60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk akşam bir yemek kaşığı zeytin yağla bir su bardağı bulgur pilavı pişirdim ve 4 yemek kaşığı yedim yerkende sen hiç aklımdan çıkmadın kaydirigubbakcemile3 valla ne iştahla yedim.çok iyi oldu ama şuna dikkat ettimde akşam hiç acıkmadığımı farkettim.domatesli soğanlı yağsız bamyada pişirdim sarımsak ekledim içine bol limonlu bugün akşamda yine pilavımla bamyayı yiyeceğim

canım bir su bardağı suya 2 yemek kaşığı sirke çok değilmi.sonra midende problem olmasın.

Son düzenleme:
kızlar şimdi ikinci kahvaltımı yapıyorum artık öğlene canım birşey istemez çorbadan başka

şimdi yiyeceklerim

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
2 ceviz
1 kk peynir
2 zeytin
2 küçük yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml )

günaydın kızlar artık bende sizinleyim ..az önce yediklerimi yazayım 1 dilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta üç zeytin ve lor peyniri yanında yeşil çay.....nasıl sizce başlangıç için fena değil dimi..

çok güzel bence devam et aynenalkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonrada kahvaltımı yaptım birazdan annemle pazara gidicez yürüyerek yeğenime bişeyler örücem netten modellere bir bakayımda ip alayım diyorum....

güzel canım domates salatalıklada renklendirebilirsin kahvaltını

günaydın ben dün çoooook kötü bişe yaptım malesef. arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim kocaman yaş pasta yedim dayanamadım 1 aydır diyetteyim ve 1 aydır canım yaş pasta istiyordu çoooooooooook pişmanım moralim çok bozuk
yaş pastayı yemeseydim günü çok güzel kapatacaktım aslında çok dengeli beslenmiştimde ama

canım arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız cezasız binin inşallah.cezasız diyorum çok önemli çünkü benim adam geçen hafta ceza yedi 270 tl çok koydu vallaha.üzüldüm yani ama ne yapalım canı sağolsun.15 gün içinde ödersek %25 indirimi var bizde öyle yapacaz....yediklerin biraz fazla gibi geldi gerçi sen istediğin kiloya ulaştın ama tahin pekmez 1 kaşık ye bence kuru kaysıyıda sonra ye...cevizide

canını sıkma hayatım gördüğüm kadarıyla bir aydır sıkı diyettesin ve çok güzel bir kilo kaybın var o da aylık ödülün olsun :):)spor yaparak telafi edebilirsin üstelik..

afiyet olsun.banada tatlı ikram ediliyor ama 1 kaşık alıyorum sadece.keşke yarım yeseydin neyse artık bugün dikkat et .morelinin bozulması iyi artık dikkat edersin.

günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonrada kahvaltımı yaptım birazdan annemle pazara gidicez yürüyerek yeğenime bişeyler örücem netten modellere bir bakayımda ip alayım diyorum....

günaydın canım erken yürüyüş çok güzel olmuş.valla örebiliyorsan ör güzelim çeşit çeşit bende çok heveslenirim böyle örgülere çok isteriö eşime kızıma kazaklar ceketler örmeyi ama gelgelelim örgüyü bilmiyorum:kedi:

afiyet olsun farmasi:1hug:

evet canım gerçektende çok doyurucu oluyor. ben hep böyle pişiriyorum artık. daha doğrusu önce sulandırılmış salçayla bulguru tencerede yağ koymadan hafif çevirip. suyunu tuzunu ekleyip pişiriyorum. yerken tabağıma bir kaşık çiçek yağı ekliyorum. malum benim yağlar dönüşümlü. salataya ve sebze yemeğime birer kaşık zeytinyağı ekliyorum. pilava piştikten sonra 1 kaşık yerken yağ ilave edince çok daha lezzetli oluyor canım. daha çok yağ tadı alıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…