hoşgeldin farmasiciğim. nihayet döndün aramıza. yediklerini okudum güzeldi. zaten artık mantığı kavradın. çok kaçırdım diye üzülmek yok. hemen kilo olmuyor bir günde. ertesi gün dengelenebilir. bu kuralı unutmadığın sürece kilo almazsın
sabah kahvaltım
2 kepçe tarhana çorbası
1 - 1.5 dilim kepek ve tam buğday ekmek karışık
şimdi de
1 kuru kayısı
1 adet ceviz yedim
farmasi şunu farkettim zayıflayınca. meğer benim bacaklarım ne kadar uzunmuş. zayıflayınca çıktı ortaya.
günaydın kızlar. sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. bol su içtim. bugün spor günüm. her ne kadar dün gece spor yapsamda eşim sayesinde fazla fazla yinede bugünde yapacağım :kedi: . herkese sağlıklı kaçamaksız bir gün geçirmesi dileğiyle. [/QU
günaydın canım ne sporu gece gece ayol...anladığımmı yoksa ondansa bizdede vardı:kedi::kedi:
günaydın kızlar. sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. bol su içtim. bugün spor günüm. her ne kadar dün gece spor yapsamda eşim sayesinde fazla fazla yinede bugünde yapacağım :kedi: . herkese sağlıklı kaçamaksız bir gün geçirmesi dileğiyle. [/QU
günaydın canım ne sporu gece gece ayol...anladığımmı yoksa ondansa bizdede vardı:kedi::kedi:
evet canım anladığından. hiç sorma ben zayıfladıkça eşim peşimi bırakmamaya başladı. bikere iyide ilerleyen saatlerde ikinci olunca gücüm tükendi artık. :kedi:
günaydın hanımlar erkenden herkez yazmaya başlamış maşşallah.daha yazılanları okuyamadım sabah yediklerimi yazayım ilk önce sonra yazılanları okuyacağım sabah kalkınca bir bardak ılık su biraz öncede bir domates,bir salatalık,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,2 tane küçük yeşil biber,bir dilim çavdar ekmeği,ve az şekerli açık çay suyumu içmeye başladım şimdide.
evet canım anladığından. hiç sorma ben zayıfladıkça eşim peşimi bırakmamaya başladı. bikere iyide ilerleyen saatlerde ikinci olunca gücüm tükendi artık. :kedi:
yok artık senin adama yeni evlenmiş gibi geliyor demekki...hadi hayırlı işler.boşver en fazla yoran spor oymuş zaten..kendi çapında farkında olmadan destek oluyor demek aferim vallaha kendine.....bugün fazla yorma kendini -meyvede elma armut yerine varsa üzüm-kuru incir falan ye bişey olmaz
günaydın ebruliciğim. nasılsın. umarım herşey yolunda gidiyordur. bende çok şükür yolunda ama şu kaloriferlerde yansaydı daha güzel olacaktı. spordan sonra duş alınca çok üşüyüp battaniyeye giriyorum
yok artık senin adama yeni evlenmiş gibi geliyor demekki...hadi hayırlı işler.boşver en fazla yoran spor oymuş zaten..kendi çapında farkında olmadan destek oluyor demek aferim vallaha kendine.....bugün fazla yorma kendini -meyvede elma armut yerine varsa üzüm-kuru incir falan ye bişey olmaz
sağol canım tavsiyelerin için. sağolsun eşim çok destek olur yardımcı olur bana
çok dikkat etmelisin kendine sordunmu ne zaman yanıcakmış koloriferler...herşeye dayanılır soğuğa dayanılmaz canım benim.allah korusun.hastalık geldimi gitmeyi bilmez derler bizde...yalanda değil yani...
ooooooo maşşallah hugocuk allah daha çok versin kızdelikafaduldensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?