60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
sabah kalktığımda 1 kilo vermiş buldum kendimi...
dün 65.5 tum.. bu gün 64.5 olmuşum... regl dönemindeyim... inşallah geçince 63 leri göreceğim...
hala kahvaltı yapamadım gideyim de bişeyler yiyim baya geç kaldım bu gün...

regl döneminde bile kilo verebilmen harika canım alkisalkisalkis regl dönemin bitince tabi daha az gelir kilon :lepi:

yemeklerin güzelmiş tek çokoprens bozmuş canım. sendede bendeki gibi göbek var. eskiden benimki çoktu. zaten üst bedenime kilo aldığımdan çoktu yani. şimdi yarıdan fazlası gitti sayılır. canım göbeği besleyen şeker tatlı kızartma ve hamur işleridir. malesef en lezzetli şeyler göbek yapıyor. o yüzden ne kadar kilo versende göbek kalıyor kilo vermeden dolayı sarkıypr malese. bunları kesmen ve göbekten kurtulmak için yağ yakan sporlar yani yürüyüş, yüzme bisiklet gibi yapman gerek haftada 4 gün yeterli. yağ yakmak için

canım bana diyetisyen baklagil ölçüsü olarak 4 yemek kaşığı verdi. makarna yemezsen yediklerin çok dengeli olur. zaten makarna beyaz makarnaysa iştah açar. kepekli makarna iyidir.

kilo verememekten korkuyordun. bak şimdi sağlıklı düzenli beslenince nasıl gidiyor kiloların. elma diyetine gerek bile kalmıyor değilmi. süper başlangıç yaptın. böyle beslenmeye devam edersen 1 ayda çok güzel sonuçlar alırsın. aç kalma düzenli sağlıklı beslenmeye devam

dengeli kaçamaksız bir beslenmeyle ve haftada 4 gün yürüyüşle göbek gidiyor kızlar. göbişi olanlar ben çok çektim ve şimdi kurtulmaya başladım. başka türlü ne yapsan göbiş gitmiyor çok sinir bişey ya.

yüz kollar kalça her yer gidiyor ama göbek kalıyor çok sinir bozucu. dengeli bir diyet ve yürüyüşle gidiyor ancak. nefret ediyorum göbekten klava:

sağol canım.... baya stres oldujm artık.. ama 1 aydır bi 64.5 bi 65. 5 oluyorum... ama dün çok abarttım... pek de dengeli beslenmedim yani... bu gün 66 falan görmeyi beklerken 64.5 görmek beni baya motive etti.. inşallah beslenme düzenimi oturtunca daha rahat veririm...

zaten benim en büyük zaafım kolaydı... bayadır içmiyorum kolayı... bu bile çok büyük gelişme benim için... ama dün regl zamanı tatlı krizim tuttu çikolata tabağına daldım resmen... neyseki hasarsız atlattık.. bu gün hiç canım istemiyor tatlı şeyler...

vevet tatlım bu motive seni güçlendirir. fazlalıklar nerde toplanıyor vücudunda. ne zamandan beridir kilolusun canım

evet hugocuk yola devam canım.ama rahatsızlığımdan dolayı koşu bandına binmeye korkuyorum.şu anda panikatak gibi şeyler yaşıyorum.koşu bandına binersem kalp atışım nasıl olur acaba aslında yavaş yavaş yürüyeceğim ama psikolojim bozuldu.ama yarın yada bikaç gün sonra binicem koşu bandına inşallah hiç değilse denemiş olurum.göğsüm ağrıyo sürekli rahatsızlığımdan bu yana.bu ayın 20 sinde momografim var gitmişken guatır ve göğüstende randevu alıcam bakalım hayırlısı .

vevet tatlım bu motive seni güçlendirir. fazlalıklar nerde toplanıyor vücudunda. ne zamandan beridir kilolusun canım

fazlalık göbek ve bacaklarımda toplanıyor canım...
valla mart ayında 55 kiloydum...o ay hormon hapı kullanmaya başladım hızla kilo aldım... temmuzda ilaçlarım bitmişti 65 le diyete başlamıştım 59 a indim 1 ayda... sonra ramazan ayında iftarda çok yemeye başladım bir de 1 kutu daha ilaç vermişti dr... yine çıktım 65 e.. benim kilom hep ilçlardan yani... ama artık ilaç kullanmayacağım... 5 kutu ilaç kullandım hiç faydası olmadı... 5 gün otlardan karışım yaptım onu içtim 1 yıllık hastalığımdan kurtuldum...

maibeyaz kutlarım canım seni bak gördünmü olmuyo olmuyo derken sonunda oldu.canım sadece sabır başka birşey değil.

geçmiş olsun canım... eğer korkuyorsan dr una danışarak başla canım...

bu arada ben de twist shape alacağım... tavsiye edermisiniz...

maibeyaz kutlarım canım seni bak gördünmü olmuyo olmuyo derken sonunda oldu.canım sadece sabır başka birşey değil.

ben çok sabırsıızm... çok hızlı aldım ya çok hızlı vereyim istiyorum... inşallah 63 ü de görünce kim tutar beniii....:dance:

canım bende spor yapamıyorum çok sağlıklı biliyorum yani kilosu normal birinin bire spor yapması gerekir ama ben çok çabuk sıkılıyorum yarım saat yürüyüşle başlıycam artık bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…