60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağolun arkadaşlar.
Evlenmeden önce vermiştim kiloları ama bi evlendim hooopppp aldım tekrar hepsini.
Artık kontrol etmeye çalışacağım inşallah.

Aynen bende evlendikten sonra rahatlık çöktü herhalde geçen kış 67 ye kadar çıktım
şimdi de 62 ye takılı kaldım bir ara 61 küsür du bu sabah 63 olldu.
biraz boşvermeye gelmiyor
mideyi de beyni de alıştırmak lazım
ben burada motive oluyorum biraz okumayım boşveriyorum
buradaki herkkese de çok teşekkür ediyorum:enbuyukkk: :içelim: :hooray: :teselli: kaydirigubbakcemile5

canım öğlen yemeklerini dışardamı yiyosun. evden yemeğini götürsen daha kolay kilo verirsin tatlım. her ne kadar tavuğun derisini alsanda o kızarırken yağı içine çekiyor. bir tane bile yesen 2 tane yemiş gibi kalori alıyosun. ne gerek var öyle değilmi. onun yerine fırınlanmış yada haşlanmış 2 tane yesen hem daha doyurucu olur hemde sağlıklı olur. kızartma şeyler iştah açar

o zaman ben herkesi daha çok motive edecek bişey söyleyeyim. kızlarrrr 69 kiloyum. kaldı sadece 9 kilo. düşünsenize 1 buçuk ay önce 83 kiloyla geldim aranıza şimdiyse 69 kiloya düştüm. 1 buçuk ayda 14 kilo verdim :lepi: vereliniortak alkisalkisalkis delikafadulden süprizzzzz hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: :enbuyukkk:

ooooooooooooooo valla süpersin hugocuk çok sevindim senin adına .iyimi şimdi valla gaza geldim bak sanki ben vermişim gibi oldu bu kiloyu ne güzel bak kısa sürede sağlıklı şekilde verdin.tekrar tebrik ederim arkadaşım senia.s.:teytey::lepi:

sağol tatlım. sende 79 larla başladın ve 60 lara kadar indin. bende senin başarını görünce çok mutlu oluyorum canım. benim tek başarım aslında şekeri şekerli içecekleri ve tatlıyı bırakabilmek ve aç kalmamak oldu. gerisi çorap söküğü gibi geldi. eşimde bana bi nazik davranıyorki sormayın adamın huyu deyişti yumuşacık oldu pamuk gibi

şimdi maden suyu içiyorum. diyet yaparken vücut bazı mineralleri kaybedebiliyor. vitamin ve mineral eksikliği varsa eğer zayıflama yavaşlayabiliyor. bu yüzden günlük 1 şişe maden suyu öneriyor doktorlar. ayrıca mevsim sebzelerinin her çeşitini tüketmeye çalışmalıyız. ve günlükte meyve yemeliyiz

makarna olmasa arardım da 2 kaşık makarna çok iyi geldi tatlım..ben kaçamaklar yüzünden kilo alınca dikkat etmek zorunda kaldım buaralar

tatlım ben senin kilo aldığını düşünmüyorum. çok fazla kaçamak yapmadın. yedğin 1 dilim kek kilo falan yapmaz eğer arkası gelmediyse. bence sen spor yapıyodunya kasın arttı ve ondan öyle gözüktün

şimdi 1 armut, 10 badem,10 antep fıstığı yiyeceğim. aslında diyetisyen zayıflama döneminde ihtiyaç oluyor diye verdi bana ama bunlar bana çok büyük bir ödül gibi geliyor. ara öğünü çok seviyorum. sizle yazışırken keyif oluyor

