60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin metabolizman hızlı anladığım kadarıyla. hareketlisinde o yüzden yediklerin normal. zaten artık kilo vermene gerek yok bence. üstelik yediklerin çok sağlıklı şeyler. böyle devam yola

günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonrada kahvaltımı yaptım birazdan annemle pazara gidicez yürüyerek yeğenime bişeyler örücem netten modellere bir bakayımda ip alayım diyorum....
çok güzel tatlım . pazara gitmen bahaneyle bir daha yürüyüş olur .kolay gelsin canım:lepi:
çok teşekkür ederim canım ...ben çok zor kilo verıorum ama b sefer olcak inşallah desteklerinizi beklıorm...sen 8 kilo vermişsin ne kadar güzel darısı bana ...nekadar sürede verdin canım
canım hangimiz kolay kilo veriyoruz ki ? hepimiz aynıyız sadece ne istediğimizi artık çok iyi biliyoruz ve hedef koyduk beslenme stilimizi değiştirip yaşam biçimi halimne getirdik o da bize fazlalıkların kaybı olarak geri döndü bitanemopuyorumnanaktan
ben 8 kg yi 2-5 ayda verdim yaklaşık 3 ay işte.
hiç moral bozacak birşey göremiyorum bitanem o bir ödül o kadar.
bugün ise bol su iç ve de çorba salata tarzıyla beslenmeyi dene.
diğer pilav makarna tarzı yiyeceklerin 2 kaşığı geçmesin tamamdıropuyorumnanaktan

amin Allah razı olsun bitanem .size de geçmiş olsun ne sebepten dolayı cezaydı bu .
canım yediklerime yaptığın yorum için teşekkür ederim.yerimseniben

günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonrada kahvaltımı yaptım birazdan annemle pazara gidicez yürüyerek yeğenime bişeyler örücem netten modellere bir bakayımda ip alayım diyorum....

canım bende örgüye bayılırım ama okuldu üniversiteydi derken malesef örgüyle aram yok. sadece düz şeyler örebiliyorum. ama zayıfladıktan sonra annemden öğreneceğim. seviyorum minicik suvaterleri falan

senin kahvaltın da herzamanki gibi mükemmel canımolumunekankayizsmile

ben çok büyük bir cezayı hakettim

bencede canım hakettin cezayı klava:bir ay yememişsin bir ay sonra nasıl yedin be güzelim hadi onu bırak 2-3 çatal alsan anlıcam ama birde kocaman bir pastaymış.kaydirigubbakcemile
için rahatladımı şimdi ama bidaha olmasınlmaz: olacaksada az olsun canım kocaman dilim değil.şaka bi yanada canım kocaman dilim olması kötü keşke 2-3 lokma yeseydin neyse olan olmuş geçmişe çare yok bidahakine dikkatli ol dayanamazsan az yersin :1hug:

canım senin metabolizman hızlı anladığım kadarıyla. hareketlisinde o yüzden yediklerin normal. zaten artık kilo vermene gerek yok bence. üstelik yediklerin çok sağlıklı şeyler. böyle devam yola

hugocuğum ayıptır söylemesi uyandığımdan beri 2 sefer büyük abdestime gittim. bağırsaklar baya hareketli
çorbayı yedim ekmekle
ceviz kuru kayısı filan da yedim arada
ama ben gene acıktım yazdıklarımı 2 . kahvaltı olarak yedim.
şimdi 250 ml de su içtim. bakalım hayırlısı
öğleye mercimek çorbası filan yerim artık.
ya pantalonlarım emanet gibi.
eşim geçen gün dedi gömleğin az daha emanet gibi duracak çok hoşuma gitti.:lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey:

