60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmm iştah kesecek bir şeyler.
Ben elma sirkeli suyu içince şişiyorum canım istemiyor birşey.
Yeşil çayda aynı etkiyi yapıyor ama ben sevmeden zorladığım için oluyor sanırım o.
Ayrıca tarçın tatlı isteğini ciddi bir biçimde azaltıyor.
Kolay gelsin...

aradaşlar bizi zaten bu abur cuburlar şişmanlatıyor. bir an rejim yaptığını unut, hugocuk , farmasi ve......... diğer arkadaşlar gibi diyet yapıyorum değil de olması gerektiği gibi sağlıklı besleniyorum diye telkin et kendine zaten gidecek fazlalıklar.

ben cipse dayanamazdım krizim gelince gece 2-3 kaç olursa olsun iki farklı paketi tüketirtim. tabi baharatlı ve acılı olduğu için ertesi gün akşama kadar midem yanar sürekli ağzıma gelirdi. ama geçen hafta eşim seviyorum diye koca bir paket almış, açtı önüme koydu yemedim, tabi kendiside biraz yedikten sonra suçluluk hissetti herhalde bıraktı. geçen akşam yine getirdi önüme koydu yine yemedim kendisi de birazcık yedi, yani koca paketi bayatlattık doğru çöpe....
insan alışıyor zamanla sadece biraz sabırrrrrrrr:hooray:

ben de bebek istiyorum hatta tüp bebek tedavisine başladık

emin olun hekimler sağlıklı bebeklerin sağlıklı bedenlerden çıkacağını söylüyorlar, çok ta haklılar.
her şeyden yiyerek ama azar azar yiyerek alıştıracağız kendimizi...:enbuyukkk:

Merhaba kizlar oku oku bitiremedim opuyorumnanaktan

Allah muhabbetimizi artirsin! zemuszemus opuyorumnanaktan

Hasta olanlara bol sifalar dilerim. Buralarda sogumaya basladi. Dikkat edelim kizlar birde hastalikla ugrasmayalim.

Dun gec uyudum bugun erken uyandim okul icin.

Sabah saat 09.00 gibi trende iki dilim kepek ekmek yedim arasinda cacik salatasi.
Bol bolda su ictim.

Saat 12.00de sabah yediklerimin aynisini yedim.

Eve geldigimde bitkindim yatagima girdim saat 17.00 kadar uyumusum akannehir
Hem dinlenmis ama hafif yorgun uyandim.

Saat 18.15 aksam yemegimi yedim, hic ara ogun yemedim.

1 koca bardak su
1 orta boy patlican ve 1 sari dolmalik biberi kozledim firinda ve bol sarimsakli yogurtla yedim.
5-6 kasik salata (yagsiz)
240 gr sebzeden yapilmis yapay et yaptim firinda ama sismistim ondan da azar azar yedim.

Nasil, sizce cokmu? Ara ogun yemedigim icin aksam yemegimi yagsiz ama cok yiyorum... benneyaptımki

Dun elma sirkeli suyumu unuttum bugun iceyim bari

afiyet olsun
bence az bile yemişsin
gün boyu nerdeyse birşey yememişsin ama kepek ekmekler tok tuttu herhalde
ama insan alışıyor zamanla değil mi??
bu gün alıştığımdan mıdır, hastalığımdan mıdır bilmiyorum canım birşey istemior ona rağmen zorla meyva yiyorum, eve gidince de 1 kase çorba içerim, kıvrılırım yatağıma
ben senin yazılarını takip ediyorum hedefler aynı olunca....
senin boyun kaç, ben 1,68 im, eşime göre ise 1.67.(kendisi kısa olunca (168) beni 1cm kısa gösteriyor)kaydirigubbakcemile3

Insan hemen alisiyor ya kepek ekmege simdi diger ekmekler bana hic cekici gelmiyor kaydirigubbakcemile3

Canim sen zorla kendini yinede biseyler ye sonra daha da gucsuz dusersin ya da aciktiginda abartirsin, kendimden biliyorum :kedi: insallah hemen iyilesirsin canim.

