60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten çok haklısın canım,istemediğim şeyi zorla yiyemem diyetisyen süt veriyor 20 yıldır içmedim içmem diyorum onun yerine yoğurt veriyor.yasakkelime bugünde 1 avuç kadar çekirdek kaçamağı yaptım hergün bi kaçamağım var dağıttım kendimi biraz, ama her gören zayıflamışsın baya diyo :içelim:

akşam yemeğimi 18.15 de yedim
balık
bol marul salatası
6 kaşık kereviz yemeği
kızlar okadar şiştim ki hiç bukadar çok doyduğumu hissetmemiştim..ben genelde salata yerine yoğurt seçerim yemeklerimin yanına veeee asla balık yemezdim..diyete başladım başlayalı (o da zorlayarak! ) yemeye ÇALIŞIYORUM..hiç ama hiç sevmiyorum..bu yüzden balık yiyince çok tokluk hissettim herhalde..
hugocuğum yemekten sonraki 1 saat hiç birşey yeyip içmeyeceğiz diye yazmıştın ya canım bu hiçbirşeye su da dahil mi?
ben çok susadımkaydirigubbakcemile3

kızlar böyle yediklerimizi paylaşıyor olmamız ben de çok olumlu etkiler yaptı az önce annemin yaptığı yemekten yiyecektim ama sonuçta ben kendi menüme uydum çünkü burada bunları yazmaya çekinir ve utanırdım bir denetleme durumu gibi birşey bu çok olumlu devamı gelir inşallah akşam yemeği olarak 1 kase sebze çorbası içtim 1 domates 1 dilim kepekli ekmekcokacimcoook

uyumadan önce de 1 bardak elma sirkeli suyumu içerim şu anda doydum acıkmadığım için meyve yeme isteği olmuyor göbeğim de şiş pantolonum zor kapanıyor 1 haftada biraz süzülsem moralim yerine gelir en azından bu şişlikler insin:hulya:

mesaideyim kızlar
5 buçuk gibi yarım dilim kepek ekmekle 1 armut yemiştim
birazdan bir elma yiyeceği
bu arada da eşime telefonda çorba tarif ediyorum
sevgili kocacım tarhana ile bulguru birbirinden ayırt edemeyecek kadar mutfak yoksunu
yemeye gelince afiyetle götürüyor ama
baktım tarhanayı yapamayacak tezgahın üzerinde mercimek var dı ondan yap dedim ama
on kere aradı şimdiye kadar soğanı doğradım, sarımsağı nasıl doğrayım, salça koyacakmıyım,.........
şimdide bu kaynamaya başladı ne yapayım diye soruyor, tabi bende burda gülmekten kırılıyorum.
eve gidince göreceğiz bakalım ha ha hakaydirigubbakcemile3

afiyet bal şeker olsun
aman ha yağ olmasın
ben balığı çok seviyorum özellikle de hamsi ve palamut ama ne hikmettir ki
her yediğim de afedersiniz istifra ediyorum.
ama olsun ben yine de seviyorum, rahatsızlanmayı göze alarak yiyorum

ben sebzeli çorbamı şöyle yaptım 1 kabak 1 soğan 1 yemek kaşığı mercimek 3 sap maydanoz 1 domates 1 biber 1 kırmızı biber 2 bardak su bunları doğrayıp haşladım blendırdan geçirdim 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı nane 1 tatlı kaşığı zetinyağı az tuz :hulya:

şimdi bu yediklerimi yazmıyor olsaydım neler yemiştim böyle 3-4 ay kendimi çok salmışım kendime resmen haksızlık yapmışım ne bulduysam yiyordum ama artık pazartesiden beri düzenli yiyorum yediklerimi de paylaşıyorum bu da kendimi kontrol etmemi sağlıyor

Ayy mercimek çorbası da kolay değildir ki yazık eşine ya ...

bende güzel ve lezzetli hissi uyandırdı cokacimcoook
afiyet olsun
çorbada yada yemeklerde zenfeli hiç denemedim CADIARZU bir ara denemem lazım
genelde hasta olduğumda yine olduğum gibi balla zencefili karıştırıp yerim üzerine de bolca ılık su içerim.

tavsiye ederim evet şifalıda aynı zamanda bu çorba tok tutuyor bir de hergün içsem bıkmamkaydirigubbakcemile3

sağol tatlım da diyetim boyunca da bırakamıyorum bu nescafeyi her gün içiyorum şekersiz sütlü

ben de bırakamıyorum 1 tatlandırıcılı içiyorum sütlü nescafeyi ama bu diyette şimdi oda moral oluyor ben kendimi daha iyi hissediyorum kahve içince hamur işi değil yağlı değil sıvı sonuçta

ıyı aksamlarr kızlarr bende 65 kıloyumm 1 60 bıyunda hafıf balık etlı gorunuyrmm ama bebek ıstyrz kılo vermek ıstyrmm ekmek yemekk yemıyrmm ama abur cubura dayanamıyrmm soyle ıstahh kesecekk bıseyler bılıysnz paylasırsanız sevınırım....

ben de bırakamıyorum 1 tatlandırıcılı içiyorum sütlü nescafeyi ama bu diyette şimdi oda moral oluyor ben kendimi daha iyi hissediyorum kahve içince hamur işi değil yağlı değil sıvı sonuçta

ehhhh çok sevdiğimiz için zararsız gibi gelse de diyetlerde nescafeye yer vermiyorlar maalesef:çok üzgünüm:

canım ben de tam anlamıyla dün başladım diyete zaten beni de bu aburcuburlar mahvetti inşallah veririz de kilolarımızı rahatlarız nanenin iştah kestiğini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…