orda olmayı fırsata dönüştür. göbeğim çıkar diye yüzmemezlik etme. çıksın zaten bunlar son çıkışları yakında gidecek bırakta son kez göbişinin tadını çıkar. bol bol yüz canım. ızgara menüleri tercih et hafiflemiş gel buraya
kursa gittim saçlarım döküldüğü içinsenağlama kestirdim koşturuyorum valla, sabah tartıda 59.5 gördüm sonunda gördüm 50leri yaahihoyyyt darısı size canlarımolumunekankayizsmile
ayyy ben orada kilo almaktan çok korkuyorum canım..geçen yıl da gittiğimde 5 günde 2kg almayı becerip gelmiştim eyvahedigeldismile sezon sonu olduğu için denize giremeyiz havuzu da sevmiyorum yüzmeyi çok iyi bilmediğim içindediğin gibi ızgara ve salatayı tercih etmek istiyorum ama irademe okadar sahip çıkamamaktan da korkuyorum tabi..note book umu yanımda götürürsem size yazmayı ihmal etmem ama zemuszemus
canım ben inanmıyorum öyle şeylere. keşke gerçekten sağlıklı yağ verdiren bişey olsaydı ama yok. sen diyetisyene gidip listene uyunca zaten vereceksin kilolarını. acele etme. bi anda kilo almadın bi andada veremezsin. o tarz şeyler kas kaybettirir yağların kalır. en güzeli sağlıklı bir diyet ve gün aşırı spor
kursa gittim saçlarım döküldüğü içinsenağlama kestirdim koşturuyorum valla, sabah tartıda 59.5 gördüm sonunda gördüm 50leri yaahihoyyyt darısı size canlarımolumunekankayizsmile
otelin spor salonu varsa orda yaparsın. ızgara yemekler tercihin olsun. burayada uğradınmı rahat atlatacağına inanıyorum ben
hoşgeldin canıma.s. acele etme bence verirsin mutlaka.acil kilo verirsen hızlı olacak demektir ama buda hiç doğru bir şey değil canım hemen geriye alma ihtimalin çok yüksek.Bence sporla destekle az ve sık yiyerek yap .kolay kolayda geriye almazsın en azından hızlı almazsın.
otelin spor salonu varsa orda yaparsın. ızgara yemekler tercihin olsun. burayada uğradınmı rahat atlatacağına inanıyorum ben
slm kızlar tecrübelerinize dayanarak en kısa zamanda nasıl kilo verebilirim?
En kısa zamanda verdiğin kiloları en kısa zamanda da geri alırsın.
O yüzden şok diyetleri sakın ama sakın yapma diyorum sana.
Onun haricinde hamur işlerine makarnaya pilava dikkat et.
Çok fazla karbonhidrat grubu almamaya çalış.
Ve proteinini güzel al (süt,süt ürünleri, yumurta vs ..)
Proteinini az alırsan kaslarından giderse kötü olur.
Spor yapmaya çalış hiç bir şey yapamıyorsan yürü.(özellikle bölgesel kiloların varsa buna dikkat et)
Kolay gelsin :)
Konuya bodoslama atlamış gibi oldum ama kusura bakmayın arkadaşlar :)
slm kızlar tecrübelerinize dayanarak en kısa zamanda nasıl kilo verebilirim?
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kuru kayısı
1adet ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
okulda gün boyunca
birkaç fincan çok az şekerli çok açık çay içtim ( ortam çok soğuk olduğu için)
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yedim
öğle menüm ( bugün bir arkadaşımız gene kıymalı pide ısmarladı bize ve de baklava kaydirigubbakcemile3)
yarım pide ( geçen hafta 1.5 pide yemiştim kaydirigubbakcemile3)
1 bardak ayran
1 adet küçük baklava
şimdi evde
1 şişe maden suyu
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kuru kayısı
1adet ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
okulda gün boyunca
birkaç fincan çok az şekerli çok açık çay içtim ( ortam çok soğuk olduğu için)
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yedim
öğle menüm ( bugün bir arkadaşımız gene kıymalı pide ısmarladı bize ve de baklava kaydirigubbakcemile
yarım pide ( geçen hafta 1.5 pide yemiştim kaydirigubbakcemile3)
1 bardak ayran
1 adet küçük baklava
şimdi evde
1 şişe maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?