60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun bitanem inşallah senin de olsun canım benim opuyorumnanaktan

Sagol canim, ilk once ehliyetimi almam gerek. boshayallersmile
Insallah calismaya baslayinca onuda hallederim :lepi:

Tabii canim kendi kendini yiyip bitirme, hem bu destek karsilikli gercekten.
Ben burda sizlerle birlikte daha da gaz aliyorum yediklerime dikkat ediyorum.
Eski yeme aliskanligimi bilseniz nasil degismissin derdiniz, o derece dikkatsizdim.
Hayatimda ilk defa kilo sorunu yasiyorum ve bu benim icin cok yeni. Kilo veririm nasil olsa dedim ama nedense hic veremedim kaydirigubbakcemile3 bu isi bilincli yapmak gerekir. Moral, sabir ve en onemlisi bilgi cok onemli.

yapma yaaa bak bende burdan uzak kaldımmı bugünki gibi cozutuyorumkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

Tok karnina gel canim yoksa hep yemek listelerini okudukca acikirsin delikafadulden

walla listeleri okuyunca acıktım bilmiyorumkismile
1dilim etimek,1fincan süt ve elmayla geçiştiriyorumm

neyse kızlar baya yorulmuşum uykum geldi
sabah erken kalkıyorum bugün anca 5 saatlik uykuyla ayaktayım
herkese hayırlı geceler kızlaropuyorumnanaktan

neyse kızlar baya yorulmuşum uykum geldi
sabah erken kalkıyorum bugün anca 5 saatlik uykuyla ayaktayım
herkese hayırlı geceler kızlaropuyorumnanaktan
iyi uykular güzel rüyalar bitanemboshayallersmile ben geç atıştırdım geç yatayım bari biraz mekik çekerim belki....opuyorumnanaktan

walla listeleri okuyunca acıktım bilmiyorumkismile
1dilim etimek,1fincan süt ve elmayla geçiştiriyorumm

Aynisi dun bana oldu, sut icmen cok iyi, cunki baya tok tutuyor. Cips, cikolata ve biskuvi tarzi seylerden daha iyidir..

Ya kizlar cok sebze tukettigimden herhalde iki gundur hem siskinlik var hemde gaz sorunu :kedi:

Az sonra melisa cayi icecegim soksun diye. Bugun 1 litre yesil cayimi ictim cok cay olacak ama bana yariyor galiba..

merhaba günaydın kızlar

sabah kalktım 1 bardak su içtim

tartıldım 56.4 kg yim:lepi:

son iki gündür fazlaca dışarda da yememe rağmen ama herşeyden yiyip az az yemeyi prensip haline getirdiğim için kilo almıyorum . ufak tefek kaçamaklarınız ödüllendirmeleriniz olsa da kızlar bir sonraki öğünde ya da gündeki beslenme listenizde mutlaka dengelemeyi prensip haline getirin çok faydasını göreceksiniz. sağlıkla ve huzurla kalın :1hugpuyorumnanaktan

günaydın kızlar birazdan çıkacağım ingilizce kursum var sabah ılık elma sirkeli suyumu içtim 15 dk sonra kahvaltı ettim 2 dilim kepek ekmek 1 bardak açık çay bir portakal (annemin aldığı 2 kg portakalın sonuncusuydu:roflol:) 1 domates 1 yeşil biber 5 zeytin 1 dilim peynir çok az maydanoz öğlen kantinde herhalde bir tost yerim yanında da ya bir çay ya da bir ayran bu şekilde kızlar bayanssulusmile

günaydın kızlar. sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. bol su içtim. bugün spor günüm. her ne kadar dün gece spor yapsamda eşim sayesinde fazla fazla yinede bugünde yapacağım :kedi: . herkese sağlıklı kaçamaksız bir gün geçirmesi dileğiyle.

ara öğünde 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi ve 1 elma. öğleye tavuk göğsü sotelenmiş baharatlı, 1 dilim ekmek, 1 kepçe tarhana. sonra 50 dakika spor. sonra kocaman yeşilçay. ardından 1 maden suyu 10 badem 10 antep fıstığı. akşama barbunya yemeği yapacağım, 4 kaşık bulgur, salata, 1 dilim ekmek, 1 kepçe çorba.içerim. akşam saat 9 gibi sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. saat 10 gibide 1 muz yer günü kapatırım

canım su içiyosun tabikide opuyorumnanaktan .

canım iştahının kesilmesi için abur cuburu bırakıp sağlıklı beslenmeye geçmen gerekiyor. sağlıklı yemekler yapıp yemelisin. 3 ana 3 ara öğün beslenmelisin. şekeri tatlıyı tamamen kesmelisin. bunları yediğin sürece ne kullanırsan kullan iştahın hep açık olur. ve gün aşırı sporda yapıp sağlıklı kurtulmalısın kilolarından canım

dün akşam giremedim eşim peşimi bırakmadı :kedi: . akşam ne güzel muhabbetler edilmiş. kaçırdım. aslında bugün çok güçsüzüm :kedi: ama yinede sporumu yapacağım

hoşgeldin farmasiciğim. nihayet döndün aramıza. yediklerini okudum güzeldi. zaten artık mantığı kavradın. çok kaçırdım diye üzülmek yok. hemen kilo olmuyor bir günde. ertesi gün dengelenebilir. bu kuralı unutmadığın sürece kilo almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…