60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de şimdi sütlü nescafe içiyorum şimdi

aynen senin gibi zevk için yiyorum ben de zevk alıyorum yemekten hala yaşamak için yemiyorum ben tatlım

bu kaçamağı regl döneminde yaptım 3-4 gün önce ..3-4 gündür tatlı yemiyorum ama kiloda azalma olmadı daha sporu da bırakınca

bişey olmaz. ayrıca ben diyetime tam uyuyorum. sporumuda aksatmıyorum ama buna rağmen 1 hafta boyunca tartı hep aynı gösteriyor. yağ kaybı tartıya fazla yansımaz. üstelik kas artışıda tartıya yansır daha kilolu gösterir. o yüzden sen vücudundaki değişiklikleri gözlemle. gerisini boşver. ne yediğini bildikten sonra tartı ne gösterirse göstersin gül geç

selam herkese
benim kızın huysuzluğu yine üzerinde...
ben de öğleyin yemek yapamadım
öğün atlamayayım diye ekmek arası atıştırıverdim az bişey
şimdi de leblebi yiyorum...
akşama nolacak bakalım.... kızın huysuzluğu devam ederse akşama da yemek yapamıcam...

selam arkadaşlar hugocum seni tebrik ediyorum.devamını diliyorum canım.benim biraz morelim bozuk doktoruma sordum bebek istiyorsam spor yapmamam gerekiyormuş.hoplayıp zıplamama müsade etmedi.şuan senin için sağlıklı değil dedi.bende tam alışmışken bırakmak zorunda kaldım.üzlüyorum.ama bebek benim için çok daha önemli kaybetmek istediğim zamanım yok..diyetime devam edicem.şeker yemiyorum tatlı hamur v.s kaçınıyorum hergün 2-2,5 litre su içicem devam yani 3 ana 3 ara devam...ama spor yok

kızlar twist shape hakkında hiç bilgisi olan yok mu...
koşu bandı alamam ben çok pahalı malesef...

aynen senin gibi zevk için yiyorum ben de zevk alıyorum yemekten hala yaşamak için yemiyorum ben tatlım

canım sen o zaman sana verdiğim adresteki telkin müziğini dinle. çok işe yaradı bende. kalorili sağlıksız şeyleri severken bi anda sağlıklı diyet yemeklerimi sevmeye başladım. mesela akşam olsada yağsız ıspanak yemeğimi yesem bulgur pilavımı yesem şekersiz sütlü kahvemi içsem diye düşünür oldum. bunlardan zevk almaya başladım. bu yüzden kaçamak yapmıyorum ben. yoksa arada bende kaçamak yapardım. arasıra yapılan kaçamaklar kilo vermeye engel olmaz çok sık yapılmadıktan sonra bunu bildiğimden bende yapabilirdim ama yapmadım çok şükür 1 buçuk aydır hiç daha bozmadım diyetimi. ve ben bu telkin müziklerininde etkisi olduğunu düşünüyorum

canım yürüyüştemi yasak. hamilelikte bile veriyorlar yürüyüş benim bildiğim. en güzel yağ yakan kardiyo egzersizlerindendir. yürüyüş yapsan. yapabilirmisin. zaten sen ağır bir spor uyguluyodun. bence yürüsen süper olur. hamileliktede kilo alınıyor. hamilelik öncesi ne kadar zayıf olsan o kadar iyi olur.

süpersin arkadaşım tebrikler alkisalkisalkis kilo veren tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorumalkisalkisalkisa.s.

haklısın canım da
yemeğimi bazen okulun yemekhanesinde yiyorum, bazen dışarda birşeyler atıştırıyorum, bazenyoğurt ve tuzlu form bisküvilerle geçiştirorum, bazende evden kepek,çavdar,buğday ekmeğinin arasına birşeyler koyarak getiriiyorum.

her zaman evden hazırlayıp getirmek zor geliyor.

ben simdi corbadan sonra yedigim duzensiz yemekleri bi sayiyim.karnibahar gratenden az (karnibaharli yerlerinden yedim ozellikle)
1 dilim ekmekle 1 domates ve 1kk peynir
1 tabaktan az kornfleks az once bi bardak yesil cayimi ictim gene icecem insallah.bugunu pek hareketsiz gecirdim.saat 6.30 bu saatten sonra yememem lazim.insallah basaririm.

evet canım yürüycem.havalar soğuyuncaya kadar her akşam eve yürüycem yaklaşık 45 dk.ne kadar kilo versem o kadar iyi benim için doğru söylüyorsun.

canım her zaman hazırlamak zorunda değilsin. aynı yemeği 2 gün yersin zaten. hazırlayamadığın zamanlardada 1 kutu ton balığı alsan marketten geçerken yanına ekmek süper olur. bişey daha soracağım. iştahın açıkmı

markasına göre değişiyo canım... 69 - 150 arası...

canım pratik bir alet. televizyon seyrederken bile uygulanabilir. bende alayımmı diye düşündümde sordum fiyatını. güzel bi alet. bakalım eşimi kandırabilirsem alırım. arada onuda kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…