Benim boyum 1.69 zannediyordum bi kac gun once tekrar olctum 1.68 cikti, ayni boydayiz yani kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğimde bamya yiyecektim ama değişti maalesef pişmesi uzun sürünce bende geç yememek için çok az ıspanak vardı 3 yk çıktı onu yedim,4 yk bulgur pilavı,4 yk yoğurt ve bir dilim çavdar ekmeği yedim.biraz sonrada meyvamı yerim.

merhaba bayanlar ben yine geldimm :kedi:
netim olmadığı için bir süredir takip edemiyordum artık aranızda olcam inşş

gelelim kilo olayıma...
bgn tartıldım 63 kiloyum,bu dijital tartıda bu şekilde ama normal tartıda 61 çıkıyorum.nedenini anlamış değilim
2haftadır ekmek ve şeker kullanmıyorum
günde 15 dk walt at home yapıyorum
birden yüklenmiyim diye 15dk dan başladım,30dk ya ve 45 dk ya çıkarıcam zamanlaa.s.

sabah kahvaltımda 1 dilim etimek,domates,1yumurta,büyük 1 fincan şekersiz çay,turp, azcık peynir,2 çay kaşığı da reçel yedim

öğlen 1 minik kutu vişne suyu ve 1paket eti form ürünü (mısır patlağı olan şeysinden) yedim

ondan 2-3 saat sonra da 1 muz yedim

akşam da 1 dilim etimek ve balık yedim:kedi:

1fincan şekersiz kahve içtim

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım erken yemekle akşam yemeğini..yediklerin de akşam için çok uygunopuyorumnanaktan

shairecim hoşgeldin tatlım..yediklerini okudum gayet güzel gidiyorsun canım netten çıkmadan birbirimize hatırlatalım elma sirkeli sularımızı içmeyi olumunekankayizsmile sen diyete nezaman başlamıştın canım aynı kiloda başlamışız ama maalesef ben 61.7 yi görmüşken tekrar kilo alıp 62.4 oldumohaoldumsmile

Afiyet olsun. Cok olculu olmus yemegin canim.

Bugun hic meyve yemedim bende :mymeka:

Bende yemek kasik olcusune gecsem iyi olacak. Yemegi en az 1 tabaklik yapiyorum kendim icin. En iyisi ertesi gunde yemek olacak.

Dun aksam geceye dogru bi kriz geldi ev dolu cips cikolata ne yapacagimi sasirdim. Ilk defa boyle oldum. Bol tahilli flakes almistim, cok kucuk bir kaseye koydum uzerine yarim bardak yagsiz sut koydum beni cok tok tuttu. Flakes 30 gr bile yoktu. Hic yemeseydim daha iyiydi ama kalorili seylerden iyidir degilmi kizlar olumunekankayizsmile

yediklerin gayet güzel ve leslie de zayıflamada etkili..kolay gelsin canım..aramıza da hoşgeldinolumunekankayizsmile

Ben cok syky bir diyet yapmiyorum, eskisi kadar kizartma, seker, ve hamur isi yemiyorum sadece. Ramazanin sonuna dogru degisikliklere basladim simdi kola ve beyaz ekmegi tamamen biraktim. Kizartma da ara sira bir hamburger olarak yiyorum. Onuda ne zamandir aramiyorum canim.

Bu sabah vucudum inanilmaz su tutmustu. Her yerim sismisti gobegim cikmisti. Esim hemen farketti, daha bi kac gun once dumduz ve sykiydi dedi, noldu felan sasirdi. Bende 62.4 ciktim bu sabah :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Insallah siskinliktir :çok üzgünüm:

Sen ne zaman basladin canim?

Ben de aksine kahvenin abartılmadığı sürece metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirdiğini biliyordum.

Bende boyle biliyorum, ozellikle espresso tarzi seyler spordan once icilince (sekersiz, sutsuz) yag yakimini hizlandiriyor diye biliyorum..

kkontes tekrar hosgeldin aramiza canim, yediklerin cok olculu!

Bi an once 50leri goruruz hep beraber insallah! olumunekankayizsmile

ben çok önce başladım 5 temmuzda ama kilo veremiyorum hızlı mafoldumben dü<enli spor yaptığım zaman bile ayda 3kg verebilmiştim..hugocuğum tatlıyı tamamen kes dedi ozaman kilo verebilmiştim ama sonra regl ile birlikte 62.4 oldum şimdi yine tatlı yememeye çalışıyorum ama gitmiyor kolay kolay ..neyse vazgeçmek yok asla
canım bence senin baskülde gördüğün kesin şişkinliktir moralini bozma benimki şişkinlik falan değil ama günlerdir 62.7-62.4 maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…