60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...
Ben de katılsam mı acep buraya?
Başarabilir miyim ki,hiç sanmıyorum:umursamaz:bilmiyorumkismile

Selam kızlar...

hoşgeldin a.s.sen şimdiden böyle karamsar düşünürsen olmaz .gör bakalım bi nasıl olacak zayıflıyonmu zayıflamıyonmu dene ve gör :1hug:

Selam kızlar...

niye olmasin heralde kimse benden kotu olamaz.bi veiyorum bi aliyorum ama bu topici gordukce gayretimi hic kaybetmiyorum.burda olmaktan dolayi zarar etmedim.ayda 2 kiloda olsa gidiyo yavas yavas.onemli olan umudu kaybetmek :1rolleyes:

Son düzenleme:
öğle yemeğimizde yeşil mercimek yemeği,makarna,cacık ve turşu vardı.6 yk kaşığı mercimek,2 küçük kepçe cacık,2 dilim kepek ekmeği,bir lokma lahana turşusu,ve bir halka havuç turşusu yedim.makarna yemedim.biraz öncede 2 tene kuru incir yedim.

Çok sağolun arkadaşlar.
Evlenmeden önce vermiştim kiloları ama bi evlendim hooopppp aldım tekrar hepsini.
Artık kontrol etmeye çalışacağım inşallah.

slm kızlar bnde 1 hafta once basladm dıyete ama tık yok uydum lısteme ama hıc ınmedım hala aynıyım onerıcek bişeylerı olan wr mı acıl kılo wermm lazm..

selam kızlar
öğle yemeğim 12:00 de
1 kase mercimek çorbası
1 adet kızarmış tavuk budu (derilerini ayırdım) yanında çok az kızarmış patates
salata
1 dilim kepek ekmek

15:00 yada 15:30 da bir bardak yoğurt içine keten tohumu karıştırıp yemeyi düşünüyorum.
tabi buraya yazmadığım ve bol miktarda tükettiğim çay ve su da var

dansımı yaptım 45 dakika. duşumu aldım rahatladım valla. şimdide kocaman bir bardak yeşilçay içiyorum içim ısınsın

Çok sağolun arkadaşlar.
Evlenmeden önce vermiştim kiloları ama bi evlendim hooopppp aldım tekrar hepsini.
Artık kontrol etmeye çalışacağım inşallah.

canım kaç kilo fazlan var. boyun kaç. ümitsiz olma. burda nice ümitsiz arkadaşlarımız zamanla yeme düzeni oturttular. kilo veriyorlar. sende verirsin. bizim topiğin en güzel yanı biz yediklerimizi hergün buraya yazıyoruz. eksiklerimizi yanlışlarımızı söylüyoruz uyarıyoruz birbirimizi böyle böyle yavaş yavaş düzene oturuyor herşey. sende hergün yediklerini buraya yaz çekinmeden biz sana yol göstermeye çalışırız

slm kızlar bnde 1 hafta once basladm dıyete ama tık yok uydum lısteme ama hıc ınmedım hala aynıyım onerıcek bişeylerı olan wr mı acıl kılo wermm lazm..

hoşgeldin canıma.s. acele etme bence verirsin mutlaka.acil kilo verirsen hızlı olacak demektir ama buda hiç doğru bir şey değil canım hemen geriye alma ihtimalin çok yüksek.Bence sporla destekle az ve sık yiyerek yap .kolay kolayda geriye almazsın en azından hızlı almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…