kızlar şimdilik bana müsade. yemeğimi yedim. şimdi birazda spor zamanı. yakalım yağları değilmi. üzerimizde ağırlık yapmasın. atalım gitsi. 1 saat sonra gelirim öptüm hepinizi
selam kızlar...
dün gece hiç uyumadım... sabah kahvaltıdan sonra çocuklar uyuyunca ben de yattım yanlarına...
yeni uyandım... bi form çayı yaptım onu içiyorum.. üzerine de öğle yemeğimi yerim artık...
dünden kalan kabak yemeğinden 5 kaşık
bulgur pilavından 1 kaşık
2 kepçe tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum...
yanına da 1 dilim ekmek yerim sanırım...
günaydın canım erken yürüyüş çok güzel olmuş.valla örebiliyorsan ör güzelim çeşit çeşit bende çok heveslenirim böyle örgülere çok isteriö eşime kızıma kazaklar ceketler örmeyi ama gelgelelim örgüyü bilmiyorum:kedi:
hülyaeyüp bugün neler yedin canım uyandığından beridir
kizlar tamda benim sormak istedigim konu acilmis.benimde kollarimda sarkma var ozellikle bugun farkettim ve nefret ederim kollardaki sarkik goruntusunden.ne yapmaliyim fikri olan varmi
sabah 1 haşlanmış yumurta
2-3 dilim peynir
1 bardak sıcak su
1,5 lt su
vede çubuk kreker(yemeğimi evde unutmuşum malesef yemekhnedeki yemeklerde kalorili diye)
yarın telafi edecem sööööööööööz
canım kol hareketleri dicem ama nasıl olacak diceksin.ben spora gittiğimde kollar için bazı spor aletleri vardı onları yapıyorduk.ama ben koşu bandına bindiğim zamanlarda kollarımdada sarkma olmadı hiç gerçi ben kiloluyum ama kollarımda hiçbir zaman sarkma olmadı hiç bilmem yani sarkma olduğunu.1 lt lik kola şişelerine su doldur kollarını yanlara doğru yada yukarı aşağıya doğru hareket ettir canım canım kusura bakma fazla yardımcı olamıyacağım bu konuda ama hugocuk arkadaşımız okursa bunları yardımcı olacaktır canım sana
öğle yemeğimi yedim şimdi bir kepçe susuz türlü,4 yk bulgur pilavı,4 yk yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,ince bir dilim kavun
bugün dünkü patayı telafi edersen sorun kalmaz canım..gayet iyi bugün yediklerinopuyorumnanaktan
kizlar tamda benim sormak istedigim konu acilmis.benimde kollarimda sarkma var ozellikle bugun farkettim ve nefret ederim kollardaki sarkik goruntusunden.ne yapmaliyim fikri olan varmi
sagol canim.bi taraftan agirlik kaldirinca cok kasli bi goruntu olmasindanda korkuyorum.aslinda ozellikle sag kolum hos durmuyor.oda cok cocuk(yani agirlik )tasidigim icin olabilirmi aacaba:uhm:epeyidir kol heketleri yapmiyorum.aslinda hizli kiloda vermiyorum ama kollarim icin ozel hareket yapmam lazim sanirim.ben hareket olarak one ve geriye daire ciziyordum
1 ayda 7 kilo verdim canım oda ödülüm olsun degilmi :) 1 ay daha kaçamak yok inş
kızlarr benide alınn aranızaa altı aylıkk bir bebişim var emziriyorumm 68 kiloyumm şimdilik 1 ayda 4-5 kilo versemm süper olacakk önemlii benimm içinn neler öneririrsinizz benimm içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?