benim bugün ingilizce kursum vardı haftanın 3 günü gidiyorum sabah 1 bardak ılık suya 2 yemekkaşığı elma sirkesi katıp içtim yarım saat sonra 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 portakal yedim öğlene 1 tane yumurtalı kaşarlı tost ve 1 açık çay az önce de 1 elma yedim akşam da 1 kase çorba içeceğimcokacimcoook
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben de 1 bardak ılık su içtim ve 2 tane kuru kayısı yedim şimdilik
vay vay sizi gidi mart kedileri yahu kızlar siz beni sabah sabah gülmekten çatlattınız :roflol::roflol: Allah hepimizi gülemlerden ayırmasın:Saruboceq:günaydın kızlar. sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. bol su içtim. bugün spor günüm. her ne kadar dün gece spor yapsamda eşim sayesinde fazla fazla yinede bugünde yapacağım :kedi: . herkese sağlıklı kaçamaksız bir gün geçirmesi dileğiyle. [/QU
dikkat et canım direncin azalmasın spordan soğumamak için süresini kısa tutabilirsin meselaopuyorumnanaktan
günaydın canım ne sporu gece gece ayol...anladığımmı yoksa ondansa bizdede vardı:kedi::kedi:
vay azgın mart kedileri tamam desenize bizlere yeğen geliyor hadi hayırlısı inşallah:Saruboceqevet canım anladığından. hiç sorma ben zayıfladıkça eşim peşimi bırakmamaya başladı. bikere iyide ilerleyen saatlerde ikinci olunca gücüm tükendi artık. :kedi:puyorumnanaktan
çok dengeli çok güzel gerçekten:lepi:günaydın hanımlar erkenden herkez yazmaya başlamış maşşallah.daha yazılanları okuyamadım sabah yediklerimi yazayım ilk önce sonra yazılanları okuyacağım sabah kalkınca bir bardak ılık su biraz öncede bir domates,bir salatalık,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,2 tane küçük yeşil biber,bir dilim çavdar ekmeği,ve az şekerli açık çay suyumu içmeye başladım şimdide.
delikafaduldendelikafaduldenyok artık senin adama yeni evlenmiş gibi geliyor demekki...hadi hayırlı işler.boşver en fazla yoran spor oymuş zaten..kendi çapında farkında olmadan destek oluyor demek aferim vallaha kendine.....bugün fazla yorma kendini -meyvede elma armut yerine varsa üzüm-kuru incir falan ye bişey olmaz
amin :Saruboceq: Allah razı olsun canım Allah herkese nasip etsin kazasız belasız bir şekilde:Saruboceq:farmasi araban hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip eder inşallah
süper bir akşam menüsü olmuşhugocuk akşam bir yemek kaşığı zeytin yağla bir su bardağı bulgur pilavı pişirdim ve 4 yemek kaşığı yedim yerkende sen hiç aklımdan çıkmadın kaydirigubbakcemile3 valla ne iştahla yedim.çok iyi oldu ama şuna dikkat ettimde akşam hiç acıkmadığımı farkettim.domatesli soğanlı yağsız bamyada pişirdim sarımsak ekledim içine bol limonlu bugün akşamda yine pilavımla bamyayı yiyeceğim
ya demekki miden baya sağlamcanım bir su bardağı suya 2 yemek kaşığı sirke çok değilmi.sonra midende problem olmasın.
1 birdak suya 1 çay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
harika bir şekilde başlamışsın günegünaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben de 1 bardak ılık su içtim ve 2 tane kuru kayısı yedim şimdilik
günaydın kızlar artık bende sizinleyim ..az önce yediklerimi yazayım 1 dilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta üç zeytin ve lor peyniri yanında yeşil çay.....nasıl sizce başlangıç için fena değil dimi..
çok güzel bence devam et aynenalkisalkisalkis
günaydın kızlar artık bende sizinleyim ..az önce yediklerimi yazayım 1 dilim kepek ekmeği bir haşlanmış yumurta üç zeytin ve lor peyniri yanında yeşil çay.....nasıl sizce başlangıç için fena değil dimi..
kızlar şimdi ikinci kahvaltımı yapıyorum artık öğlene canım birşey istemez çorbadan başka
şimdi yiyeceklerim
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
2 ceviz
1 kk peynir
2 zeytin
2 küçük yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml )
günaydın ben dün çoooook kötü bişe yaptım malesef. arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim kocaman yaş pasta yedim dayanamadım 1 aydır diyetteyim ve 1 aydır canım yaş pasta istiyordu çoooooooooook pişmanım moralim çok bozuk
yaş pastayı yemeseydim günü çok güzel kapatacaktım aslında çok dengeli beslenmiştimde ama
günaydın ben dün çoooook kötü bişe yaptım malesef. Arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim kocaman yaş pasta yedim dayanamadım 1 aydır diyetteyim ve 1 aydır canım yaş pasta istiyordu çoooooooooook pişmanım moralim çok bozuk
yaş pastayı yemeseydim günü çok güzel kapatacaktım aslında çok dengeli beslenmiştimde ama
günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonrada kahvaltımı yaptım birazdan annemle pazara gidicez yürüyerek yeğenime bişeyler örücem netten modellere bir bakayımda ip alayım diyorum....
kızlar şimdi ikinci kahvaltımı yapıyorum artık öğlene canım birşey istemez çorbadan başka
şimdi yiyeceklerim
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
2 ceviz
1 kk peynir
2 zeytin
2 küçük yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml )
hugocuk akşam bir yemek kaşığı zeytin yağla bir su bardağı bulgur pilavı pişirdim ve 4 yemek kaşığı yedim yerkende sen hiç aklımdan çıkmadın kaydirigubbakcemile3 valla ne iştahla yedim.çok iyi oldu ama şuna dikkat ettimde akşam hiç acıkmadığımı farkettim.domatesli soğanlı yağsız bamyada pişirdim sarımsak ekledim içine bol limonlu bugün akşamda yine pilavımla bamyayı yiyeceğim
afiyet olsun.banada tatlı ikram ediliyor ama 1 kaşık alıyorum sadece.keşke yarım yeseydin neyse artık bugün dikkat et .morelinin bozulması iyi artık dikkat edersin.
ben çok büyük bir cezayı hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?