ama makarnayı genelde diyettede azda olsa yiyorlar yanlışmı biliyorum..üstelik benimkisi fırınlanmış idi peynirli....cnm uyardıgın için sagol biraz daha dikkat ederim ..aslında kilo verememin ve almamın sebebi pko ..bu hastalık tedavi si olmadıgı müddet biraz çekecem gibi aslında pkodan ziyade benim aldıgım ilaçlar horman ilaçları aldım hap ve igne ..4 5 kilo fazlam varken oldu 9 kilo fazla inan 5 6 kilo versem yine razıyım....kız hem bu arada niye kızayım uyarman tabii ki hoşuma gider sagol cnm...

süpper bir menü olmuş tatlımkaydirigubbakcemile5
ben bu gün oruç tuttum artık akşama yazarım neler yediğimi

teşekkürler canikom :1hug:
allah kabul etsin :Saruboceq:
hastalık bitsin benimde tutmam lazım borçlarım var

UF YAAAA. ben rejime başladıgımdan beri kilo aldım ya göbeğimi görseniz patlıycak gibi noluyo anlamadım.öyle ahım şahım bi diyet değil yaptıgım ama yediklerime dikkat ediyorum öğlen fazl kaçırmıyorum hatta bu öğlen sadace etiformla ayran içtim. meyve yemeğe dikkat ediyorum onun haricinde akşam yemeklerinde bazen ekmek yemiyorum bile ama fazlamı kaçırıyorum acaba anlamadım

canım kaç gün olduki başlıyalı
şimdiki durumun daha önceden yediklerinin sonucudur herhalde
diyetin etkilerinide birkaçgün sonra görüyosun onun için kilo veremedim diye sakın sakın bırakma diyetini birazda sporla mutlaka zayıfladığını görürsün başarılar canım kolay gelsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…