ben simdi corbadan sonra yedigim duzensiz yemekleri bi sayiyim.karnibahar gratenden az (karnibaharli yerlerinden yedim ozellikle)
1 dilim ekmekle 1 domates ve 1kk peynir
1 tabaktan az kornfleks az once bi bardak yesil cayimi ictim gene icecem insallah.bugunu pek hareketsiz gecirdim.saat 6.30 bu saatten sonra yememem lazim.insallah basaririm.
o zaman ben herkesi daha çok motive edecek bişey söyleyeyim. kızlarrrr 69 kiloyum. kaldı sadece 9 kilo. düşünsenize 1 buçuk ay önce 83 kiloyla geldim aranıza şimdiyse 69 kiloya düştüm. 1 buçuk ayda 14 kilo verdim:lepi: vereliniortak alkisalkisalkis delikafadulden süprizzzzz hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool: :teytey: :hooray: :enbuyukkk:
nasıl werdın hayatım sen bu kıloları walla masallh bnde kolaya duskunum cıkolataya aynı dertler yanı ınsallh bnde bıran obce forma gırerm
canım her zaman hazırlamak zorunda değilsin. aynı yemeği 2 gün yersin zaten. hazırlayamadığın zamanlardada 1 kutu ton balığı alsan marketten geçerken yanına ekmek süper olur. bişey daha soracağım. iştahın açıkmı
Doğru söze ne hacet
İştah her zaman açık, kendime dikkat etmem gerektiğini telkin ettikçe ve 58 kiloluk halim gözümün önüne gelince yemiyorum.
yemek yemeyi seviyorum
özellikle şerbetli tatlı yanında çay, kahve yanında bitter
canım sen o zaman sana verdiğim adresteki telkin müziğini dinle. çok işe yaradı bende. kalorili sağlıksız şeyleri severken bi anda sağlıklı diyet yemeklerimi sevmeye başladım. mesela akşam olsada yağsız ıspanak yemeğimi yesem bulgur pilavımı yesem şekersiz sütlü kahvemi içsem diye düşünür oldum. bunlardan zevk almaya başladım. bu yüzden kaçamak yapmıyorum ben. yoksa arada bende kaçamak yapardım. arasıra yapılan kaçamaklar kilo vermeye engel olmaz çok sık yapılmadıktan sonra bunu bildiğimden bende yapabilirdim ama yapmadım çok şükür 1 buçuk aydır hiç daha bozmadım diyetimi. ve ben bu telkin müziklerininde etkisi olduğunu düşünüyorum
sağol hugocuk ilgin için... ozaman yarın alayım ben bunu inşallah... sonucu bildiririm...
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html
bu linkte varmış kullananlar..
kendimi bildim bileli kiloluydum ben. artık canıma tak dedi. diyetisyene gittim verdim kiloları. 3 yıdır düzenli spor yapıyodum zaten ama verememiştim diyetisyene gidene kadar. bana şekeri tatlıyı light içecekleri tamamen bıraktırdı. ağzıma ufacık bir tatlı bişey girmiyor. bende doktoru dinledim. herşeye uydum gitti kilolar
canım ev hanımı olduğuna göre rahatlıkla kendine sağlıklı yemekler yapabilirsin. karnıbahar çok sağlıklı lif deposudur. çok doyurucudur. diyettede karnıbahar graten yenebilir ufak değişikliklerle. şöleki yarım yağlı sütün içine 2 kaşık veya sütün durmuna göre kepek un yada tam buğday unu koy. ateşe koy karıştır boza kıvamına gelince ateşten al ve içine karabiber tuz ekle. yağ koyma. sonra fırın tepsini çok az yağla heryanını yağla. ardından haşlanmış karnıbaharları koy. üzerine hazırladığın beşamel sosu dök fırınla. çok az kaşar rendesi ekleyebilirsin ama kaşar eklediysen eğer tekrardan ilave yağ kullanma. eğer eklemedinse tabağında yerken 1 yemek kaşığı yağ kullanabilirsin
haftada 4 gün çok zorlamadan en az 45 en fazla 1 saat kullan canım. 1 ayda sonucunu vermeye başlar ama devam çok öenmli sporda. bıraktığn an sporu şişmeye başlıyosun malesef her yanın ödem oluyor
örnek de uzakta değil canım ben varım işte sporu bıraktım çok kötüyüm
kızlar bişey sormak istiyorum altın çilek hapı ile ilgili bi fikri düşüncesi olan wr mı acaba??kndımı çözümsüz gördüm bi anda..(
slm kızlarolumunekankayizsmile
slm kızlarolumunekankayizsmile
hugocuğum
ben senin gazlarınla 61i görmüştüm zaten bitanemolumunekankayizsmile çok teşekkür ederim sana..sen sadece kendin zayıflamıyorsun hepimize çok fayda sağlıyorsun..iyi ki geldin topiğimize canım iyi ki opuyorumnanaktan ben 24-30 ekimde antalya side crystal otelde seminerde olacağım istersen netten bak otel hoşuma gitti ve hamam havuz kullanırsam bikinimden göbeğim çıksın istemiyorum tabi..vee en önemlisi takımım 36 beden idi 59 kg iken aldığım bikaç kg versem onu rahatlıkla giyebileceğim şimdi zor giriyorum bu şekilde kilo veremezsem 40 beden olan takımlarımı yanıma almak zorunda olacağım o da bol duruyor ve 36 beden olanı çok yeni daha 1 kez giyebildim ve çok şık..59 kg iken aldığım herşey yeni eğer 60kg falan olursam ozaman aldığım kıyafetlerimin hepsini yanıma alabilirim ve boşu boşuna tekrar alış veriş yapmak zorunda kalmam gidinceye kadar:Saruboceq:
hoşgeldin canım nerelerdeydin bugün kaydirigubbakcemile3 l
selam canim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?