şimdi 1 armut, 10 badem,10 antep fıstığı yiyeceğim. aslında diyetisyen zayıflama döneminde ihtiyaç oluyor diye verdi bana ama bunlar bana çok büyük bir ödül gibi geliyor. ara öğünü çok seviyorum. sizle yazışırken keyif oluyor
bu kaçamağı yapalı ne kadar oldu. şimdi şeker kullanıyormusun tatlı falan yiyomusun
yavaş yavaş düzene girersin takma kafana. ben verdimse herkes verir diyorum başkada bişey demiyorum. ben zevk için yemek yerdim. hayat yemek yemek üzere kuruluydu. akşamdan yarın ne yesem diye düşünürdüm. eğer ben düzeldimse herkes düzelir. yediklerimi yazdım size kestaneli pastalar, colalar, pizzalar, hamur işleri, kızartmalar çikolatalar. ben düzene girdimse herkes girer ben yemek için yaşayanlardandım şimdiyse yaşamak için yiyorum
bu kaçamağı regl döneminde yaptım 3-4 gün önce ..3-4 gündür tatlı yemiyorum ama kiloda azalma olmadı daha sporu da bırakınca
aynen senin gibi zevk için yiyorum ben de zevk alıyorum yemekten hala yaşamak için yemiyorum ben tatlım
kızlar twist shape hakkında hiç bilgisi olan yok mu...
koşu bandı alamam ben çok pahalı malesef...
selam arkadaşlar hugocum seni tebrik ediyorum.devamını diliyorum canım.benim biraz morelim bozuk doktoruma sordum bebek istiyorsam spor yapmamam gerekiyormuş.hoplayıp zıplamama müsade etmedi.şuan senin için sağlıklı değil dedi.bende tam alışmışken bırakmak zorunda kaldım.üzlüyorum.ama bebek benim için çok daha önemli kaybetmek istediğim zamanım yok..diyetime devam edicem.şeker yemiyorum tatlı hamur v.s kaçınıyorum hergün 2-2,5 litre su içicem devam yani 3 ana 3 ara devam...ama spor yok
süpersin arkadaşım tebrikler alkisalkisalkis kilo veren tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorumalkisalkisalkisa.s.o zaman ben herkesi daha çok motive edecek bişey söyleyeyim. kızlarrrr 69 kiloyum. kaldı sadece 9 kilo. düşünsenize 1 buçuk ay önce 83 kiloyla geldim aranıza şimdiyse 69 kiloya düştüm. 1 buçuk ayda 14 kilo verdim:lepi: vereliniortak alkisalkisalkis delikafadulden süprizzzzz hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: :enbuyukkk:
sanırım adım atar gibi... daha çok merdiven çıkar gibi geldi bana...
bak burada video var...
Mavikiraz.com 0212 512 90 77 Twist Shape - Video
canım öğlen yemeklerini dışardamı yiyosun. evden yemeğini götürsen daha kolay kilo verirsin tatlım. her ne kadar tavuğun derisini alsanda o kızarırken yağı içine çekiyor. bir tane bile yesen 2 tane yemiş gibi kalori alıyosun. ne gerek var öyle değilmi. onun yerine fırınlanmış yada haşlanmış 2 tane yesen hem daha doyurucu olur hemde sağlıklı olur. kızartma şeyler iştah açar
canım yürüyüştemi yasak. hamilelikte bile veriyorlar yürüyüş benim bildiğim. en güzel yağ yakan kardiyo egzersizlerindendir. yürüyüş yapsan. yapabilirmisin. zaten sen ağır bir spor uyguluyodun. bence yürüsen süper olur. hamileliktede kilo alınıyor. hamilelik öncesi ne kadar zayıf olsan o kadar iyi olur.
haklısın canım da
yemeğimi bazen okulun yemekhanesinde yiyorum, bazen dışarda birşeyler atıştırıyorum, bazenyoğurt ve tuzlu form bisküvilerle geçiştirorum, bazende evden kepek,çavdar,buğday ekmeğinin arasına birşeyler koyarak getiriiyorum.
her zaman evden hazırlayıp getirmek zor geliyor.
markasına göre değişiyo canım... 69 - 150 arası...
hayır aslında bı tavsıyeydı sadece.yaptıgım yanlıs bılıorm.bu hafta ıcınde doktora gıdıcem hemen.canım diyet listeni diyetisyenmi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?