60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız ben hala 65 imbenneyaptımki

yüz kollar kalça her yer gidiyor ama göbek kalıyor çok sinir bozucu. dengeli bir diyet ve yürüyüşle gidiyor ancak. nefret ediyorum göbekten klava:

benim de öyle oluyor yani 52 kiloda bile göbeğim çıkıntıydı mecbur karnımı çekerek yürüyordum kalça basen bile gidiyordu yüzüm kol ve bacakda inceliyordu hala göbek var söylediğin gibi şeker kızartma hamur işi kesmek lazım deneyeceğm gelişmeleri paylaşırım:hulya:

kimse beni kaile almamışohaoldumsmilebende buradayım günaydın dedim onca sey yazdım. neyse siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum can yldaşlarım akannehir

kızlar kahvaltıda 1 yemekkaşığı rus salatası 1 dilim kepekli ekmek 3 tane zetin 1 kupa açık çay ve bir portakal yedim:hulya:

çok geçmiş olsun canım. sen doktoruna danışmadan spor yapma bence. bende allaha şükür sağlık sorunum yok tüm değerlerim normal. 3 yıldır düzenli spor yaparım. eskiden 1 saattte 6 buçuk kilometre rahat yapardım koşu bandında hiç zorlanmadan. uzun zamandır spor yapan biri olarak dün ilkkez koşu bandında 50 dakikadan sonra sanki gücüm tükendi benim. üstelik herzaman yaptığım gibiydi. hayatımda ilkkez böyle bişey oldu. neyseki bırakmadım devam ettim 1 saate tamamladım sonra hemen duş aldım yeşilçay içtim. güçsüzlük devam etti. sonra ara öğünümde 10 badem 10 antep fıstığı ve 1 meyve yiyince sanki gözlerim açıldı kendime geldim. yorgunlukta değildi hissettiğim başka bişeydi sanki gücüm tükendi o an

kimse beni kaile almamışohaoldumsmilebende buradayım günaydın dedim onca sey yazdım. neyse siz beni sevmesenizde ben sizi seviyorum can yldaşlarım akannehir

hiç olurmu öyle şey canım. kusura bakma bi yandan buraya göz atıyorum bi yandanda eşime tereyağlı pirinç pilavı ve baget kızartıyordum malum eşim diyette değil yemeklerimiz ayrı bizim bazen işim uzun sürebiliyor. kaydirigubbakcemile3

kızlar kahvaltıda 1 yemekkaşığı rus salatası 1 dilim kepekli ekmek 3 tane zetin 1 kupa açık çay ve bir portakal yedim:hulya:

canım rus salatası mayonezli. bu tarz şeylere şimdilik ara versen daha iyi olur eğer göbeğinde yağ varsa. ama orantılıysa vücudun az az farmasi arkadaşımızın yaptığı başardığı gibi sende başarabilirsin. eğer göbeğinde çok yağ varsa dikkatli dengeli beslenmeli ve spor yapmalısın. spordan sıkılıyosan eminim dans etmeyi seviyosundur o zaman aç sevdiğin müzikleri dans et tempolu çok hızlı olmasınki yağ yakabilesin kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım... eğer korkuyorsan dr una danışarak başla canım...

bu arada ben de twist shape alacağım... tavsiye edermisiniz...

sağol canım.twist shape ben kullanmadım hiç yani şimdi nedesem yalan olur ama mutlaka burda kullanan yada kullanmış arkadaşlar vardır

bugün benimde spor yapmam gerek. 45 dakika yapacağım. dünde yaptım ama haftada 4 gün olunca gün aşırı pazar ve pazartesi arka arkaya yapmam gerekiyor. bu hafta yürüyüş derecesini 1 arttırırım. 4.9 ile çalışacağım bu hafta. koşu bandı kullananlar ilk 10 dakika ısınmayı unutmayın ve göbişleri içeri çekerek yürüyünki sonrada sarkmaları toplamak için mekik ve pilatese ihtiyacınız kalmasın. bu çok önemli bir tüyodur bi beden eğitimi hocasından almıştım çok işime yaradı olumunekankayizsmile

evet en iyisi dr danışmak.bende hep eskiden yani geçen seneler hep 5 km ilk önce yavaş yavaş sonra hızlı tempoya çıkarır yürürdüm koşu bandında.şimdi çok zor görüyorum bu durumu bakalım.artık hızlı değilde yavaş yavaş yürüyüş yapmak istiyorum

ben 3 yıllık bir koşu bandı kullanıcısı olarak tavsiye edebileceğim en iyi spor yüzme ve yürüyüştür kızlar. pilateste yaptım ağırlıkta kaldırdım ama vüccudu en güzel toparlayan şekillendiren yüzme ve yürüyüş gibi kardiyo egzersizleridir. tüm vücut çalışıyor. oysaki mekik ve pilateste sadece belli yerler çalışıyor üstelik çok kalori yakılmıyor sadece direk kasları hedef alıyor onları çalıştırıyor ve yağ yaktırmıyor. ama yüzme ve yürüyüşte 25 dakikadan sonra yağ yakılıyor ve 1 saat yağ yakımı devam ediyor ve kaslarda çalışıyor. metabolizma hızlanıyor

yürüyüşün faydaları sadece bu kadar değil. kan dolaşımını hızlandırır, kalp damar hastalıkları riskini azaltır. kalp kası dahil tüm kasları kuvvetlendirip daha iyi çalışmasını sağlar. nabzı düşürür. kan basıncını düzenler. şişmanlık riskini azaltır. sindirimi kolaylaştırır. beyne daha fazla oksijen gitmesini sağlar. metabolizmayı hızlandırır. toparlanmayı hızlandırır. hastalık sonrası toparlanmayı hızlandırır. kolestrolu düzenler.kemikleri güçlendirir. yorgunluk hissini dengeler. uykusuzluğu azaltır rahatlamaya yardımcı olur. yaşlanmayı geciktirir. daha genç bir görünüm sağlar. moral özgüneni arttırır. daha iyimser olmayı sağlar

ara öğünümde 1 muz yedim. öğlense 1 kepçe tarhana çorbası 80 gr. ton balığı ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim. ardından 45 dakika spor yaparım bugünde

sabah 1 tabak korn flaeks yedim arada biraz cikolata ve pestil yedim
saat 2;30 i kase misir ayran corbasi ictim (misirli)ara gene fazla oldu.ama sabah tartildim63.6 ciktim:dance:

dün koşu bandında spor yaptım ama bugün dans edeceğim kızlar. mezdeke açarım netten 45 dakika oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…