Allah şifalar versin canım:1hug:Çok Hastayım Kızlarrr
grip oluyorum her yanım kırılıyor..:2:
bir sürü hapı da içince midem karışıyor
ben grip olduğumda dinlenerek ve meyva yiyerek bir de boğaz gargarasıyla 3 günde kendimi toplardım.
şimdi tüp bebek tedavisi için doğum kontrol hapı ve başka bir hap daha içiyorum
histeroskopi oldum onun için antibiyotik içiyorum, ağrı kesici de verdiler ama onu içemeyeceğim
dünden beri grip oldum sabah bir tane de aspirin C içtim şu suda eriyenlerden
11:00 de antibiyotiğimi almam lazım ama sanki mideme diziliyorlar gibi geliyor.
alışkın değilim bu kadar hapa iğneye ki daha yeni başlıyorum tedaviye
havalar soğuyunca evde ve işte her ne kadar elektrikli ısıtıcı açsakta şifayı kaptık bir kere....
aman dikkat edin üşütmeyin..:2:
çok teşekkürler canım çok şükür gittim geldim .hayırlı yolculuklar farmasi
harika öğün olmuşkızlar öğlen yemeği için 1 kepçe tarhana 1 dilim kepek ekmeği ve dana etini yağsız soteledim soğanlı sarımsaklı onu yiyeceğim. haftada 1 gün kırmızı et hakkım var. bugün yiyeceğim.
canım eşimin citroen c4 ü var ben hyundai getz aldım gri renk.Şimdiden hayırlı olsun diyelim ne almak istiyorsun
biz geçen sene ötv indiriminden faydalanıp fıat grande punto aldık .gamyoncuiremsu
ozaman elektrik kırmızısı ford fiesta çok istemiştim ama balıkesirde kalmamış 2-3 ay sonraya getirtiriz dediler fakat ozamanın fiyatları neyse o, birde renk farkı koyarız dediler
o yüzden ondan vazgeçtik gamyoncuiremsu
ama ilerde kendime nissan micra (kırmızı) alacağım inşallah.:teytey:
hayırlı günlerde kullanın. herşey gönlünce olsun .çocuklar olunca araba artık ihtiyaç haline geldi benim için.bizde eşime geçen nisan ayında toyota auris aldık. zevkimize göre bikaç aksesuarda taktırdık. kredi kullandık. şimdi babamda bana bir ev alacak. aslında bir ev almıştı ama şimdi bi tane daha yatırım için istiyorum. babamda alacak bakalım nasipse. öbür evim çok geniş ferah o yüzden inşallah bu alacağı evde öyle olur. aslında ben işyeri gibi bişeyler açmak istiyodum ama babam yanaşmıyor ticarete. bendede para yok. eşim diyor ilerde açarız diye bakalım artık nasipse olur. çocuk düşünüyoruz zayıflayınca ben. doğsun biraz büyüsün işyeri açarız inşallah
selam herkese...
benim oğlan hastalanmış...
sürekli istifra ediyor... bi de ateşi çıkınca apar topar doktora götürdüm... ağrı kesici ve antibiyotik verdi.. boğaz enfeksiyonu var biraz dedi...
şimdi uyudu bakalım inşallah düşer ateşi...
selam kızlar... şuan midem yanıyor bugün ipin ucunu çok kötü kaçırdım galiba bu diyetin sonuda diğerleri gibi sonlanıcak diye korkuyoru oysa ne hayaller kurmuştum zayıflıycam diyemafoldum yediklerime bir bakın çokmu fena 8:20 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 2 kaşık melemen domat salatalık peynir zeytin 2 dilim liht ekmek 1 şekersiz çay 12:00 1.5 kepçe mercimek çorbası 12.40 1 tahta kaşıkla bulgur pilavı 5 kaşık salata 16:30 2 şekersiz çay domat salatalık peynir 6 yemek kaşığı bulgur pilavı 1.5 dilim light ekmek 20:00 1 küçük bardak üçübirarada nescafe 22:00 10 adet çubuk kraker 1 fincan leblebi ve kaju 1 kaşık un helvası 2 tatlandırıcılı çay:çok üzgünüm:
kkontes tekrar hosgeldin aramiza canim, yediklerin cok olculu!
