yok canım ben barbunyayı havuçsuz seviyorum. Havucu daha çok salatalarda turpla kullanıyorum
barbunyayı yiyeceğin zaman birazda maydanoz doğra üserine güzel oluyor hugocuk tabi sadece öneri canım belki sevmeyebilirsin
kızlar size iyi günler ben çıkmalıyım.öğleden sonra dersim var.görüşmek dileğiyle büyük oğlan okuldan gelecek onun için birşeyler hazırlayayım.opuyorumnanaktan
benim bir tanıdığım var. herşeyden az az yer. kalorili falan ayırmaz. herşeyden az az yer ama insülin sorunu vardı. çok kilo verdi ama hep zorlanarak. herkes az az yiyerek zayıf kalmayı beceremiyor malesef. sonra bu arkadaş pek sağlıklı şeylerde yemediğinde çok çöktü sporda yoktu yüzü çok çöktü vücudu falan ama göbeğindeki yağ hiç erimedi. daha çok fastfood yiyodu az az.44 bedenden 38 bedene düştü. kollar göğüsler sarktı tabikide. sonra sıkılıyodu zaten zorlanıyodu yemeğe başladı tekrar 2 katı aldı. geçen gördüm çok şişmiş. yazık o kadar kıstı kıstı dayamadı aldı tekrar. yine diyete başlayacağım dedi bana ama sağlıklıbeslenmeyi uygulamak istemiyor. yine az az yer veririrm daha önce verdim diyor. insülin canına okumuş kızın yazık valla üzüldüm. herkes aynı değil. herkes ebruli ve farmasi gibi az yiyip mutlu sağlıklı olamıyor
Aynisi dun bana oldu, sut icmen cok iyi, cunki baya tok tutuyor. Cips, cikolata ve biskuvi tarzi seylerden daha iyidir..
Ya kizlar cok sebze tukettigimden herhalde iki gundur hem siskinlik var hemde gaz sorunu :kedi:
Az sonra melisa cayi icecegim soksun diye. Bugun 1 litre yesil cayimi ictim cok cay olacak ama bana yariyor galiba..
şimdi akşama kendime yapacağım sağlıklı barbunya yemeği için barbunya ayıklıyorum. bulgur pilavıyla iyi gider. öğleyede tavuk sote yağsız körili kekikli naneli falan. yağ kullanmıyorum ama teflonda önlü arkalı iyice pişriyorum kızartma kadar lezzetli oluyor
kızlar size iyi günler ben çıkmalıyım.öğleden sonra dersim var.görüşmek dileğiyle büyük oğlan okuldan gelecek onun için birşeyler hazırlayayım.opuyorumnanaktan
hugocuğum süper gidiyorsun ve hepimizden farkın diyeti de zevkli hale getiriyorsun..hoş iş yerinde benim için de öyle düşünüyorlar diyet için sağlıklı beslenme diyorum ve şeker kullanmıyorum yemeklerim hep az yağlı kızartma yok..ve yaptıklarımı da zevkle yiyince bana da şaşrıyorlarkaydirigubbakcemile3 ama sen benden daha istikrarlı ve azimlisin hayranım sana..ve 25 inde diyetisyene gittiğinde ne değişiklik olursa listende benimle paylaşmanı rica ediyorum tatlım..sorunlarımız aynı çünkü insülin direnci,göbek sorunu falan...koruma programına da ortak olmak istiyorum..bir de mesaj kutuna bakar mısın lütfen?
günaydınlar herkese kızlarr nasılsınız? bn dun 2.5 lt su ıctım.havalar soguk zor oluyo ama azmettım :))
günaydın kızlar kahvaltımı yeni yaptım 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,1 etimek ve yeşil çay 3 tanede antep fıstığı kaçamağı yaptım :ecrin_bebek: tartıda 59.5 görünce mutlu oldum :lepi: şimdi kursa gidiyorum 2 saate yakın yürücem yürüyüşte olmasa mümkün değil kilolardan kurtulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?