60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ben orada kilo almaktan çok korkuyorum canım..geçen yıl da gittiğimde 5 günde 2kg almayı becerip gelmiştim eyvahedigeldismile sezon sonu olduğu için denize giremeyiz havuzu da sevmiyorum yüzmeyi çok iyi bilmediğim için dediğin gibi ızgara ve salatayı tercih etmek istiyorum ama irademe okadar sahip çıkamamaktan da korkuyorum tabi..note book umu yanımda götürürsem size yazmayı ihmal etmem ama zemuszemus

otelin spor salonu varsa orda yaparsın. ızgara yemekler tercihin olsun. burayada uğradınmı rahat atlatacağına inanıyorum ben

saol fikirlerin için cnm.ınsallh en kısa zamanda bnde zayıflıcam :)):Saruboceq:

kursa gittim saçlarım döküldüğü içinsenağlama kestirdim koşturuyorum valla, sabah tartıda 59.5 gördüm sonunda gördüm 50leri yaahihoyyyt darısı size canlarımolumunekankayizsmile

harikasin canim. dilegin icin amin diyorum. ah o gunleri bi goruyim ne mutlu olacam bi bilsen.

hoşbulduk cnm ay ınsallh cnm...bı kac gun ıcınde hemen gıdıcem doktora yanı acıl dedıgım bıran once olsn anlamnda dedm de ıst bakma acelecıyım bıraz tbı haklısın sn bn strese grdm aslında 1 haftada gram ınmeyınce dıyet falan gormedı gozum sınır oldum o yuzden bole dedm..

slm kızlar tecrübelerinize dayanarak en kısa zamanda nasıl kilo verebilirim?

En kısa zamanda verdiğin kiloları en kısa zamanda da geri alırsın.
O yüzden şok diyetleri sakın ama sakın yapma diyorum sana.
Onun haricinde hamur işlerine makarnaya pilava dikkat et.
Çok fazla karbonhidrat grubu almamaya çalış.
Ve proteinini güzel al (süt,süt ürünleri, yumurta vs ..)
Proteinini az alırsan kaslarından giderse kötü olur.
Spor yapmaya çalış hiç bir şey yapamıyorsan yürü.(özellikle bölgesel kiloların varsa buna dikkat et)
Kolay gelsin :)
Konuya bodoslama atlamış gibi oldum ama kusura bakmayın arkadaşlar :)

şuan 1 yeşil elma yıkadım kabukları ile birlikte dilimledim ve üzerine tarçın döktüm yiyorum..size de öneririm tarçınlı mükemmel

merhaba kızlar nihayet eve geldim yazdıklarınızı okuyorum
çok şey yazmışsınız yarın evdeyim çok şükür boş günüm. ben de yazarım inşallah artıkopuyorumnanaktan

sağol canım yaaa hamilelik kiloları zor atılıyor (

kızlar sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kuru kayısı
1adet ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

okulda gün boyunca
birkaç fincan çok az şekerli çok açık çay içtim ( ortam çok soğuk olduğu için)
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yedim

öğle menüm ( bugün bir arkadaşımız gene kıymalı pide ısmarladı bize ve de baklava kaydirigubbakcemile3)

yarım pide ( geçen hafta 1.5 pide yemiştim kaydirigubbakcemile3)
1 bardak ayran
1 adet küçük baklava

şimdi evde
1 şişe maden suyu

pideyi ve baklavayı ölçülü yemişsin canım

bacım sen z<ten yiyrceğini yemişsin

kızlar bu sabah tartıldım 56.4 kg yim dünden bu yana ne almışım ne de vermişim nasıl ama ?

1 şişe maden suyunu içemedim yakaydirigubbakcemile3 yarım şişe de kaldım .

20 adet leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik yedim.

selam yeniden herkese
kızım biraz zaman verince hemen size bakmaya geliyorum...
az önce ekmek pişirdim yine her yer mis gibi koktu...
ama bu gün yemeyeceğim... kendimi zor tutuyorum ama yemeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…