ayın 25. kontrole gittiğimde bakalım grubumuzdakiler kilo vermişmi. gerçi pek sanmam çok isteksiz ve inançsızdılar ama inşallah vermişlerdir. ben motive etmeye çalıştım ama pek fayda etmedi. alışmışım sizler gibi azimli arkadaşlar onlar garip geldi bana. daha 15 yaşında 90 kilo gencecik kızlar var. ayakta durunca yoruluyorlar. günlük işlerini bile yapamayacak kadar kilolular yazık acıdım onlara. diyetisyende her geldiklerinde bakıyor kilo veremiyorlar elinden geleni yapıyor hala tık yok en sonunda bağırıyor napsın 5 ay olmuş. 4 kilo vermiş 2 kilosunu almış

hugocuk benim masamın üstüne bi arkadaş sade gazoz bıraktı şimdi.sempatiksalakcinni ama ben dedimki teşekkür ederim ama içmiyorum ben dedim.:smiley-cool: masamda duruyor şimdi başkasına vericem bende gazozu

herkes bizim grubumuz gibi azimli değil. arkadaşlar dikkat ettimde tüm grup olarak herkes en ümitsiz arkadaşlarımız bile zayıflamış. ama az ama çok herkes zayıflıyor burda yediklerimizi yazmamızın faydası. hatalarımızı rksiklerimizi görüp düzeltiyoruz

hugocuk benim masamın üstüne bi arkadaş sade gazoz bıraktı şimdi.sempatiksalakcinni ama ben dedimki teşekkür ederim ama içmiyorum ben dedim.:smiley-cool: masamda duruyor şimdi başkasına vericem bende gazozu

çok iyi yapmışsın canım. içsen birazdan acıktıracaktı seni. kaloriside var. benim eşimde karşımda cola içer. meyve suyu içer dolapta herzaman cola olur ama asla içmem gözüm bile takılmıyor artık. zatende bi faydası yokki vücuda. 1 bardak içsek günlük şeker ihtiyacımızın 100 katı fazla şeker almış oluruz ne gerek var üstelik bi süre sonra midemiz kazınacak. onun yerine meyve yesek hem faydalı hemde tok tutar

süpeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: tebrik ederim canım azmin zaferi diyelim buna

evet canım kaçamaklarımızı yazıyoruz benim gibi sonra motive ediyoruz yine birbirimizi ben başarılı değilim gerçi 1 ileri 2 geri ama... yine de

bugün bademim bitmiş kuruyemişçiye gittim. komşumun dükkanı. görür görmez oooo çok zayıflamışsın dedi kendide kilolu biraz üzgün şekilde. benimde var kilom ama burda olunca dayanamıyorum lokum, şeker yiyorum dedi. bende ona telkin müziği dinlemesini tavsiye ettim. çünkü aç olmadığı zamanda bile can sıkıntısından yiyiyor. öylesine ağzı boş kalmasın diye. dinlemeye başladı o da. diyet yapamam diyor çünkü. en azından müzikler işe yarar belkide canı sıkıldıkça yemez

ayyy inşallah dediğin gibi olur hugocuğum ve yarın sabah 61leri görürüm yine :Saruboceq:
ne çok sevinmiştim 61.7 olunca..şimdi çok üzgünüm kaçamağım 1dilim kek ve ardından da 1 paket çikolata maalesef size hayranım çok azimlisiniz

evet canım kaçamaklarımızı yazıyoruz benim gibi sonra motive ediyoruz yine birbirimizi ben başarılı değilim gerçi 1 ileri 2 geri ama... yine de

yavaş yavaş düzene girersin takma kafana. ben verdimse herkes verir diyorum başkada bişey demiyorum. ben zevk için yemek yerdim. hayat yemek yemek üzere kuruluydu. akşamdan yarın ne yesem diye düşünürdüm. eğer ben düzeldimse herkes düzelir. yediklerimi yazdım size kestaneli pastalar, colalar, pizzalar, hamur işleri, kızartmalar çikolatalar. ben düzene girdimse herkes girer ben yemek için yaşayanlardandım şimdiyse yaşamak için yiyorum

bu kaçamağı yapalı ne kadar oldu. şimdi şeker kullanıyormusun tatlı falan yiyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…