Allah razı olsun bitanem inşallah senin de olsun canım benim opuyorumnanaktan
ayyy shaire ve farmasi canlarım çok sağolun yaaa birden karamsarlığa kapılmıştım siz olmasanız bukadar bile dayanamazdımyarın sabah yürüyüşe çıkayım bari gerçi bugünde gittiğim yerlere hep çok hızlı yürüyerek gittim toplam 1.5 saat yürümüşümdür oyüzden çok yoruldum ve acıktım ama yarın daha dikkatli olucam kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:lepi:
yapma yaaa bak bende burdan uzak kaldımmı bugünki gibi cozutuyorumkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Tok karnina gel canim yoksa hep yemek listelerini okudukca acikirsin delikafadulden
iyi uykular güzel rüyalar bitanemboshayallersmile ben geç atıştırdım geç yatayım bari biraz mekik çekerim belki....opuyorumnanaktanneyse kızlar baya yorulmuşum uykum geldi
sabah erken kalkıyorum bugün anca 5 saatlik uykuyla ayaktayım
herkese hayırlı geceler kızlaropuyorumnanaktan
iyi uykular güzel rüyalar bitanemboshayallersmile ben geç atıştırdım geç yatayım bari biraz mekik çekerim belki....opuyorumnanaktan
walla listeleri okuyunca acıktım bilmiyorumkismile
1dilim etimek,1fincan süt ve elmayla geçiştiriyorumm
neyse kızlar baya yorulmuşum uykum geldi
sabah erken kalkıyorum bugün anca 5 saatlik uykuyla ayaktayım
herkese hayırlı geceler kızlaropuyorumnanaktan
bende çıktım iyi geceler sabah görüşürüz Allaha emanet olun!
iyi geceler kızlar ben de uyuyacağım artıkopuyorumnanaktan
akşam yemeğimi 18.15 de yedim
balık
bol marul salatası
6 kaşık kereviz yemeği
kızlar okadar şiştim ki hiç bukadar çok doyduğumu hissetmemiştim..ben genelde salata yerine yoğurt seçerim yemeklerimin yanına veeee asla balık yemezdim..diyete başladım başlayalı (o da zorlayarak! ) yemeye ÇALIŞIYORUM..hiç ama hiç sevmiyorum..bu yüzden balık yiyince çok tokluk hissettim herhalde..
hugocuğum yemekten sonraki 1 saat hiç birşey yeyip içmeyeceğiz diye yazmıştın ya canım bu hiçbirşeye su da dahil mi?
ben çok susadımkaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlarr kızlarr bende 65 kıloyumm 1 60 bıyunda hafıf balık etlı gorunuyrmm ama bebek ıstyrz kılo vermek ıstyrmm ekmek yemekk yemıyrmm ama abur cubura dayanamıyrmm soyle ıstahh kesecekk bıseyler bılıysnz paylasırsanız sevınırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?