Bi an once 50leri goruruz hep beraber insallah! olumunekankayizsmile
olucaz tabi tatlım hepbirlikte inşallahzemuszemus
bana çok gelmedi yediklerin
yani öyle abartılcak kdr çok değil
sadece 3 ü 1 aradayı bırak derim
canımcım ben kolayı içsem ağzımda bir çuval şeker var gibi oluyorum dişlerim kamaşıyor. ben acaba bende mi sorun var diyordum bak sizlerde de olmaya başlamış şekere karşı değişik duygularkızlar bişey soracağım. ben eskiden sizede anlattığım gibi çok pastaya çikolataya düşkündüm. şerbetli tatlıya fazla değil ama pasta canavarıydım. bir bütün pastayı yerdim o derece. colada günde 1 litre içerdim. ama şimdi midem bulanıyor tatlı görünce. geçen farkettim. eşime kızılcık suyu yaparken şekerini ayarlamak için dilimin ucuyla baktım midem bulandı ağzımı suyla çalkaladım. colada öyle. görünce midem bulanıyor. acaba bu normalmiki. hiç böyle olmamıştım hayatım boyunca. yoksa bu psikolojikmi. diyet spor sağlıklı beslenme derken bir iki tane tahta eksildimi kafamdan yoksa. ufaktan tırlattımmıki
afiyet olsun akşam menün aslında harika yanına domates biber yoğurt vs de yeseydin şişirseydi madem. 1 dilim de kepek ekmekbenim bugün ingilizce kursum vardı haftanın 3 günü gidiyorum sabah 1 bardak ılık suya 2 yemekkaşığı elma sirkesi katıp içtim yarım saat sonra 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 portakal yedim öğlene 1 tane yumurtalı kaşarlı tost ve 1 açık çay az önce de 1 elma yedim akşam da 1 kase çorba içeceğimcokacimcoook
çok güzel bir listeselam kızlaropuyorumnanaktan
bugünkü menüm
kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak açık çay
öğle
balık ve bol salata
ara
1 elma
akşam
kereviz yemeği
yoğurt
salata
bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım bunlar
az önce pilatesimi de yaptım gün boyu da adaçayı ve yeşil çay içmeyi planlıyorum..
yalnız daha önce 2.5-3 lt su içerken havalar soğuyunca 1 lt falan içmeye başladım
harikasın canımMerhaba kizlar oku oku bitiremedim opuyorumnanaktan
Allah muhabbetimizi artirsin! zemuszemus opuyorumnanaktan
Hasta olanlara bol sifalar dilerim. Buralarda sogumaya basladi. Dikkat edelim kizlar birde hastalikla ugrasmayalim.
Dun gec uyudum bugun erken uyandim okul icin.
Sabah saat 09.00 gibi trende iki dilim kepek ekmek yedim arasinda cacik salatasi.
Bol bolda su ictim.
Saat 12.00de sabah yediklerimin aynisini yedim.
Eve geldigimde bitkindim yatagima girdim saat 17.00 kadar uyumusum akannehir
Hem dinlenmis ama hafif yorgun uyandim.
Saat 18.15 aksam yemegimi yedim, hic ara ogun yemedim.
1 koca bardak su
1 orta boy patlican ve 1 sari dolmalik biberi kozledim firinda ve bol sarimsakli yogurtla yedim.
5-6 kasik salata (yagsiz)
240 gr sebzeden yapilmis yapay et yaptim firinda ama sismistim ondan da azar azar yedim.
Nasil, sizce cokmu? Ara ogun yemedigim icin aksam yemegimi yagsiz ama cok yiyorum... benneyaptımki
Dun elma sirkeli suyumu unuttum bugun iceyim bari
çok şükür hyundai getzsimi aldık canımfarmasiii canım hoşgeldinolumunekankayizsmile nasıl geçti günün? arabanı aldınız mı?
