60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah şifalar versin canım:1hug:
hayırlı yolculuklar farmasi
çok teşekkürler canım çok şükür gittim geldim .
kızlar öğlen yemeği için 1 kepçe tarhana 1 dilim kepek ekmeği ve dana etini yağsız soteledim soğanlı sarımsaklı onu yiyeceğim. haftada 1 gün kırmızı et hakkım var. bugün yiyeceğim.
harika öğün olmuş
canım eşimin citroen c4 ü var ben hyundai getz aldım gri renk.
güle güle kullanın canım
hayırlı günlerde kullanın. herşey gönlünce olsun .çocuklar olunca araba artık ihtiyaç haline geldi benim için.

Allah şifalar versin canım:1hug:

selam kızlar... şuan midem yanıyor bugün ipin ucunu çok kötü kaçırdım galiba bu diyetin sonuda diğerleri gibi sonlanıcak diye korkuyoru oysa ne hayaller kurmuştum zayıflıycam diyemafoldum yediklerime bir bakın çokmu fena 8:20 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9:00 2 kaşık melemen domat salatalık peynir zeytin 2 dilim liht ekmek 1 şekersiz çay 12:00 1.5 kepçe mercimek çorbası 12.40 1 tahta kaşıkla bulgur pilavı 5 kaşık salata 16:30 2 şekersiz çay domat salatalık peynir 6 yemek kaşığı bulgur pilavı 1.5 dilim light ekmek 20:00 1 küçük bardak üçübirarada nescafe 22:00 10 adet çubuk kraker 1 fincan leblebi ve kaju 1 kaşık un helvası 2 tatlandırıcılı çay:çok üzgünüm:

bana çok gelmedi yediklerin
yani öyle abartılcak kdr çok değil
sadece 3 ü 1 aradayı bırak derim

bana çok gelmedi yediklerin
yani öyle abartılcak kdr çok değil
sadece 3 ü 1 aradayı bırak derim

zaten içmiyorum canım akşamları bilgisayar kursum var orda hoca herkese almış içmesem ayıp olucaktı yarım paketi küçük bardakla yapıp içtim o değilde akşam yemeğimle biraz önceki abur cubur çok oldu midede 1 aydır alışık değil alarm veriyor nedense midem yanıyor oysa önceden bunun 2 katını yerdim banamısın demezdi midem:sm_confused:

canımcım ben kolayı içsem ağzımda bir çuval şeker var gibi oluyorum dişlerim kamaşıyor. ben acaba bende mi sorun var diyordum bak sizlerde de olmaya başlamış şekere karşı değişik duygular
afiyet olsun akşam menün aslında harika yanına domates biber yoğurt vs de yeseydin şişirseydi madem. 1 dilim de kepek ekmek
tok tutardı
çok güzel bir liste
harikasın canım
farmasiii canım hoşgeldinolumunekankayizsmile nasıl geçti günün? arabanı aldınız mı?
çok şükür hyundai getzsimi aldık canım

mavli istikrarlı bir şekilde çok güzel gidiyorsun canım

Benim zayiflamayla ilgili hic deneyimim yok, o yuzden bende zor veriyorum. Ustelik gunlerim hic duzenli degil. Yatip kalktigim ve yedigim saatler cok karisik. Ona ragmen verebiliyorsam sende verirsin canim. Sekeri kesmek cok onemli faktormus bu durumda bende yeni anliyorum. Insallah hem zayif hemde genc kalacagiz sekersiz kaydirigubbakcemile5

Ben hic abartili bisey gormedim canim hatta cok iyi, bu kadar yuklenme kendine. Bu is moralle oluyor gercekten. Benim yengem kiloludur tanidim taniyali hep kilo vermeye calisir. Moralim bozuk oldugu zaman, inancimin azaldigi zaman veremiyorum diyor. Gercekten cok hakli.. Ben buraya takildigimdan beri vermeye basladim, hep sizlerin destegiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya ben burayı okudukça acıkıyorum

:roflol: :roflol:

Tok karnina gel canim yoksa hep yemek listelerini okudukca acikirsin delikafadulden

yapma yaaa bak bende burdan uzak kaldımmı bugünki gibi cozutuyorumkaydirigubbakcemile3

Aynen bende oyle, gun boyu aklim burda kaliyor. Cok buyuk destek olarak goruyorum, sanki siz olmazsaniz caresiz kilo veremiyecekmisim gibi geliyor..

Allah razı olsun canım hepinizden de.
umarım daha iyileri sizlerin olur :Saruboceq:

Hayirli ugurlu olsun Farmasi, gule gule kullan insallah...

Allah banada nasip etsin delikafadulden :Saruboceq:

hee o zaman boşver,arada böyle kaçamak olurrbayanssulusmile

bünye kendini hemen adapte ediyor rejime,o yzden rhtsz olman normal

kızlar bugün öğlen yola çıktık ben de yolda
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
1 elma yedim.

işlerimizi bitirince dışarda yemek yedik saat 14 00 ile 15 00 arasında

yarım porsiyon mercimek çorbası
4- 5 kaşık salata piyaz karışımı
3 adet karışık turşu( havuç salatalık halka şeklinde doğranmıştı yani halka şeklinde 3 adet)
5 adet çok küçük köfte ( 5 köfte toplasan 1 - 1.5 adet hamburger köftesi kadar gelir)
3 kibrit kutusu büyüklüğünde pide
500 ml su
2 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
3 çatal fındıklı kabak tatlısı

ondan sonra yemek olarak hiçbirşey yemedim

sadece akşam saat 19 00 gibi
1 kuru erik
1 kuru kayısı yedim
2 bardak su içtim

ayyy shaire ve farmasi canlarım çok sağolun yaaa birden karamsarlığa kapılmıştım siz olmasanız bukadar bile dayanamazdımyarın sabah yürüyüşe çıkayım bari gerçi bugünde gittiğim yerlere hep çok hızlı yürüyerek gittim toplam 1.5 saat yürümüşümdür oyüzden çok yoruldum ve acıktım ama yarın daha dikkatli olucam kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:lepi:

öylemi diyosun akşamki kaçamağımı napıcam???
neymiş o akşamki kaçamak canım ben bir aşırılık göremedim sen benim yediklerime bir bak da öyle kendini suçla istersen çok iyisin gerçekten:1hug:

Allah razı olsun bitanem inşallah senin de olsun canım benim opuyorumnanaktan

ama eve gelip tartıldığımda 57 kg idim sabah inşallah 1 kg gitmiş olur

ama eve gelip tartıldığımda 57 kg idim sabah inşallah 1 kg gitmiş olur
inşallah canım şimdi hugocuk olsa yediklerin hemen kilo olmaz derdi onun yerine ben diyeyim sen herzamanki gibi yarın sabah daha az çıkıcaksın:teytey:

inşallah canım şimdi hugocuk olsa yediklerin hemen kilo olmaz derdi onun yerine ben diyeyim sen herzamanki gibi yarın sabah daha az çıkıcaksın:teytey:[/QU

inşallah ağzından bal damlıyor :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…