canım pasta olmamış. sebebi ise. uzun zamnadır canım istiyodu demişsin. demekki senin iştahın açık ve şekeri tatlıyı hatta light içecekleri bile kesmen gerekecek. yoksa böyle kocaman bir dilim yersin. iştahını kontrol altında tutman gerek. daha öncede diyet bitsin kebap yiyeceğim diyodun. ya sendede insülin direnci var yada eksik dengesiz besleniyosunki ondan böyle canın bişeyler çekiyor. normalde çekmemesi lazım. sadece ikram edildiğinde tadımlık az yemelisin farmasi ve ebruli arkadaşımız gibi. onlar bu işi çok güzel başarıyorlar. istikrarlılar. sende zannedersem biyerde yanlış var ve bunu düzeltmediğin sürece zorlanırsın. diyetten sonrada dikkat edemeyebilir ve yine kilo alırsın. o yüzden iştahını kontrol altına alman gerekiyor. patates, hamur işi, piriniç, şeker, tatlı, light ,içecekler, kızartmalardan şimdilik uzak dur. aç kalma 3 ana ve 3 ara öğün beslen. hergün protein ye, süt yada yoğurt ye. sebze ye. ekmek ye. hergün meyve ye. başka türlü işin zor. ben televizyonda duymuştum sütlü tatlı yendiğinde 1 kase 1 saat yürüyüşle yakılıyormuş ama pasta yendiğinde 4 saat yürüyüşle yakılıyormuş. yazık bence. 4 saat yürüyüşle fazlalıklarını yakacağına pastayı yakmaya uğraşacaksın tatlım. zaman kaybı. ayrıca kepek undan falan kendine ballı yada pekmezli kru meyveli güzel kekler yapıp yiyebilrisin ama iştah sorunun olduğu belli. şimdilik bunları bırak. insülin direncin aşağılara düşsü. dengelensin zayıfladıktan sonra sağlıklı kekler yapıp ye

:sinifsinif:eyvahedigeldismile:gitme: söz veriyorum birdaha olmicak hatta bugun yağsız haslanmış sebzeler yicemki dünkünü eriteyim

benimde emanet duruyor ama eskiden belki zayıflarım diye alıpta hiç giyemediğim pantolonlarım oluyor artık. bende çok seviniyorum. çok güzel bir duygu

Amin Allah razı olsun bitanem .size de geçmiş olsun ne sebepten dolayı cezaydı bu .
canım yediklerime yaptığın yorum için teşekkür ederim.yerimseniben[/QUOTE]

RADARA YAKALANDI 50 İLE GİTMESİ GEREKİRKEN 70 İLE GİTMİŞ EVE GELİYORDU ÖĞLE YEMEĞİNE....

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir inanki çok istikrarlıydım hergün yagı az sebze yemekleri ara öğünler felan yiyordum dün ne olduysaaaaaaa tutamadımkendimi ilk defa hatta şekersiz çaydan nefret ederim şekeriz çay içiyorum inan şekerin tadını unuttum ben hatta dün pastayı yerken çoook şekerli geldii alışmışım şekersiz beslenmeye.ama şöle bişe var yemeklerde bazen patatesi kaçırabiliyorum.birde biliyormusun 69 u görmüştüm bugun baktım yine 70 olmuşum 1 dilim pasta bana nelere mal oldu 1 kilo olarak geri döndü

şimdi akşama kendime yapacağım sağlıklı barbunya yemeği için barbunya ayıklıyorum. bulgur pilavıyla iyi gider. öğleyede tavuk sote yağsız körili kekikli naneli falan. yağ kullanmıyorum ama teflonda önlü arkalı iyice pişriyorum kızartma kadar lezzetli oluyor

hayır tatlım bir günde kilo alınmaz. çok kaçırdın muhtemel ondandır. bu hafta biraz spor gerekecek sana

benimde emanet duruyor ama eskiden belki zayıflarım diye alıpta hiç giyemediğim pantolonlarım oluyor artık. bende çok seviniyorum. çok güzel bir duygu

gerçekten çok güzel bir duygu canım. Allah hepimize yaşattın:lepi:

eline sağlık canım barbunyayı bende çok severim...havuçta koyucan içine değilmi?

Amin Allah razı olsun bitanem .size de geçmiş olsun ne sebepten dolayı cezaydı bu .
canım yediklerime yaptığın yorum için teşekkür ederim.yerimseniben

RADARA YAKALANDI 50 İLE GİTMESİ GEREKİRKEN 70 İLE GİTMİŞ EVE GELİYORDU ÖĞLE YEMEĞİNE....[/QUOTE]
anladım canım :çok üzgünüm:

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…