60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canımcım. çok teşekkür ederim .Allah razı olsun.

sabah kahvaltım

2 kepçe tarhana çorbası
1 - 1.5 dilim kepek ve tam buğday ekmek karışık

şimdi de

1 kuru kayısı
1 adet ceviz yedim

sabah kahvaltım

2 kepçe tarhana çorbası
1 - 1.5 dilim kepek ve tam buğday ekmek karışık

çok güzel canım. cola içince çok şekerli geliyo demişsin. bu çok güzel. demekki senin insülinin dengede canım. zaten bu yüzden herşeyden az az yiyip doyabiliyosun ve iştahın açılmıyor. böyle devam et. bendede sendeki durum oluyo artık çok şükür. eskiden kocaman bir pastayı yerken bir günde, 1 litre cola içerken şimdiyse bunları görmek bile midemi bulandırıyor

yaseminciğim yazdıklarını okudum. aç durabilen biri olduğunu düşüyorum. kısıtladığında çok güzel diyet yapabilirsin. bir anda zayıflayamazsın. annenin yaptığı yemekleri yemedğin iyi olmuş he çok kalori alacaktın hemde iştahın açılacaktı. akşam yemeklerinde sebze yemekleri ağırlıklı beslen canım. öğlende protein olsun. mutlaka ana öğünlerde yemek ye. sağlıklı yemekler ye. geçiştirmeye çalışma öğünlerini. unutma ana öğünde eğer yemek yemezsen bir sonraki öğünde çok daha fazla acıkacaksın canım. tok olsanda ye. benimde bazen canım istemiyor ama illa yiyorum. yemesem bi sonraki öğün çok acıkacağım ve eşime yaptığım kalorili yemeklerden yemek isteyeceğim. bu yüzden aç kalmamalı aç olmasakta öğün saatinde yemeliyiz

farmasi şunu farkettim zayıflayınca. meğer benim bacaklarım ne kadar uzunmuş. zayıflayınca çıktı ortaya.

şimdi de

1 kuru kayısı
1 adet ceviz yedim

canım ceviz hem çok sağlıklı hemde çok tok tutucudurç özellikle öğleden sora ikindi gibi insan daha çok açlık hissediyor bu zamanlarda ceviz yada fıstık yada fındık yemek anında tokluk hisi veriyor hemde çok sağlıklı tabiki ölçülü yediğin zaman. zaten dikkat edilrise sabahtan başlanan diyet öğleye kadar güzel gider. öğleden sonra ikindi gibi dayanılamayıp bozulur. böyle zamanda ceviz fındık badem gibi şeyler yemek açlığı kapatır ve kalorili şeyler yeme isteğini ortadan kadırır

farmasi şunu farkettim zayıflayınca. meğer benim bacaklarım ne kadar uzunmuş. zayıflayınca çıktı ortaya.

kaydirigubbakcemile3 değil mi canım fazlalıkları verince ne güzelliklerimiz ortaya çıkıyor. ne cevherler var bizde keşfedilecek a.s.:1hug:

günaydın ebruliciğim. nasılsın. umarım herşey yolunda gidiyordur. bende çok şükür yolunda ama şu kaloriferlerde yansaydı daha güzel olacaktı. spordan sonra duş alınca çok üşüyüp battaniyeye giriyorum

günaydın hanımlar erkenden herkez yazmaya başlamış maşşallah.daha yazılanları okuyamadım sabah yediklerimi yazayım ilk önce sonra yazılanları okuyacağım sabah kalkınca bir bardak ılık su biraz öncede bir domates,bir salatalık,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,2 tane küçük yeşil biber,bir dilim çavdar ekmeği,ve az şekerli açık çay suyumu içmeye başladım şimdide.

ooo bu sabah herkes erkenci güzelmiş. demekki herkes bugün çok istekli zayıflama konusunda. demekki güzel hoş sohpet bir gün daha geçireceğiz. kaçamaksız bir gün geçirilmesi dileğimi tekrarlıyorum kızlar bu arada hayell uzun zamandır uğramıyor. inşallah ipin ucunu kaçırmamıştır. bayağı oldu uğramayalı

çok güzel bir kahvaltı canım. malesef diyetisyen zeytini yasakladı bana. yemiyorum. sebebini söylemedi. bende çok düşkün olmadığımdan sormadım.

çok dikkat etmelisin kendine sordunmu ne zaman yanıcakmış koloriferler...herşeye dayanılır soğuğa dayanılmaz canım benim.allah korusun.hastalık geldimi gitmeyi bilmez derler bizde...yalanda değil yani...

çok dikkat etmelisin kendine sordunmu ne zaman yanıcakmış koloriferler...herşeye dayanılır soğuğa dayanılmaz canım benim.allah korusun.hastalık geldimi gitmeyi bilmez derler bizde...yalanda değil yani...

geçen sene yakan kaloriferciyle anlaşamamışlar. kaloriferci arıyorlarmış sözde. aslında aile apartmanı yaşlılar var mecbur yakacaklar. en geç haftaya yakarlar hava soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…