selam kızlar... şuan midem yanıyor bugün ipin ucunu çok kötü kaçırdım galiba bu diyetin sonuda diğerleri gibi sonlanıcak diye korkuyoru oysa ne hayaller kurmuştum zayıflıycam diyemafoldum yediklerime bir bakın çokmu fena 8:20 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 2 kaşık melemen domat salatalık peynir zeytin 2 dilim liht ekmek 1 şekersiz çay 12:00 1.5 kepçe mercimek çorbası 12.40 1 tahta kaşıkla bulgur pilavı 5 kaşık salata 16:30 2 şekersiz çay domat salatalık peynir 6 yemek kaşığı bulgur pilavı 1.5 dilim light ekmek 20:00 1 küçük bardak üçübirarada nescafe 22:00 10 adet çubuk kraker 1 fincan leblebi ve kaju 1 kaşık un helvası 2 tatlandırıcılı çay:çok üzgünüm:
ya ben burayı okudukça acıkıyorum
farmasi yeni araban hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
öylemi diyosun akşamki kaçamağımı napıcam???mavli istikrarlı bir şekilde çok güzel gidiyorsun canım
ben çok önce başladım 5 temmuzda ama kilo veremiyorum hızlı mafoldumben dü<enli spor yaptığım zaman bile ayda 3kg verebilmiştim..hugocuğum tatlıyı tamamen kes dedi ozaman kilo verebilmiştim ama sonra regl ile birlikte 62.4 oldumşimdi yine tatlı yememeye çalışıyorum ama gitmiyor kolay kolay ..neyse vazgeçmek yok asla
canım bence senin baskülde gördüğün kesin şişkinliktir moralini bozma benimki şişkinlik falan değil ama günlerdir 62.7-62.4 maalesef
ya ben burayı okudukça acıkıyorum
yapma yaaa bak bende burdan uzak kaldımmı bugünki gibi cozutuyorumkaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun canım hepinizden de.
umarım daha iyileri sizlerin olur :Saruboceq:
zaten içmiyorum canım akşamları bilgisayar kursum var orda hoca herkese almış içmesem ayıp olucaktı yarım paketi küçük bardakla yapıp içtim o değilde akşam yemeğimle biraz önceki abur cubur çok oldu midede 1 aydır alışık değil alarm veriyor nedense midem yanıyor oysa önceden bunun 2 katını yerdim banamısın demezdi midem:sm_confused:
ayyy shaire ve farmasi canlarım çok sağolun yaaa birden karamsarlığa kapılmıştım siz olmasanız bukadar bile dayanamazdımyarın sabah yürüyüşe çıkayım bari gerçi bugünde gittiğim yerlere hep çok hızlı yürüyerek gittim toplam 1.5 saat yürümüşümdür oyüzden çok yoruldum ve acıktım ama yarın daha dikkatli olucam kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:lepi:Ben hic abartili bisey gormedim canim hatta cok iyi, bu kadar yuklenme kendine. Bu is moralle oluyor gercekten. Benim yengem kiloludur tanidim taniyali hep kilo vermeye calisir. Moralim bozuk oldugu zaman, inancimin azaldigi zaman veremiyorum diyor. Gercekten cok hakli.. Ben buraya takildigimdan beri vermeye basladim, hep sizlerin destegiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neymiş o akşamki kaçamak canım ben bir aşırılık göremedim sen benim yediklerime bir bak da öyle kendini suçla istersen çok iyisin gerçektenöylemi diyosun akşamki kaçamağımı napıcam???
Aynen bende oyle, gun boyu aklim burda kaliyor. Cok buyuk destek olarak goruyorum, sanki siz olmazsaniz caresiz kilo veremiyecekmisim gibi geliyor..
Hayirli ugurlu olsun Farmasi, gule gule kullan insallah...
Allah banada nasip etsin delikafadulden :Saruboceq:
inşallah canım şimdi hugocuk olsa yediklerin hemen kilo olmaz derdi onun yerine ben diyeyim sen herzamanki gibi yarın sabah daha az çıkıcaksın:teytey:ama eve gelip tartıldığımda 57 kg idim sabah inşallah 1 kg gitmiş olur
inşallah canım şimdi hugocuk olsa yediklerin hemen kilo olmaz derdi onun yerine ben diyeyim sen herzamanki gibi yarın sabah daha az çıkıcaksın:teytey:[/QU
inşallah ağzından bal damlıyor :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?