herkese günaydın
sabah kalktığımda 1 kilo vermiş buldum kendimi...
dün 65.5 tum.. bu gün 64.5 olmuşum... regl dönemindeyim... inşallah geçince 63 leri göreceğim...
hala kahvaltı yapamadım gideyim de bişeyler yiyim baya geç kaldım bu gün...
yüz kollar kalça her yer gidiyor ama göbek kalıyor çok sinir bozucu. dengeli bir diyet ve yürüyüşle gidiyor ancak. nefret ediyorum göbektenklava:
kimse beni kaile almamışohaoldumsmilebende buradayım günaydın dedim onca sey yazdım. neyse siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum can yldaşlarım akannehir
evet hugocuk yola devam canım.ama rahatsızlığımdan dolayı koşu bandına binmeye korkuyorum.şu anda panikatak gibi şeyler yaşıyorum.koşu bandına binersem kalp atışım nasıl olur acaba aslında yavaş yavaş yürüyeceğim ama psikolojim bozuldu.ama yarın yada bikaç gün sonra binicem koşu bandına inşallah hiç değilse denemiş olurum.göğsüm ağrıyo sürekli rahatsızlığımdan bu yana.bu ayın 20 sinde momografim var gitmişken guatır ve göğüstende randevu alıcam bakalım hayırlısı .
kimse beni kaile almamışohaoldumsmilebende buradayım günaydın dedim onca sey yazdım. neyse siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum can yldaşlarım akannehir
kızlar kahvaltıda 1 yemekkaşığı rus salatası 1 dilim kepekli ekmek 3 tane zetin 1 kupa açık çay ve bir portakal yedim:hulya:
geçmiş olsun canım... eğer korkuyorsan dr una danışarak başla canım...
bu arada ben de twist shape alacağım... tavsiye edermisiniz...
kızlar kahvaltıda 1 yemekkaşığı rus salatası 1 dilim kepekli ekmek 3 tane zetin 1 kupa açık çay ve bir portakal yedim:hulya:
çok geçmiş olsun canım. sen doktoruna danışmadan spor yapma bence. bende allaha şükür sağlık sorunum yok tüm değerlerim normal. 3 yıldır düzenli spor yaparım. eskiden 1 saattte 6 buçuk kilometre rahat yapardım koşu bandında hiç zorlanmadan. uzun zamandır spor yapan biri olarak dün ilkkez koşu bandında 50 dakikadan sonra sanki gücüm tükendi benim. üstelik herzaman yaptığım gibiydi. hayatımda ilkkez böyle bişey oldu. neyseki bırakmadım devam ettim 1 saate tamamladım sonra hemen duş aldım yeşilçay içtim. güçsüzlük devam etti. sonra ara öğünümde 10 badem 10 antep fıstığı ve 1 meyve yiyince sanki gözlerim açıldı kendime geldim. yorgunlukta değildi hissettiğim başka bişeydi sanki gücüm tükendi o an
ara öğünümde 1 muz yedim. öğlense 1 kepçe tarhana çorbası 80 gr. ton balığı ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim. ardından 45 dakika spor yaparım bugünde
dün koşu bandında spor yaptım ama bugün dans edeceğim kızlar. mezdeke açarım netten 45 dakika oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?