60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslar ..... bende dünden bu tarafa sahalara döndüm ......... merhaba doram .. seni burda görmek güzel kıs ...

merhaba kızlar ben çok kötü gribim üstünüzden uzak
sabah kahvalyı olarak bile çorba içtim iki kase ekmek yemedim
az öncede yeşil çay içtim birazdanda meyve yiyecem akşamada tekrar çorba yiyecem
bende 60 ı gördüm ama babam bizde birkaç gün kalınca 1 kilocuk hemen cuuuuuuup geri geldi şimdide hastalanınca diyete ara vermek zorunda kaldım
sizler neler yapıyorsunuz anlatırmısınız

mavi denizciğim takım topiğinde okudum bayağı üzülmüşsün veremedin diye
üzme kendini tatlıcığım eğer almıyorsan bu bile büyük bir başarı tedavi oluyorsun bak stres ,üzüntü kilo vermeni (ve daha başka şeyleri ) engelleyebilir ona göre zaten çok fazla kilon yokmuş biran önce dileğine kavuşman temennisiyle seni öpüyorum :1hug:

ALLAH hepimize şifa versin,ne kadar çok grip olan var(bende dahil olmak üzere) ben bu hafta kilo veremem sanırım regl dönemimdeyim, heryerim ağrıyor spor yapamayacağım ama kilo almamaya çalışacağım

hasta olanlara geçmiş olsun kızlar
aebencim yeşil sahalara hoşgldin canım
59 u bir daha görürmüyüm acaba
kızlar toplu bişeler yapmaya ne dersiniz belki daha hoş olur artar motivemiz gerçi hepimizin takımları var ama burdada birliktelik sağlamış oluruz de mi

kilo cizelgen cook hoss:CüvCüv:

teşekkür edrim canım ....

saggol kadişim ...Şeniz 59. ah ah ben evlenmeden 3 ay önce onuda gemne diyet yaparak görmüştüm 15 sene önce görür müyükki ...
ben sabahları greyfurta başladım .. kıslar . tvde gördüm ogun çagla şikelde diyetisyen vardı çagla dediki ben bi ara gıreyfurt suyu sıkıyodum sabahları kavaltıda .vitamim olsun diye . bi süre sonra kilom düşmaya başladı .. tabi ben kilo va-ermek istemedigim içinde bıraktım dedi ....kaydirigubbakcemile5 denemeye deger bence başka yerlerdede okumuştum gıreyfurtun kilo vermeye yardımcı oldugunu ama anti biyotık kullananlar içmesim deniyo dikkat ...:1closedeyes:

aybenim dikkatli ol, greyfurtu tek başına yeme ya da içme, muhakkak portakal ya da mandalina ile birlikte kullan. yanlış bilgi vermek istemiyorum, tam hatırlamıyorum ama doktorların tek başına kullanılmamasını söylediğini hatırlıyorum. tek başına ne etkisi oluyordu tam hatırlamıyorum ama uyarmak istedim.

teşkür fıstıgım .. kavaltının altına içiyodum ama katarım portakal .içine ..:içelim:Şeniz

teşekkürler canlarım şu aralar neredeyse herkes hasta
bende biraralar greyfurta sarmıştım sanki iştahta azaltıyor gibiydi ama şimdi tam hatırlamıyorum da sanki bağışıklığı zayıflatıyordu kansızlık da yapıyor gibiydi öyle hatırlıyorum o yüzden bırakmıştım tüketenler dikkatli olmalı her söyleneni yapmamalı bünyelerimiz farklı farklı
iyi akşamlar

haklısın canım herkesin bünyesi farklı

off o kadar yürüyüş falan yapıyom gırtlağıda tutyom ama neden 65im hala

sabahları tarım saat yürüyom gün içindede yürüyom ama hiç bi değişme yok 60olmalıyım en azıjndan hamile kalmadan bu kiloyla kalırsan çok fena

Evet yarından itibaren bende burdayım ya kasımda 52 kiloydumm ama şu anda 60 acilen vermem lazımm bu kilolarııı ama kararlıyım yemek yiyip anlık mutlu olacağıma kilo verip daimi mutlu olmak istiyorumm şu anda klavyede yazarken bile kollarım sallanıo gibi geliyor yaw

2 aydır 70 ten 65 e düştüm ama gerisi bende kaldı senağlama

off o kadar yürüyüş falan yapıyom gırtlağıda tutyom ama neden 65im hala

valla geçensen ebende 52 kilo ile evlendim vee eylülde 70 kiloya fırladım doğum kontrol yöntemi acaip kşilo aldırdı ,şimdi 65 e düştüm benimde hedefim 60 olmalıyım inş. allah yardımcımız olsun :1hug:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…