selam yeniden herkese
kızım biraz zaman verince hemen size bakmaya geliyorum...
az önce ekmek pişirdim yine her yer mis gibi koktu...
ama bu gün yemeyeceğim... kendimi zor tutuyorum ama yemeyeceğim...
akşam yemeği 8 kaşık ıspanak yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, salata turplu marullu, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kepçe tarhana çorbası
selam yeniden herkese
kızım biraz zaman verince hemen size bakmaya geliyorum...
az önce ekmek pişirdim yine her yer mis gibi koktu...
ama bu gün yemeyeceğim... kendimi zor tutuyorum ama yemeyeceğim...
canım yaa her gün bulgur mu yiyosun sen...:1rolleyes:
diyetteyim ya kilo yapmasın diye yemiyorum...
öğle de yemek yapamadım ayak üstü peynir ekmek domates yedim...
çok yemiş olacağım şimdide yersem....
hayır canım bence böyle olmaz kilo yapmayacak tarz birşeyler ye ama gene de ye bir müddet sonra vücudun alışacak direnişe geçecek kilo verememeye başlayacaktır. zaten sadece su ve kas kaybedeceksin ilk etapta böyle olunca sağlık olmaz böyle bitanem karar senin gene deopuyorumnanaktan
bacım sen z<ten yiyrceğini yemişsin
1 şişe maden suyunu içemedim yakaydirigubbakcemile3 yarım şişe de kaldım .
20 adet leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik yedim.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin. farmasi arkadaşımız az ve sık yiyerek herşeyden tadımlık alarak çok kısa zamanda çok kilo verdi. şuanda kilosu ideal. yediklerine dikkat ediyor. arada kendisini ödüllendiriyor çünkü zaten verdi kilolarını. ertesi günde tekrar yediklerini ayarlıyor. düzeni böyle.
sen istedikten sonra görürsün o günleri tatlımharikasin canim. dilegin icin amin diyorum. ah o gunleri bi goruyim ne mutlu olacam bi bilsen.
ayyy tez zamanda inşalalh canım yaaaaa :Saruboceq:
bacım sen z<ten yiyrceğini yemişsin
afiyet olsun canım azar azar her şeyden yemek nekadar güzel bir duygudur hem de sürekli kilo vermek..ah ben de becerebilsem
inş:Saruboceq:
akşam yemeğimde mısırlı taze fasülye yedim çok güzeldi,tavuklu pirinç pilavı yedim özlemişim, ama bugün 2.5 saat yürüdüm şimdide rezene çayımı içicem
O zaman sen kesin 50leri gorursun yakinda canim, ben regl oldugumda 1 kilo fazla gosteriyordu surekli, gectikten sonra gercek sonucu gordum. Insallah bende yakinda 50leri gorurum :Saruboceq: :Saruboceq:
tatlım mısırlı taze fasulye nasıl ilkkez duydumda nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?