60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şimdilik bana müsade. yemeğimi yedim. şimdi birazda spor zamanı. yakalım yağları değilmi. üzerimizde ağırlık yapmasın. atalım gitsi. 1 saat sonra gelirim öptüm hepinizi

öğle yemeğimi yedim şimdi bir kepçe susuz türlü,4 yk bulgur pilavı,4 yk yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,ince bir dilim kavun

selam kızlar...
dün gece hiç uyumadım... sabah kahvaltıdan sonra çocuklar uyuyunca ben de yattım yanlarına...
yeni uyandım... bi form çayı yaptım onu içiyorum.. üzerine de öğle yemeğimi yerim artık...
dünden kalan kabak yemeğinden 5 kaşık
bulgur pilavından 1 kaşık
2 kepçe tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum...
yanına da 1 dilim ekmek yerim sanırım...

canım nasıl oldu çocuğun iyileşme vardır inşallah

evet canım dünküne göre biraz kendine geldi çok şükür...
ama hala midesi bulanıyormuş bişey yemek istemiyor...

pazara gittim geldim 1.5 saat yürüyüş oldu sabah bu ceketi netten buldum buna benzer bişey yapıcam ama rengi böyle olmıycak oğlan çocuğu cart renk olmasın diye bej gibi bir renk aldım içini kumaşını böyle canlı alıcam birde palyoçoyuda bu renklerde yapıcam okadar canlılık yeter bakalım benimki nasıl olacaksositososito hugocuk bende okul iş derken hiç örgüden anlamazdım ama büyük yeğenim doğunca ona habire bişeyler örmeye çalıştım değişik değişik malum ilkti hemde kız:) şimdi ikinci oldu erkek eee halam bana örmedi demesin onada öreyim birde örgü çok zevkli tüm stresini alıyor tabi bu yoğunlukta vakit bulup örebilirsem:dance: birde ben lisede kız meslekte okudum elimde yatkındır....

Eklentiler

• $ceket.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
kizlar tamda benim sormak istedigim konu acilmis.benimde kollarimda sarkma var ozellikle bugun farkettim ve nefret ederim kollardaki sarkik goruntusunden.ne yapmaliyim fikri olan varmi

kizlar tamda benim sormak istedigim konu acilmis.benimde kollarimda sarkma var ozellikle bugun farkettim ve nefret ederim kollardaki sarkik goruntusunden.ne yapmaliyim fikri olan varmi

canım kol hareketleri dicem ama nasıl olacak diceksin.ben spora gittiğimde kollar için bazı spor aletleri vardı onları yapıyorduk.ama ben koşu bandına bindiğim zamanlarda kollarımdada sarkma olmadı hiç gerçi ben kiloluyum ama kollarımda hiçbir zaman sarkma olmadı hiç bilmem yani sarkma olduğunu.1 lt lik kola şişelerine su doldur kollarını yanlara doğru yada yukarı aşağıya doğru hareket ettir canım canım kusura bakma fazla yardımcı olamıyacağım bu konuda ama hugocuk arkadaşımız okursa bunları yardımcı olacaktır canım sana

bugün dünkü patayı telafi edersen sorun kalmaz canım..gayet iyi bugün yediklerinopuyorumnanaktan

sagol canim.bi taraftan agirlik kaldirinca cok kasli bi goruntu olmasindanda korkuyorum.aslinda ozellikle sag kolum hos durmuyor.oda cok cocuk(yani agirlik )tasidigim icin olabilirmi aacaba:uhm:epeyidir kol heketleri yapmiyorum.aslinda hizli kiloda vermiyorum ama kollarim icin ozel hareket yapmam lazim sanirim.ben hareket olarak one ve geriye daire ciziyordum

canım eskiden bendede çoktu. üst bedenime kilo aldığım için ver al ver al sarkmıştı. canım kollar ağırlıkla çalışınca çok güzel toparlanıp şekilleniyor. birer litrelik cola şişelerine su dodur. internette evde dumbelle kol çalışma diye ara orda bulmuştum ben 1 yıl düzenki çalıştım süper oldu. orda tüm kol egzersizleri var ve hepsini uygula. eğer bazısını yapar diğerlerini yapmazsan örneğin biceps çalışır triceps çalışmazsan biceps kasların şekillenir diğer kaslar kötü gözükür. sırıtır. orda haraketli resimli anlatıyor uygula 1 ayda toplanır kolların. ama hergün yapma haftada 3 kez yeterli olur. bu arada koşu bandın bende kullandığımdan koşu bandı kullanınca kollarda fazla sarkma olmuyor çünkü tüm vücut çalışıyorda o yüzden. ben 14 kilo verdim üstelik doktor şimdilik ağırlık çalışmayı yasakladı 5 ay oldu bırakalı ama hiç sarma yok çok kilo vermeme rağmen. sadece göğüslerde var onuda basit egzersizlerle oturduğum yerden dinlenirken bile toparlıyorum

kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn

canım eğer kollar için çok az miktarda çalışıp bırakırsan kaslar kısa kalır. ve şişer. ama uzun çalışırsan eğer kasların uzar ve çok şiş bir görüntü olmaz. mesela triceps kası çalışıyosan eğer 10 tane yapıp bırakırsan kol kasların kısa kalır şişer. oysaki 20 tane yapıp bırakırsan eğer kasların uzar. sıkılaşır. ben uzun zaman yaptığım için biliyorum canım. ayrıca yavaş yavaş yapacaksın çok hızlı değil ve bittikten sonra kollarında yorgunluk hissi oluyosa eğer doğru bir kas çalışması yapmışsın demektir. nette bul egzersizleri. tüm kas grupları için. şimdilik her hareket için 15 ile başla. bi kol için 15 biceps, 15 triceps vs.. tüm egzersizleri tek tek sadece bir kol için 15 tane yap. sonra diğer kol içinde aynı olsun

1 ayda 7 kilo verdim canım oda ödülüm olsun degilmi :) 1 ay daha kaçamak yok inş

evet öyle olsun bakalım ama artık 1 ay ödül yok tamammı. sadece tadımlık canın çekerse yersin bişeyden ama öyle kocaman bir dilim pasta yok oldumu tatlım kaydirigubbakcemile3

kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn

canım sen emzirdiğin için öyle her diyeti yapamazsın ama internette emziren anne diyeti var. hem sütün kesilmez hemde sağlıklı verirsin kilolarını. gayette güzel bir listeydi doktor vermiş. onu uygulamanı tavsiye ederim. bi bak ona göre uygulamaya çalışırsın. emzirdiğin için sen çok kalori yakıyosun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…