Çok sağolun arkadaşlar.
Evlenmeden önce vermiştim kiloları ama bi evlendim hooopppp aldım tekrar hepsini.
Artık kontrol etmeye çalışacağım inşallah.
selam kızlar
öğle yemeğim 12:00 de
1 kase mercimek çorbası
1 adet kızarmış tavuk budu (derilerini ayırdım) yanında çok az kızarmış patates
salata
1 dilim kepek ekmek
15:00 yada 15:30 da bir bardak yoğurt içine keten tohumu karıştırıp yemeyi düşünüyorum.
tabi buraya yazmadığım ve bol miktarda tükettiğim çay ve su da var
dansımı yaptım 45 dakika. duşumu aldım rahatladım valla. şimdide kocaman bir bardak yeşilçay içiyorum içim ısınsın
o zaman ben herkesi daha çok motive edecek bişey söyleyeyim. kızlarrrr 69 kiloyum. kaldı sadece 9 kilo. düşünsenize 1 buçuk ay önce 83 kiloyla geldim aranıza şimdiyse 69 kiloya düştüm. 1 buçuk ayda 14 kilo verdim:lepi: vereliniortak alkisalkisalkis delikafadulden süprizzzzz hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: :enbuyukkk:
ooooooooooooooo valla süpersin hugocuk çok sevindim senin adına .iyimi şimdi valla gaza geldim bak sanki ben vermişim gibi oldu bu kiloyu ne güzel bak kısa sürede sağlıklı şekilde verdin.tekrar tebrik ederim arkadaşım senia.s.:teytey::lepi:
senin menüde güzel bir dilim ekmek de olabilirdi.
makarna olmasa arardım da 2 kaşık makarna çok iyi geldi tatlım..ben kaçamaklar yüzünden kilo alınca dikkat etmek zorunda kaldım buaralar
şimdi 1 armut, 10 badem,10 antep fıstığı yiyeceğim. aslında diyetisyen zayıflama döneminde ihtiyaç oluyor diye verdi bana ama bunlar bana çok büyük bir ödül gibi geliyor. ara öğünü çok seviyorum. sizle yazışırken keyif oluyor
hugocuk benim masamın üstüne bi arkadaş sade gazoz bıraktı şimdi.sempatiksalakcinni ama ben dedimki teşekkür ederim ama içmiyorum ben dedim.:smiley-cool: masamda duruyor şimdi başkasına vericem bende gazozu
o zaman ben herkesi daha çok motive edecek bişey söyleyeyim. kızlarrrr 69 kiloyum. kaldı sadece 9 kilo. düşünsenize 1 buçuk ay önce 83 kiloyla geldim aranıza şimdiyse 69 kiloya düştüm. 1 buçuk ayda 14 kilo verdim:lepi: vereliniortak alkisalkisalkis delikafadulden süprizzzzz hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: :enbuyukkk:
herkes bizim grubumuz gibi azimli değil. arkadaşlar dikkat ettimde tüm grup olarak herkes en ümitsiz arkadaşlarımız bile zayıflamış. ama az ama çok herkes zayıflıyor burda yediklerimizi yazmamızın faydası. hatalarımızı rksiklerimizi görüp düzeltiyoruz
tatlım ben senin kilo aldığını düşünmüyorum. çok fazla kaçamak yapmadın. yedğin 1 dilim kek kilo falan yapmaz eğer arkası gelmediyse. bence sen spor yapıyodunya kasın arttı ve ondan öyle gözüktün
evet canım kaçamaklarımızı yazıyoruz benim gibisonra motive ediyoruz yine birbirimizi ben başarılı değilim gerçi 1 ileri 2 geri ama... yine de
ayyy inşallah dediğin gibi olur hugocuğum ve yarın sabah 61leri görürüm yine :Saruboceq:
ne çok sevinmiştim 61.7 olunca..şimdi çok üzgünüm kaçamağım 1dilim kek ve ardından da 1 paket çikolata maalesefsize hayranım çok azimlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?