herkese günaydın
sabah kalktığımda 1 kilo vermiş buldum kendimi...
dün 65.5 tum.. bu gün 64.5 olmuşum... regl dönemindeyim... inşallah geçince 63 leri göreceğim...
hala kahvaltı yapamadım gideyim de bişeyler yiyim baya geç kaldım bu gün...
Günaydın Kızlar
sabah kalkınca 1 bardak ballı ılık su
yarım kase sütlü nestle nesfit
havalar soğudu daha kaloriferlerde yanmadı, dün akşam fazlaya kaçırdım
daha doğrusu akşam yemeğimi erken yedim 5:00 de 1 kepçe lahana çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe barbunya ve bol salata, 1 bardak mandalina suyu
sonrasında 8:00 gibi eşim çay demledi sıcacık çayın yanında 2 adet çokoprens yedim:kedi: pişmanım sonrasında 11:00 gibi 1 bardak elmalı limonlu,tarçınlı, ... karışımdan içtim.
sabah tartıya çıktığımda tabi üzerimde kalın eşofmanlar ve hırka vardı 63 çıktım.
biliyorum hemen kilo alımı olmaz ama
uzun zamandır sinik olan göbüşüm öne doğru çıkmış sivrilmiş ben burdayım lülülülülülü der gibi sinir oldum
hugocuk günaydın canım öğle yemeğinde iş yerinde yeşil mercimek ,makarna cacık ve turşu varmış.6 yk mercimek 2 dilim kepek ekmeği,2 kepçe cacık içsen nasıl olur.makarna almıyacağım yada nasıl yapayım sence yardımcı olurmusun.kurubaklagili 6 kaşıkmı 8 kaşıkmı yemem lazım yoksa 4 kaşıkmı :sinifsinif:
herkese günaydın
dün 65.5 tum.. bu gün 64.5 olmuşum... regl dönemindeyim... inşallah geçince 63 leri göreceğim...
canım bana diyetisyen baklagil ölçüsü olarak 4 yemek kaşığı verdi. makarna yemezsen yediklerin çok dengeli olur. zaten makarna beyaz makarnaysa iştah açar. kepekli makarna iyidir.
kilo verememekten korkuyordun. bak şimdi sağlıklı düzenli beslenince nasıl gidiyor kiloların. elma diyetine gerek bile kalmıyor değilmi. süper başlangıç yaptın. böyle beslenmeye devam edersen 1 ayda çok güzel sonuçlar alırsın. aç kalma düzenli sağlıklı beslenmeye devam
sağol canım.... baya stres oldujm artık.. ama 1 aydır bi 64.5 bi 65. 5 oluyorum... ama dün çok abarttım... pek de dengeli beslenmedim yani... bu gün 66 falan görmeyi beklerken 64.5 görmek beni baya motive etti.. inşallah beslenme düzenimi oturtunca daha rahat veririm...
çok istikrarlı gidiyosun canım tebrik ederim. üsteelikte diyet yapmıyorum sağlıklı beslenme demişsin bu da çok güzel. diyet psikolojisinde değilsin bende değilim. yoksa diyet yapıyorum diye düşünsek diyet bitince eski yeme alışkanlıklarımıza geri dönebiliriz yada diyetten sonra napacağım diye düşünebiliriz. en güzeli böyle. sağlıklı beslenmek pozitif olmak diyetteyim diye düşünmeden yola devam etmek.
vevet tatlım bu motive seni güçlendirir. fazlalıklar nerde toplanıyor vücudunda. ne zamandan beridir kilolusun canım
herkese günaydın
evet hugocuk yola devam canım.ama rahatsızlığımdan dolayı koşu bandına binmeye korkuyorum.şu anda panikatak gibi şeyler yaşıyorum.koşu bandına binersem kalp atışım nasıl olur acaba aslında yavaş yavaş yürüyeceğim ama psikolojim bozuldu.ama yarın yada bikaç gün sonra binicem koşu bandına inşallah hiç değilse denemiş olurum.göğsüm ağrıyo sürekli rahatsızlığımdan bu yana.bu ayın 20 sinde momografim var gitmişken guatır ve göğüstende randevu alıcam bakalım hayırlısı .
maibeyaz kutlarım canım seni bak gördünmü olmuyo olmuyo derken sonunda oldu.canım sadece sabır başka birşey değil.
merhaba kızlar reglim de bitmesine rağmen busabah baskül 62.4 ü gösterdiğine göre kilo almış bulunmaktayım maalesef( ama eksikliği biliyorum artık spor yapmıyorum ve havalar çok soğudu ne dışarı çıkmak ne de evde spor yapmak gelmiyor içimden maalesef..benim bünyem çok zorlu zaten spor yapmazsam nekadar dikkat edersem edeyim kilo veremiyorum hugocuğum tatlıyı yemiyorum o kaçamaklardan sonra ama dediğimi gibi eskiden ingilizce kursuna giderken sürekli tempolu yürüyordum..geçen hafta ingilizce kursum da bitti hareket sıfırlandı hayatımda tabii
günaydın kızlar. sabah uyannca 1 bardak su. ardından 1 dilim kepek ekmeğ ve dil peyniri yedim
hepimiz yağlarımızdan kurtulur ve kaslı güzel bayanlar olarak sımsıkı oluruz inşallah. sarkmalar olmasın sımsıkı olalım göbek falanda kalmasın kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?