60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar diyet döneminde ve sporda yapılıyorsa eğer tartıda değişiklik olabiliyor. çünkü kas oranı artıyor ve tartıda fazla gösterebiliyor. yada arada kaçamak oluncada fazla gösterebiliyor. endişelenmeyin. siz ne yediğinizi bildikten sonra kaçamak olduğunda diğer öğün ve diğer gün dengeledikten sonra bişey olmaz. siz vücudunuzdaki değişikliklere bakın. gerisi önemli değil. ne yediğinizi bilin. sporu unutmayn yeter

şimdi bir elma yiyorum. biraz gücümü toparladım. artık öğlen yemeğinden sonra 50 dakika yürürüm. aslında bugün spor yapmasam olur ama düzen bozulmasın diye yapacağım birde dinlendiğimi hissediyorum

kızlar size iyi günler ben çıkmalıyım.öğleden sonra dersim var.görüşmek dileğiyle büyük oğlan okuldan gelecek onun için birşeyler hazırlayayım.opuyorumnanaktan

benim bir tanıdığım var. herşeyden az az yer. kalorili falan ayırmaz. herşeyden az az yer ama insülin sorunu vardı. çok kilo verdi ama hep zorlanarak. herkes az az yiyerek zayıf kalmayı beceremiyor malesef. sonra bu arkadaş pek sağlıklı şeylerde yemediğinde çok çöktü sporda yoktu yüzü çok çöktü vücudu falan ama göbeğindeki yağ hiç erimedi. daha çok fastfood yiyodu az az.44 bedenden 38 bedene düştü. kollar göğüsler sarktı tabikide. sonra sıkılıyodu zaten zorlanıyodu yemeğe başladı tekrar 2 katı aldı. geçen gördüm çok şişmiş. yazık o kadar kıstı kıstı dayamadı aldı tekrar. yine diyete başlayacağım dedi bana ama sağlıklıbeslenmeyi uygulamak istemiyor. yine az az yer veririrm daha önce verdim diyor. insülin canına okumuş kızın yazık valla üzüldüm. herkes aynı değil. herkes ebruli ve farmasi gibi az yiyip mutlu sağlıklı olamıyor

tabi sporsuz olunca sarkma çok olur.ama bu kişi tekrar zayıflıcam yine az az yerim diyosa zayıflayınca yine kilo alacaktır.sonra belki kafasına dank eder sporsuz olmaycak bu iş diye ama geç olacak

süt gerçekten feci tuttu
bu kadar performans beklemiyordum
normalde acıktığımda uykumdan bile uyanırım ama çok rahat uyudum dün geceopuyorumnanaktan
çikolata sevmiyorum,çok nadir canım çekerse yerim.
cips de sivilce yapıyor diye yemiyorumsempatiksalakcinni

günaydın bayanlarr
sabah kahvaltımm ;
1yumurta
2dilim etimek
azcık reçel
5 dilim haşlanmış patates
5 dilim domates
4 tane minik biber
1 tane minik salatalık
1 dilim peynir
kocaman 1 fincan çay
1'er tutam nane ve maydonoz
5-6 parça ceviz

hugocuğum süper gidiyorsun ve hepimizden farkın diyeti de zevkli hale getiriyorsun..hoş iş yerinde benim için de öyle düşünüyorlar diyet için sağlıklı beslenme diyorum ve şeker kullanmıyorum yemeklerim hep az yağlı kızartma yok..ve yaptıklarımı da zevkle yiyince bana da şaşrıyorlarkaydirigubbakcemile3 ama sen benden daha istikrarlı ve azimlisin hayranım sana..ve 25 inde diyetisyene gittiğinde ne değişiklik olursa listende benimle paylaşmanı rica ediyorum tatlım..sorunlarımız aynı çünkü insülin direnci,göbek sorunu falan...koruma programına da ortak olmak istiyorum..bir de mesaj kutuna bakar mısın lütfen?

kızlar size iyi günler ben çıkmalıyım.öğleden sonra dersim var.görüşmek dileğiyle büyük oğlan okuldan gelecek onun için birşeyler hazırlayayım.opuyorumnanaktan

iyi dersler canımopuyorumnanaktan ben senin branşını sormayı unuttum ben de matematik öğretmeniyimolumunekankayizsmile

günaydınlar herkese kızlarr nasılsınız? bn dun 2.5 lt su ıctım.havalar soguk zor oluyo ama azmettım :))

tabiki tatlım 25.de gittiğimde söylediği herşeyi buraya yazacağım. koruma programınıda yazarım. canım sende yavaş yavaş değişiyosun. etrafındakiler şaşırıyorsa eğer far çok demektir. böyle böyle gider kilolar göbekte gider

günaydınlar herkese kızlarr nasılsınız? bn dun 2.5 lt su ıctım.havalar soguk zor oluyo ama azmettım :))

havalar soğuyunca zor oluyor su içmek gerçektende. ben ılık su içiyorum napayım öbür türlü zor. sporda zor oluyo kaloriferler yanmadığından ama gayret ediyorum işte

günaydın kızlar kahvaltımı yeni yaptım 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,1 etimek ve yeşil çay 3 tanede antep fıstığı kaçamağı yaptım :ecrin_bebek: tartıda 59.5 görünce mutlu oldum :lepi: şimdi kursa gidiyorum 2 saate yakın yürücem yürüyüşte olmasa mümkün değil kilolardan kurtulmak

çok sevindim canım. diyetisyenine ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…