60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ev hanımı olduğuna göre rahatlıkla kendine sağlıklı yemekler yapabilirsin. karnıbahar çok sağlıklı lif deposudur. çok doyurucudur. diyettede karnıbahar graten yenebilir ufak değişikliklerle. şöleki yarım yağlı sütün içine 2 kaşık veya sütün durmuna göre kepek un yada tam buğday unu koy. ateşe koy karıştır boza kıvamına gelince ateşten al ve içine karabiber tuz ekle. yağ koyma. sonra fırın tepsini çok az yağla heryanını yağla. ardından haşlanmış karnıbaharları koy. üzerine hazırladığın beşamel sosu dök fırınla. çok az kaşar rendesi ekleyebilirsin ama kaşar eklediysen eğer tekrardan ilave yağ kullanma. eğer eklemedinse tabağında yerken 1 yemek kaşığı yağ kullanabilirsin

nasıl werdın hayatım sen bu kıloları walla masallh bnde kolaya duskunum cıkolataya aynı dertler yanı ınsallh bnde bıran obce forma gırerm

nasıl werdın hayatım sen bu kıloları walla masallh bnde kolaya duskunum cıkolataya aynı dertler yanı ınsallh bnde bıran obce forma gırerm

kendimi bildim bileli kiloluydum ben. artık canıma tak dedi. diyetisyene gittim verdim kiloları. 3 yıdır düzenli spor yapıyodum zaten ama verememiştim diyetisyene gidene kadar. bana şekeri tatlıyı light içecekleri tamamen bıraktırdı. ağzıma ufacık bir tatlı bişey girmiyor. bende doktoru dinledim. herşeye uydum gitti kilolar

Doğru söze ne hacet
İştah her zaman açık, kendime dikkat etmem gerektiğini telkin ettikçe ve 58 kiloluk halim gözümün önüne gelince yemiyorum.
yemek yemeyi seviyorum
özellikle şerbetli tatlı yanında çay, kahve yanında bitter

canım bitteri sevmen avantaj aslında senin için. bunu kullanman gerekiyor sadece. şerbetli tatlıları bırak canım. iştahını açar çok sen şimdilik onun yerine bitter ye. çok abartılı olmasın sadece. birde hergün 3 porsiyon meyve ye. yavaş yavaş düzene girersin

tamam canım indirdim ben de bir kaçını eve gidince dinleyim bugün nöbetçiyim

bn daha oncede aldm kılo dıyetısyene gttım werdm ama bu sene yıne aldm uyma konusunda uyuyorm bnde.bnm durum bıraz karısık sanırım tıroıt yaptı bu sene kıloyu bnde.sonucları hafta sonu goturcem dr test yaptrmıstım tıroıtle ılgılı.yuksek cıktı.bakalım ınsallh basederm en kısa zamanda..

gecen karnibaharla ilgili tavsiyeni okumustum.bende cok severim o gun esim eve gelcek diye yaptim ama bol yaglisindan kafamçokkarıştı tabi kocacigim verdigi kilolari geri aliyomus diye yemek vaktini geciktirdi olan bana oldu ben yiyorum iki gundur ve bitmedi tabi cocuklarda bizim yediklerimizi yemiyo bende yalniz yemeyi cok seven bi insan degilim bu sefer karin doyurmak icin biseyler yiyorum bazen kendime gore yapiyorum artip ziyan olmasin diye bu sefer cocuklarin istahi aciliyo canlari cekiyo tabi benim dduzenim bozuluyo aslinda yemekler sonuunda hep bana kaliyo bende bu yuzden yapmiyorum iki gune bi iste biseler hazirliyorum :1ninca:

haftada 4 gün çok zorlamadan en az 45 en fazla 1 saat kullan canım. 1 ayda sonucunu vermeye başlar ama devam çok öenmli sporda. bıraktığn an sporu şişmeye başlıyosun malesef her yanın ödem oluyor

örnek de uzakta değil canım ben varım işte sporu bıraktım çok kötüyüm

kızlar bişey sormak istiyorum altın çilek hapı ile ilgili bi fikri düşüncesi olan wr mı acaba??kndımı çözümsüz gördüm bi anda.. (

kızlar bişey sormak istiyorum altın çilek hapı ile ilgili bi fikri düşüncesi olan wr mı acaba??kndımı çözümsüz gördüm bi anda.. (

canım ben inanmıyorum öyle şeylere. keşke gerçekten sağlıklı yağ verdiren bişey olsaydı ama yok. sen diyetisyene gidip listene uyunca zaten vereceksin kilolarını. acele etme. bi anda kilo almadın bi andada veremezsin. o tarz şeyler kas kaybettirir yağların kalır. en güzeli sağlıklı bir diyet ve gün aşırı spor

hugocuğum

ben senin gazlarınla 61i görmüştüm zaten bitanemolumunekankayizsmile çok teşekkür ederim sana..sen sadece kendin zayıflamıyorsun hepimize çok fayda sağlıyorsun..iyi ki geldin topiğimize canım iyi ki opuyorumnanaktan ben 24-30 ekimde antalya side crystal otelde seminerde olacağım istersen netten bak otel hoşuma gitti ve hamam havuz kullanırsam bikinimden göbeğim çıksın istemiyorum tabi..vee en önemlisi takımım 36 beden idi 59 kg iken aldığım bikaç kg versem onu rahatlıkla giyebileceğim şimdi zor giriyorum bu şekilde kilo veremezsem 40 beden olan takımlarımı yanıma almak zorunda olacağım o da bol duruyor ve 36 beden olanı çok yeni daha 1 kez giyebildim ve çok şık..59 kg iken aldığım herşey yeni eğer 60kg falan olursam ozaman aldığım kıyafetlerimin hepsini yanıma alabilirim ve boşu boşuna tekrar alış veriş yapmak zorunda kalmam gidinceye kadar:Saruboceq:

orda olmayı fırsata dönüştür. göbeğim çıkar diye yüzmemezlik etme. çıksın zaten bunlar son çıkışları yakında gidecek bırakta son kez göbişinin tadını çıkar. bol bol yüz canım. ızgara menüleri tercih et hafiflemiş gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…